-
Pardon...
Jako začátek se mi taky líbí ale pokračování už moc ne... Uz mi docházely nápady... Tak promiňte jestli sem vás zklamala... Jinak Míšo přesně v vtipných hororech nebo strašidelných komedií sečtělý vyžívám to je přesně pro mě xD -
-
Re: Pardon...
Dobrodružství, tajemno, komedie a horory, to já úplně nejradši. *1* Mně se ten příběh líbil, právě kvůli tomu. *3* *14* -
-
Re: Re: Pardon...
Mě až udivuje jak máme občas úplne stejny názor ... Přesně to je i moje... Horory komedie a dobrodružství ... A Hlavně kdyz je tam nějaká tajemna zápletka -
-
Re: Re: Re: Pardon...
Mě to už ale ani nepřekvapuje. protože stejný názor máme každou chvíli. *1*
Prostě máme hodně věcí společných. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pardon...
To anooo fakt hodně, ale někdy se div nepoperem v protikladech xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pardon...
No to jo.. *15* *14* To je pravda.
-
-
-
-
-
Re: Pardon...
náhodou, je to dobré ;-)
-
-
...
Když došli do hradu tak první co udělaly bylo že otevřely huby do kořán a oči vyvalily az vypadaly jako ty kostry či staly vedle... Hrad ve vnitr totiž vypadal jako 5 hvezdickovy hotel ... Před nimi se rozkladalo 13 komnat ... Každy se řízeného do jedny jenom Bellys a Edwardos se nerozdelily a šli spolu do 13 komnaty... Bellys vešla první a viděla horskou dráhu řekla Edwardosovi aby se s ni svezl a Edwardos ji nechtěl nechat samotnou a tak jel s ni... Krky tmou a byla zima tak se k sobě pritiskly... Bellys zrovna zase balsnila jak je happy že ma Edu... A najednou ji něco vytáhlo z vagonu měla hrozny strach a najednou se objevila v místnosti kde byly mrtve Claire a Caroline ... Zacala Brečet a najednou se kolem ni objevil vir a byla spatny ve vagonu ... Ale kde byl Edwardos?? Byla tak vydesená že se bála co se děje... Kdyz se ocitla ve studené vode a najednou zacala voda stoupat... Bellys uz takle byla k smrti vydesená a bála se co se bude Dit dal ... Najednou ji to spláchlo a Bellys se točila ve spiralach šílenýho toboganu kdyz byla z toho venku tak se ocitla v místnosti plne šatů šperků a krásných bot... Chtěla ven ale neslo to najednou se ocitla zpátky Před hradem kde byla celá rodinka... Všichni mely v očích hrůzu... Edwardos hned běžel Bellys obejmout a hned se všichni rozběhly k tryskaci... Kazdemu se stalo to samé akorát v jinem poradi ... Všichni byly radi že sou živí a spolu a uz nikdy nejezdily na rodiny ani jiny výlety... Toť VŠE... Z tohoto příběhu takže pro VŠECHNY... Nikdy NECHOĎTE DO STRAŠIDELNEHO HRADU VE WONDERLANDU ... POKUD NECHCETE PROŽÍT TY NEJHORŠÍ NOČNÍ MURY ... -
-
Re: ...
Druhá část je ještě lepší než ta první, taková hororová. *15* Jako od Edgara Alana Poea. Mně z toho i trochu mrazí z těch komnat a čísel.
Protože vím že černá magie existuje, ikdyž si to nikdo nechce přiznat. -
-
Re: Re: ...
Tak to díky... Noo jako Míšo ja nevím jestli existuje či ne ale doufám a věřím v to ... -
-
Re: Re: Re: ...
Když řikám že existuje, tak prostě existuje, mám na to skoro až důkaz. protože taková shoda náhod není možná. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ja tomu taky věřím a mám taky dukaz ... Kdyz si vybavim všechny ty příběhy a Horory to přece nemuzou lidi jen tak vymyslet to od něčeho vzniklo a navíc všude na světe se děje tolik divnych věci že prostě není možný aby neexistovalo nadpřirozeno aspoň pro mě!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Nevim jestli ti nepřipadá, že sem si to vymyslel. Nevymyslel!
Opravdu to tam tak je. -
To nema chybu... Fikaný xD -
Jenomže já mám důkaz ještě lepší. Od téhle doby sem tomu začal věřit že něco existuje.
V českém středohoří je pět vesnic které se jmenují vždy po něčem černém. Černouček, Černuc, Černěves, Černiv a Černochov. Jsou od sebe vzdáleny vždy 13 kilometrů a pokud se na mapě všechny propojí tvoří pětiúhelník, tedy pentagram, symbol černé magie. Náhoda neni možná, a teď vysvětlujte, ti co na to nevěří.
-
-
-
-
-
-
Nejnovější událost že samotného Wonderlandz
Píše se rok 1313 kdy jedna malá rodinka absolutně nevěřila v magii a když se řekne pátek 13. Tak z toho mají Vánoce xD... Tahle velice malá 7 členná rodinka se rozhodla vyrazit si do strašidelného hradu ve Wonderlandu. Ale než začnu vypravět tenhle dlouhý a pravdivý příběh tak bych Vám je snad měla představit! Tahle rodinka se jmenuje čirou náhodou Cullen ... Rodiče jsou Edwardos a Bellys a mají spolu 5 úžasných dcer ... Boužel Bellys je ještě moc mladá na to aby měla s Edwardosem vlastní děti a tak je všechny adoptovala ... Claire, Caroline, Elizabeth, Kate a Hannah. Claire a Caroline byly jako Bellys nejlepší kamarádky a nedala na ne dopustit a ostatní 3 brala jako své něj děti ( i kdyz kazdej věděl že Elizabeth ma nejradši ). Tak a z5 k vypravování ... Bellys seděla takle večer na lavičce na balkoně a kdyz Edwardos dal děti spát přišel za ni a povídala si dlouho do noci než si vymyslely rodinný výlet do strašidelného hradu. V pátek 13. Tedy vyrazily nastaly do tryskace a letělo se... Edwardos cestou vyprávěl Bellys co viděl kdyz jel kolem minule... 7 členkou rodinu ja běží od hradu že slzami v očích a krvavylmi rukami a děsivým křikem... Bellys jen řekla že to byla nějaká kravina a že se nemusí bát... Přistály na mítině v černo černém lese... Kate byla happy že si odpocine od praní trencli a Hannah s Elizabeth zase že si odpocinou od křesel školní reditelny ... Jediní Claire a Caroline byly znidění že musí na rodinny výlet v jejich veku ... Ale mely Bellys az moc radi nez aby ji zklamaly... A proto šli i ony ... Vyrazily tedy k hradu... -
-
Re: Nejnovější událost že samotného Wonderlandz
Je to lehce tajemný a ještě je to legrace, v tom se úplně vyžívám. *14* *14* Úžasnej příběh Míšo to je. *3* *14* Zrovna useknutý v tom nejlepším *15* , čekám na pokračování. -
no to zas bude :D -
Wow dobrý *14* povedl se ti strašidelnej ale fajnýýý Míši *14* *14*
-
-
XD
Lidi jestli jste trpelivi tak Vam sem dam tu pohádku ale bude mi trvat to na tom iPodu přepsat ... -
-
Re: XD
pokud to budeš mít napsaný za tři hodiny, tak budeme rádi. *15* Respektive já, protože potom jdu spát. *1* -
-
Re: Re: XD
To snad dam ... Tak Du asi na to... -
-
Re: Re: Re: XD
Tak na to asi jdi. -
-
Re: Re: Re: Re: XD
Jj dobře
-
-
-
-
-
:o)
Hi everyone, I'm going to visit my girlfriend, Her name's Alice, my darling. She's hot, when she's naked.
I'm already in front of her house. I'm knocking on heaven's door. But nobody's home. I wanna be together with her. Maybe tomorrow, who knows. I don't freak out.
Let me describe her life.
She was unwanted and forgotten, because her ex-boyfriend was sk8er boi. He wasn't what she wanted. It was very complicated relationship. Her imagine about nice engagement was fallen to pieces.
She said to him I'm with you. How does it feel? He said to her you're whole my world, but when youre gone. You're one of those girls that looks like innocent, but it isn't true. Her reaction was: What The Hell! Don't tell me this, cause I always get what I want. Anyway you never satisfy me.
She left him for it.
She tried to get over it, used to be home alone. She said to herself why? why everybody hurts? Wish You Were Here. After month she forgot to him.
That's all about her, I think so.
I will be her husband, already next month. She's anything but ordinary. So much for my happy ending. Goodbye. -
-
Re: :o)
wow to je krásné! ♥ -
-
Re: Re: :o)
Míšo, musím tě pochválit! Fakt překrásný, úžasný příběh!! ♥♥♥♥ Prostě boží! Nevím co více k tomu dodati! ♥♥♥ Moc se ti povedl! :-) -
-
Re: Re: Re: :o)
Díky Kačko, *14* jsem rád že se ti to líbí. Pospojovat 37 názvů písniček do jednoho příběhu aby to mělo hlavu a patu a ještě anglicky je opravdu výkon. *1* Ale stálo to zato.
Dokonce i moje vlastní dílo se mi líbí, to nebývá zvykem. *15* Ale bude to taky tim že Avril má nádherný písničky. -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
No právě! To je výkon jak kráva! a ten příběh je tak krásný! ♥ Moc chválím! :-*** -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
jo to je hezké :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Mě osobně se na tom nejvíc líbí tyhle části:
"I'm knocking on heaven's door. But nobody's home. I wanna be together with her."
"She tried to get over it, used to be home alone. She said to herself why? why everybody hurts? Wish You Were Here"
-
-
-
-
-
Rozumím v tom jenom tem songum xD -
-
Tak to seš ovšem nahraná. *15*
Prosimtě, co na tom nerozumíš, to je angličtina pro začátečníky. *1* -
-
Jo Rozumím ale číst se mi to ted nechce,... -
-
Já se tady s tim píšu....pro Míšu.... *15*
Mám teď kvůli tomu plnou hlavu angličtiny, dokonce někdy tolik že nevim jak se různý předměty nazývají česky. *1*
-
-
-
-
-
:o)
Vážení, vidim že tu vedete beze mne velice zajímavou diskuzi. *15*
Ale jak tak pozoruju, tak můj následující příběh nenechá Kačku v klidu. Nesnáší totiž chlapi. *10* *15* -
-
Nechal mě v klidu, je suer! Skončil happy endem ;-) -
Míšo nic proti tobě mi víme že ty takovej nejses nadrzenej... Nebo snad joo? -
-
No, takovej nadrženej nejsem, to přece víte. Ale z těch vašich komentářů nebylo patrný koho máte vlastně na mysli. Píšete že chlapy sou prasata. Kdo má vědět jestli myslíte všechny. *15*
Nečetl sem totiž ty předchozí komentáře o Kikem. -
-
Nooo tebe rozhodne ne xD -
-
No já vim, že by jste to o mně nepsali. *14*
-
-
-
-
-
:D
hey lidi sme si asi mesic stezovali na to ze ma druha budova novi lavicky a ze mi musime sedet na nasi budove na schodech a dneska se nam tam obevili 3 novi lavicky a hodinu predtim sme si stezovali kleckovi ze nemame kde sedet. no a kdyz sme se vratili z druhy budovi uz tam ty lavicky byli tak sme si sli sednou a mi 3 co sedime na tech schodech sme rekli: schody sou lepsi dem na schody! takze nam ty lavicky sou stejne na hovno *15* douffam ze vas neseru *15* -
-
Re: :D
Teda vy ste dobří. xDDDDDDDDDDD .... ale my máte tež nové lavičky! v každém patře x nových, sme čuměla! :D -
-
Re: Re: :D
jo mi vime *15* ale tka jako na tech schodech je lepsi vyhled vidime skoro vsechno krome chodby kde je nase a osmaku trida a kabitet uci *15* -
-
Re: Re: Re: :D
aha xDDDDDDDD chtěla bych mít tvoje problémy :D u nás na schodech nikdo nesedí, bylo by to životu nebezpečné! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D
na nasi budove je jen 5 trid a jedna nemcina a vytvarka a na hore jsou pataci a ty sou porad tam takze tam moc lidi nechodi a kdyz jo tak se uhnem sice nas tam je hodne kdyz prijdou i sestaci ale tak co *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
no když to schodiště schází, tak jsou zácpy! :D -
20 tříd na shcodišti, *1* to je hodně velký schodiště. *15* -
aha, tak to máte dobré .... my máme 20 tříd a na schodišti zácpy občas :D
-
-
-
-
-
-
..
hey mamco zapomela si mi podepsat tu omluvenku! kvuli tobe sem sedela celej den ve skole! doufam ze mi ji napises na telak me se tan dajt becgce *15* -
-
Re: ..
Já ti jí podepsala 100% to musel teda tatínek šlohnout... Stěžuj si u něj ... -
-
Re: Re: ..
sakra tati proc si tak zlej? ja musela se nudit ve skole a nudy si cmarat po ruce
-
-
-
Tonight
Neže bych ho nesnášela ten klip... Ale přehnal too... Pro mě to je ten nejhorší klip od KIKEHO a to ještě říkal že nechce natáčet klipy se sexem ale že chce vášeň a lásku vyjádřit i jinak... Jako to udal s Nicole .. Ten klip miluju... -
-
Re: Tonight
Noo přehnal, ale hlavní vinu na tom nese režisér klipu ... kámoška mi říkala, že to je sestříhané na max a že se styděl vybírat ty holky na castingu a tak ..... a klip s Nicol není špatný, ale mi se líbí klipy s příběhem, Hero, Do u know .... -
-
Re: Re: Tonight
Tak HERO je jasně nejhezčí klip... To je taková citovka romantická... Ten miluju je nejhezčí.. Jinak to já vím.. O tom režisérovi.. -
-
Re: Re: Re: Tonight
Jo to je! ♥ .. ale kámoška ho nesnáší, protože na konci umře, ale to se mi na tom líbí nejvíce! :D:D:D Taková dojebávka! ♥ ... no takže to zas taková jeho vina není a ten klip má vyjadřovat to, o čem muži sní, proto je to takové .... -
-
Re: Re: Re: Re: Tonight
Njn chlapi sou všichni stejni prasata xD ja o tom vím svý... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tonight
jo to jsou ... to vím i bez klipu :D
-
-
-
-
-
-
vejlet
lidi tridni nasi tride dala tejden na to aby vymyslela kam na tridni vejlet kterej bude nejspis posledni pokud nam zas nedovoli dva jako minulej rok pokud nekoho neco napada krome Prahy Krkonos Zoo hradu a zamku poradte prosim -
-
Re: vejlet
My pojedeme na rafty... Teda doufám pokud růžu přemluvíme xD -
-
Re: Re: vejletj
to mame dobry ale na to by se nam uca vysrala a tam bych ani nejela -
-
Re: Re: Re: vejletj
Njn...
-
-
-