-
Black Star
Tohle je video dlouhý 1:11 ,je to písnička Black Star.Já jsem teda nejdelší zatím viděla jen asi půl minuty...Jo a nakonci asi na 1. minutě tam najëdnou začne hrát Complicated *1*
http://www.youtube.com/watch?v=XNg9Xx4r7tM&feature=related -
-
Re: Black Star
hm...ten název- OFICIAL FANS PUNKS VERSION- fakt sedí...xD ale jako ten Complicated je tam dobrý...xD -
-
Re: Re: Black Star
jojo,proto jsem tam zvýraznila ASI... *1*
-
-
Re: Black Star
http://www.youtube.com/watch?v=qXrT _x55--Y&NR=1 a tky se koukněte na toh¨le,to je ASI kousek new písničky,ale jen melodie...mě se teda mooc líbí *14* -
-
Re: Re: Black Star
Jj...je to hezký....ale nemůžeme bohužel s jistotou vědět že to je vážně od Avril...bo to tam mohl dát kdokoliv a říct: tohle je new melodie od Avril Lavigne...." Ale doufám že je to od Avril, bo je to fakt hezký... -
-
Re: Re: Re: Black Star
jo,mně se líbí,jak tam hraje potom Complicated..to je pěkný!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star
jo to už jsem slyšela a je to fakt hezký :D
-
-
-
-
-
po dloooouhé době...
Ahojky lidičky,
tak jak se všichni máte? *15* *15* *15*
P.S. pěkná profilka Elis *14* Děkujuuu -
-
Re: po dloooouhé době...
*1* *1* *1* *1* to jo no *1* *1* *1* jo a prošvihla si Hawai *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: po dloooouhé době...
fakt? tak to je mi líto *9* *9* *9*
měli jste tam hezky? *5*
-
-
Re: po dloooouhé době...
cau konecne ses tu mame se tu good. nemas zac a dekuju *14*
-
-
Nejky 3 psíničky
Jakoo to sem trochu nepochopila to dole jestly to mají být 3 nje písničky ze všech nebo coo, ale divim se že byste psaly všichni to samý ... no takže znova se já ptám když sme tu měly videa tak teďka se ptám na písničku ... *15* *15* ¨
Tak jakou písničku od Avrilky milujete úplně njevíc, kterou byste poslouchaly furt ... top 3 songy ... *14*
Takže já mám *14*
1) My Happy Ending
2) Sk8er Boy
3) I Don't Give
... a jináš všecky ... *15* *15* *15* -
-
Re: Nejky 3 psíničky
Těxh je fakt hodně. *1* Nejvíc Complicated, My happy ending, Innocence, How does it feel, Nobodys fool, Take me away, Together, Hot, Im with you, Get over it a stejně sem ještě většinu vynechala. *1* -
Přesný pořadí určit nejde, měnil se ho už mockrát asi stejně jako plusbuspusinka mění obrázek profilu *15*
Ale na prvních místech byly vždycky
My Happy Ending, Complicated, Skater boy, He Wasn't, Nobody's Home a I'm With You. -
tak to asi nedokážu říct... ale miluju hlavně ty starý věci jako My happy ending, He wasn't, Complicated, Skater boy, a tak...:)
-
-
...
lidi, nevíte kdy se mi změní obrázek profilovky na profilu?....tady na chatu se to změnilo ale na tom profilu ne :/ *7* *9* *7* *8* -
-
Re: ...
to se mi taky stalo...ale druhý den už to bylo správně -
Re: ...
no... ono to vždycky trvá než se to změní... mě třeba pár hodin... když sem si to měnila... ale expart na to je tady Míša, takž to je otázka na ni..:)
-
-
:o)
Takže jdu spát. *3*
Ahooj Míšo, dneska to tu bylo opět skvělý. Zase zítra, dobrou noc. Miluju tě. *14* *14* *14* -
-
Re: :o)
Pááá ... Miluji Tě ... *14* *14* *14* Budu se těšit ... *14* *14* *14*
-
-
:o)
To sem zvědavej co budete řikat na tohle. *15* -
-
Re: :o)
No a to je jako kdo?? My dva??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
To seš ty s Kačkou. Za chvíli vemu jako kocour Fous koště a budete lítat. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jestli sis nevšiml tak jedno je kluk a druhý holka ... takže nám tu Kačka tají svou pravou identitu a je to ve skutečnosti Kačeňák *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Jedna je Fišta proto je to Kačka. Jestli je to kluk to neřeš. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Už jsem se lekla *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
NOT!!!
Herečka nebudu na to prostě nemám, já chci rodinu, a děti a prostě kořeny a to když cestuju a tak, by mi to nesedělo ... prostě chci mít domov ... *3* Takže jsem se s kámoškou rozhodla pro fyzioterapeutku *3* *14* Mám na to sice ještě čas, ale to je tak něco co už mě láká 2 roky *3* *14* -
-
Re: NOT!!!
Fyzioterapeutka, takový strašný slovo. *15*
Ale to by si měla určitě dobrý.
Byla by z tebe léčitelka, taková bába kořenářka *15* To bude lepší, než hrát divadlo. *3* -
-
Re: Re: NOT!!!
To sem ale blbej, zaměnil sem to s jiným "strašnym" slovem. *1* -
-
Re: Re: Re: NOT!!!
NO PROTO!!! -
-
Re: Re: Re: Re: NOT!!!
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: NOT!!!
fuuuuuuuuuuha! :D Dobře vy! :D
-
-
xDD
Prej slušná společnost xDDD manžílku ty pomlč xDD možná na nás neleze jaro ale nejslušnější taky nejsme !!! xDDD -
-
Re: xDD
Milá manželko, slušná spolešnost nejsme to vim .o) Ale nadávat se musí. :D -
-
Re: Re: xDD
joooo jak si člověk zanadává, hned se mu uleví! :-)))) -
-
Re: Re: Re: xDD
Moje řeč :o)
-
-
-
-
Smile
http://www.youtube.com/watch?v=17j9 YM6PG4w&NR=1 -
-
Re: Smile
Klip ke Smile sleduju každej den, ale tohle video jak se vlastně vyráběl, jsem ještě neviděl a to sleduju novinky. :o) Úžaasný. Aktuálně můj nejoblíbneější vodeoklip vůbec. -
-
Re: Re: Smile
Jak je možné, žes ho neviděl? :DD:D:D -
-
Re: Re: Re: Smile
Sám nevim, moje nedbalost. :o) Už jsem to ale napravil. Zřejmě mi tahle novinka unikla, to bude tim že si nenechávám posílat novinky na FB. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Smile
Aha. :D ... Týjo xDD že by to bylo tím? xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Smile
Prosím? :D Sprostáku :D -
Kolaborante :D -
To si piš že se ho budu zastávat xDDDDDDDDD -
Ještě se ho zastávej Fejsbuka jednoho. :D -
Chudák FB ani bránit se nemůže! xDDDDDDDDDDD -
Třeba jo, třeba za to může Facebook. :o) Já na něj tu vinu klidně hodim. :D
-
-
-
-
-
-
Avrilka!!!!!!!
Avril je nejlepší a nej!!!Kdo má fotky z koncertu prosím pošlee na mail,pls!!!Byla jsem tam a od té doby jsem nejšťastnější člověk na světě!!!!!