-
I sis by Avril Lavigne *1*
-
:o)
Mám napsanou pohádku, ale když tu nikdo neni tak až večer *3*
Prozradim pouze že hlavní role zaujmuly Míša s Elis. *15* *15* -
-
Re: :o)
Já tu sem, to spíše večer od osmé tu nebudu :( :D -
-
Re: Re: :o)
No tak to sem hodim už teraz. Ale je to trochu delší *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
jupíí :D -
Re: Re: Re: :o)
ˇJo hoď už sem tu ... *15*
-
-
-
-
:o(
Na avrilonline.org jsem před chvílí četl, že Avril o Česka pravděpodobně vůbec nepřijede.
Už ten samotnej setlist koncertů nevěstil nic dobrýho. Velká slabota to je, jenom asi 18 nebo 19 písniček. Nejenom že tam neni 4 Real, Everybody Hurts, Not Enough ani Remember When, tedy moje oblíbené skladby. To bych možná ale jenom možná ještě překousnul. Ale hlavně mi vadí že z toho mála písniček se tam objevuje Bad Reputation, která vůbec neni její vlastní, stejně jako cover Airplanes. Pootm je tam instrumentálně Unwanted, Freak Out, Losing Grip takže taky nic moc. Milionkrát hraný Don't Tell Me. A aby to náhodou nebylo moc dlouhý, tem koncert, tak to završuje 2 a půl minuty I Always Get What i Want.
"Za hodně peněz málo muziky", praví rčení. :o) Tady nejde ani tak o peníze, ale spíš o to, že když jdu na koncert, tak chci něco pořádnýho ne?. -
KGB
Tak buď jsme debil a nebo v tom nejsme sama..věděli ste, že má Avril dvě písničky, který se jmenujou Take Me Away ???? Já sme doposud znala jen tu z UMS...al ena tom YWNK je jiná písnička, která se jmenuje uplně stejně *7* jinak znám od Av uplně všechno,ale tohle mi prostě nějak ušlo ...a mimochodem Spongebob znáte ??? Je to k nějakýmu dětskýmu filmu nebo co..je to dost krátký,ale DRSNÝ !! *14* *5* *15* -
66 fotek..
tak an blog sem si nahrávala 66 fotek ze včerejší přehlídky abbey dawn,která se konala včera v new yorku...no počítač se vypl,a ono se to smazalo..tak co chcete no..sem nasarná..jako nahrávala sem se s tím hodinu...jinak fotky najdete na avril-source.com.....a říkám dopředu...je to krásný *14* -
-
Re: 66 fotek..
Jj ty foteškýý souu užasnýý jani :-))) -
-
Re: Re: 66 fotek..
bylo tam něco pro kluky?:D -
-
Re: Re: Re: 66 fotek..
Skus hádat... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 66 fotek..
ne:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 66 fotek..
doufejme:D -
Re: Re: Re: Re: Re: 66 fotek..
Chytrý chlapec...xD *1* ....je to vůči vám(mužům) trochu nefér no...ale co ty víš...možná se jednou stane zázrak a Avril bude mít i kolekci "Abbay Dawn for man"....xD
-
-
-
-
-
-
skvělej song
http://www.youtube.com/watch?v=0aDz 3BH1-Jg je to písnička z minulýho roku.... by to mohla dát na to new cd, ne? *3* -
-
Re: skvělej song
Jo tu písničku znám... byla v jedné z reklam na Abby Dawn...ale zná se mi že je to není od Avvril...myslím že to do té reklamy přezpívala...tedy aspoň si to myslím..nejsem si jistá...
-
-
?
Zdálo se vám někdy o Avril? *15* -
-
Re: ?
Jo myslím že jednou jo...xDDD -
Re: ?
pořád jenom o Avril Ashleynce a nebo o Tomíkovi yeahhh ... *15* *14*
-
-
xD
Hannah in Wonderland and Katarína in Ducháčkov ... tak už mám název pro new pohádku těšte se... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
jůůůůůůů *15* *15* *15* -
-
Re: Re: xD
Katarína, haha. *15* To se mi líbí už teď. -
-
Re: Re: Re: xD
Katarína Pazneht Duchoňová a její spirististická tabulka na vyvolávání duchů. Tak by se to taky mohlo jmenovat. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Tak to si napiš ty ... *15* *15* A nebo si je rozdáme já napíšu Hannah in Wonderland a ty Katarínu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
I když jako vžycdky tam zapojím celou partu to se nebojte *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
děkuji :-**** *14* *3* -
Tak já ti udělám radost a zapojím do příběhu i Mišelňápuse Ivaňápuse... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Porč mě má on? :D -
Já si teda beru Katarínu Duchońovou. A přidám si k tomu Katarínu Godzillu. Takže budou celkem dva příběhy. *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: xD
Noojooo... ale já momentálně nemám žádnou inspiraci nic mě nenapadá ... sem naprosto v krdeli ... myslím, že se jí dočkáte až přístí víkend...
-
-
-
-
RL 1. část
Roosveltova Léčebna
Je večer jako každý jiný, a Michal se vrací z práce a Míša, která mu připravuje večeři, se hned jde zeptat co se stalo v práci … A Michal jí vyprávěl, že šel s kolegou proskoumat Roosveltovu léčebnu, protože se tam prý ztratily 2 děti. A v tom se začne z pokoje ozývat neskutečný křik Kačky, který zase vypadl dudlíček a nemůže tedy spinkat pokojně. Míša se zvedne a jde pro Kačku, když se s ní vrátí do kuchyně Michal celý vyděšený právě upustil telefon na zem, a řekl, že ten kolega s kterým byl v té léčebně právě zasřelil svoji manželku a pak si vystřelil mozek z hlavy. A Míša, si řekne, že ta Roosveltova léčebna bude asi krapet strašidelná a to je něco pro ní, je nejvyšší čas říct Michalovi, čím se vlastně živí, protože od svatby mu to nějak ještě neřekla. Tak tedy říká: "Michale měl by ses radši posadit, chci ti něco říct" a Michal se rači rychle posadí a Míša spustí: "Víš no já nejsem učitelka jak jsem ti řekla, já jsem lovec duchů, dělám to už od 18 se svými dvěma bratry Deanem a Samuelem." Michal na ní zírá a zírá a zírá a nakonec se zvedne a hned si zase lehne jak to s ním praštilo ta zpráva. Míša si řekne no snad se z toho vyspí a jde dát Kačku do postýlky, kterou celá scéna náramně pobavila. A jde si do své tajné komory na toaletě pod umyvadlem pro svoje lovecké náčiní … Ještě zavolá svým bratrům a vydává se do Roosveltovy Léčebny. Dean a Sam přihasí jak jen nejdřív to šlo a začíná pátrání. Cestou za duchama najdou jednu praštěnou blondýnu a jejího kluka jak si hrály s duchama a Míša se naštve a pošle je někam, jenže za chvíli slyší křik a Dean se ptá co se děje samozřejmě co jinýho než že se blondýna nechala chytit, no jo no je to prostě blondýna !! A tak hledají dál i s těma pošahanýma puberťákama. -
Ahojík
Nevím, jestli už to víte nebo ne, ale Avril bude mít již v Srpnu svojí 3. vůni zvanou Wild Rose, už je i první fotka k photoshootu a bude stejná jako FR jenom oranžovo růžová ... :)) Hrozně moc se těším podle toho co v ní bude tak bude vonět fakt božsky a hlavně že u nás v ČR bude už v srpnu v prodeji takže směr drogerie všichni ... :D :D :D
Dyžtak víc ne mém blogu jestli se chcete podívat :))
http://my-little-world-org.blo g.cz/1107/wild-rose
Mám tam i nový photoshoot Avril k videoklipu SMILE .. :D -
-
Re: Ahojík
Jéééééééé tak to je bezva! :-))))) .... Už se těším, ale nwm jestli si ji koupím, ale čichnu si určitě! :D:D:D -
-
Re: Re: Ahojík
Já teda směr drogerie nepůjdu. Nebo možná jo, ale jenom vyzkoušet "tu božskou vůni" :D Nesmí mě však nikdo vidět, že to tam zkoušim. :D -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Tak já půjdu s tebou a nebude to tak blbé. :D:D:D:D
-
-
-