Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte pro Avril!!! http://www.etcanada.com/battle#!6442472875
  • AVRILKA LAVIGNE

Její koncert byl báječný .Mám 2 její plakáty velké !Krásně zpívá a je jedinečná svým stylem . Je to prostě AVRILKA LAVIGNE.
  • Avril

Avril Lavigne je opravdu nádherná.
  • Je nej!!

***AVRIL*** *14* *14* *14* *14*
  • lucka222

:o)

mno já četla v bravu že se s deryckem rozchází tak snim prece nebude mit dite...
    • avrilka279

Re: :o)

Ale pravda 100% není, že se Avril rozchází s Derickem. Myslím si, že tentokrát je Avril opravdu těhotná.
      • lucka222

Re: Re: :o)

Já nevim ale ted bylo v Bravo Girl že se snim rozchází a že to zveřejnili že se rozcházejí kuli tomu ze Deryck nemuze prekousnout jak je Avril uspesna a taky ze uz spolu nejakej cas nechodej na vecirky a na jednom byl prej Deryck s nakou cizi holkou jako ja nevim ale myslim ze je to pravda Avril prej na to rekla boli to ale zivot jde dal ... takhle to bylo v bravu aspon xD
        • Re: Re: Re: :o)

Jo já to taky četla, ještě se tam psalo, že Deryck přišel na nějakou akci s nějakou babou a Avril na to řekla, že to bolí, ale život jde dál...je to nanic jestli se fakt rozchází! *9* *7* a těhotná není....teda myslím...
          • Re: Re: Re: Re: :o)

Jaj asi se trochu opakuju... *15* promiň Luci, nějak mi to uteklo *1*
  • aw4

Mám ho!

Ahojte lidičkové,už mám Black star!!!Mamka mi ho včera koupila v Brně....Nádherně voní-je úžasný *14* *14*
    • cara

Re: Mám ho!

CaWkY =)
      Se máš já ho viděla v jednom krámu a souhlasím že voní mooc hezky =) a nevíte jestli vyšlo avrilino 4 album? já mám zatím jenom ty 3 a DVD
      • jana291995

Re: Re: Mám ho!

ještě ne,vyjde až na podzim!!
      • sharpay1995

Re: Re: Mám ho!

Vy se máte...x(
  • xkostex

video

nasla sem povedeni video mozna ho znate ja na nej ted narazila. muzete se na nej kouknout tady http://www.youtube.com/watch?v=5a11 GsZi0aY&feature=related
    • fifinka7

Re: video

looool *14* *1*
    • angel15

tak to je něco:D
      • avrilka-aja

Re: Re: video

Hustý!!
    • sharpay1995

Oh my Got.... tak tohle je Avril v mini, opravdu mini provedení...xD
    • jana291995

tyjo..Avril v malým provedení... *1*
      • xkostex

Re: Re: video

jj celkem se podobaj *1*
  • tak jsem si udělala po roce parádní nákup z Abbey Dawn, už se těším.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • já nedejchám ...

Já normálně nedejchám ... Hančo ty sis změnila fotku? Mno to chce pořádnou oslavu !!! *15* *15* *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: já nedejchám ...

No žejo...taky sem se stou fotkou piprala nějakou tu chvíly tak sem jí tady prostě musela dát...xDDD
  • xkostex

Avril v casaku

cau lidi pokud o tom jeste nevite v intouch je clanek o Avril tak sup sup do trafiky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit