-
Michálku !!!
Kde zase vězíš??? To je děsný... Že ty máš rande s jinou??? *8* *15* *7* *15* -
-
Re: Michálku !!!
Míšo, neni pravda. Rande s jinou nemám. *13*
Tu chvilku nejsem a už se po mě sháníš. To je děsný... -
-
Re: Re: Michálku !!!
to je vopruz co? xDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Michálku !!!
S tebou? Ano to je pravda. *15* Kačka III. řečená Vopruzírenská jsi. *15* *15* -
Fajn tak ja uz sem nebudu chodit když vás tu tak moc votravuju ...
-
-
No tak promiň, že sem ti tak křivdila xD Jenže mě to tu bez tebe a tvých hlášek moc nebaví Noooo xD -
-
Mě to tu zase nebaví bez tebe. Hanka neboli "Kontrolér Inteligentních Řečí" tady pořád něco plká. *15* *15*
-
-
-
Re: Michálku !!!
Tatínku né... že nemáš rande s jinou... to svím dětem přece udělat nemůžeš..! :D -
-
Hančo nemyslí pořád jen na sebe Hlavně to přece nemůže udělat mě... To bych nezmakla xD doufám že se jenom Sekl v hospode xD
-
-
-
:o)
Míšo, prosimtě, jak to vychováváš ty naše děti? Dneska si mě pozvali do školy kvůli naší Haničce. *5* Prej krade spolužákům svačiny, a vyhrožuje jim že je zabije. *1* Víš jak mi tam bylo trapně. Příště ji radši nějakou udělej. *15* -
-
Re: :o)
to né... to mi si ty svačiny vždycky jen tak vyměňujeme... Fakt..:D -
-
Re: Re: :o)
Tak se tu občas ukaž a pomahej mu xD Jinak jakoo do reditelny to je slabý to neres az Hancu vyhodí tak jo ale ted to neres Hanicka si jenom sama loví potravu na tom není nic zlyho xD
-
-
-
Bravo
Tak už jsem četla to Bravo... no jakože, spletli tam jméno přítele.. místo Brodyho tam napsali jakésiho Justina Mudrocka... a nic extra nového jsem se teda nedočetla..:D To že Avril obdivuje Keshu už vím taky dávno..:D :D No ale kromě toho velkého článku jsou tam ještě její fotky z Havaije a na jedné z těch samolepek je taky Avril..:) -
-
Re: Bravo
trapaaas :D splést jméno xD co oni ještě nezkoní :D .... jinak já dneska na něj nměla čas, si ho koupit xD tak dík za info :D:D:D
-
-
BLOOOG
*3* http://karoinka.blog.cz/ *3*
KOUKNĚTE A BAVTE SEEE *15* -
-
Re: BLOOOG
Panáčku! Reklamy na svůj blog si vylepuj laskavě jinam. *13* *1*
-
-
26 ?
Avril je 26 ??????????????????????
Díky za odpoved! (a kde sem to sebrala? tady na osobnostech... se koukněte) -
-
Re: 26 ?
Jo, Avril je 26... -
-
Re: Re: 26 ?
Uživatelko sharpay1995, komu je 26? Jaká Avril? Kdo to je? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: 26 ?
Tatínku... nepleť se laskavě do cizích diskuzí..! :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: 26 ?
Ticho tam na hnoji. *15* -
Re: Re: Re: Re: 26 ?
ah a je to doma! Míša, coby fort má doma teror! :D:D:D
-
-
Re: Re: Re: 26 ?
Sem mimo, o kom že je řeč? xDDDDDDDDD
-
-
-
-
Takovej normální večer xD
No my sme rodinka ja s Elis a Kajuskou čumim na Comeback a Kačka pere trencle xD Hanca leti do Francie xD a Tatinek nejspíš makaaa xD Nadhera a Klaruska se někam zasila *15* *15* -
-
Re: Takovej normální večer xD
Acha... *15* ..Kláruš napsala na dizkusi Ness že se jde dívat na Tv *1* -
Re: Takovej normální večer xD
náhodou, dneska byla změna! :D Prala sem si rukavice xDDDDDDDDDDD
-
-
=)
http://www.youtube.com/watch?v=UeLQ E0jgqNA&feature=player_embedded jak Avril tam stojí tak já jsem byla ze školou minulý rok v Anglii a tama jsme šli omg to je tak hezký *14* *14* přesně jak tam stojí jsme šli já upe čučela *14* -
-
Re: =)
Hustý Škoda že si nejela když se zrovna fotila xD tve závidím zes tam vůbec byla... -
-
Re: Re: =)
XD ja byla: Francie, Nizozemsko, Belgie, Chorvatsko, Recko, Nemecko, Rakousko, Polsko, Slovensko, Svycarsko, Maďarsko a Italie to je myslím VŠE a tenhle rok sem měla jet do Anglie ale pojedu az příští :-) -
-
Re: Re: Re: =)
no.. tak jako já sem třeba byla v Řecku, Tunisku, Francii, Itálii, Rakousku, Polsku atd, atd..:) Ale Francie.. .to už ani neberu jako dovolenou, spíš takový návrat domů..:D :) -
-
Re: Re: Re: Re: =)
*1* *1* *4*
-
-
Re: Re: Re: =)
Tak jako v Rakosku a v Německu jsem též byla ale jenom nakupovat mně se tam nelíbí ani v polsku ne *15* a na slovensku tam máme lopeník akorát už jsem tam nebyla 4roky twe *15* *4*
-
-
Re: Re: =)
To jo!Už bych možná měla fotešku *1* !
A já mohla jet i tenhle ale když už jsem vyšla ale učitelka mně to domlouvala akorát jsem řekla že už asi ne:( že chci bejt tenhle rok jinde *14*
Byla jsem totiž:Anglie,Chorvatsko,Řecko,Italie a chybí mně ještě USA *15* *14*
-
-
-
bravo
Avril je na titulce new Brava)vychází zítra)
titulek zni: Avril Lavigne šokuje drzými výroky- "Katy Perry neumí zpívat. Směju se textům ostatních. Z kluků si dělám srandu."
no.. tak to s ena to teda těším..:D -
-
Re: bravo
že bych si ho koupila? :D -
-
Re: Re: bravo
No pro mě za mě kup si ho, ale o prachy si řekni tatínkovi xD *15* *15* *15* Kde vůbec je???? -
-
Re: Re: Re: bravo
xDDDDDDDDDDDD to se ptáš mě? :D Jak to mám vědět, tvůj manžel... xD -
-
Re: Re: Re: Re: bravo
Pravda pravda můj manžel ale tvůj tatínek xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bravo
nade mnou už se vznesl xDDDDDDDDDDD peru Brodyho trencle :-( xD -
Jak to mluvíš? Počkej aby se na tebe náhodou nevznesl rozsudek v příští pohádce od tatuldy xD *15* -
já se o fotra nestarám :P :D
-
-
Re: Re: Re: Re: bravo
sakra potrerbuju prachy! sem svorc -
-
neboj odvezou *3* *15* -
Ufff uz sem se lekla že te odvezou xD -
kurva tak nejakou sestricku -
Sakra Elis ... Ty uz seš vázne mimo mas jen 4 sestry a bratricka žádného ... Říkám si zajdi za zárubně xD -
skveli tak ja du vybrat brachovi kasicku *15* -
Wole dcero moje nenuť me to opakovat řekni si tatínkovi miláčku xD *14* *15*
-
-
-
-
-
Re: bravo
Noo konečně ja uz se lekla že moc zeslusnela xD ale to s tou Katy popiram Katy mám rada ...
-
-
..
http://avrilonline.org/gallery/thum bnails.php?album=778
foto z brut Awards... Avril předává cenu Justinovi Bieberovi...) -
-
Re: ..
fajné fotky :-) -
Na YouTube je dokonce video z těch Brit Awards. *3* -
jo a tohle potom ještě o tom napsala..:)
"Právě jsem odevzdala cenu Justinovi Bieberovi s přelomovým Internacionálním Umelcom na Brits! Teď mám Bieber Horečku! Haha" -
-
Re: Re: ..
Bleeeeeeeeeee Bobr .... Jeeeeee Avrilka to je VŠE co k tomu dodat xD -
-
Re: Re: Re: ..
Bobr vyžere všechny ceny, přitom umí hovno. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Asi tak ... Na chvíli sem ho měla rada pac natočil Hezkej klip o dětech na Haiti nebo kde ... A pak že chodi se Selenkou Gomez ... Ale jinak je to píííp ... XD
-
-
-
-
-
vs.
http://ileaks.com/popdivas/
hlásn ěte pro Avrilku..:) Soupeří s Britney a Gagou..:) A zatím vyhrává, ale britney jí šlape na paty..:D -
-
Re: vs.
Coooo? Britney ... No to si děláš Ehmmmm ... Du na tooo *15* *8* *3* -
-
Re: Re: vs.
Hotovo tve řeknu vám to snad ani není mozny že ma Brit víc hlasu jak Lochneska.... Ale jinak kdybych měla rozhodnout tak pro me je vlastně Brit lepší než lochnesska ale ani jedina nemá na Avril !!!!!!! -
-
Re: Re: Re: vs.
Míšo, koukám že si ten výaz Lochneska začala taky používat, Ten se k ní totiž hodí. *15*
To že tady v tomhle hlasování je Lochness na posledním místě, bude možná tim že hlasovali pouze inteligentní lidé. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: vs.
Jooo Lochneska je nej xD
-
-
-
-