-
AHOOOOJ
Ahooojj...!!!!!!!!!!!! Už jsem tady pěkně dlouho nebyla...byli jsme na lyžáku :)) A bylo to supééér xDxD Už sem se nemohla dočkat až se zasee přijdu...Kouknu na blog-je tam super design!!!! *14* *4* Ta naše úča byla tak hodná... Ona prej: Večerka v deset.. A my : NÉÉÉ Jenom..?? A pak sme večer dělali že nemůžem spát,šli jsme s holkama ven kde seděli učitelky XDxD a my prej: Paní profesorko,my nemůžeme spát,můžeme sedět tady..??
A oni: Ale jo,můžete....
A pak sme je podezřívaly že byli tak trochu vožralý ptž se všemu smály a měli takej divnej hlas *1* *1* *15* Tak sme tam s nima kecaly skoro do půlnoci xDxD Uplně nejvíc...Nebo kluci na vleku.. Taky sem z nich nemohla xDxD On jeden spadnul,a za ním samozřejmně napadaly další.... *1* *1* Sme s kámoškou radši z tý kotvy sjeli,než abysme sapdli na ně xDxD *1* *1* Prostě zížitky k nezapomenutí *1* *3* *3* *14* -
-
Re: AHOOOOJ
Páááni *15* *15* *15*
A to si mě nemohla vuít do kufru sebou? *7* *9*
Bych jela hned taká prdel tam musela bejt co? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: AHOOOOJ
to jo.. na tohle nikdy nzeapomenu xD hlavně na opilý učitelky xDxD
Do toho kufru by ses mi asi nevešla... Jen mě naštvalo že sme si nemohli vzít snowbord.. :((
-
-
-
nevíte někdo pls co bude s písničkou Hello? Měla vyjít někdy ted. *7*
-
-
Jo to my nevíme. Zeptej se nějakýho jasnovidce. *1* Ale taky bych to rád věděl. *3*
-
-
něco jsem zas četla , že to byl flám :/ ale nwm jestli to je pravda ..
tak snad uvidíme .. -
-
Mělo to vyjít současně s nějakou fanouškovskou verzí singlu WYWH, jako b-side. plno lidí si to i kvůli Hello objednalo, nakonec nedostali nic. Na avrilbandaids, na to pěkně naDÁVALI.
Asi zase dělalo problémy vadavatelství. *10* -
-
*13* A já se tak těšila .. *7* mno co *3*
-
-
*15* *15*
-
Prý by to někdy vyjít mělo. *3* Ovšem nikdo už neřekl kdy. *15*
-
-
-
-
-
-
Adam Lambert
Děvčata, nařizuji vám, aby ste seokamžitě šli mrknout na Adamovu dizkuzi tady na Osobnostech, a konkrétně myslím na příspěvek "Re: Re: Re: =O*" od "katarina78"
a vše co je potom podtím... Bylo by to fajn udělat, ne?? A možná někdy v budoucnosti i nědo takovýho s Avril, co?xD -
-
Re: Adam Lambert
nic proti ale já nejsem děvče *4* -
-
Re: Re: Adam Lambert
No to oslovení bylo spíš na Míšu a Elis...:D Ale dobře...tak to pozměním na - Děvčata a chlapče..:) -
-
Re: Re: Re: Adam Lambert
co zase ja co sem komu zase udala? -
-
Re: Re: Re: Re: Adam Lambert
*1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adam Lambert
よく -
tak fajn jak chces taty do mas japonsky 私は理由があるので、そ -
jó.. čínsky by se to hodilo.... a nebo třeaba japonsky.. *1* -
ty si debil ja je nepisu z toho duvodu ze nemam duvod je psat chapes nebo ti to mam rict cinsky? -
Nó, a já furt přemíšlela, proč ty nepíšeš ty smajlíky poslední dobou... a už sem na to přišla... no chudáčku, když stratíš protézu tak to musí být nepříjemné, co...?xDDDD *1* -
moc ty zuby neukazuj aby ti ta proteza nahodou nevypadla
-
-
-
-
-
-
:(
Víte jak jsem tady včera psala, že se mi poslední dobou nějak až podezdřele daří... no jéb..:\ Už je to v háji...:\ místo naší milované Májenky- nejlepší učitelky... co nám nejlíp rozuměla, jelikož jí je 20 a přednedávnem na naši školu chodila- nám tam dali ale takovou pitku... to je strašný..:\ *9* *9* *9* -
-
Re: :(
sepište petici a protest!! :D -
-
Re: Re: :(
Nemá cenu...:\ A Mája teď stejně bude teď dělat přijímačky na výšku, tak aspoň bude mít pořádný čas na přípravu...:)
-
-
Re: :(
Vítej v mém světě *15* *9* -
-
Re: Re: :(
hej... teďlka si zrovna s Májenkou píšu... a ještě více je mi líto, že jí takhle odstrčili...Když ona je tak skvělá... a oni nám místo ní takou krávu dají.. no jo.. tak to dopadne, když se někdo úplně nepodřizuje dementní požadavkům vedení..:\ -
-
Re: Re: Re: :(
njn... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
Někdy fakt ty lidi nepochopím... Jak dokáže být to vedení dementní...:\ vyhazujou (nebo znevýhodňujou) všechny, kteří se jsou normální a neposlouchají je na slovo... Mluvím o 2 nejlepších učitelkách na škole.. jedna už byla v ohrožení a jedna to schytala naplno..! :\
-
-
-
-
-
Ahoj
Tak už je všechno v pořádku :o) Už mám dobrou náladu. Jo a díky za SMS, ikdyž nevim od koho byla. :D
Kačka nebo Míša se mě v tej SMS ptala, "Kdy si zopakujeme tu skvělou noc?" No řeknu Vám, že mě v první chvíli nenapadla vůbec nejáká diskuze na Avril, ale úplně něco jinýho. :D Na mně to nezáleží, já tu můžu být skoro každej den od 18:00 do 22:00 :o)
Omlouvám se, že jsem psal, že odejdu. Já sem jen tak chodit nepřestanu. -
-
Re: Ahoj
Míšo, nejsi sám koho v první chvíli nenapadla diskuse Avril xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak to ani jinak nejde! :D:D:D:D -
-
Re: Re: Ahoj
Když mi to přišlo, tak jsem si řikal: "No sakra, vždyť já jsem nikde s nikym neto..." :o)
-
-
Re: Ahoj
Já se tě ale teď bojím!! Michaelo mi nikdo nikdy v životě neřek :(( -
-
Re: Re: Ahoj
No tak jsem ti řekl Michaelo, vždyť se tak jmenuješ, ne? :o) Ještě řekni že ti to vadí :D
-
-
-
Ahoj. nevím, jestli si mě pamatujete, ale chtěla bych se na něco zeptat právě vás fanoušků.. nepřijde vám nepřirozené, že Avril už je skoro 30 a pořád se oblíká tak na 15? Já jí nefandím a až na pár písniček jí moc nemusím, takže mně to může být jedno, ale zajímalo by mě, jaký na to máte vy názor. Sice věk je jen číslo (navíc ona mladě i vypadá), ale já myslím, že by mohla trochu "dospět" a mít i dospělejší image než pořád nosit oblečení jak pubert'ačka a ty nemožné barevné melíry atd.. *4*
-
-
Her style is ok
-
Ahoj, taky nevím, jestli si mě tu pamatujou, ale narazila jsem zas na pár diskuzí, kde se tohle probíralo a lidi se furt hádaj, jesli je lepší ta srará nebo ta nová (já osobně MĚLA A MÁM ráda první 2 desky (tu druhou víc) a tedy i tu STAROU Av). Já si myslím, že když Av vydala desku UMS, tak působila nejdospěleji (tedy v oblečení taknějak rockovo-metalovym). Už to nebyla ta pubertální skejťačka a současně nenosila trapný oblečení pro děti jako je AD. Upřímně nechápu, jak může někdo říct, že Av dospěla na to, když si já dovolím říct, že to posrala, když začala hrát pop (o tom svědčí i žebříček oblíbenosti celebrit tady na osobnostech). Av rozhodně nedospěla, akorát zkomerčněla, to je celý. (a doufam, že mi tu zas za můj názor budete nadávat, už se na to těším *1* )
-
-
díky za názor.. ale mě ani tak nezajímalo, u kterého alba vám připadala Avril nejdospělejší, spíš, jestli byste chtěli nějakou změnu image a jestli vám vadí, že se oblíká jako 15tiletá (a i ta její kolekce AD je tak pro holky od 13-17 let).. nebo jestli už jste na ni tak zvyklí a nevadí vám to. Vsadila bych se, že kdyby image změnila a např. se začala oblékat elegantněji, tak by si půlka fanoušků stěžovala, že to není ta Avril, kterou měli rádi, že si hraje na něco, co není *15*
a jak si oholila hlavu, to je děs, podle mě to nesluší opravdu nikomu.. -
-
Tak jako změnou image by se asi stejně moc nezachránila (a je pravda že ať už jí změní jakkoliv, tak se nemůže zavděčit každému), je to spíš o té hudební tvorbě... ale myslím, že stejně jí teď poslouchají nejčastěji holky kolem 12 - 15 let a těm bych řekla to její oblékání rozhodně nevadí. Ba naopak, mají koho kopírovat... a k tomu účesu - znám jednu jedinou osobu, které to sluší a je pravda, že Avril to sluší asi zatim nejmíň ze všech, co jsem viděla *1*
-
-
-
-
Web...
Oficiální stránky- avrillavigne.com- byly zprovozněny i v češtině..! :) -
-
Re: Web...
wow tak to je drsné!! :D -
Re: Web...
Supeer... konečně něco pro debila jako jááá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Web...
No jó..:D
-
-
-
Ahoj, prodávám velkou sbírku Avril.
http://avril-collection.blog.cz/ -
-
a za kolik kupim *14*
-
-
super zpěvačka rebelka *15* *15* *15*
-
Všechno nejlepší, hodně zdraví a úspěchů! Happy Birthday!!! Jsi prostě skvělá!