-
Hlasujte pro Avril!!! http://www.etcanada.com/battle#!6442472875
-
AVRILKA LAVIGNE
Její koncert byl báječný .Mám 2 její plakáty velké !Krásně zpívá a je jedinečná svým stylem . Je to prostě AVRILKA LAVIGNE. -
Avril
Avril Lavigne je opravdu nádherná. -
Je nej!!
***AVRIL*** *14* *14* *14* *14* -
:o)
mno já četla v bravu že se s deryckem rozchází tak snim prece nebude mit dite... -
-
Re: :o)
Ale pravda 100% není, že se Avril rozchází s Derickem. Myslím si, že tentokrát je Avril opravdu těhotná. -
-
Re: Re: :o)
Já nevim ale ted bylo v Bravo Girl že se snim rozchází a že to zveřejnili že se rozcházejí kuli tomu ze Deryck nemuze prekousnout jak je Avril uspesna a taky ze uz spolu nejakej cas nechodej na vecirky a na jednom byl prej Deryck s nakou cizi holkou jako ja nevim ale myslim ze je to pravda Avril prej na to rekla boli to ale zivot jde dal ... takhle to bylo v bravu aspon xD -
-
Re: Re: Re: :o)
Jo já to taky četla, ještě se tam psalo, že Deryck přišel na nějakou akci s nějakou babou a Avril na to řekla, že to bolí, ale život jde dál...je to nanic jestli se fakt rozchází! *9* *7* a těhotná není....teda myslím... -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Jaj asi se trochu opakuju... *15* promiň Luci, nějak mi to uteklo *1*
-
-
-
-
-
Mám ho!
Ahojte lidičkové,už mám Black star!!!Mamka mi ho včera koupila v Brně....Nádherně voní-je úžasný *14* *14* -
-
Re: Mám ho!
CaWkY =)
Se máš já ho viděla v jednom krámu a souhlasím že voní mooc hezky =) a nevíte jestli vyšlo avrilino 4 album? já mám zatím jenom ty 3 a DVD -
-
Re: Re: Mám ho!
ještě ne,vyjde až na podzim!! -
Re: Re: Mám ho!
Vy se máte...x(
-
-
-
video
nasla sem povedeni video mozna ho znate ja na nej ted narazila. muzete se na nej kouknout tady http://www.youtube.com/watch?v=5a11 GsZi0aY&feature=related -
-
Re: video
looool *14* *1* -
tak to je něco:D -
-
Re: Re: video
Hustý!!
-
-
Oh my Got.... tak tohle je Avril v mini, opravdu mini provedení...xD -
tyjo..Avril v malým provedení... *1* -
-
Re: Re: video
jj celkem se podobaj *1*
-
-
-
tak jsem si udělala po roce parádní nákup z Abbey Dawn, už se těším.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
já nedejchám ...
Já normálně nedejchám ... Hančo ty sis změnila fotku? Mno to chce pořádnou oslavu !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: já nedejchám ...
No žejo...taky sem se stou fotkou piprala nějakou tu chvíly tak sem jí tady prostě musela dát...xDDD
-
-
Avril v casaku
cau lidi pokud o tom jeste nevite v intouch je clanek o Avril tak sup sup do trafiky!