-
:o)
Míšo, bez rozloučení bych tě tu samotnou nenechal. *14* Byl sem se jenom vykoupat. -
-
Re: :o)
Hele už sem chtěla jít ... ještě že ses vrátil ... *14* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ještě neni přece deset hodin. To pujdu už opravdu. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jo taky budu muset už v 22:00 nebo mě taťka přetrhne jako hada a pak mě slepí ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Pravda, lepší netrhat *15* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No potom bys mě měl na dvě části *15*
-
-
-
-
-
-
Novinky
Hele Alík chce slyšet všechny novinky co se tady událi,takže honem mi to povězte ! :D -
-
Re: Novinky
Alí ... já nevím co bysme ti řekli ... stalo se tady toho fakt hodně ... *14* -
-
Re: Re: Novinky
Chápu .. :D -
-
Re: Re: Re: Novinky
Každej den se tu popíše kolem deseti stránek, na různý témata. To se vůbec nedá ani nějak shrnout co se tu všechno událo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky
Míšo, výstižné! xD nedá se to shrnout! :D ... jo no Míšo, Hanča se na nás bodla! :( -
Re: Re: Re: Re: Novinky
Myslím, že hlavní zasluhu máme my dva a Kačka *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Novinky
Ano, už to tak bude.
-
-
-
-
-
-
XD
Tak sem se dneska ve škole tak šíleně nudila, že jsem tohle vymyslela... Hlavu plnou rýmu mám a písničku Vám sem teď dám ... XD Hey to je děsný xDD
Ohhhh.... Yeahhh...
Ty jsi moje Slunce, které stále září
A to uz od onoho září
Ty jsi to proč má cenu žít
Ty jsi to proč nechci umřít
Každy večer s tebou je krásný moc
Začínáš být moje velka nemoc
Jednou Řekl si mi to krásný Miluju tě
V te krásné Valentýnské větě
Ja šťastná byla jako nikdy v životě
A proto začala jsem ti říkat Miluju tě
Miluju te, miluju tě, miluju te,
To Každy večer bylo v kazde poslední větě
Hvězda na nebi včera večer zářila
A ja najednou uvěřila
Miluju te, miluju te, miluju te
To Každy večer bylo v kazde posledni větě.
Ty sis srdce moje k sobě vzal
A hlavu mi silně zamotal
Za city a zmatky moje můžeš
Snad to není VŠE co zmužeš
Spát Klidně nedokážu
Sny ovládat nedokážu
Tebe v hlave stále mám
Od doby co tě znám
Ty jsi to co potkat jsem toužila
Bez tebe jako bych nežila
Miluju te, miluju te, miluju te
To pořád zní v kazde poslední větě
Já vím desná patlanina, ale že mě nikdy druha Avrilka boužel nebude xD -
-
Re: XD
wow teda Míšo, je to překrásné! :-) -
Re: XD
To je krásný *14* *14* *14* Avrilka teda z tebe asi nebude, ale mě se to opravdu líbí. *3*
Zatim je to to nejlepší co sem si za dnešek přečet, skvělý prostě. *3*
-
-
Nevim,nevim =/
Mě Avril neni sympatická ani její hudba mi neni sympatická.To,že si vzala Derycka a Deryck je s ní šťastnej,tak jim to přeju.Já Avril nemusim vůbec,ale za to Deryckova skupina Sum 41 je jedna z nejlepších kapel co znám. Takže hudbu Avril můžu soudit,ale jaká je v životě to nemůžu a proto jí neodsuzuju. Jen si myslim,že si hraje na něco co neni. To je můj názor. :) -
Ach jo!
Ach jo *9* *9* !Snažila jsem se napsat do novinek otom new CD a někdo mi to smazal a jedna holka to tam napsala úplně jinak.Já třeba napsala že má vyjít v listopadu a ona že v prosinci.........No prostě......Mě to mrzí že to zase někdo smazal.A pokaždý můj příspěvek! *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Ach jo!
JÁ JSEM si to tam taky četla že v prosinci,ještě to tam dá taková trapka,mi si o tom povídáme,a ona tam napíše prosinec!!já už do novinek radši nic nedávám,vždycky mi pak napíše nějakej antifanda,a všechno to překroutí!!!já vím to co vím,a to mi stačí!! *15* *14* *4* -
-
Re: Re: Ach jo!
Hmmmmm..Máš pravdu! -
-
ach
ta reklama ve který je ta nová vůně je tak krásná ta písničky avrilka a i ta vůně je to krásný až na bulení !! *9*
-
-
-
-
A JE TO !!=)
Takže blog je celej komplet,heslo vám každýmu pošlu na vzkazy!!
No,pokud se někomu nelíbí desing,můžu ho kdykoliv změnit!!
takže..udělala sem tam rozcestníky,je tady někdo,kdo neví jak se ukládají články,když jsou tam rozcestníky?anebo jestli tu vůbec někdo nerozumí blogu,tak mi napište,a já vám poradím!!Už jsem tam nsatavila i toplist(je to takové počítadlo,které počítá kolik lidí je online,nebo kolik lidí bylo na blogu za týden!!
Takže..tedka se tam běžte VŠICHNI POVINNĚ,PODÍVAT,A VŠECHNO TO TAM PROLEZTE,JESTLI JE TO VŠECHNO V OUKLANDU,A JÁ VÁM ZATÍM ROZEŠLU TY HESLA!!
takže adresa-www.best-team-avril.blog.cz
BAVTE SÉÉÉ! *15* -
-
Re: A JE TO !!=)
Super :) já jsem si dělala blog,ale nemohla jsem přijít na ty rozcestníky...to nechápu *1*
-
-
Turné
Taky doufám že na další turné vykopne ty dvě rádoby tanečnice, to křoví.
Někdy mi tam docela vadí, jsou takový podivný. *1*
Turné má začít už dva měsíce po vydání alba. Takže to bue pravděpodobně bez nějakých tanečních kreací, nestihloby se to nacvičit. Jedině dobře. -
-
Re: Turné
Můžou cvičit už ted :D
-
-
Žiju !!!
*15* Tak Michale sem tuu ... seš rád coo?? *15* *15* *15* Vrátila jsem se ti a budu tu oxidovat až do večera *15* -
-
Re: Žiju !!!
Tak Míšo sem tu. Seš ráda co? Já teda za tebe, že tu jseš jo.
Něco ti řeknu včera sem poprvý slyšel What The Hell na Evropě 2 a nějak se mi ta písnička začala hodně líbit. Předtim se řikal že je nic moc, ale neni to pravda. *13* U některých písničřek od Avril se mi to stává že se mi zezačátku nelíbí a potom patří k mým nejoblíbenejším *14* -
-
Re: Re: Žiju !!!
No už sem z5 ... samo sebou že sem ráda že tě konečně o5 vidím ... manžílku ... *15* *14* Jinak pokud jde o WTH ... tak jáá abych pravdu řekla jí nejsem posedlá tak jako sem byla u Girlfriend ... tu jak sem slyšela tak sem bez ní nemohla žít, ale WTH abych pravdu řekla noo miluju jí ale nejsem z ní posedlá, ale když jí někde slyším nebo jí dávaj na očku tak se můžu zabít jenom abych to viděla/slyšela *15* *14*
-
-
-
Jen díky Avril ...
Lidičky, já Vás vážně šíleně miluju všechny do jednoho ... a mám Vás jenom díky Avrilce ... pro mě jste něco jako rodina, lidi u kterých vím, že když je mi nejhůř, tak právě ty mi pomůžou a budou při mě stát, lidičky, který mě prostě nikdy nenechají ve štychu a vím že mě také milují ... jste moje hlavní a nejdůležitější rodinka jakou sem si kdy mohla přát ... *14* *14*
Kuba - i když už sem nechodí, měla jsem ho ráda, měl vždycky prostě super názor a když někdo měl blbou náladu tak on věděl jak mu jí pozvednout
Ája - Alenko, ty jsi vážně úžasná holčina, mám tě moc ráda, máš svojí hlavu a jseš suprově praštěná a svá
Míša - Sice si sem začal chodit před 4 nebo kolika měsíci, ale už teď vím, že tě prostě Miluju ... a jsem hrozně ráda, že jsem tě poznala,... *14*
Káťa - Ty jsi prostě úžasná kámoška, já si tě hrozně moc vážím, nevím jak bych bez tebe dneska byla, pohádat s tebou bych se nikdy nemohla, jsi prostě úplně úžasná *14* *14*
Elis - Elis byla první a jediná kdo mě začal hned mít rád a s kým sem se bavila ... Elis miluju hrozně moc, je to moje nejlepší kámoška ... a já bych si život bez ní už nedokázala představit ... Elis je osoba na kterou nikdy nedám dopustit ...
Hanča - Bože kolik legrace jsem si užila s Hančou, i Hanýsek je úžasný človíček ... a já jí mám moooc ráda *14*
Andrea - Moc sem jí nepoznala, ale vím že byla super *14*
Snad sem na nikoho nezapoměla ... jen Vám chci říct že Vás vážně oc miluju ... teď už si život bez vás představit neumím a ani nechci !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Jen díky Avril ...
Týýjo to je krásně!! Děkuji! :-**** Taky tě mám moc ráda! Jsi skvělá, praštěná, ujetáa svá!! :-************** Miluju tě! :-***** *14* -
Míšo, rozepsala si se o nás moc hezky. *14* *14* Beru to úplně stejně jako ty. *3*
A možná tam chybí fifinka tedy Verča. -
-
Re: Re: Jen díky Avril ...
Dopsala jsem Werču a Janču pod to *14* A děkuju ... ale já fakt musela napsat tohle všechno protože já to v sobě dlouho dusím, já jen chci abyste vážně věděly jak moc my na Vás všech záleží a že na Vás nedám dopustit *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jen díky Avril ...
A my to vidíme stejně. *14*
-
-
-
Ještě jsem vlastně poznala Werču a Janičku ... i ty byly úžasný ... a jsem moc ráda že jsem je poznala ... jste vážně moji nejlepší *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Jen díky Avril ...
*14*
-
-
Krásně jsi to napsala a snad víš,že to vidím stejně a určitě ne jenom já. :) *14* Co se týče toho jestli si na někoho zapomněla tak možná na Janču. Každopádně jsme prostě rodinka. *14* Nedovedu si představit co by se stalo kdyby neexistovala Av. díky ní se vlastně vážně všichni známe. :) *14*
-
-
Photo
Kdyz sme u toho FB viděli ste tu moji luxusní fotku kde me Fredy tahá za nohy a Dan mi chce dát na hlavu koš?? xD -
-
Re: Photo
Už se tam jdu podívat. *15* -
-
Re: Re: Photo
Ten tě tam tahá jako pytel brambor. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Photo
Debil mi chtěli vzít tašku a vyhodit z okna xD Tak se bránila az sem skončila na zemi xD Mimochodem dneska to tam u nás z okna lítalo jedna radost xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Photo
Chudáčku můj malinkej... *15*
Taštička mohla letět z okýnka... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Photo
Škoda no. *14* *1* -
To by se ti líbilo co manžílku xD Nic nebude xD -
Ale já sem myslel taky facku.. *1* No to je jedno. *15*
Ale tu pusu taky můžeš poslat *14* *1* -
Asi si to blbě pochpil ja měla na mysli facku ne pusu xDDDD -
No dobře, nechám teda v noci otevřený okono až od tebe poletí. *15* -
Nech si toho malinkýho chudáčka nebo přiletí jedna tobě!!!!!! *15* *5* -
u nas litaj z okna mozna tak penaly tuzky obaly od svaci jednou letela i sklenice od utopencu krabicky od mlicek a minulej rok litaly kondomi do kterej sme napoustely vodu nejveci prdel byla ze to vsechno litalo reditelovi kolem oken *15*
-
-
-
-
Re: Re: Photo
jo videla a kdybych se mohla smat tak bych se dost nasmala *15* -
-
Re: Re: Re: Photo
Elis, proč se nemůžeš smát? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Photo
desne me boli v krku a kdyz se pokousim smat nebo mluvit boli to jeste vic *9* -
-
Tak se nám brzo uzdrav. *3*
-
-
-
-
-