-
Část druhá – Mise s krycím názvem Brody
Po příletu do Egypta zavítali rovnou k velké pyramidě, měli ovšem ještě zavřeno. Fabián Vteřinkovič a jeho neposedná prdel místo čekání vyšplhal na sfingu. Vteřinkovič šikovný jak hrábě do kapsy utrhl sfinze nos. Velbloud u pyramidy na kterého to málem spadlo řve na skřeta Vteřinkoviče. "Chalan! Pozri čo si urobil, narežem ti horúcou pánvicou cez riť, vlastný otcko ťa nespozná." "Trhni si hrbem". povídá jako by se nechumelilo Vteřinkovič velbloudovi. Z Brodyho mumie už byl téměř z toho horka Pán much.
Velká pyramida byla rodinnná hrobka tehdejších vládců Egypta faraonů Koštěbuse a Troubafixe. Konečně otevřeli. V útrobách pyramidy hned před vchodem do podsvětí stálo pět jeho strážců. Pendrek Maggori, Bambus Futrál, Plenka Sračkorádová, Hron Slízly a Tom Konvoj Kradl z čarodějnické školy v Úplavicích. Hlavní kápo Bambus Futrál promluví. "Co tady děláte?" "Potřebujeme se zbavit tadytoho vypatlance Brodyho. Respektive toho co z něj zbylo." Vysvětluje Maharadža Kumarovič. Dobře, dejte ho sem do téhle tajemné komnaty, u lidí, se tomu myslím říká kadibudka. říká Pendrek Maggori.
Tak jsme se zbavili Brodyho jásají spokojeně skřeti Fabián Vteřinkovič Paviánovič a Permoník Maharadža Kumarovič.
Přesně za rok po návratu z Egypta jim do schránky začaly chodit dopisy ve kterých stálo. "Vím co jste udělaly minulé léto, dejte si pozor! S pozdravem Avril."
THE END -
-
Re: Část druhá – Mise s krycím názvem Brody
Dobrý...! :D :D *1* *1*
-
-
?
mami tati kdopak z vas mi na zejtra napise omluvenku? *15* -
-
Re: ?
Nikdo! Napíše ti ji Koštěvan Skunkofeld. *15* Tvůj manžel. -
-
Re: Re: ?
tak zaprvi bethoween chce omluvenky jen od rodicu a za 2. nenadavej mimu manzelovi! -
-
Re: Re: Re: ?
Twe s tim naděláš, si to podškrábni sama, tou svou drapslí. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
uz si sama podepisuju ukoly a uca na to asi brzo prijde *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Uplácali jsme si ji ze sněhu. *15* -
ze vyste si ji vyrezali z parezu zejo? -
No tak s tvojí sestrou Hankou je to fakt těžký. Pořád "Mámo, Hanka mít hlad." "Hanka se chtít najíst" Takovej pětimetrovej otesánek toho zkonzumuje. *5* -
ja se ani nedivim kdyz mame doma na lednice retezy s mega zamkem -
Hanča je otesánek, ze školní jídelny si vždycky odváží vagón jídla. *1* -
Hanca brakuje i zradelnu stim si starosti nedelej *3* *15* -
Ale já do školy kvůli tobě nepudu. Jednou je to Hanka se svačinama potom zase Elis. *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Ten kopanec co mi poslala poštou Elis, sem přeposlal do Havru. Hanka tam veme druhou o zeď. *15* -
-
Re: :o)
No to je ještě lepší ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ta citace by jí měla na chvíli zacpat kušnu. To se mi ale zase něco povedlo. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Dobře jí tak ... nemá mi tě vyhánět ... příště jí za to sama zakroutím krkem ... ale jedno jí musím přiznat ... trochu sme tu naší Avrilku přeci jenom zanedbali *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Neboj, právě sem se k ní vrátil. K Avril. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Jjj *14*
-
-
-
-
-
-
RL 2. část
Dean najednou vytáhne svůj zápisník a hledá něco o Roosveltově léčebně a že známí doktor Elliot Koliot zde dělal nelegální pokusy na mentálně postižených lidech, a ty se potom zbořily a udělali s ním jedinej pokus a to smrt … jenže jeho tělo zapoměly pohřbít a nechaly ho v té léčebně a tak musí najít tajnou komoru doktora Elliota Koliota kde by údajně měla být jeho mrtvola a tu poté spálit. Vydá se Dean s Míšou na průzkum a Sam je s těma dvěma trdlama. Najednou Samovi Dean zavolá a říká mu že je v suterénu tak tam teda Sam jde. Za chvíli se vynoří Míša s Deanem a ptají se huberťáků kde je Sam, a oni že mu volali jenže oni mu samozřejmě nevolali … No tak se šlo do suterénu, a tam na něj vybafl omámenej Sam a řval na Míšu a na Deana, že je nenávidí a že jsou to sourozenci na baterky, a tak mu Míša dala facku jak z děla a Sam spinkal. A Dean mezitím hledal tělo, když ho našel tak na něj zaútočil duch toho dědka a začal mu dělat něco s hlavou a Dean hledal zapalovač, a v tom se Míša nasrala a řekla, nesahej mi na bráchu ty dědku úchylnej a kopla ho až se mu hlavička proletěla, V tom rychle Dean zapálil tělo a bylo po Elliotovi Koliotovi, Míša Dean i Sam a dva puberťáci byly happy jak dva grepy a živí višli ven. Když Míša dorazila domů Michal pořád ležel na zemi a Kačka seděla u něj a náramně se mu smála. :D :D The End
Míšo, můžeš to dát na blog ... ;-)) -
-
Re: RL 2. část
Zajímavý příběh a i docela dobrej. :o) Musim ale říct, že jsem se smál akorát tomu co jsi nepřevyprávěla. Popsat příběh z nějakýho hororovýho seriálu, neni jen tak. Těžko v tom svém povídání zachytíš tu atmosféru. Ale ta Kačka v postýlce a s dudlíkem to nemá chybu. :D "až se mu hlavička proletěla"....:o)
Dám to teda na blog. -
-
Re: Re: RL 2. část
Kdybych chtěla tak to napíšu tak aby to bylo jak v tom seriálu ale mě absolutně vůbec nešlo aby to bylo převaprávění jen sem si to udělala podle svýho,... to s tím seriálem nemá mít co společnýho nemělo to bejt převyprávění jen sem si půčila téma z toho dílu !! Ale jestli chceš převyprávět do detailu ten díl tak prosím vsadím se že bych to dokázala vystihnout kdyby převypravovala... :D Ale tohle fakt nemělo být převyprávěný !! A smát ses tomu taky neměl ... odkdy se lidi smějou hororům?? :D :D To dělám jenom já :D Že tys chlastal :D -
-
Re: Re: Re: RL 2. část
Ahoj Míšo, to neřešim jestli to mělo bejt převyprávěný nebo ne. Hlavně že jsem se pobavil. Ale to že je to podle toho seriálu jsem usoudil, podle zhruba poloviny druhý části. Tam je to nějaký chaotický. :P Takže jsem to musel číst dvakrát. :o)
Vyprávět mi to nemusíš, já se na ten díl klidně podívám.
Já sem nechlastal, Kačka mi to zakázala. Ale já nevim teda, já se při hororu běžně směju. Zvlášť když se tam nedějou reálný věci. :o)
Jo a dám sem příběh, napsal jsem ho před hcvílí.
-
-
-
-
JO
Jo a třetím oficiálním videoklipem desky GL bude Wish You Were Here !! Máme se na co těšit ... !!! Obojí jak vůně tak i klip by měli být na konci srpna !! :)) -
-
Re: JO
No paráda!!! :-)))) to je novinek! a klipů .... prvně TP, pak RD a ted i Avril! :D -
-
Re: Re: JO
Tak jestli bude klip k Wish You Were Here, stejně dobrej jako ten k Smile, tak to se máme opravdu na co těšit. :)
Jo a ta vůně, na tu už taky nedočkavě čekám. :D Čekám až mi přibude třetí do sbírky k BS a FR. :D :D
Každej večer když jdu do práce, tak si je na sebe všechny naplácám..... -
-
Re: Re: Re: JO
Míšo, asi tak. :-))))
Fakt jo? xD Tak u toho chci být! xDDDDDDDDDDDD
-
-
-
-
Avril Lavigne byla moje první oblíbená zpěvačka *1* pamatuju si ještě jak jsem poprvé viděla klip Sk8er boi.Skládá opravdu dobrou hudbu a ať už vydá jakoukoli písničku, bude to jedna z těch zpěvaček, budu mít vzpomínky na její super písničky <3
-
-
MILUJI AVRIL už víc jak 12 let .... *2*
-
Taky jsem jako první její písničku slyšela sk8er boi xD
-
-
...::: The Best :::...
---<<>>--- -
jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů
mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiilllllllllllluu uuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuu uuuu jjjjjjjjjííííííííííííí íííí *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů
Tak to si myslim že se nemáš čim chlubit!!! *5* -
*8* avrilll je někdy trochu divná ale je to good zpěvačka *3* *7* nevím proč ji někdo tak moc nenávidí *1* ale já ji mám ráda je hafo trhlá -
miluju ji a její hudbu *8* ale nejsem lesba *3* skvěle se tančí při její hudbě *7* nevím jestli znám tak super človíčka jako je ona *1* jeeeeeeeee supeeeeeeeeeeeeeeeeeer -
-
Re: Re: jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů
dřív byla super ale teď už ne!!! *13*
-
-
-
nuda
no to se ti řekne ale co no :-) -
ještě něco:(
JEŠTĚ něco vám řeknu...ANI JEDNA Z NICH NENÍ NEJ,A MI NEMŮŽEME SOUDIT KTERÁ JE LEPŠÍ...ANI JEDNU TOTIŽ NEZNÁME,TAKŽE NEMŮŽEM POSOUDIT JAK SE CHOVAJÍ...já taky můžu říct že angel 15 je sympaták,ale nevím jakej je doopravdy...takže každej z vás kdo píše že je Miley nej je prostě pičovina... -
-
Re: ještě něco:(
ty jo jano29 ty si tu všechny pěkně podáváš *15* *15* *15* tvé životní moto je asi "nabrousim si sekášek a všichni půjdou do sraček " že ? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ještě něco:(
jo,ptž už mě všichni štvou,jak si pořád stěžujou na nás,a přitom oni nadávají nám..kdo by se nenaštvaůl..asi každej správnej mega fandy Avril... *4*
-
-
Já uplně souhlasim ... to že jsou dvě zpěvačky které se předbíhají která vyhraje zrovna tu Nej cenu ještě neznamená že i fanynky se musejí předhánět která je ta nej ... stejně si každá bude hájit tu svou... -
-
Re: Re: ještě něco:(
Jo!!! kaýdý si pořád bude hájit tu svou!!!Ale nemyslím že Avril s Miley by se nějak předháněli!!!! -
-
Re: Re: Re: ještě něco:(
lidi vidim to takhle nejlepší je náš angel15 *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ještě něco:(
tak co je tady!!už jednou sem to řekl at fanoušci Miley zustanou na jeji diskusi a fanoušci Avril tady a hotovo..to že se najde občas nějaky/á hnup co to vyprovokuje za to nemužou všichni,tak proč trestáte za to všechny...prostě ho ignorujte!!
-
-
-
-
Máš pravdu,je nesmysl napsat Avril je nej. -
pořád si stěžujete(vy od Miley)že mi nadáváme na Miley...ALE SCHVÁLNĚ,mrkněte se všichni an tu diskuzi,zatím jsem tam našla příspěvky jako že Avril je fuj..Miley je 10000000000000000000000000000000000 000000000 lepší...zatím VY urážíte Avril ne mi Miley..takže držte klapačky.. *16*
-