-
ahoj
ahoj všici sem new fans avril a o cem rec o jaky hre?? si ju koupim jestli to de *4* -
-
Re: ahoj
Ahojky *15* -
Re: ahoj
JAKÝ HŘE??? *1*
HELE ABY SI NÁS CVOKY POCHOPILA TAK MUSÍŠ PŘEČÍST TAK 30 STRÁNEK !!! *1* *1* *1* *1*
TÁÁÁÁÁÁÁÁK LIDIČKY, TOHLE JE MOJE BFF TAK SE SEZNAMTE !!! *1* *1* *1* HANČO, ELIS, KUBO(MNO TY AŽ SE VRÁTÍŠ Z PLUTA *1* ), ERČO, ÁJO, WERČO A DALŠÍ !!! *14* -
-
Re: Re: ahoj
hh díky za úvod no tak mio to plsy vysvetli oký??? -
-
Re: Re: Re: ahoj
AWE TO NEJDE TO SI MUSÍŠ PŘEČÍST PSTĚ TU PÍŠEME TAKÝ KRAVINKY A TO NEJDE VYSVĚTLIT MUSÍŠ SI TO FAKT PŘEČÍST !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
se mi nece takze to muzu z niceho nic napsat ahoj jak je zrovna sedim na gorile??? bo oc?? *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
to je jedno uz mi zacina hrabat *15* -
z čeho? -
jo presne to mas zachvili jeste se i zasmejes *15* a Mišo asi by sme to mely dat jako tradici *15* -
uz chapu ste jako v ruzini?? v brazilii chapu dobre nbo mam cist znova páč mě to nbawí *4* *15* *1* -
MNO WIDÍŠ T NEJDE TAKLE TU NEMŮŽEŠ FUNGOVAT ČTI DIT TO TRVÁ JENOM HODINU *1* *1* *1* *1* *1* -
cau ses taky cvok? *15* *15* a precist 30 stranek abys nas pochopila ti doporucuju *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Tak jakej?
Tak jakej že si vyrobila ten účet kterej jí trval asik 100 let ??? Kurwa,... ta je ale fakt boží, lepší mámu si nenašla,...?? *15* *15* *15* -
-
Re: Tak jakej?
ja bych rekla ze zasi zadnej *15* jo a ja si ji nevybrala to ona me *15* ale jako sou i horsi lidi v nasi rodince -
-
Re: Re: Tak jakej?
Twl,... pomóóóc !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Tak jakej?
proc scim? -
-
Re: Re: Re: Re: Tak jakej?
no takze sem mela pravdu zadnej si neudala ale prej se chysta *15*
-
-
-
-
-
twl
Michale a Miso jako prdel si ze me nedelate? ja tu nejsem den a vy si tu takle krasne popisete 5 stranek a ja to mam cist? -
-
Re: twl
No to mají i za dnešek, bo dnaska s překonali v nepsavosti asi mají manželskou krizi nebo si někde spolu užívají a na nás kašlou! *1* -
-
Re: Re: twl
misa ma zaracha tak¨ze michal se musi spokojit snama ale ja se musim ucit zatim umim jen nadpis za tu hodinu a pul *15* -
-
Re: Re: Re: twl
Míša má zaracha? Proč? Za co? ..... No já mám hotové úkoly a ted se jdu učit chemii -
-
Re: Re: Re: Re: twl
luciferda utoci a prej si na ni zasedla matikarka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twl
aha, tak to je problém
-
-
-
-
-
Re: twl
Elis, děláme si prdel. A nejenom z tebe. :D nikdo tě nenutí to číst. *15* *15* *15* Ale pokud se chceš aspoň trochu zasmát, tak si to přečti. *15*
Koho by napadlo že se dá ve dvou, popsat 5 stránek. *1* -
-
Re: Re: twl
ja to cetla se neboj *15* a mam z vas desnej vytlem a kvuli vam sem se jeste nezacala ucit takze jestli dostanu 5 z dejaku muzete za to jen vy! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: twl
My za nic nemůžem. *13* *13* *13*
Z dějáku pětu nedostneš, protože děják se dá vždycky trochu okecat. *15* Mám to vyzkoušený. -
-
Re: Re: Re: Re: twl
o jenze kdyz to je pisemne tak se to blbe okecava *15* bych ji tam mohla popsat valku segrinich kocek myslis ze dostanu jednicku? -
-
rozbiti CSR 30. leta, obdobi 2. republiky a jeji rozbiti, politicke zmeny a rozbiti CSR 1939 *9* -
A z čeho to zase máte psát? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Karaoketexty
Avril se na karaoketextech umístila na 11. místě v žebříčkuNejzobrazovanější interpret roku 2010. *3* -
-
Re: Karaoketexty
Ano... taky jsem to už zaregistrovala..:) :D A taky že Alice se už v tom žeebříčku drží ROK..! :D -
-
Re: Re: Karaoketexty
sveli ted sem si toho vsimla a kazdej den hlasuju pro Alice ta se tam drzi jak kliste *15* -
-
Re: Re: Re: Karaoketexty
vidíš, já pro ni hlasovla o vánocích jednou, když byla na sestupu a hned se vyšvihla :D Jinak hlasuju pro Mira, luxus náskok zatím :D
-
-
-
-
FB
Facebook je teda založenej, napište mi do vzkazů ten svůj, ať si vás tam můžu přídat. *3* *3*
Vyplnil sem tam minimum informací, protože kdybych tam vyplnil všechno co se tam dá. Tak bych tam veřejně popsal celej svůj život. A to se mi opravdu nechce *13* Možná tam časem něco připíšu ale pouze pokud to uznám za vhodný. -
-
Re: FB
Máš to tam..:) -
Re: FB
A máš tam fotku??? *15* *15* -
-
Re: Re: FB
Prosimtě, fotek ti můžu poslat kolik chceš. *1* -
-
Re: Re: Re: FB
Ehm.. a já..?? :D -
-
Re: Re: Re: Re: FB
Jsi snad moje manželka? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FB
nóóó..! :D *1* *1* -
S tim se si teda zavařil. *15* -
No promiň... jsem snad tvá dcera, ne..?!!! :D
-
-
-
-
-
-
:-/
Míšo, tak teď jsi to zabila! Já už to nekomentuju, bo tohle nemá absolutně cenu!! Jne chci říct jedno. Když Vás vůbec neznáme jak tvrdíš, tak proč asi chci, aby ste se nám svěřili? Porč asi? Takhle bychom vás lépe poznali a věděli bychom o vás víc, taky by se vám třeba mohlo ulevit, ale ten největší důvod je ten, že jsme bývali jedna velká rodina! A přátelé na život a na smrt a ti se přece svěřují se svými problémy? Nebo snad ne?? .... Jo a taky ti strašně moc děkujeme za vděk! Není to tak dávno, oc se na tebe holky na diskusi Ash pěkně vysraly a ignorovaly tě! A ty nám ted napíšeš tohle?? Nám, kteří jsme vždy stáli při tobě?! Tak to ti moc děkujem! Jsme ti za to nesmírně vděční! a moc mě mrzí, že to skončilo tak, jak to skončilo! :-/ -
-
Re: :-/
Jo to máš pravdu ... *9* Ve všem ... *9* Uznávám, že máš pravdu ... *9* -
-
Re: Re: :-/
a nechceš si to rozmyslet? -
-
Re: Re: Re: :-/
A co si mám rozmýšlet, zase sem se jednou chovala jak kráva a všechno zničila? Nemyslíš že už je trochu pozdě?? Já prostě taková jsem, jsem kráva dokážu si život jenom zničit a posrat ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :-/
Kdybys chtěla, tak by se to dalo smáznout a jet dál! Být zase přátelé jakými jsme bývali! ... a nikdo neříká, že jsi kráva, to je zas jen to tvé sebepodcenování! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-/
Ne, ale u tebe jsem si na to zvykla. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :-/
To není žádný sebepodceňování ale pravda ... tobě to snad příde normální to moje chování???
-
-
-
-
-
-
?
Míšo, ty jsi věřící, nebo ne? -
-
Re: ?
Věřící jsem ale v napřirozeno boužel ne v Boha ... ale nezavrhuju to úplně ... *15*
-
-
Tak zítra máme Velikonoce. Kdo půjde koledovat v takový kose, ruku nahoru. :D Pokud někdo půjde, tak mu přeju ať dostane od Velikonočního zajíčka co nejvíc vajec, pač lidi na ulici Vám asi nic nedaj. :D Je jedno místo kterýmu se vyhněte obloukem a to je úřad vlády. Tam sídlí jeden gargamel jménem Nečas, který už je tam přesčas. Ještě by Vám ty vajíčka seškrtal a různě zdanil, takže by jste přišli domů s prázdnou.
Hezký Velikonoce *3* -
-
já budu chrápat celej den,dnes jsem byla venku a za dvě hodiny jsem s kámoškou valila dom,byla nám zima *15* *15* *15*
...
všem také přeji hezké velikonoce a i barevné *2* *15* -
-
A jestli budeš při tom spaní chrápat tak aspoň utečou myši ze sklepa. Ani ty zacpaný uši jim nepomůžou, jakej to bude rachot. *15*
Já budu taky celej den chrápat, pač dneska v noci až do rána strašim tady v budově naproti hradu. :D
No zima hrozná, nevim jak u Vás ale u nás ráno sněžilo, sice to hned roztálo ale prostě se sypal sníh. *15* -
-
jo utečou aspoň *15* *15*
u nás sněželo ale trochu,vítr,déšť a slunko ááá *15*
Ty strašíš? *15* se tě bojím .. *13* -
-
Rovnou k sousedům *15*
A to je u Vás nejteplejší oblast v Česku. *3* No uvidíme ráno. Aby mi na nádru nehlásilo. Vlak je opožděň z důvodu sněhové kalamity. *15* A co teprve lidi na horách. Tam trochu nasněží (trochu víc) :D A už jsou odříznutý od světa. Holt musej vzít vidle a nebo lopaty..
No to mi věř, já tu strašim. *3* Sice nemám bílý prostěradlo s vystřiženýma očima... *15*
To se neboj. *3* nebo by si měla..? *16* *15* -
-
*1* *1* *1* dobře, budu se těšit *15*
-
Někde jsem to slyšel. *1* A tak si ještě připisuju nejdivnější. *1* Pěstujete tam víno takže tam teplo musíte mít. *3* |nA horách pěstujou akorát sněhuláky.
Jé děkuji za prostěradlo. Aspoň se tu vyřádim. *15* No to ne. Tebe strašit nebudu. *3*
V mém diáři: O půl třetí ráno zajet do Drnholce, vzít si prostěradlo. Spustit k Lavigneovým komínem. A pořádně vystrašit Kájuš. *15* -
Nejteplejší? Spíš nejdivnější to počasí je tož *1* *15*
Jn na horách se nemají .. tož :/ ..klidně ti půjčím a ne že mě budeš strašit *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Avril jsi fakt úžasná mám rada tvoje písně a tak ti přeji hodně úspěchů v životě tvoje faninka klára
-
I ♥ AVRIL
avril je super. ale jak si vzala derycka vázne to s ní.už je taková jinná! *9* ale i tak je super *4*