-
Jupíí jááj
Ouu...táák sem se konečně dočkala a viděla jsem tu reklamu jak tam je Anyting but ordinary xD *14* *4* -
-
Re: Jupíí jááj
já už jí viděla šíleně mockrát...xDDDDDDDDDD
-
-
Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
Jako POZOR!!! normálně si dneska ve škole všichni myslely že jsme ujetá a ožralá, protože mi dneska totálně hrabalo, já myslela že jsem v sedmým nebi normálně sem se tlemila všemu úplně všemu !!! *15* *15* *15* *15*
Takže pozor na mě!!! *15* -
-
Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
to si vsimly opradu brzo *1* -
-
Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
mnojo vidíš brzo co??? *15* -
-
Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
jj ja si toho vsimla hned *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
HA vidíš....tak nejsem sasma kdo si myslí že seš ožralá...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
díky Elis *15*
CHA CHA vidíš ty telefonistko !!! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!
hani taky se tak nekdy chovas *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
olimpiády
Hele když sme se tu tak bavily o to Avrilijiném vystoupení na olimpiádě ve Vancouveru, tak sem tak opět narazila na video s olimpiády v Turíně- Avril tam taky zpívala- písničku Who Knows...to video se mi strašně líbí...Avril je tam takové...nwm...taková prostě upe hezká... Jak se vám líbí???
http://www.youtube.com /watch?v=28W8FByKP74 -
-
Re: olimpiády
super video! *14*
Av tam má pěknej pásek s javorovym listem *15*
zeptejte se plosím Av jestli by mi ho někdy nepučila *7* *1* -
-
Re: Re: olimpiády
mno jasně sem se jí ptala a půčí ti ho awe jenom tak na tejden prej ho bude tedka potřebovat jako víš hodně bude tedkon asi jezdit po koncertech teda yslím, se zeptej eště Hanči ta bude mít jistější informace *1* -
-
Re: Re: Re: olimpiády
oki díky moc*1*
-
-
-
-
Já sem nemocná ... :-/
Lidičky já sem nemocná ... láskou ... a pořádně ... asi pudu spinka a snít o té své lásce ... jen Elis ví jak moc sem postižená ... dokonce i tamto už plánuju ... *1* *1* *1*
Ale Elis pšššt ... Hanča o tom eště newí *1* *1* *1* že mi pude za ty víš co ... *1* *1* *1* -
-
Re: Já sem nemocná ... :-/
Hej sakra co zase nevím???? Ikdyž sem možná začala trochu tušit, ale nevím, takže mi to koukej říct...xDDDD -
-
Re: Re: Já sem nemocná ... :-/
zrovna ted nemůžu, kdyby si napsala dřív, tak jo, ale já už musím promiň Haničko *1* -
-
Re: Re: Re: Já sem nemocná ... :-/
Ty, ty, ty,ty...no počkej...jak chceš...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Já sem nemocná ... :-/
*15* *15* *15* copak nelibi se ti to? holky bude hadka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já sem nemocná ... :-/
skoda zas bych se valela smichy -
Re: Re: Re: Re: Re: Já sem nemocná ... :-/
Nebude....já už se sní hádat nebudu!!!xDDDD
-
-
-
-
-
Re: Já sem nemocná ... :-/
miso ja taky ale ty nevis do koho sem zabouchla snad *15* *15* a jeste nechod casu dost
-
-
BG
v bravo girl je plakat Avril sice je to fotka stara jak Metuzalem ale aspon neco *15* -
-
Re: BG
jo vidiíš, to sm tu chtěla napsat, no co už xD ALe tenhle plakát už mi přes dva roky vysí vedle balkonových dveří. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: BG
me lezi v krabici uz celkem dlouho *15* a na dverich mam skoro ten samej jen ma ruku trosku jinak *15* -
-
Re: Re: Re: BG
aha *1* *1* *1*
-
-
-
Re: BG
Bravo Girl nekupuju *15* -
-
Re: Re: BG
ja taky ne ale dneska jen kvuli Avril ja raci bravo -
-
Re: Re: Re: BG
Bravo nebo Bravo Girl, stejně tam píšou ty samý kraviny *15* -
-
Re: Re: Re: Re: BG
to je fakt ale ja to kupuju kvulu plakatum sem na tom zavisla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BG
Se odstěhuj na antarktidu. Tam budeš mít stavebího materiálu dost. *15* -
jo tak jo a kde mam vzit snich? a na namesti je stara skola az by sli ze skoli by mi ho zbouraly *15* -
Postav si na námědtí iglů *15* a nemusíš řešit hnusnej polystyrenovej strop. *1* -
ty ses vul! *15* ne slamou ne je tam¨ nakej polistiren nebo co to je a je to hnusny a me se to nelibi *15* -
Zateplenej slámou. Nebo čím? *15* *15* -
no to asi jo jenze mam problem je zateplenej takze by mi spadly *9* *15* -
No tak to aby si za chvíli neměli plakáty polepený i strop. *15*
-
-
-
-
-
-
=)
http://www.youtube.com/watch?v=UeLQ E0jgqNA&feature=player_embedded jak Avril tam stojí tak já jsem byla ze školou minulý rok v Anglii a tama jsme šli omg to je tak hezký *14* *14* přesně jak tam stojí jsme šli já upe čučela *14* -
-
Re: =)
Hustý Škoda že si nejela když se zrovna fotila xD tve závidím zes tam vůbec byla... -
-
Re: Re: =)
XD ja byla: Francie, Nizozemsko, Belgie, Chorvatsko, Recko, Nemecko, Rakousko, Polsko, Slovensko, Svycarsko, Maďarsko a Italie to je myslím VŠE a tenhle rok sem měla jet do Anglie ale pojedu az příští :-) -
-
Re: Re: Re: =)
no.. tak jako já sem třeba byla v Řecku, Tunisku, Francii, Itálii, Rakousku, Polsku atd, atd..:) Ale Francie.. .to už ani neberu jako dovolenou, spíš takový návrat domů..:D :) -
-
Re: Re: Re: Re: =)
*1* *1* *4*
-
-
Re: Re: Re: =)
Tak jako v Rakosku a v Německu jsem též byla ale jenom nakupovat mně se tam nelíbí ani v polsku ne *15* a na slovensku tam máme lopeník akorát už jsem tam nebyla 4roky twe *15* *4*
-
-
Re: Re: =)
To jo!Už bych možná měla fotešku *1* !
A já mohla jet i tenhle ale když už jsem vyšla ale učitelka mně to domlouvala akorát jsem řekla že už asi ne:( že chci bejt tenhle rok jinde *14*
Byla jsem totiž:Anglie,Chorvatsko,Řecko,Italie a chybí mně ještě USA *15* *14*
-
-
-
2. část
Bylo 21.7.2011 byl horlý letní den a cirkus byl zrovna v Německu na vystoupení. V Německu byly poprvé a proto byly všichni nervózní ale Michalít se uklidňoval všichni pilně cvičily, takže kromě Hančelíny a jejího manžela by to mohlo slušně dopadnout. Vystoupení začalo a Michalít vlítl do jeviště něco německy promluvil (učil se od Mitčílky, která se učila od Benzelína xD). Všichni najednou začaly se hlasitě smát a Michalít se divil proč se smějí když jim jenom řekl Dobrý večer dámy a pánové program začíná. Kouknul se tedy znova na kartičku kterou měl připravenou a obrátil jí aby si přečetl překlad a tam stálo ... Dobrou noc dámy a pánové jsme hladov a jdu Vám zatančit. Uvědomil si, že zkomolil 3 kartičky dohromady. Tak rači odešel a nechal to na svých dětech a Mitčílce. První vešla Mitčílka s 3 psy na vodítkách v jedné ruce a 3 kočkami na vodítkách v druhé ruce. Kočky a psy si stouply na místa a Mitčílka své představení skvěle předvedla, poté řekla nashledanou a odešla. Druhá na řadě byla Katučelína, která měla představovat akrobatku a Bordýto jí měl chytat kdyby náhodou, vjela tedy do Cirkusu na koni a začala svůj nacičený program v tom se za koněm objevila hromádka a Katučelína věděla že to byl Brodýt, ale tvářila se jako by to byl kůň, když udělala první číslo tak se jí to podařilo, jenže objeli kolečko a co se nestalo kůň se lekl hovna a vyděsil se a chudák Katučelína spadla přímo do toho Brodyho hovna. Ihned odešla a publikum mělo o5 záchvat smíchu. -
Sebekritika...
Pokud jde o tu mojí sebekritiku, tak je to možný,... ale když srovnám text s Káťou nebo Míšou, tak mi to prostě příde jako když píšu básničky jako nějakej debil aani trochu mi to nepřijde jako písnička, skoušela sem i něco s kytarou nějak zpívat a bylo to děsný ... takže jakoo ... mi neříkejte že se sebekritizuju, když vymýšlím kraviny *3* *9* -
-
Re: Sebekritika...
Ale prd!! To se ti jen zdá!! ... Mi ty moje taky nepřijdou nějak extra dobré .... ale ty tvoej jsou skvělé a moc se nám líbí, tak tichučko tam! :D:-* ... tak s hudbou bych to taky neuměla, ale beztak je to stejné jako s tím textem! "je to hrůza.." a jak jsou dobré! ;-) -
-
Re: Re: Sebekritika...
Míšo, i ty moje písničky jsou jako básničky, text poskládá kdekdo ale udělat pořádnou hudbu k tomu je nadlidský úkol,říkal sem že to zkusim ale ještě sem se k tomu nedostal, stejně to neumim. *1*
-
-
-
chtěl sem si tu s vámi psát, ale pokud vám to vadí....
-
-
Chlape, mi nevadí že tady si chceš psát. To si ti kldně piš. Ale jseš tu chvilku a už máš přpmínky, na to že tohle jem dikuze jeno Avril. Tim si chtěl zřejmě naznačit, že tady píšeme, co by se tu psát nemělo.
Jsme ti vysvětlili, že to tady fungovalo vždycky jinak než sisi představoval a prostě je to tady už takový nepsaný pravidlo.
To že se tu bude psát i o nčem jiném než o Avril, zaručuje, že to tady bude aspoň trochu na úrovni a bude to vypadat jako diskuze. A já to na té úrovni tady chci udržet. *3* -
-
jste divný...
-
-
Nejsme divní! :D ... od toho je to diskuse, aby se diskutovalo a nikde není psáno, že se musí diskutovat jen o Avril. :D
-
-
Něco málo, se píše v pravdielch diskuzí: "Přispěvatelé by se měli v příslušných diskusích vyjadřovat pouze k tématu danému tématem diskuse nebo článku, ke kterému je diskuse vztažena."
Jenomže tady se píše pouze že "by měli", ne že musí. *15* Takže žádná praidla neporušujeme. -
-
No prosím! :D:D:D .. navíc k tématu, no tak se tu nějaké téma nahodí a jede se xDDDDD
-
-
-
Jooo, no hlavně že ty jseš úplně normální. *15* Nespletl jsi si adresu ve svém profilu? Píšeš tam Prahu 4 , ale odpovídáš spíš na Prahu 8 *15* *15*
(osmička jsou Bohnice) *15* *15*
-
-
-
-
Avril...Prosim
Avril je fakt dobra zpevacka...Libi se mi jeji pisnicky i klipy. Lidi jestli by nekdo mel fotky z koncertu tak prosim poslete na icq...dik