-
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
blogis o avrilce
hele lidule ted mě poslouchejte!)
jukněte se na tuto stránku www.avrilkamarki.blog.cz
a můžete i tady www.margarberka.blog.cz *1* *1* *3* *14* *7* *4* *14* *3* *3* *5* *4* *15* -
muck
achojik hele na avrillavigne.com sou ke koupeni jeji trika a mikiny tak mrknete -
brad pitt
zdravim vsechny fandy avrilky *3* -
-
Re: brad pitt
Taky zdravíme dalšího fandu Avrilky... ;)
-
-
T-music chart
Avrilka v T-music chartu 2. ...:( to je zlé...musíme více hlasovat...xDD -
-
Re: T-music chart
tež sme se dívala a dost mě to naštvalo! *9* Zvlášť, když je před ní TH! *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: T-music chart
Přesně...Tokio Hotel...kdyby aspoň někdo normální(můj názor: nemám je ráda) tak beru, ale že zrovna oni... -
-
Re: Re: Re: T-music chart
CCCože??? *7* *10*
Takový úchyláci nemožný, že jsou před Avrilkou? *7* *10*
DiŤ ani neumijou zpívat,...sou vypatlaný,...!!!
Teda tohleto mě jako fakt naštvalo,...!!!
Lidi deme to vyrovnat ne? *14*
Protože takový trapáci na Avril rozhodně nemaj !!! *14* *14* *13* *16* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: T-music chart
takový úchiláci hnusní!!! -
Re: Re: Re: Re: T-music chart
No to teda vážně nemaj!!! A teď všichni povině každý den hlasovat, ať je Avril zase první a TH až za ní...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: T-music chart
miso ja to taky nechapu sou to jen parta kokotu ktery si hrajou na neco co nejsou!!! *8* kdyz sem je poprve videla na RTl myslela sem si ze Tom a Bill sou holky az kdyz se poprve obevily v bravu sem zistila ze to sou kluci cos me dost prekvapilo *15* -
Mno a řekni že ti nejni pravda,...dit sou to pěkný trapáci, bože jak se mohli dostat před Av s takovýma trapárnama,...!!! Avril narozdíl od nich něco dokázala a téměř všeci ju milujou narozdíl od těch krákajících holkokluků,...víte jak dlouho mi trvalo než sem uvěřila že je ten Bill kluk? *15* *15* *15* Ani nechtějte vědět !!! *15* *15* *15* To Avrilka je BEST !!! A nikdo na ní nemá !!! *14* *14* *14* *13* -
dobre míšo *15*
-
-
-
-
-
-
Lidiii xD
Heey... splašila sem dva skvělé nové fnas... *14* *14* Kajuska4 a Klaruska44 ... začaly mít rádi Avrilku, po tom co sem o ní furt básnila... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Vítejte zlatka *15* -
-
Re: Lidiii xD
Drsně ty xDDDDDD *15* -
Re: Lidiii xD
Ahojííí díííkk *15*
-
-
:o)
Míšo, co je tohle? "A proč furt ten Michal tahá Radima do vět!" Ať se tam u Ashley hoděj doklidu, Radima nikam netahám, jenom sem ho jednou použil do příběhu. -
-
Re: :o)
jéééva, no to je konec tohle! :D -
-
Re: Re: :o)
Staršná záhada pro ně, proč se tu mluví slovensky? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
nwm xD já tu jednou začla o Mirovi a tys začal občas mluvi slovensky, tak sme se s tebou bavila taky slovensky, pak jsi mi napsal slovensky příběh a dával jsi mi slovenké dialogi a dneska se to tu nějak rozjelo celé slovensky xD i Hanča se chytla! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Na tom neni nic špatnýho, komunikace tak jako tak. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
že jo xD
-
-
-
-
-
Re: :o)
Ježiši tak si spolu promluvte sami, nejsem žádnej překladatel a přenášeč ... tohle je jak u debilů ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
S promnutím, u nich to tam vypadaá jak u debilů. Vždycky jsou mimo mísu, stejně jako teď. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
neví pointu, tak se nediv! :D -
-
Neurážej mi jee ... oni vás taky neuráží ... !!! -
-
nikdo tu nikoho neuráží ;-) ... Míša jen chtěl říct, že když neví o co přesně jde, tak se do toho nemájí motat, ale mají mlčet, nebo se nás mají zeptat natrovinu! ;-) -
No jasně, tak dobře. *3* *1*
-
-
No tak ať radši držej zobák. *15*
-
-
-
-
-
♥
http://www.youtube.com/watch?v=Y1As leaKqYk&feature=player_embedded
Naprosto slaďůčká...!! :D Ne ale fakt... tohle je dle mého asi její nejlepší WTH live... miluju totiž u ní takové ty trochu akustičtější vystoupení..:) -
-
Re: ♥
No to mě moc nee... Já zase naopak miluju, když Avril u toho zpívá blbne a ksichtí se úplně božsky ... tady je to takový jak když natáčí klip to není prostě živě jako FAKT ŽIVĚ *15* *9*
-
-
Goodbye Lullaby
uz jenom 13 hodin a vyjde GL *14* ja uz se nemuzu dockat, na avrillavigne.com uz je odpocitavani *14* *14* -
Smile
Oficiální videoklip Smile:
http://www.youtube.com/watc h?v=NeM1asVmdH8&feature=feedu
Ú ŽASNÉ -
-
Re: Smile
Špatné video. Tady správné:
http://www.youtube.com/ watch?feature=player_embedded&v=Kag vExF-ijc -
-
Re: Re: Smile
uz tu bylo vcera *3*
-