Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril těhotná NENÍ

Není těhotná..Ona to jenom tak dělala...Tady o tom máte video:http://www.youtube.com/watch? v=pxpKpotsh-M&eurl=http://lovely.ca ts.sblog.cz/o130

Zdroj:lovely.cats.sblog.cz *14*
  • leila00

Black Star

Ještě k těm cenám Black Star. Já mám 100ml za 1000 Kč.. prostě musíte vychytat. Je to hlavně podle toho kde kupujete ;) Doufám, že se vám vydaří tak jako mně.
    • avrilka-aja

Re: Black Star

Máš pravdu a velkou! *4*
  • jana291995

hanna beth?

jo,zapomněla sem vám říct,že sem četla,že Deryck má novou babu...a je to HANNA BETH..určo znáte,chodila s tracym cyrusem..bráchem miley...no nic moc...ale nevěřím tomu...!

Jo a kdo by si mě chtěl přidat na facebooku tak se jmenuju jana vejvodová
    a na lidé.cz abbey.15.....!tak si mě klído přidejte! *1*
    • cara

Re: hanna beth?

NevěřííM ToMU TEN IN touCH máM PíšOU taM KIDY Samí!!
  • xkostex

takze

tak dneska sem si stahla Alenku v risi divu a je to fakt dobrej film nejvic me dostalo kdyz Johny tancoval *15* jedini co me nasralo ze tam nemam zaverecny titulky *9*
  • puspuspusinka

HB

Noo fajn takže chceme všichni CD k narozkám *15* *15* *15*
    A nechcete to nechat na Avrilce a ať ona si rozhodne datum??? *15* *15* *15*
    Snad už konečně vyjde ... *15* Joo a byla sem v DM Elis a tvl máš recht ta FR vonííí no rpostě nepopisatelně ... mazejte si jí všeci koupit je to neeej vůně *14* *4* Joo a ten prstýnek tam nebyl ... *9* *15*
    • nickeysunset

Re: HB

Jj, FR voní moc moc hezky, ta reklama je sice podobna BS, prstynek je mi zase malej leda na malicek, a ta vune mi pripada podobna tomu prvnimu parfemu od christiny aguilery... ale celkove toe moc moc pekny mamka mi ji koupila k vanocum tak se mam na co tesit :)
      • puspuspusinka

Re: Re: HB

No to by semnou asi šlehlo čekat na ní do Vánoc ... *15* *15*
        • nickeysunset

Re: Re: Re: HB

No to sem si taky myslela, ale minulej rok sem taky musela na BS čekat až do vanoc :( Kdo si pocka ten se docka, musim to vydrzet :)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: HB

Nezávidím ti ... *15*
            • nickeysunset

Re: Re: Re: Re: Re: HB

Nojo jenze lepši čekat do vanoc nez si to koupit za svy :D
    • Re: HB

oprava: ja chci CD k svatku ne k narozkam! bych se nacekla:D jo a asi nechame:D

taky ten prstynek cmajzli driv nez ty? to je pech hele to nasere!
      • Re: Re: HB

TO TEDA... *9*
  • acdz24

knížka

Jů, kdyby tak vyšla i u nás *14*

Na stránce Amazon.uk se k prodeji dostala kniha s názvem "Avril Lavigne: Celebrity With Heart" Pořídíte jí za necelých 32 dolarů, což je v přepočtu 590 Kč. Kniha má 112 stran, autorem je Jeff Burlingame.
    • vterinka

Re: knížka

ooo drsné!!! *14* *14* *14*
      • xkostex

Re: Re: knížka

tu knizku chci! ja ji sehnala na amozone.com za 10 dolaru teda pokud tomu dobre rozumim jasem na ajinu leva:D
        • kladik

Re: Re: Re: knížka

Heh já dostat tu knihu do ruky tam ji mám v jedné ruce a v té druhé mám slovník CZ-AJ *1* *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: knížka

Tak to je drsné...:)
          • Re: Re: Re: Re: knížka

Hey tak tohle mě dostalooo ... *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: knížka

přesně *1*
  • puspuspusinka

...

Vy ste na zabití ... Nejdřív je to tu jakoo jak nevim co rozjetý a teď tohle??? No tak to já za tu půl hodinku stihnu napsat pohádku ... abych nějak nastartovala večer až se vrátí Kačka, protože tohle už asi nezachráním *15*
    • kvatro

Re: ...

Měl sem práci s Facebookem. *15*
      • sharpay1995

Re: Re: ...

Ano... a já zase s fotkama... tak nás nech trochu žít..:D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Vy říkáte jako bych byla fyzicky náročný člověk *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ...

Né fyzicky, ale psychicky..! :D
  • puspuspusinka

...

Bože to je kráva ... ááá ... nenávidím takové lidi ... doufám že jí to dělá dobře ... náně vypatlaný ... *8* Jsem totálně naštvaná ... nejradši bych jí nakopala někam ... *16* Kačenko, vykašli se na ní je to pipina ... neskutečná ... *16* *9*
    • vterinka

Já taky nenávidím takové lidí!! Však sme ji napsala zprávu!! A smazala! a je klid!
      • kvatro

Já bych na to nereagoval vůbec. Ještě se srát s drzejma lidma. *3* *13*
        • vterinka

no tohle jsme ji napsat musela!!! at si o sobě zas tolik nemyslí! pi*a jedna!
          • kvatro

To se mi to píše, že bych na to nereagoval. *1* Skutečnost by byla určitě jiná. Když mně totiž někdo takhle přivede do varu, tak umim bejt taky sprostej. *5* *16*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

No to já taky, ale mírnila jsem se :D:D:D ... že je pi*a sem ji nenapsala, ale jestli mi odepíše a vytočí mě totálně, tak nevím! :D
    • kvatro

Já mám z vás úplnej guláš. Vůbec nevim vo co gou. *15*
      • puspuspusinka

Kátě nějaká vypatlaná kráva s prominutím ale sem nasraná, napsala na FB úplně hnusný kraviny, jenom aby jí zdeptala a trápila ... *16* *16* *16* *16*
        • kvatro

Ať si z toho nic nedělá *3* Za chvilku sem hodim tu pohádku, co to vlastně melu. Pohádku, teda písničku sem chtěl říct. To vám snad zlepší náladu. *14* *3*
          • vterinka

jůůů už jdu na tu tvou písen! ♥ ... Míšo mě taky, ale nic si z toho nedělej! :-* Já ji už raději neřeším! ;-)
          • puspuspusinka

Jo hoď sem tu pohádkovou písničku, ať si spravím náladu ... protože tohle já dobře znám a hrozně mě mrzí, když tohle lidi dělají ... je mi to prostě líto a mrzí mě to ... *9* *13*
  • Mrs.Wesley
    Nenávidím!*4*
    • já taky....příde mi trapná :|
  • kvatro

:o)

Jedenáctá hodina odbila, lampa ještě svítila...
    Já ale už jdu spát, takže ahoj Míšo, miluju tě a měj se hezky, zase někdy. Goodbye...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit