-
Please
Lidi složité se mi na kauci že anoo ... Protože ja Du vraždit ten typem uz me fakt sere ... Tohle nepřežije ... Nee uz je tu zase Hajzl a ptá se me jestli se s nim nekouknu na film Twe uz toho mám plny zuby Du sehnat bejsbolovou palku -
-
Re: Please
To už zase mluvíš o tom Casanovi nebo Gigolovi nebo jak sem ho minule nazval. *15*
Správně, vem bejsbolku a napal mu to rovnou mezi oči, možná i jinam. *15* -
-
Re: Re: Please
No to sem měla na mysli napálit mu to mezi nohy xD ty oči byl Překlep že Jo xD -
-
Re: Re: Re: Please
Chlapi dávají mezi oči, holky mezi nohy. Asi takhle. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Please
Klidně sem zapadluj a jednu mezi oči mu vytetuj xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Please
*15* Nojo už startuju koště. *1*
Pořádně mu tam vysklim výlohu. *15*
-
-
-
-
-
Re: Please
o miso to asi nepudu jelikos mi nedavate kapesne tak sem momentalne svorc -
-
Míšo, neboj se, my tě z basy dostaneme. Pošlu naše děti vykrást banku. *15* -
Sakra xD
-
-
-
Z5
Tak jsem tady ... a koukám, že to tu pořádně žilo, zatím co jsem byla fuč ... *15* *15* Úplná párty roku tady ... *15* -
Kouzelný lustr – část první
Jedné temné noci na vodňanském zámku hrůzy.
Míša se ukládá ke spánku, dnes jí Pat s Matem udělali obrovskou radost. Namontovali jí totiž do komnaty lustr. Smradlavým loučím a svícnům právě odzvonilo.
Míša během pár minut usnula jako špalek. Lustr na stropě nebyl jenom obyčejný lustr, byl to kouzelný lustr. Lustr vytáhl chapadlo a zamířil s ním k Míši posteli.
„Eleanor, idem si pre teba. Eleanor, idem si pre teba“. Volá tichým hlasem lustr.
Lustr švihne Míše peřinu, Míša se probudí a ječí. Dej to sem ty zmetku!
„Eleanor, idem si pre teba. Eleanor, idem si pre teba“. Volá opět tichým hlasem lustr.
Mimochodem nejsem Eleanor ale Míša! Dobre Eleanor, odvětil lustr.
Kolikrát ti to mám řikat doprdele, jmenuji se Míša do hajzlu. A dej mi to sem!
„Dobre dámo kl’ud, zapísal som si to. Meno: Míša, priezvisko: Dohajzlu.“„Počuvaj Míšo Dohajzlu, já sem kuzelný lustr a moj vládce mi rozkázal abych ti zobral perinu.“
„Kdo je ten tvůj vládce? ráda bych si s nim promluvila“. Ptá se Míša.
„Mým vládcom je Miss Havířov, takový zlý rampelník, říká si Hannah Kumbálová in Prdelland.“
No počkej Hannah, moje drzá dcero, uvidíš jak tě ještě zprášim. Ale ty mi koukej dát tu peřinu.“ Povídá Míša
„Nein Nein meine liebe. Niet možno. Mám priame rozkazy nič nevracet“. Odpovídá zamítavě lustr.
„No dobře, sám sis o to řek, vemu koště z komory a budeš jezdit.“
„Jaj pozorte dámy a páni, bosorka Míša sa rýchlo žene so svým smetákom. Spomal‘ dievča, máš privysokú rýchlosť, vnímám ju len šiestým zmyslom.“ -
:o)
Míšo, a teď já sám nevim co ti mám dál psát, aby se to tu zase nedostalo na tenký led. -
-
Re: :o)
Neboj nedostane jen mě nechte jít si to vyřešit s kámoškou a budu o5 v pohodě :)) -
-
Re: Re: :o)
Tak snad bude vše ok! :-))) -
Re: Re: :o)
Potom si ještě přečti nějakej příběh. Od toho jsem ten blog udělal.
-
-
-
AVRIL JE NEJ.
-
Fanlisting
Pokial mate zaujem zaregistrujte sa do prveho slovenskeho fan clubu Avril Lavigne.
Klikni sem> http://www.avrilweb.szm.sk/fanlisti ng.htm
*3* -
?proč ten rozvod?
lidičky nevíte někdo proč se rozvádí*7* ?vušude píšou neco inýho *9* *9* *8* *10* -
-
Re: ?proč ten rozvod?
no,to já taky nevím...ale v tom intouch jsou upe pičoviny..prej ho vyhodila z domu,a že pařila s brandonem...a že byla na jeho jachtě..ale jedna věta tam je pravda,že byla v St.Tropez,ale to je asi tak všechno!prej se av nechovala jako vdaná!
-
-
!!!!!!!!
Hele, vy dvě....si tak poslední doubou všímám že už tu pomalu píšeme jonom my 3, jen někdu sem něco hodí někdo jiný....a taky sem si hlavně všimla, že se tady jako OPĚT nějak moc extra nevěnujeme Avrilce, přestože je to dizkuze o ní....takže Dámy...!!!!xDDDD -
-
Re: !!!!!!!!
OK. Du na to du napsat něco o Avrilce !!! *14* -
-
Re: Re: !!!!!!!!
*15* *15* no aby ses nam neppopoto *15*
-
-
-
twitter
Tak nevím jestli to víte, ale Avril má twitter...:-) ALe já myslím, že nejlepší je její FB.
Míšo, hezky si to napsala. Já osobně za sebe opravdu nemám čas...ale budu se snažit sem zaskočit jak to půjde.
Můj názor na CD.... Je to škoda, že jí to RCA tak ubližuje protože takhle ztrácí fanoušky...začínají totiž třeba poslouchat někoho kdo to nový CD má a tak...
Já ji teda rozhodně poslouchám stále
Avril Lavigne Hey guys! I just joined Twitter. Follow me here - http://twitter.com/avrillavigne -
-
Re: twitter
Prosimtě...jaký je ten její oficialní Facebook? Napíšeš mi prosimtě odkaz...bo já sem ho měla, ale teď ho nějak nemůžu najít...:( *3* -
-
Re: Re: twitter
je napses mi jeji FB taky? prosim -
-
Re: Re: Re: twitter
Wole normální, buď je tam jako Avril Lavigne a nebo jako Avril Lavigne Bandaids -
-
Re: Re: Re: Re: twitter
Tady je odkaz:-)
Škoda že tam nepíše o novém CD
http://www.facebook.com/home. php?#!/avrillavigne?ref=ts
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twitter
určitě mrknu *3* -
diky za odkaz -
No to říkám ... že normal Avril Lavogne ale jukni i na tu druhou, tam je taky Avril a píše si normal s lidičkama ... je tam i zmínka o Ewánkovi *1*
To je jako cooo,?? Avril Lavigne Bandaids -
Odkaz bez toho. php?#!/home
Prostě normálně Avril Lavigne:-)
Profilovou fotečku má z toho focení ve stylu "poslušný panenky"
To píšu pro kontrolu protože na FB je dost skupin na její jméno *3*
-
-
-
-
-
-
K
Právě sem dopsal další krátký, takový lehce hororový příběh na písmeno K.
Figuruje tam Kačka, Elis, Kike, Kuba a Kladik. *15* *15* *15* *15* -
-
Re: K
boze tak to se zacinam bat *15* -
-
Re: Re: K
Bát se nemusíš! To pouze Kikeho a Kladíka čeká strašlivá smrt. *15* -
-
Re: Re: Re: K
cože???????? Ty .... nechci říct co! *1* *1* *1* *1* No počkej, to si s tebou ještě vyřídím! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: K
Už vidim jak mě chytáš tim svym chapadlem. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: K
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: K
*15* njn *15*
-
-
Hele sem na Kikeho naštvaná ale vraždit mi ho nemusíš ... *15*
Nebo neříkej že žárlíš na KIkehoo *15* *15* *15* -
tak to my spadl balvan ze srdce *15*
-
-
-
Re: K
Hahaaa... lidi vzít si Michala za manžela se mi možná vyplatilo ... že by mě přestal bombardovat příběhama na čarodějnici Míšu?? *15* *15* *15* *15* *15*
-