-
youtube a já!
Hej,já se chtěla po letech přihlásit na youtube,ale zapomněla jsem "asi"jméno!!xD..heslo vím 100%,ae nevím přihlašovací jméno..no to je v řit*.!ptž jsem tam měla s kámoškama svatbu,rozchody,a fetaci..xD...no to nepochopíte.!já vím že mě někdo z osobností od avril tam psal..tak jestli náhodou nevíte moje přihlašovací jméno!..help me!pleas *9* -
Ahóóój!
Takže znovu a znovu zdravím!Teď jsem promíšlela vyhodnocení královny a krále tady na diskuzi.......Královna je:
Jana291995
A král:
Angel15 -
-
Re: Ahóóój!
ooo děkujíí.ted sem slavná jako Madonna.. *1* -
-
Re: Re: Ahóóój!
Ještě slavnější...xD *1* -
-
Re: Re: Re: Ahóóój!
jistě!...už jenom avril aby mi poslala žádost i autogram,to bych se asi posrala smíchy,anebo bych si rozbila halvu o strop jak bych skákala... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahóóój!
*1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahóóój!
udělám co bude v mich silach:D -
Oh..mocný to králi... *1* Smilujte se a zařiďte, aby sem naše bohyně Avril zase přijela.... *1* *1* *1* -
ahoj..zdravi vas král:D...hned zvednu daně:D...a pudu jednat do bruselu *3* diky diky autogramy až naletišti *1*
-
-
-
-
-
-
sEm zpěT !!!
achOoJ :) vz.nadpis! -
-
Re: sEm zpěT !!!
jAk se máthE ? :) -
-
Re: Re: sEm zpěT !!!
Ale...kdo se nám to po dlouhé době taky ukázal...???xDDD -
Re: Re: sEm zpěT !!!
ja good co ty?
-
-
-
Avrilka Ramonka Lavigne xD
Avrilka je nejlepší, Avrilka je boží, Avrilka je supééér, Avrilka je prostě naše Avrilkáááááááááááááá -
-
Re: Avrilka Ramonka Lavigne xD
Takle nějak si to chtěla Haničko? *7* *1* Ale prawda to je !!! *14* -
-
Re: Re: Avrilka Ramonka Lavigne xD
no pravda to je, ale no řači tohle fakt nekomentuji...xDDD -
-
Re: Re: Re: Avrilka Ramonka Lavigne xD
Zlá holčičko, ty bubáku jeden !!! Nekomentovat pravdu, mno seš ty v pořádku? *7* *1*
Avrilka je úžasná a je néééjky !!! To nemůžeš popřít, já jí teda miluju z celého svého srdce a nikdy nepřestanu i kdyby se vším šlehla !!! *8* *8* *8*
Tak a teď sem se nasrala, ste spokojení? *8* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Avrilka Ramonka Lavigne xD
Já proti tomu nic nenámítám, je to pravda, to "nekomentuji! patřilo tvému spůsobu myšlení, ale nic ve zlém...xDDD
-
-
-
-
-
Jááá mám svátek xDD
Lidi mě až teďka večer došlo, že mám celej den svátek ... no nejsem jáá pitomááá ... *15* *15* Ale za to může Avrilka a Enrique ... mam jich plnou hlavu a pak ani newim jak se menuju ... natož kdy mam svátek ... no to jeee staršnýý ... *15* *15* *15* Nooo a tu placku sem u nás taky nevidělaaa... *9* Jinak bych si jí koupila ... Bravo je na h***o ... *9* *9* -
-
Re: Jááá mám svátek xDD
Taky se přidávám k blahopřání *3* Všechno nej!!! -
-
Re: Re: Jááá mám svátek xDD
Kujuuuuuu ZlatínQa :-* *14*
-
-
jéééé tak vše nejlepší! *3* -
Njn... tak všechno nejlepší..., ale mě se to stalo podobně... byli sme zrovna ve Francii, a já bych na to uplně zapoměla, vzpoměla sem si na to jen díky SMSce s přáním..:D
-
-
Treehouse of Horror
Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.
Speciální čarodějnický díl
Budu Vám vyprávět příběh který se odehrál již před stvokami let, je to hrůzostrašný příběh při kterém tuhne krev v žilách. Většina lidí si tento příběh již nepamatuje, nebo spíše nechce pamatovat. Píše se rok 1312,v neprostupných a temných lesích nedaleko jihočeských Vodňan, se na vysoké skále nad řekou Blanicí nachází hrad, strašidelný hrad s mnoha vysokými věžemi a hlubokým ve skále vytesaným příkopem, o kterém se místní neodváží ani mluvit, natož aby se tam někdo vypravil. Bydlí tam totiž čarodějnice, strašlivá to osoba s neomezenou mocí kterou má ale jen díky své kouzelné pánvi. Tento magický předmět vyrobený hrabětem Eliášem z Kostek v alchymistické laboratoři kdesi v Přelouči, disponuje neobyčejnou silou, umožňuje cestovat v čase, měnit podobu , případně přetáhnout cizí návštěvníky po kebuli. Již jako mladá navštěvovala gymnázium čar a kouzel v nedalekých Vodňanech. Z kterého ovšem byla vyloučena pro zásadní neznalost kouzelnických formulí a zaklínadel v cizích jazycích, zejména v Angličtině a Normálštině. Těsně poté začala v tomto království hrůzovláda. Z města vždy při každém třetím úplňku zmizel jeden obyvatel města. Každého čtvrtroku opouští jeden obyvatel brány našeho města v čarodějnickém voze, popisují místní. Jejím revírem jsou Vodňany, její tempo je vražedné. Dokonce i v sousedním království docházelo k podivným zmizením, tvrdí se že čarodejnice unesla i pár goril z místní ZOO. Všechny unesené pak uvěznila na svém hradě. Místní se shodli že ve Vodňanech už není bezpečno. Tato situace bohužel trvá dodnes. -
-
Re: Treehouse of Horror
Dobřety! xDDDDD Tak dobře už sem se dlouho nezasmála! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Treehouse of Horror
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* boze taj tohle me dostalo
-
-
Re: Treehouse of Horror
Néééééééééé....božééé ééé.... já nemůžu... válím se tu pod stolem a mamka se na mě dívá jak na debila... bože tak tohle je dokonalý... Vůbec to není o Míše...:D :D Héééj.... tohle je fakt naprosto skvělý...:D :D :D *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Treehouse of Horror
*15* *15* *15* Hančo, když ses z tohohle válela pod stolem. Co budeš teprv dělat z toho co sem dopsal teď. Tentokrát je to dvakrát delší a o dost zábavnější, sám sem měl co dělat abych se taky neválel po zemi. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Treehouse of Horror
tak to už se těším... jen doufám že to bude zaase o... o té, o které to samazdřejmě teďka nebylo...:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror
Hančo ... pitomá zase nejsem ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror
Fakt... ehm... no jistě..! :D :D
-
-
Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror
Za pár minut to tu máte, má to tři díly. Celkem to má 666 slov *15*. Si nějaká škodolibá, že chceš aby to bylo zase o té, o které to dosud nebylo. Neboj! nevynechal sem tam ani tebe *15* Chtěl sem vám to nechat na Vánoce, ale když už to chcete teď. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror
A máte too ... *1* Aspoň že nejsme jediná ... *1*
-
-
-
Re: Re: Re: Treehouse of Horror
a jééje *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Loučení
Tak já se s vámi pro dnešek loučím, užijte si to tu. Krásný nový rok vám přeji a děkuji, že jsem se mezi vás mohla zapojit.
PS: do zpráv mi napište jména, které mají být na fotce. Jeden prosím vás! Takže se dohodněte kdo mi napíše. Zatím čauky. *3* -
-
Re: Loučení
No nauč se nejdří hodiny ... říkalas že tu budeš do 8 ... *15*
PS. Takže lidi píšeme tam všichni jasnýý??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Loučení
No koho by to napadlo, má přezdívku vteřinka a neumí hodiny. To je taková ostuda až to mlátí dveřma. -
-
Re: Re: Re: Loučení
no tak sem se chtěla jít kouknout na silvestríovské televizní noviny no ... vy naděláte *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Loučení
*15* *15* *15* *15*
Nooojoo to je pravda.. *15*
-
-
-
-
????
Nevíte lidi náhodou kde mám svého manžílka??? *7* *7* Ještě tady není to je divný ... *7* *7* Kde pak se nám ztratil??? No děckáá?? Kde máte taťku?? *15* *7* *4* -
-
Re: ????
hraje si s námi na písečku xD -
-
Re: Re: ????
A mě tu nechá samotnou samotninkou ... *9* *9*
-
-
-
=(((
Míšoo ... ještě mi nezdrheej ... *9* Prosíím ... -
-
Re: =(((
Teda teď sem děsně smutnáá ... *9* *9* *9* Abys věděl, takle mě tu nechat ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: =(((
No tys ses fakt odhlásil a šel pryč ... *9* Tak to já du taky ... to už bych tu neměla co dělat ... *9* *9* To si s tebou zítra vyřídím ... jo a Elis ti posílá poštou kopanec abys věděl ... *15* *15* *9* *13*
-
-
-
Yeeahhh ...
Tohle je vážně super večer ... *14* -
-
Re: Yeeahhh ...
Ještě aby nebyl ! :) -
-
Re: Re: Yeeahhh ...
Poslední dobou jsou tady super večery pořád. *14* *3* Ať to vydrží. *3* -
-
Re: Re: Re: Yeeahhh ...
snad ano :-))) -
Re: Re: Re: Yeeahhh ...
Myslím si,že by to měla vydržet a to na hodně dlouho ! :)
-
-
-