-
PROČ????
Hey jen mě zajímá ... jedna otázečka ...
"PROČ JSTE SE VLASTNĚ DO AVRIL ZAMILOVALY?"
Já začnu:
Roku 2007 mi kámoška dala k Vánocům CD TBDT ... protože sem byla úchylná na klip Girlfriend ... a řekla mi, že mi vypálila celé CD, tak abych si poslechla, že se mi zalíbí možná i víc písniček a měla pravdu po tom co sem CD poslouchala každou minutu, jsem si stáhla všechny písničky od Avril ... a potom jsem i brouzdila na netu a hledala o ní všechnoo ... sice jsem už dřív slyšela hity jako Complicated a Sk8er Boy ale moc sem to neřešila, až potom sem našla jaká je vlastně Avril úžasná ... pomáhá dětem, zpívá pro Fondy (např. Haiti), je stále i po 8 letech sama sebou ... Své fanoušky nikdy nezklamala, je srdečná a své písně, rozhodně nekopíruje a zpívá ráda a od srdce, splnila si sen, a moc jí to baví, a nedělá to pro peníze ale por radost ... NO ŘEKNĚTE MI KDO BY SE DO TAKOVÉHO STVOŘENÍ DOKONALÉHO NEZAMILOVAL???
Jáá jí začala být posedlá, a potom jsem si někdy v roce 2008 udělala účet tady na oso a asi po 100 dnech jsem poznala další takové lidi ... Vás ... nejlepší partu pod Sluncem ... a byla jsem pyšná na Avril že je tak báječná a na nás že jsme vážně její REALLY FANS ...
Takže takle začala moje silná láska k Avril a myslím a pevně doufám, že nikdy neskončí ... !!! *14* -
-
Re: PROČ????
No.. takže... začalo to jako u tebe- Girlfriendem..:D Byla jsem venku s kámoškama a jedna donesla MP3 a poštěla to furt dokola a mě se to prostě uplně zalíbilo... tak hned jak sem přišla domů sem řekla strejdovi ať mi to stáhne no a on mi stáhnul hned 2 CDčka(TBDT a LG) nejdříve sem pořád poslouchala jenom Girlfriend, ale pak sem si začala pouštět i ty další.. postupně sem se dostala k tomu že sem si to poslechla všechno a zamilovala se... nejlepší bylo, že už dávno před tím(pár let!), sem v rádiu slýchavala 2 úžastné písničky které se mi strašně líbily ale vůbec jsem nevěděla jak se jmenujou nebo od koho jsou... a pak jsem zjistila že to byly Sk8er boy a Complicated...:D Jaký šok to pro mě byl...:D No tak potom jsem na internetu prostě začala vyhledávat Av a tak, no a strejda si všiml, že se mi Av začíná dost líbit, tak mi stáhnul upe hodně klipů a DVDčka a záznamy z koncertů a tak.. a to byl prostě konec... byla sem v tom až po uši... následně jsem si pak stáhla ještě UMS a zaregistrovala sem se tady... a jsem moc ráda že jsem díky AV poznala vás.! :) -
-
Re: Re: PROČ????
ANO ... Noo já na ty DVD nemám strejdu ale mojí milovanou Elis ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: PROČ????
:D :D
-
-
-
Re: PROČ????
Tuhle fotku našla Elis a myslím že mluví za vše... http://www.theavrillavignefoundatio n.org/media/photos/3067/49247
Av ril je prostě úžasnáá s velikým srdíčkem ... *14*
-
-
Nazdárek ... Kašpárek ... XD
Ahojky... Jak je? :-) -
-
Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
Ahooojky, lépe než výborně, co u tebe? :D -
-
Re: Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
Dé to xD
-
-
Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
Cau blbe a co ty? -
-
Re: Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
Proč mi říkáš BLBE??? -
-
Re: Re: Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
ja ti nerikm blbe to melo byt jko ze se mam blbe -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
Ahaaa.. Promiň já sem dneska natvrdlá... Dostala sem vlastní hulkou do ksichtu kdyz sem chtěla skočit z můstku a trochu mi to nevyšlo xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdárek ... Kašpárek ... XD
no dobre tak ne jen dneska -
Jen dneska??? Nekecej ... XD -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* stane se ja se dneska chovala zas jak sfetovana
-
-
-
-
-
-
jsem zpět se spoutou novinekk
Ahojky =) Tak jsem se zase objevila =D=D A přináším video a fotky =D
Je to z 16.2. 2010. To ssi Av vyjela s¨Jamie a s Broodym a s jeho kamarádkou a na benzince Av vystoupila a šla si něco koupit. Je to tady.
http://a-lavigne-music.blog. cz/1002/avril-with-her-friends-phot o
Pak je tam ještě video a to najdete tady.,
http://a-lavigne-music.blog .cz/1002/avril-with-her-friends-16- 2-2010
Ale to neni zdaleka všecko :-D Taky pro Vás mám novinku,že se Av zúčastní ukončovacího ceremoniálnu ve Vancouveru!! To je super =) Taky mam další novinu: =D zprávu od Av ohledně new videa.
Ahoj všichni,
jsem velmi nadšená, že Vám můžu oznámit premiéru mého nového videokipu k songu Alice. Je to píseň k novému filmu Tima Burtona, Alenka v říši divů. Užila jsem si spoustu zábavy během natáčení tohoto videa. Natáčeli jsme v Los Angeleském Arboretum.. Bylo to krásné. Chtěli jsme opticky zachytit náladu filmu.
Tady najdete fotky z toho videoklipu.
http://a-lavigne-music .blog.cz/1002/alice-fotky-z-videokl ipu
A ještě něco *1* Tady je scan kde píšou o Alence v říši divů a zmínka je tam i o Av =)
http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/clanek-o-alence-v-risi-divu-t-metru
A taky mám paparazzi fotky,kdy Av jde z restaurace =)
http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/avril-jde-z-restaurace-v-sante-monice
Mno to je všechno.. není toho málo ?? *1* *1* -
-
Re: jsem zpět se spoutou novinekk
No Wooow...ty jsi rozená Paparazzi hele...xDD Už trénuješ až pojedeš do Ameriky a budeš tam deně pronásledovat Avril jo..xDDD Ale jedna rada...pozor na ni...aby ti taky nechlustla do ksichtu jako tomu jednomu fotografovi..x.DDD -
-
Re: Re: jsem zpět se spoutou novinekk
neboj Hani *1* ja sem opatrná =D -
-
Re: Re: Re: jsem zpět se spoutou novinekk
No jen aby...to víš..Avril je nevypočitatelná...xDD
-
-
Re: Re: jsem zpět se spoutou novinekk
fakt super *1*
-
-
no super! *3* Nejvíce mě potěšila ta zpráva o Vancouveru určitě se na to budu koukat! *3* *3* -
bravo ty naše reporterko:D
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí a zdraví. *14* *14* *4* *4*
-
bože bože
vy co tady píšete že se Avril změnila v něco horšího tak jste snad uplně blbé..Avril chce dítě a vypadalo by to trochu blbě kdyby měla dítě a jezdila na skejtu prostě je už dospělá nemůže být pořád puberťák...A ten kdo byl na koncertu v praze jako já tak mu musí být absolutně jasné že ji ta změna prospěla se podívejte jak je teď nádherná podle mě jí aj novíá kapela sedí protože to mají všechno lepší než před tím má nádhernou značku abbey dawn prostě já jsi myslím že vstoupá vzhůru je teď na vysoké urovni a naše stará avrilka je v ní pořád..Jestli sledujete její značku tak je to upe styl takových hader jako nosila před tím..A jestli se tady někomu avrilka nelíbí tak sem nelozte!!!Bo tohle je fakt stupidita psát něco o ňákým člověku když o tom víte hovno..Avrilka byla a je nejlepší podle mě to dotáhne ještě dále než ostatní hvězdičky!!!Nikdy se podle mě neponíží tak hluboko aby byla na dně..prostě avril je nej -
-
Re: bože bože
A no já stím naprosto souhlasím!! *3* Avril změna prospěla a hodně. A taky je pravda že to dotáhne dál než ostatní!!! A víte proč?? Já jo: protože zůstane pořád stejná a nikdy se neponíží k tomu co dělají některé nejmenované "hvězdy", Avril je totiž zpěvačka a né nějaká štětka která se na podýju svlýká místo toho aby zpívala....!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Re: bože bože
ŽIRAFA ANDY SOUHLASÍ !!! A vždy bude!!
AVRIL JE NEJ !!!!! *13* *13* *13*
-
-
Re: bože bože
a já jsme její svelká fanynka a pravé fanynky kašlou na to jestli nosí růžovou nebo ne..Jsem její velká fanynka a projdu s ní klidně všechny změny..Protože Avril je ta nejlepší osoba na světě!!Teda aspoň pro mě a tadytoto forum je pro fanoušky avril takže kdo její fanoušek není nemá tady co dělat..Kritizovat umí každej
-
-
ona je větší o pět cm než já :D
-
Katy Perry ft. Avril
http://www.youtube.com/watch?v=h92j zphV8IM
toto je zajímavá kombinace. xD -
-
Re: Katy Perry ft. Avril
celkem pekny ale neni nad originalni WTH *14* -
-
Re: Re: Katy Perry ft. Avril
Mě se to ale vůbec nelíbí buď jedno nebo druhý ale takhle fuj ... *15* *9* *13*
-
-
-
Ikarus vieš čo to je mačka? *15* Lebo si to doteraz nepočul? *15*
-
...
Protože já sem blbá a ty si ta blbější ... protože já sem ve skutečnosti blbější a tak chci být jednou blbá a ty budeš prostě ta blbější ... noo ... *15* *15* *15*
Nech mě taky pipadat si chvíli jen blbá ... ať nejsem pořád ta blbější já ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Já myslím že jste spíš Harry a Marve ze Sám doma. -
-
Re: Re: ...
Tak jo chci bejt Marve... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
na to zapomen!!!! ja su marve! ten je lepsi!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ne já sem Marve... *15* *15* *15*
To je ironie ... nejdřív se tu dohadujeme o tom že ani jedna nechce bejt blbější a teď chceme bejt obě nejblbější ... twee já mám dost *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* my sme naky jeti dneska:D:D
-
-
toje fakt ale byl zabavnejsi
-
-
Re: Re: Re: ...
No jasně Marve, ten kterýmu přilítla žehlička na hubu. *15* -
-
Míšo !!! Hej! Teď budu počítat do deseti a ty odsud hezky rychle vypadneš, ty jeden zbabělej, drzej skunku! Koukej mazat, než z tebe udělám cedník! Jeden, dva, deset!” *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja tu dneska fakt chcipnu tak pokud nebudu dlouho odepisovat tak nic
-
-
-
-
harry du do baraku! aaaaaaaa jo klasika *15*
-
-
Re: ...
*15* *15* *15* *15* *15* ja ty tvoje teorie nechapu:DD:D -
-
To asi nikdo se neboj .. *15* *15* *15*
A vidíš proto seš ta blbější protože enchápeš teorie blbý .. *15* *15*
-
-
-
novinky
Mám pro vás pár novinek....
Avril má nové tetování a rovnou dvě! Mělo by se jednat o slovo "Fuck" a římskou číslici XXV na pravé ruce. To by mohlo znamenat její věk, 25 let, což ale není jisté. Můžeme jen doufat, že nám to brzy sama objasní.
Think About It není nová písnička ale staré demo, které nebude součástí nového alba! Potvrzeno } Sony Music a RCA. Avril měla rozhovor o5 po delší době s Kiss FM radiem, během telefonického rozhovoru načala Black Star - úspěch. Dále se bavila o nových tetováních, sdružení Nancy Davis. Pokud jde o nové album Avril řekla ,,už je v podstatě hotové", už jenom opravdu dodělává maličkosti, asi ho chce mít 100%... bude se jednat o vážné záznamy ale i o zábavné písně. Ryan se dále vyptával na Brodyho Jennera, Avril se o tomto tématu odmítla bavit.
Zpráva od Avril:
Ahoj všichni,
jsem stále ve studiu, ale mám pro vás připravených pár opravdu cool věcí a jsem nadšená, že se o ně s vámi můžu podělit.
Včera jsem nafotila photoshoot pro magazín Inked s Markem Liddelem na červnové /červencové vydání. Příští týden budu vystupovat na akci Race to Erase MS pro pomoc nadaci mojí dobré přítelkyně Nany Davis. A to je vážně skvělý důvod ! Podívejte se na erasems.org
víc věcí tady:
http://avril-lavigne-daysy.blog.c z/rubrika/avril-novinky -
-
Re: novinky
Supr, supr, supr!!!xDDDD Hlavně to že je deska takřka hotová, a to že Avril bude vystupovat příští týden tam někde...xDDDDD
-