-
:)
hlesujte pro Avril http://mag.sky.it/mag/musica/mtv_to p_sex_stars_2011.html -
Těhotná
Ahojky lidičky!Na stránce avrillavigne.cz kterou vám doporučuji se ptala holka pod přezdívkou X jestli je Avril těhotná.Napadlo mě že hodně lidí z vás si to myslí nebo aspoň nad tímto uvažuje.Ale pravda je taková:Avril není těhotná!Už je to aspoň půl roku a vidíte snad že má nějakého potomka nebo snad velké břicho?A kdyby jste někde viděli fotku Av s velkým bříškem je to fotomanáž!Děkuji za vyslechnutí.A co se týče té stránky určo mrkněte! -
-
Re: Těhotná
jj já se hned kouknu a taky mi to přišlo že nemá velké břicho -
-
Re: Re: Těhotná
Hmmm.. -
-
Re: Re: Re: Těhotná
no ja s to nikdy nemyslel...zrak mam ještě dobrej:) -
-
Re: Re: Re: Re: Těhotná
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
avrilll
avril je moje nej spěvačka líbí se mi všechny její céda :) avrilka je prostě pohodářka,má ten nejhezčí styl oblečení a no je prostě súúúúúúúúúúúúúúúúúúpppppppppppppppéééééééééééééééé éééérrrrrrrrrr:) -
Maďarsko
Ne Míšo, maďarsky nic neumím, pokud to bylo na mě, ale uměla jsem pozdravit, ale to už sem zapoměla, ale umím řecky prosím - paracalo *15* *15* *15* ale jak se to píše netuším ...
Alý, Ma´Darsko je vážně krásný, ale hlavní město Budapešť je asi jako Praha, až na nějaký hezký památky a parlament je hnusná a špinavá ...
Ale taková Tokaj ... bože tam bylo krásně ... totálně romantický město ... tam to bylo vážně yeahhh *14* *14* Všude zelený ... *15* *14* -
-
Re: Maďarsko
Já bych chtěla žít v Miskolc. :) Tam je to úžasný .. *14* -
-
Re: Re: Maďarsko
neznám *15* -
-
Re: Re: Re: Maďarsko
To je taky v Maďarsku. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Maďarsko
to znám. A co je tam vlastně zajímavýho? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Maďarsko
Narodila se tam babička.
-
-
No to mi došlo *15*
-
-
-
-
Re: Maďarsko
V Budapešti jsem byl už taky. Ale ty památky, je jich tam málo. Stejně to tam v maďarsku vypadá jako kombinace Rumunska s Českem. *1* -
-
Re: Re: Maďarsko
Kromě Tokaje a Nigeryházy je to humus ... ale restaurace u jezera v Nygeryháze je překrásnááá je to prostě zámek ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Maďarsko
Jo, a já vim kde je nějaká Nigérie Hází. To nevim, ale už sem to slyšel. *1* -
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
pravda
hej lidičky já avril moc nemusím ale nepíšu jsem že je fůj ale pro mě je miley nejlepší zpěvačka herečka miluji ji tak ji nepomlouvejte *14* a ten její koncert v USA byl nejlepší byl jsem v první řadě. *14* *14* *14* -
-
Re: pravda
jo já mám jet v létě -
paráda,ale příště to běž napsat do diskuse Miley..tam ti to oceni ,jak ji máš rád...tady to nikoho nezajímá,protože je tady nejlepší svril *14* -
-
Re: Re: pravda
Tak ale musíme ocenit že to napsal slušně...!! *1* -
-
Re: Re: Re: pravda
šak jo....a ja jedu v letě do frncie,italie,anglie a USA nna koncert *1*
-
-
-
jo,jseš hodnej že na ni nenadáváš,ale mi na diskuzi Miley fakt nechodíme...to nepíšem my...nás Miley nezajímá..snažíme se aby tu byl klid,a bavily se tu rozumní lidi,jenže pstě to nejde...mně přijde jako by si to vymysleli..nebo já nevím!! *4* -
Tys byl na jejím koncertě v USA ???tj
-
-
to si dělaj prdel ne???
CO SI MÁM JAKO MYSLET?
http://fans-home.blog.cz /0911/key-club-in-la-24-11-2009 -
-
Re: to si dělaj prdel ne???
Ty vole...no se mi snad zdá...že by se vážně rozešli jako přátelé...dobří přátelé??? -
-
Re: Re: to si dělaj prdel ne???
hehe nemysli si nic...protože bulvaru nemužeš věřit ani to jaky bude počasi nebo co tam maj za den na titulni strance:D....ja se držim hesla co nevidim neb neslyšim na valstni oči či uši..tomu nevěřim:) -
-
Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
Dobré heslo...xD Takže si každé info o Avril půjdeš ověřovat do Ameriky...xD -
-
Re: Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
to ne zas:D...třeba video..kdybych tam j viděl a slyšel,jak to vyslovuje,tak bych tomu věřil:)... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
no to nemusi,ale to už je dost těžky ho sfalšovat,takže tom věřím:D -
Re: Re: Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
tak to jo...ale i video někdy nemusí být pravý...xD
-
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
mě příde na tý fotce jak drží avril kolem ramen že se jí to moc nelíbí podle toho vírazu .. ale nevim mno *13*
-
-
-
-
-
:o)
Tak a teď jdu na Kačenky Facebook, podívat se co tam napsala za výtvor. *15* -
-
Re: :o)
A ještě to má anglický název ikdyž je to česky. *15*
To je jako kdyby Avril pojmenovávala písničky po česku. *15* Promiňte mi tu kritiku, ale já dneska jinak nemůžu. *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
No prepač, ale nie je to určite prvá takováto skladba, ktorá má anglický názov s českym textom .... v poho, proto sem ji tu nechtěla dávat ....
-
-
Re: :o)
No pěkná písnička, no ale zase je to o tom... *15*
Kačko, kam se hrabeš na včerejší Míšu. *1* *3* Víš to se musí procítit a ne to napráskat na nádru. *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ti dík xD .. sem tě dostala na fb :D:D:D ... vím, tahle byla násilím, kvůli kámošky, ona byla dost nasraná a smutná, že sem ji nesložila nic o Mirovi, tak co sme měla dělat? ... sem řekla, že něco zkutím a neděla sem jak začít ....
-
-
-
avril je božíííí
heyky... avril je boží mocinko ji žeru....... !!!! mam o ni dokonce i stránkü taq se na ni mrkněte a zhodnoťte ..... dikas !!!! :) www.avril-lavigne.websnadno.eu -
podoba?
*3* hey lidi,zajímalo by mě,jestli se tu aspoň někdo snaží napodobovat Avril,třeba ve stylu hlavně,barva vlasů....já teda i jo!!!jo a je tu někdo z Olmika????? *7* -
kopopíruje paris...nesmysl
Ahoj lidičky právě mi ségra koupila in touch byla tam Avrilka a píšou tam o ní že prej kopíruje Paris Hilton....no nevím ale podle mě je nesmysl před chvílí kopírovala Hilary Duff koho bude kopírovat příště?? *7* -
-
Re: kopopíruje paris...nesmysl
hele ani jednomu nevěřte ona musi chodit po těch večírkách musí se nějak prezentovan nemuže bejt přece zalezlá doma *3* a že kopiruje Paris to jako vubec!!má svuj styl a neukazuje intimní části pořád jako paris!paris je namyšlená,rozmazlená,neví co to je práce,kdyby přišla o prachy,tak první co by řekla je..:::a kdo mě ted bude dělat pedikuru *1* *1* -
-
Re: Re: kopopíruje paris...nesmysl
Jo pravda..!! *13* mají smůlu novináři *5*
-
-
Re: kopopíruje paris...nesmysl
Jo já jsem to viděla na netu..hele,ale tam jsou jako takový hnusný slova..jako že je barbína,že je to vymetačka barů..a takový...to je jako docela hnus...
-