Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    jinač dnes jsem si byla na poště pro balíček a to triko WTH je dokonalé !
    *14*
    • Tak to se máš. *3* A platila jsi nějaký poštovný?
      • kajuska4
        jo platila , myslím 50-60 .. ona byla ještě sleva 5% takže dohromady 578 =)
        • fakt? A ta slevička byla jen pro tohle tričko nebo ji máš třeba za členství?
          • kajuska4
            možný to je ale myslím si že je to pro všechny ..
            Vterinka: Nj ..:) já si jen od téhle značky kupuji věci *2* *14*
            • vterinka
              Tak to já teda ne xD
            • kajuska4
              tím chci říct , že jsem se do té značky zamilowala a je to od Av ( AD)
        • vterinka
          Takovou pálku bych za to v životě nedala! :D:D:D
  • Kdo je nej???

úplně nej nej nej je Avrilka!!!Kéž bych byla jak ona!!!ma svuj styl.Obdivuju ji!!!
  • Avril

Avril Laving je prostě skvělá *4*
  • ok

Avril je sqelá zpěvačka, co se týká jejího stylu, byla jasná punkerka, potom, trochu mě to překvapilo, přešla na ten tipický barbínovský pop, nejdřív sem myslela že je to nějaká recese, že ona taky doáže zpívat jak barbínka, ale že prostě nechce, ale trochu u toho zůstala, což mě zamrzelo, ale stejně je pořád sqelá....nebudu tu psát jak ju zbožňuju, spíš obdivuju, že se pořád drží ikdyž začala zpívat tak mladá, když se v porovnání sní podívám třeba na britney, ....no prostě hrůza...avril je sama sebou, a to ji jenom šlechtí, když ji někdo nemá rád, tak ať ji nemá rád, ale urážet ji mi příde hluboko pod lidskou úroveň, protože když se každý podívame na sebe, nikdo není bez chyby, a pokud jí někdo říká trapka, tak sám je trapnej a asi jí jenom závidí, a může věřit že avril se taková nenarodila, taky si to musela vybojovat!
    • Re: ok

Avrila nikdy nebyla punkerkou ani se tím nedala v hudbě vůbec inspirovat, to co dřív zpívala nebyl vůbec punk, jestli chcete řádný punk tak od toho sou jiné skupiny, ona se pouze oblíkala jk drsná punkerka, což mi přišlo takový divný, že si hraje na drsnou punkerku, ale vůbec se tak nechová ani tak nezpívá, ale to je tedka jedno, co se týká toho barbínovského stylu, jaks i psala tak to jako nee, tedka je sní popovka, ale no a co, mě se to víc líbí, je prostě coolová:-) když ju srovnáváš s britney, tak to je fakt ubohý
    • avrilie

Re: ok

doceŁa máš pravdu,aŁe řeknu ti zhe Avril nikĐy nebyŁa punkerkou,nikĐy se tím nenchaŁa tak označovat...možná trochu se punkem nechaŁa inspirovat toť vše......jinak Avril byŁa wžĐycky skvěŁá,úpa ju zbožňuju *14*
  • i

nadáváte Miley tak já budu nadávat té vaší blonsce avril *9*
    • jana291995

Re: i

Pokud si dobře pamatuju,všechno to začalo touhle větou:avril fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjj miley nejlepšííííííííííííí. ....vy jste si začali,tak to ted nesváděj na nás..je to ubohý...a nevymlouvej se,že jsi tu zrovna nebyla...to mě nezajímá.. *13*
      • sharpay1995

Re: Re: i

Ano nevymlouvej se...... jak říkala janči tak nás to nezajímá a ještě k tomu: DŘÍVE NEŽ ZAČNEŠ NĚKOHO OBVIŇOVAT S TOHO ŽE NADÁVÁ MILEY, PODÍVEJ SE KDO SI ZAČAL!!!!!!!
        • dianna114

Re: Re: Re: i

Ale na diskusi Miley si zase začal ten debil david16,kterej tam napsal:miley je kráva a avril je nej. miley je lesba. Možná kvůli němu tady někdo píše tohle. Ale nevím,jestli byl napsaný dřív příspěvek avril fujjjjjjjjjjjjj....tady na této diskusi,nebo ten davidův v diskusi Miley. *7* Záhada,kterou jdu rozluštit.
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: i

a ty tady někde vidíš nějakýho DAVIDA?...já teda ne..možná že ty jo,ale já se sním nebavím,páč řekl že je Avril lesba..takže má smůlu hoch.-..a vůbec..nevím proč nadáváš nám,mi namůžem za to,že David se tam s váma dohadoval..mi nejsme jeho rodiče aby jsme za něj rozhodovaly..
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: i

já vím,mě si tam taky přidal,ale když mi příjde jako pozvánka že si mě někdo přidal,přidám si ho taky..neřeším...ale takovýho debila...radši neřešit
            • dianna114

Se podívej do přátel a najdeš tam toho davida.
          • angel15

Re: Re: Re: Re: i

jenomže ten david16 tady vubec nic nepiše a ani ho snad nikdo neznáme,tak proč to mame odsravat my???laskavě se už proberte,každej kdo je alspon trochu inteligentní ,tak má svuj názor a muže mu bejt jedno jakej má názor ten druhej a ne,že to oplácí,jak malek pepík,ktery mu se to nelíbí.... a pro ty co sou neregli a píšou sem to co píšou,pleas už dejte pokoj!!nejste fanouškem žádny osobnosti tady,ale hlavně že otravujete!a pro ty co sou retard..my fandíme Avril a píšem tu jen o Avril
            • dianna114

Ale on je urazil tím,že napsal kráva jako kráva a ne tím,že jsou lesby,to napsal,ale to přece není urážka(ale v jejich případě to není pravda,pokud vím)
            • angel15

4...prosimtě nam to nevadí,že nejsi tu reglej,ale tak co zasahuješ do diskuse,když tu nemáš profil a nejsi v žádnym fanklubu...nemyslíš,že to je trochu naprd?a ten david si mě taky přidal do přátel nevim proš ja si ho tam nepřidal a to že nějakej spratek se nudí a napíše to co napíše,tak to nemusej odsrat všichni a on psal i o Avril,že je lesba,tak ja nevim co tu řešíte urazil obě!
            • dianna114

Když někdo je neregistrovanej,tak to neznamená,že nikomu nefandí!!!!
            • sharpay1995

jo my toho davida16 ani neznáme.....no vlastně....jednou tady napsal že miley i Avril jsou lesby.....takže.... a angel15 má pravdu!!!!...každý inteligentní člověk by to tady nenapsal!!!!! takže ti co to tady píšou mají asi IQ někde pod nolou!!!!!xD
    • sharpay1995

jo a ještě něco..... a to platí pro vás všechny tři( i, 456 a úspan) Jste dost ubohý když tady nadáváte Avril a ještě to tady napíšete jako neregistrovaný uživatel!!!
    • sharpay1995

tak jen pro tvou informaci my miley nenadáváme....jen bráníme Avril!!!!
  • jana291995

fotky z oslavy narozenin derycka

http://a-lavigne.blog.cz/0910/avril -a-deryck-na-oslave-deryckovych-nar ozenin-brezen-2009

Fotky z narozenin Derycka..
  • lilinka007

a

jak se mate?? *5* *3*
  • jana291995

POMOOOOOC

PROSÍM,napište mi všichni Vaše maily,já soutěžím o setkání s Avril,a potřebuju rozeslat pozvánky.Musím jich poslat ještě 222,a když mi pomůžete,budu ráda...dostávám za to body víte,už jich mám 41 =o),sice to není moc,ale lepší než nula..=o)
    Děkuji moooc *14*
    • xkostex

Re: POMOOOOOC

muj mejl je xkostex@seznam.cz a xkoste@seznam.cz
      • sharpay1995

Re: Re: POMOOOOOC

moje: hana-k1995@seznam.cz a hana-k@centrum.cz
        • Re: Re: Re: POMOOOOOC

Můj je: bajusqua@seznam.cz
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: POMOOOOOC

já mám 003003@seznam.cz potom ashmichelle@seznam.cz potom ashmiley@seznam.cz potom ashlinkamuck@seznam.cz potom ashliiinka@seznam.cz !!! *15*

P.S. mno co sem se nudila *15*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: POMOOOOOC

k.kricnar@seznam.cz
  • bambusanka

Opsss...

Já z vás nemůžu *1* chcípám tady *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Opsss...

*1* *1* *1* to eště nic nebylo si počkej na našeho KINGA a jeho cestu *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: Opsss...

to zas bude neco sem zvedava kdy se tu obevi *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Opsss...

mno tvl rači NEJEZTE A NEPIJTE !!! *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Opsss...

to nebudu jeste by to blbe dopadlo *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Opsss...

mno tj no *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

glaglagla...

Hančo já hraju rok na kytaru a skouším od Av písničky a řeknu ti nejlehčí to není *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: glaglagla...

Já sem učenliví člověk, a vzhledem tomu že sem na hudební škole a mám kolem sebe plno muzikantů....tak se toho ani nebojím...xDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit