-
přidala jsem nějaké fotky z tour *14*
-
twl
twl to si znad ze me delate prdel ne? jako prezila sem to ze me Buffy schodila z 2metru a spadla sme na prdel taky to ze sem od Soni dostala flaskou do bricha kdyz sme hrali fotbal na lede alew cist 10 stanek to je na me moc ctu to tu uz hodinu a to sme jeste nedocetla pohadku jako fakt par hodin tu nejsem a najednou je tu pro me Apokalipsa -
-
Re: twl
cože? :D To je to fakt 10 stránek? :D:D:D ... vidíš, já tu nebyla hodinu a četla jsem jen dvě! :D -
-
Re: Re: twl
Kdyby to bylo 10. Ono je to 12 stránek. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: twl
no.. .taky si říkám..:D Já sem říkala, že Elis bude nadávat..! :) -
-
Re: Re: Re: Re: twl
my sme dobří!! tohle se nám povedlo naposled o svátcích! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twl
Neperlíš jako předtim, ale to je škoda. *15* Já bych se měl spíš červenat za ty moje příběhy. *1* *1* -
taky si myslím! :D:D:D ... aspon neperlím jak předtím :D:D:D .. se za to červenám ještě ted! :D -
Myslim že ale tentoktát je toho ještě mnohem víc než na toho Silvestra. *15* *15* -
to sem zvedava kolik toho budu cist az o prazkach pojede na slovensko
-
-
Re: Re: Re: Re: twl
tu pohadku jeste nemam prectenou. a kd oby nenadaval? -
-
Třeba já... protože já už to věčinou neřeším..:D
-
-
-
-
-
Re: twl
To víš smažily sme se ... *15* *15* *15*
-
-
:o)
:D :D "pak sem se praštila o vrata o sotodlu 2x za sebou takže boule na hlavě se taky hodí a pak sem hodila nehoráznou držku do kopřiv, protože mě ta sekačka nějakým způsobem odmrštila ... :D :D"
Míšo, tohle mi nedělej! z toho jsem málem hodil smíchy držku taky. -
-
Re: :o)
jééééva xDDDD -
Re: :o)
No ale tak to fakt bylo xDDDD -
-
Re: Re: :o)
No já ti věřim, ale je to vskutku až neuvěřitelný. :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Nojooo xDD
-
-
-
-
Awrilka Moja*
Mam moc rada Awril sem na ni pisna a mam rada jeji zpew...mooooc! -
Happy B-Day Avril :)
-
:)
Hanča si už staví svůj pekelnej povoz, chce totiž vyhrát závod RedBull káry.
Až to bude mít hotový, tak jí tam trochu poštelujeme brzdy. To budou teprve "inteligentní řeči". až pojede z kopce.
Dole hodí placáka, lívanec i palačinku zároveń. *15* -
-
Re: :)
No ttoo tak to ti teda rozhodně pomůžu ... *15* *15* *15* Sem ajko vždy na tvé straně ... *14* *15* -
-
Re: Re: :)
To by jsme přeci nemohli naší Hanče Hnačce udělat. *13* *13* To se nedělá.
Ale u ní uděláme výjimku. *15* -
-
Re: Re: Re: :)
Musíš taklee... to byl ale debilní nápad to bysme nikdy neomhli udělat zapoemeneme na to jak to může taková kravina vůbec napadnou??
ˇ
Neviditelný ŘÁDEK (Hančo ty ho neivdíš jasný)
Uděláýme to nebooj ... *14* *15* *15* Bude prča... nezpoameň vzít foťák *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Zrovna nevim kdy budou další RedBull káry. Vždycky se to jezdí na Petříně.
Haňulák se tenhle rok musí zúčastznit, jinak z toho nebudeme mít prdel. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
je nej
NEVÍM PROČ NA AVRIL TADY POŘÁD NĚKDO NADÁVÁ.KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚCO JINÝHO...NÁM SE LÍBÍ AVRIL OSTATNÍM TŘEBA TOKIO HOTEL NEBO BRITNEY...NIKOMU AVRIL NENUTÍME TAK NEVÍM PROČ NANÍ NADÁVÁTE.TO JE JAKO KDYBY JSTE NA ULICI POTKALI ČLOVĚKA A NELÍBIL BY SE VÁM A ZAČALI BY JSTE MU NADÁVAT...TAKHLE NADÁVAT HVĚZDĚ PŘES PC UMÍ KAŽDEJ ALE DO OČÍ BY JI TO NIKDO NEŘEKL...VŠICHNI DĚLÁTE MACHRI ALE NIKDO BY TO NEDOKÁZAL ŘÍCT.NÁM SE AVRIL LÍBÍ TAK NA NI NANADÁVEJTE *4* -
-
Re: je nej
Jo přesně tak!!!!! *3* -
Re: je nej
SOUHLAS!!! *13* *13* *13*
-
-
v
ujde *3* -
Avril už znám hodne dlouho ale tohle nové album Avril Lavigne(2013) je otresné jedine pisnicky ktere se mi libi sou Let Me Go,Hello Heartache,Hush Hush,17 to je vše ale Hello Kitty a Rock N Roll děěěěěěěěěěěěěěěěěěěěs!!!!!A i na názvu Alba se ji asi nechtelo moc premyslet! *9* *13*
-
ahoj
ahoj avril neli ja jsem avril.x.11 *4*