-
Av
Avril is the Best!!! -
*11*
*14* *1* *1* *14* *4* *5* *3* *4* *15* Avril je prostě nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nikdo není lepší než AVRIL!!!!nechápu jak někdo jí může pomlouvat atd. *8* *16* *8* *8* *13* *5* -
AD v česku avril a parfém
nechápu proč tu řešíte takový chujoviny když se stalo něco skvělýho Avril vydala svůj první parfém!!!Měl by se objevit aj v česku a nese název COMPLICATED ale víte co je ještě lepší??že je Abbey Dawn v česku!!!!!Jak jsem to viděla tak s emi upe zastavil dech bo to je pro mě super zpráva je to sice jenom intrenetovej obchod ale je to tu!! v Česku!! ještě že mám brzo narozky *1* už si vybírám hadry je tam sice toho zatím málo bo se to teprve rozjíždí ale tu mikinu kterou chci tu červenou v které fotila photoshoot na canon tam je *14* já se asi zblázním je tam za 1500 tož nekup to *13* *15* -
-
Re: AD v česku avril a parfém
*5* -
ňák brzo si to objeviŁa!!!není to sice moc velkej obchoďák,jen pár věcí,sice teď nwm jestli myslíš tu stránku aukro bo od Barush,která si udělala svůj web...každobádně na aukru je to moc drahý!! *1* -
Tak Abbey Dawn se dá už hafo dlouho sehnat v česku na aukro.cz a teďka si nějaká holka založila ten internetovej obchod s Abbey Dawn...jakej ty myslíš ???
-
-
no
já nechci nadávat avril ale je to sprostý když někdo leze na nějakou stránku a tam uráží já nemám ráda a vril a taky jsem nelezu tak nenadávejte milej miley je pro mě ta nej. -
-
Re: no
copak já nebo angel,leila,diana..copak tam některou z nás viděla?..já jsem na diskuzi Miley životě nebyla...sorry,ale já na fancluby celebrit který se mi moc nelíbí nechodím..ikdyž mám Miley ve fanclubu,ale nechodím tam *3* -
-
Re: Re: no
Ale můžu se zeptat,proč jsi u ní ve fanklubu? *1* To já zase tam chodím,prohlížím si její fotky,ale ve fanklubu nejsem. *15* -
-
Re: Re: Re: no
tak Miley není šoatná,ted se mi začali trochu líbit..některý psničky nejsou špatný.. -
-
Re: Re: Re: Re: no
Jj já mám Miley ráda....líbí se mi její písničky i film Hannah Momtana.......ale Avrilka bude pro mě vždycky nejlepší!!!!
-
-
Re: Re: Re: no
ja co mam všechny fankluby v profilu,tak ani do jednoho nechodim *1* možna do jednoho,ale tady sem furt *3* ..de o to jen vyjadřit,že si jich vážíme a něco z jejich života se nám libí..ne?:) -
-
Re: Re: Re: Re: no
J, souhlas. Já jsem taky ve fanklubu u dost lidí ale do diskusí chodim jen k Robertu Pattinsonovi a někdy k Avril. Tyjo kdybych měla chodit ke všem tak bych nic jinýho neděla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no
tak to jsme na tom podomě....ve fanklubu sem u spousty lidí, ale do diskuze chodím jenom sem.....asi bych u toho počítače musela sedět 24 hodin deně kdybych měla pořád psát do všech diskuzí...!!!!xD
-
-
-
-
-
Jo, to je jasný, že když někdo nadává někomu koho máš ráda tak se ho snažíš bráznit ale první si zjisti jestli to psal někdo kdo chodí to diskuse o Avril. A vůbec.. prostě ty lidi jsou debilní ale Avril za to nemůže tak proč píšete k ní? Si napište přímo tomu kdo to psal a když je to neregistrovaný uživatel tak ho ignorujte a vemte to tak, že ten dotyčný třeba Avril ani rád nemá ale píše to jen aby rozhádal lidi tady. -
prosimtě Kláro ukaž mě na jedno z nás co tu furt píšou do diskuse a sou aktivni co to tam píšou do vaší diskuse o miley?ty urážky vždycky jen napíše někdo kdo neni reglej !bez urážky
-
-
SOUTĚŽ
Hlasujte pro Avril zde http://parketa.blog.cz/0910/nejhezci-zpevacka-9-kolo -
hej...
Hej notak lidi...co to je...nějaká nuda, ne??, Nikdo nemáte žádné novinky???? -
-
Re: hej...
ja jednu mam dneska slavim narozky *1* takže kdyby mě chtěla přijet pogratulovat a dát pusu Avril,tak bych byl rád *1* -
-
Re: Re: hej...
cí jo 21 tak to už si tady na tej diskuzi jako děda *1* .....né dělam si srandu....všechno nejlepší *3* -
-
Re: Re: Re: hej...
Happy!!Vše nej..:-D -
-
Re: Re: Re: Re: hej...
ja vam dám děda vy uličnici..aaaa to mě bolej ty záda *1* diky:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hej...
dikas *3* *4* *4* -
no trošku pozdě, ale i já se přidám...všechno nejlepší...dědečku...xD ne sranda...xD -
trochu opozdene vsechno nejlepsi *1*
-
-
-
-
-
-
Příběh!!
S Barčou sme se tak trochu nudily a tady máte náš malej příběh *15* !!! A můžem vymyslet pak i společnej !
Avril and Paris and jejich Konec Přátelství
Avril: (jde na snídani do mekáče a potká tam Paris) Ježiš marjá co ty tu děláš, to si mi musela zkazit i tohle ráno?! Jak já tě nesnáším ! =)
Paris: (je chvíli ticho) Proč zrovna ty chodíš na snídani do mekáče..??(rozčileně dodá)Jo a mimochodem,vzala jsi mi tady ten poslední růžový tácek..!!
xD
Avril: ty si nemožná! jak můžeš bejt tak drzá a blbá. Ten tácek si nechám a ty mi laskavě už konečně polib ! Jo a změním místo na snídaně takže nedolejzej!
Paris: Neurážej mě..!!To si nenechám líbit tohleto...Jestli si zapomněla,to já tady mám zamluvený růžový tácky..!!
A proč si jako myslíš že bych za tebou měla dolejzat..??Ani se nebudu namáhat!
Avril: (má v ruce coca colu a vylije je Paris na růžový šatičky) Óóó ježiš promň Paris to mě tak mrzí, to sem nechtěla. Ahoj!=)
Paris: (je tak rozčilená,že ze sebe nevydá ani hlásku)(Potom za Avril zařve): Já vim žes to chtěla!Tohle je konec!Konec!Jasný?Ty náno pitomá!
Avril: Měj se Paris, jo a Derycka si už můžeš nechat ty couro, rozvedli jsme se! A neymsli si že je mi líto tohoto konce ,,přátelství,, spíš sem ráda že je konec tohoto muka s tebou Růžová krávo Milko !!! =D
Paris: To je jedině dobře,že ste se rozvedli!Byl na tebe až příliš dobrej! Nazdar,ty ...ty...no..no prostě nazdar!
Avril: Tak to si přehnala ty děvko!
(a vrhne se na Paris = vytrhá jí vlasy a rozmaští jí kečup po vlasech a oblečení) Tak a teď si pro něj di myslím že se tě ale trochu lekne! =D =D =D =D =D
Čau DĚVKO!!!
Paris: (vletí za pult a vezme všechno co pobere-McFlurry,hranolky,kečupy,zm rzliny.....a vyletí ze dveří za Avril,a všechno to po ní začne házet)
Ty nafoukaná káčo!Co si to dovoluješ?To-ty-si-tady-už-vystř ídala-nejmíň-půlku Hollywoodu!!A jestli chceš něco vědět,já toho "tvýho" Derycka fakt nepotřebuju!Ale nevim jak ty bez něho přežiješ,když nic nevyděláváš,za ty tvoje písničky,co skládáš!Nazdar,a užiij si hledání dalšího kluka! (otočí se,vytáhne z kapsy zrdcátko a začne si ubrousky utírat šaty)
KONEC
Avril = Míša = PusPusPusinka
Paris = Barča = Bambusanka -
-
Re: Příběh!!
jéééééje....xDDDD -
-
Re: Re: Příběh!!
skvelej pribech -
-
Re: Re: Re: Příběh!!
jj awe konec chybí ten už totiž byl kapku rochu moc sprostej !!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
Foteška...xD
už mám taky tu upravenou fotčku....podle vzoru Mišulky...xDD -
:D
Děvčata moje... mám pro vás zjevně špatnou zprávu... o prázdninách pojedu asi na měsíc, nebo na měsíc a půl do Francie, takže se tu asi dost dlouho neukážu..., ale budu se snažit, jestli tam bude nějaká internetová kavárna, se sem aspoň jednou za čas dostat...:) -
-
Re: :D
si delas prdel ne? a nas jako sebou nevezmes? y ses zla holcicka moc zla! to neni fer ja tam chcu taky paris si projdu leda tak na google:( -
-
Re: Re: :D
Ale já nejedu do Paříže, ale do Montélineru, taťka tam totiž pracuje, a my s mamkou tam jedem v létě...:) -
-
Re: Re: Re: :D
to je fuk to bylo prvni co me napadlo *15* no to mas dobry nechces me propasovat sebou? -
-
Re: Re: Re: Re: :D
No do kufru by ses asi nevlezla, jelikož mám limit pouze jeden kufr takže..., ale já ještě 100% nevím jestli pojedu..., vlastně mám na výběr jestli chcu jet nebo ne... nevím... budu ještě hodně uvažovat, moc se mi totiž nechce..: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
No a co... to už sou jenom detaili...xxDDDD -
Ale jela sem tam na tejden ani ne na 5 dní, a ne na celý rpázdniny !!! *1* *8* *9* -
Ty si taky jela do Francie... na jaře nebo kdy to bylo... tak co tu na mě řveš..:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Tedaaaa Hančoooo... ty krutá holčičkooo... tady budeš !!! *1* *1* *1* A nikam !!! *1* *1* *1* -
Tak ale jako tam kde já zrovna pojedu moře není...:\ -
já bych jela hnedka,a bylo by mi jedno kam,ae hlavně někam kde je teplo,moře a krásní kluci *14* to je upe sen!! ještě nikdy sem u moře nebyla,možná tak u nás v rybníce *9* sem zvědavá jestli se tam někdy podívám..snad jo -
*9* tak vyhodte rezervu ja se tam nejak narvu ok? *15* twl ja bych do francie jela hned kdybych mela moznost ja byla jen na slovensku v polsku a v chorvatsku *9* *15*
-
-
-
-
-
-
Uva..:D
http://www.youtube.com/watch?v=kI7T BwDn_bo&feature=player_embedded
Nejnovější díl WTH.TV
Woow... tak to je teda šílenost..! :D To jsou normálně Avril maniaci...:) -
-
Re: Uva..:D
tve asi jim to tam pudu trochu proletět a vezmu si od každýho něco ... triko mikinu kšiltku *15* *15* *15*
-