Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

sbohem

Mišo a Mišo musim sem pustit segru takze se tu mejte a pak se zas nekdy uvidime *14* *15*
    • kvatro

Re: sbohem

Deset bláznů na jeden počítač. *15*
      • xkostex

Re: Re: sbohem

zadnych 10 jenom 5 *15*
    • kvatro

Pa Elis, zase někdy. *3*
    • puspuspusinka

Paaa
  • kvatro

:o)

Tak sem tady dneska po dlouhý době znova.
    Byl sem tu už kolem šestý, to tu ale nikdo nebyl. Myslel sem že tady na to Míša peče, ale ona opravdu pekla, jenomže bábovku. *15*
    No a potom sem si tu na vás prostě neudělal čas. *9* Takže si to vynahradíme jindy. *3* Dneska sem tu do 22:00
    • puspuspusinka

Re: :o)

Áááááááááá já tě zabiju ... zrovna na tebe tu čekám jak pečená tak vařená a pak jenom odejdu na půl hodiny ukuchtit tátovi snídani a ty tu seš a hned mi zdrhneš ... a přídeš si sem jen na půl hodinky ... Že já tě něčím přetáhnu ... *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Já ti ale řeknu, že jsem sem dneska už nechtěl chodit. Ale zavítal sem pouze kvůli tobě. A ještě mně chceš za to přetáhnout. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Tak já k tobě přídu a napřáhnu se k pořádný facce a když budu mít ruku nejblíž tak tě hezky pohladím .. *15* *15* *15* Takle sem to myslela víš ... *15* *15* Noo to je dobře, že si sem zavítal ... já už to chtěla zabalit, ale řekla sem si že se snad ještě zjeví můj anděl strážný ... *15* *15* *15* *14*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

*14* Jako já bych tu na tebe taky čekal. Říkal sem si že to tady zkouknu, když tu Míša nebude počkám do 22:00 a potom zase odfrčim. *14* *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No právě jen co si na chvíli odběhla, tak sem se tu objevil. Taková smůla *15* *9*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Od 14:00 tu sem skoro furt tenhle týden, ale občas na chvíli odběhnu ... noo *15*
  • Je best ♥

♥☻♥ ♂ ♪♫ ☺ ► Je nejj ♥ *3* *3*
  • Avril is the best!

Avril je náhodou suprová zpěvačka a to, že bez nalíčení nevypadá zrovna nejlíp, nám může být celkem jedno...Kdo taky vyráží do ulic bez toho, aniž by se nalíčil?! Podle mě je hlavnbí to, co ze sebe vydává a jaká je to celková osobnost. Není to nějaká pronceznička, jako třeba Paris a má svůj styl a to je to hlavní...Zkuste se nejdříve nad sebou zamyslet, než někoho ohodnotíte né moc kladně! *3*
    • Re: Avril is the best!

Ta nová herečka Hayden, co hraje v seriálu "Hrdinové" prý chodí bez make-upu. Ale to neřešte. Avril je zpěvačka, a ne modelka. Teda... Modelka vlastně byla a možná ještě je, ale spousta dalších potřebuje tuny make-upu, aby je vůbec někdo chtěl vyfotit!!! *15*
  • anetteolzon

Avril

Je to ta nej spěvačka *3*
  • david16

Sakra !

Hej lidi já se na to Cd děsně těším tak tu o něm furt nemluvte mam sliny *15* *15* a rači budem dál poslouchat Hej hej you you já jsem blondatá *15*
  • puspuspusinka

Milá Alenko...

Milá Alenko, chtěla bych tě požádat o svolení říkat ti Mrňousek ! *15* nn FAKT chtěla bych tě víc poznat !!! *3*
    • avrilka-aja

Re: Milá Alenko...

Jasně..Máš u mně svolení..:-)
      • puspuspusinka

Re: Re: Milá Alenko...

děkujííííííí !!! *3* *3* *3* *15* *15* *15* *14* *14* *14*

*14* I *14* LOVE *14* AVRILKA *14* !!! *14*

*14* A *14* V *14* R *14* I *14* L *14*
  • lilinka007

ooo

ahoj ta new pisnicka alice bude ve filmu alenka v risi divu _____a cO jinAK jaK sE tU mátE??????????? *3*
    • Re: ooo

to wíme to Avril nazpívala právě pro ten film a je moc moc moc krásná !!! *14*
      A jinak máme se dobře až na to že já se mám BLBĚ, ale to neřeš *4* *3* aty? *14*
  • lilinka007

d

achooojik jak se tu mate??? *7*
  • fotky

našla jsem hezký fotky, ale nevím jestli jste je už viděli *4*

http://www.imagebam.com/image/9 08f7e103176982

http://www.imageb am.com/image/bba443103176991

htt p://avril-online.blog.cz/1010/2007- muchmusic-video-awards-rehearsals-1 7-6-07

http://avril-online.blog. cz/1010/2007-muchmusic-video-awards -rehearsals-16-6-07

http://avril -online.blog.cz/1010/sunrise-in-aus tralia-8-5-07
    • vterinka

Re: fotky

krásné fotečky! *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit