Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bambusanka

Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

První singl z nového alba Avril Lavigne (25) stále není vypuštěn do světa a na internetu kolují zvěsti, proč se tak děje. Jeden vnitřní zdroj tvrdí, že RCA váhá s vypuštěním alba bez songů příznivých pro rádia, které by na albu podle nich neměla chybět.
    "Nahrávací společnost RCA nabídla Avril 20 milionů dolarů za to, aby změnila aspoň dvě skladby na albu za jiné, které by byly pro rádia příznivější. Zpěvačka to však odmítla."
    Nahrávací společnost má tedy na Avril, která si více než polovinu songů napsala na vlastní pěst, velké požadavky. Pokud se neprodá více než dva miliony kopií nového singlu Avril, který určitě nepřijde dříve než na konci dubna, a pokud by album bylo propadák, kterého by se neprodalo víc než 200 tisíc kusů, pak jí už nevydají žádný další song. Dokonce prý uvažují o tom, že spolu ukončí pracovní poměr, pokud se nového alba neprodá více než půl milionu kusů v prvních 3 měsících.

*10* *16* *8* *8* *10* *16* *8* *16* *10* *8* *16* *10* *8* *13*
    Proč by jí měly dávat 20 milinů dolarů za to,že by ONA přepsala SVOJE písničky?? *13*
    • xkostex

Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

no twl si delaj prdel ne? to sou hovoda ja bych jim nakopala ty jejich prdele *16* me dost nasraly!
      • vterinka

Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

nápodobně! já sme tež pěkně nas*aná!! *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* to pos*ali!! *16* *16* *16* *16* *16* nemám slov!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

Ty vole tak o si dělaj srandu...no tak tohle mě teda pěkně nasralo...hej..to...já sem z toho uplně vytočená...teda Avril by snima měla skoncovat a najít si nějaké lepší vydavatelství!!!
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

to teda! Tež si myslím! Nechápu jak si na ni můžou vyskakovat! Kdyby ji neměli tak sou v řiti!! Fakt nehcápu!! Je to neuvěřitelné jak sou lidi neohrabaní a vychcaní! *9* *9* *9* *9* *9* Jen dodeptat druhé a nahrabat si prachy! Fakt ubohé! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

No tak to fakt sme dvě protože tohle je prostě...Ááááááá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
            • puspuspusinka

Mno Mno Mno ... myslím že sem ted tak nasraná že nemám náladu srát Hanšu eště víc myslím že už je total dosraná tímhle ... !!! *8* *8* *15* *8* *8*
            • xkostex

vazne? to se budem muset s misou cinnit aby sme te poradne nas**** *15*
            • sharpay1995

No... hej já vám řeknu, že takhle mě už dlouho nic nevytočilo...ty myslím vážně!!! Mě jen tak něco v normálním životě nevytočí, ale tohle mě fakt dostalo!!!
            • xkostex

no jako meli by byt hrdy na to ze si vybrala jejich spolecnost a ne ji a nas takhle srat kokoti! *10* *10*
  • kladik

Koncert

Našel jsem na internetu parádní video 1.h dlouhý koncert zde je odkaz http://video.google.com/videoplay?d ocid=1318489750353965909#
    • xkostex

Re: Koncert

ten koncert je fakt luxusni! *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Koncert

Héj.. tak to je dost staré... to mám stáhnuté..., ale jako fajný koncert...x.D
  • sharpay1995

Tak co, .)

No tak co, už ho máš Michale? :)
  • puspuspusinka

...

Lidi ... já sem dneska úplně mimo ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: ...

novinka dne xDD... co zas?:D
    • kvatro

Re: ...

Z čeho zase? Že by z toho plánovaného výletu. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Asi anoo ... pořád nějak nemůžu uvěřit že se to fakt možná stane ... že prostě budeme celý den spolu ... jako fakt spolu vedle sebe bez počítače ... jsem z toho fakt nějaká vyvedená z míry ... bude to báječnéé ... *14* *14* *3*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Já budu z toho vyvedenej z míry. Až když mi to trochu vůbec dojde, co sem to vlastně naplánoval.
          Ale zní to skvěle. *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Jo je to nějaký zpomalený coo ... nejdřív tady naplánujeme takovej bezchybnej a dokonalej den možná nejlepší v mém životě a teď mi teprve dochází ... jaké to bude ... *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

závidím vám, ale přeju vám to :-**
          • kvatro

Díky Kačko *3* *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Míšo, tos myslela jako vážně?? :D:D:D no fuha! :D já umírám! :D
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* Tak to je hezký ... *14* *14* *14* I když já asi taky ... sama nevím ... je to divný ... prostě nějak to mezi námi ještě nedokážu pochopit ... *15* Ale že seš do mě přímo zabouchnutej ... tak to sem fakt teď odrovnaná ... *14* *14* *14* *14*
            • kvatro

Kačko, Tak to si rovnou připrav rakev. protože já sem zabouchnutej už teď. *14*
            • vterinka

nemáte zač! :-))) jen z těchle řečí bych se smála kdybyste se do sebe zabouchli! :D já bych umřela smíchy! :D
          • puspuspusinka

*14*
  • puspuspusinka

xDDDDDDDDD

Umíráámmmm *15* *15* *15* *15* *15* Tak to je mooc ... a chudáka mojeho miláška si tam z něj udělal zrůdu ... on by tě jenom honil a pak možná voslintal a taky ukousnul prsty ale nic horšího by ti ten můj milowanej čumáček neudělal ... *1* *1* *1*
    • vterinka

Re: xDDDDDDDDD

Tak to je moc! :D Dobře ty! xDDD
    • kvatro

Re: xDDDDDDDDD

No to máš tak, vždycky to musí někdo odsrat, někdo musí být zrůda. *15* *15* Ale za všetko muže Katarína, to ona sestrojila ten lustr.

Míšo, co máš za hafana?
      • puspuspusinka

Re: Re: xDDDDDDDDD

http://www.ifauna.cz/images/clanky- foto/04/04_13_ka4.jpg

Takovej můj malinkej šmudlík ... kterýho na devše miluju a nedám na něj dopustit....
        • kvatro

Re: Re: Re: xDDDDDDDDD

No Míšo, tohle moc šmudlík moc neni. *15* Taková korba, ten by prdel natrhnul. *1*
          Ale když ho miluješ, neni co řešit. *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD

To je úplně normální můj malinkej šmudlínk .. a miluju hoo je děsně ochranitelskej byl tu u nás Miroun a já sem mu vzala kšiltovku a utíkala pryč no a on mě chytil a chtěl mi jí vzít tak se mnou různě lomcoval a Nordík hned takovej výbuch vzteku ... *15* *15* Se div Miroun neposral, takže na mě rači ani nesmí nikdo sáhnout nebo se Nordíček nasere *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD

michale prave si porusil autorska prava! bez dovoleni si pouzil prezdivku Miss Havirov krerou sem vymyslela ja *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

michale neser nebo te zazaluju! sejdeme se u soudu
            • kvatro

Míšo, já sem nevymyslel stejnou, to ty si mi jí ukradla. *15* A jestli budeš lhát budeš jako Pinnochio. *1*
            • kvatro

Přijměte tedy moji omluvu slečno Blbostex *15*
            • puspuspusinka

Jooo mě taky krade přezdívky i když vymyslel stejnou *15* *15* *15*
  • alliet

Pitomosti

http://www.jenproholky.cz/drby/co-s e-deje/2887-foto-dne-avril-se-vrati la-zpet-ke-svemu-ex
    • kvatro

Re: Pitomosti

V tom odkazu jes sice napsáno "jenproholky" ale dovolil jsem si tam nahlídnout. :D
      Samozřejmě že je to kravina. Avril se sice s Deryckem rozešla, ale to neznamená že se potom dál nemůžou spolu stýkat, pořád jsou si velmi blízcí. Tak proč ne. Akorát bulvární plátek z toho udělá, to co to neni, uměji akorát pomlouvat a shánět drby. Nedá se věřit všemu co píšou. Takhle si každej kdo vtom nemá trochu přehled, řekne že Avril Brodymu s Deryckem zahýbá, na to ten článek totiž naráží.
    • thenilly96

Re: Pitomosti

omg to je uplna kravina, proc by sem k Deryckovi vracela kdyz je zasnoubena s Brodym?
  • Crejzy!!!!!!!

Avril je strašně kúl a krejzy. je prostě néééééééééééééj!!!!!!!!!!!!!§
  • !!

Ahoj Avril je dobrá zpěvačka, ale neumí zpívat, né že by zpívala falešně, ale nezpívá srdcem, což není zpěv, ale zneužívání hezkýho hlasu !! Kdyby se ty hudbě věnovala podrobněji bylo by to lepčí, ona pouze vydělává prachy jako herečka by byla lepčí!! a ptáš se kdo sem ?? Ten co se hudbě věnuje od svých 5 let !! a už celkem dlouho, né zase tolik, ale rozumím jí jinak neřeš !! ČAO !
    • Re: !!

Ak sa vážne už tak dlho hudbe venuješ, tak asi vieš o čom hovoríš. Hlavne o tom, že nespieva so srdcom. Asi máš pravdu. Síce má každý na to iný názor, ale taký človek, ktorý v tom "chodí" vie, o čom je to... Ja som sa pomýlila, chcela som napísať, že dávam za pravdu Neřeš!!
    • jana291995

Re: !!

ONA SE HUDBĚ VĚNUJE OD DĚTSTVÍ.A TO ŽE TO NEZPÍVÁ SRDCEM VÍŠ JAK?TAKŽE AVRIL NEMÁ PODLE VÁS SRDCE?ZAMYSLETE SE.RIHANNA ŘEKLA ŽE JSME ZBYTEČNÝ STÁT.BRITNEY UPUSTILA DÍTĚ KVŮLI KÁVĚ....PAK ŽE AVRIL NEMÁ SRCE.ANI RIHANNA A NI BRITNEY O SVÉ FANOUŠKY NESTOJÍ
    • Re: !!

To že je dobrá zpěvačka, to s tebou naprosto souhlasím, ale že neumí zpívat, tak to jseš na velkym omylu *13* *8* ...taky se věnuju zpěvu od dětství a nepochopim, jak můžeš vědět, že nezpívá srdcem, když jí vůbec neznáš.. možná znáš její písničky..toť vše..radši si ber do huby někoho jinýho!! ona je girl a ty boi, tak si zkus někdy zazpívat holčičí píseň, a schválně kdo bude falešnější *15* a můžeš zpívat třeba od 3..Avril je best!!! *3* nikdo na ní nemá... a fakt nesnášim, když někdo leze na její stránky a pomlouvá jí tady..!! tak bacha na mě *1* ...zdarec *16*
      • Re: Re: !!

Ale tu nejde o to Avril poznať. To čo spieva, tým dáva najavo svoje city. Ja mám Avril rada, jej peničky, ale DÁVAM ZA PRAVDU LUKEMU!!!!
      • avrilie

Re: Re: !!

Avril je best a wžĐycky buĐe a nikĐo na ní nikĐy nebuĐe mít...a sere mě to zhe že ju neznáš a nawážíš se Đo ní,protože AvriŁ náhoĐou zpíwá ze srĐce,ty písničky jí jĐou úpŁně ze srĐce,kĐyž si třeba přečteš překŁady úpŁně je to oĐ ní,z jejího žiwota!!!!!! *15* jo a Łaskawě se tu nefrajeř,zhe zpíwáš oĐ 5Łet!!!rozumíš howno!! *1*
  • jana291995

jste trapní!

Srry že to musím říct,ale jste už trapní jak sem pořád lezete,a píšete nesmysly o tom,že nadáváme Miley...kdyby jste se radši podívaly kdo to píše,tak uděláte líp...mě by zajímalo,jak víte že jste to byly zrovna mi..z diskuze Avril..jak to víte?..co když to byl nějakej vůl od Rihanny,Britney nebo Tokio Hotel?..jak to víte hm?...já už na to nemám sílu..serete mě.. *16*
    • lucka222

Re: jste trapní!

já plně souhlasim :D
    • sharpay1995

jo přesně tak!!!!
    • david16

pěkně ty *15* *15*
  • fifinka7

konečně

tak konečně sem se i já dočkala BLACK STAR...... dneska sem jí dostala k narozkám *14* *3* *14*
    • andrea3518

Re: konečně

všechno nej k narozkám *14*
      • avril-nely

Re: Re: konečně

všechno nejjky
      • cara

Re: Re: konečně

taky všechNo néJKY :-)
        • xkostex

Re: Re: Re: konečně

vsechno nejlepsi k naroskam