-
Dneska
Dneska nelyzuju máme odpočinkovej den takže tu opět budu tak kolem 4 ve 3 mám kobru xD Paaaa a buďte tu :-) *14* *14* -
-
Re: Dneska
Mimochodem, co ten Casanova? Ještě tě tam nahání? *15* *15* -
-
Re: Re: Dneska
Twe mlč rači ... Ja ho totiž zabiju ...
-
-
-
Jeeeeee
Lidi koukám že me tady všichni mate radi xD že me na těch fotkách mate tak výraznou až budu doma tak si tu fotku upravim abych vás zvýrazňila xD *14* *14* -
Avril in London
http://www.youtube.com/watch?v=UeLQ E0jgqNA&feature=feedu -
-
Re: Avril in London
Kurwa ja si to pustit nemuzu
-
-
Ooooooo
Me tam mas tak výrazne a cervene (barva srdce) krasneeee xD *14* *14* *14* -
-
Re: Ooooooo
No že sis toho taky všimla. *14* To byl vlastně účel.
Ono to umístění všech jmen není náhodné. Stejně jako písmo a barvy tam nejsou použity jenom tak. *15* -
-
Re: Re: Ooooooo
já chci růžovou! :( :D proč mám modrou? :D -
-
Re: Re: Re: Ooooooo
Brodyho dvorní pradlena neni spokojená s modrou. Brodyho pradlena by radši písmenka růžovounké. *15* Máš tam modrou a basta! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ooooooo
ccccccc tak ti dík xD
-
-
Protože peres Brodymu modry trenky xD *15* -
-
juj xDDD tak od ted nosí růžové! xDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ooooooo
Jo, ale prát je musíš stejně jako modré. *1*
Brodyho modrý zablešený trenky prej už sežrali ve skříni myši. Proto ho teď navlíkla do růžových. *15*
-
-
-
-
Re: Re: Ooooooo
tak mi vysvetli to mé? doufam ze neni moje jmeno cerne jen proto ze ste me prohlasily za Cerno ovci -
-
Elis pochopila si to správně, je to podle černé ovce. *15* *15* A s potterovským písmem. *15* -
-
jo sem dobra! zajimavi zrovna ted cumim na Pottra *15*
-
-
-
-
-
:o)
Právě se tu objevil skřítek Vteřiňák. Budu muset zmizet aby mě svejma hodinkama neposlal někam do minulosti. *15* -
-
Re: :o)
seš hnusný na mě! :( :D -
-
Re: Re: :o)
To sa ti len zdá. *1*
No tak dobre, od teraz sa budem k tobe správat lepšie. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
ďakujem naozaj velmi pekne xDDDDDDDD a good príbeh xD
-
-
-
Re: :o)
Nikam !!!
-
-
Šok
Míšo mám pro tebe ránu xD. Víš o tom že mi prides jako Edward xD jak ted čtu twilight tak si te představuju na míste Edwarda a sebe jako Bellu ... No fajn a ted mi řeknete že sem páko a mega fantazii xD *15* -
-
Re: Šok
Míšo, co že tu zrovna mluvíš o Twillight. Před pěti minutama sem totiž byl na YouTube a poslouchal sem klip Paramaore-Decode, dokonce sem si to přidal do playlistu. Já se tady z tebe poseru *15*
Jestli čteš myšlenky na dálku.
Nás sem si teda nepředtsvaoval, ale mě by se to teda líbilo být Edward, Míšo nebo snad Bello.
Mega fantazii máš, to já taky, vymýšlím různý příbehy a blbosti. Takže pako nebudeš. *15* -
-
Re: Re: Šok
Hele Alici že me nedělej xD Tu si představuju jako naši Elis xD Ale jinak tohle se mi stava porad jako že čtu lidem myšlenky a ani o tom nevím xd. Jinak jakoo proč bych je nečetla tobě ... Seš moje spřízněna duše xD to se to pak čte samo xD -
-
Re: Re: Re: Šok
Alici? Tady někdo mluví o Alici? To seš asi na palici. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Šok
No tím čtením myšlenek to děla Alice přece xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Šok
myslenky cte Edi Alice predpovida Future *15*
-
-
-
-
-
Re: Šok
to mi pripomina dnesni hodinu LDS sme kazda dvojce meli vymyslet nakou dvojci a ja s misou napsali Edward a Bella a pak sme to posilali dal a tam psali cinosti kde kdy a proc a kdyz se nam to vratilo bylo tam tohle: Edward a Bella stavet v posteli o pulnoci a z brutality *15* nej meli kluci: kamos a kamos psat ve vlaku 5tisic let pred kristem ve vlaku a z lasky *15* -
-
Re: Re: Šok
Jo tuhle hru miluju xD ja měl naposled Matuška a Prezidentem byli v popelnici dělaly to skvěle nebo tak nějak sme to mely u
Toho chcipu Vzdycky xD -
-
Re: Re: Re: Šok
jako byla tro sranda ale pak predvadet nakou scenku a v ti dialok a aby tam byli ty slova moc sranda neybla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Šok
XD *15*
-
-
-
-
-
část první - Skřítek Vteřiňák
Dnes Míša odjíždí do Pece pod Sněžkou. Balí kufry, startuje koště a už se jede, respektive letí. Obyvatelé Vodňan se pouze udiveně dívají jak jim koště i s Míšou proletělo nad hlavou. Měla jsme zapnout neviditelný režim, tak možná příště, povídá.
Hned po příjezdu na hory, vyrazila Míša na sjezdovku. Vyjela s vlekem na kopec, ale ještě než poprvé sjela, zahlédla ležet v křoví nějakou osobu. Došla k tomu místu, odkryla větve a uviděla tam spát malého skřítka, „Spíš?“ Ptala se ho. „Už ne!“, odpověděl nevrle skřítek. „Co tu děláš?“, vyzvídá skřítek. „Jsem tady s rodiči na horách, a už teď je mi pořádná zima“. Odvětí Míša. „Nojo vidim, máš u nosu a uší rampouchy, chudinko.“ „Mimochodem jmenuji se Katarín, ale můžeš mi říkat pan Vteřiňák. Mám pro tebe návrh, chtěla by si zajít ke mne na čaj? mám tady kousek v lese chaloupku. Pěkně vytopenou, mám tam krb, tam by ses ohřála.“ Nabádá skřítek Míšu. „No nevim pane Vteřiňáku, snad na hodinku bych mohla. Ale ani o chvilku déle! Začal by se po mně shánět taťka a zase bych dostala zaracha. „
Míša se tedy i s panem Vteřiňákem vydala k jeho chaloupce. Vteřiňák po cestě každou chvíli vytáhne z kapsy velké zeleně světélkující hodinky a začne přetáčet ručičky. Mezitím padla hustá mlha a začalo sněžit, přidal se k tomu ještě silný vítr který ohýbal mohutné větve stromů a vydával strašidelný zvuk. -
část druhá - Tajemství starého opatství
„Kde je ta tvoje posraná chaloupka? Už nemůžu!“ Křičí míša na skřítka Vteřiňáka. Vteřiňák ji ale neslyšel a čím dál více se vzdaloval Míše z dohledu. Jeho stopy zasypal sníh a Míša zůstala v temném lese sama. Kousek dál po cestě našla po skřítkovi pouze ony záhadné hodinky. Ukazovaly podivné údaje, místo obvyklých čísel tam byly letopočty, velká ručička směřovala k roku 1313. Míša to vůbec nechápala, „To bude nějakej Vietnamskej šmejd“, povídá. Skřítek nikde. Je úplně ztracená, protože si už nepamatuje cestu zpátky. K tomu všemu se ještě začalo stmívat a v lese začali výt vlci.
Míša se zoufale vydala lesním průsekem hledat cestu ven z toho strašidelného lesa. Po několika kilometrech chůze v hlubokém sněhu a v téměř úplné tmě, zahlédla poblíž cesty malé žluté světýlko. „To je moje záchrana“, povídá radostně Míša. Téměř už na konci svých sil se rozběhla k tomu malinkému světélku. V měsíčním svitu byly už vidět obrysy nějakého starého opatství. Na tomto místě se protínají zemské linie. Dějí se tu paranormální jevy a různé anomálie či vortexy. Není divu že zde již ve středověku bylo kněžiště Druidů, později také keltské pohřebiště. Opravdu tajemné místo. Z nejvyššího patra věže vycházelo ono viděné světlo. Čím více se Míša přibližovala k opatství, tím více se bála ale doufala že jí tam někdo nechá přes noc a poradí kudy se ráno dostat zase zpátky do vesnice. Když Míša prošla vstupní branou opatství u které stály dvě velké sochy strážců podsvětí-černých ďáblů, zaslechla ozývat se z věže podivné zvuky. -
část třetí - Černé ovce
Jakoby větší množství lidí opakovalo pořád dokola tu samou větu. Vylezla tedy po úzkém točivém schodišti až do posledního patra věže, odkud zvuky vycházely. Klíčovou dírkou ve dveřích se podívala do té místnosti. Viděla tam 12 osob oděných v černých ovčích hábitech. Opakujících pořád dokola:"Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da gloriam, Vive Dieu, Saint Amour, duchu Jaquese de Molay zjev se tu a tady." Opakovali to po svém vůdci kterého nazývali Černá ovce Elis Peklis. Byli to příslušníci už dávno zapomenutého řádu Kumarovců. Který byl založen na konci 12.století, ale protože provozovali černou magii, byl jejich řád zrušen a všichni jeho členové upáleni na hranici včetně jejich věštkyně Hanky Kruťákové.
Právě teď vyvolávají ducha posledního templářského velmistra Jaquese de Molay, Na podlaze je krví namalován obrovský pentagram ohraničený svícemi. Uprostřed pentagramu plá oheň v ochranném kruhu ze jmelí. Na zdi visí štít zobrazující dva jezdce na bílém koni. Ducha velmistra Molaye se jim nakonec podaří vyvolat a očarovat černou magií, právě díky této události která se stala dnes tedy v pátek 13.října 1313 se začalo pátku třináctého říkat černý pátek. Míša je jen tiše pozorovala ale potom pochopila že se ocitla v první polovině 14.století právě díky Vteřiňákovým hodinkám. Nebyly to totiž pouze hodinky, ale byl to stroj času. Vytáhla tedy Vteřiňákovi hodinky ze své kapsy a začala přetáčet ručičku zpět na rok 2011. Přesně až do doby před tím než potkala pana Vteřiňáka. Žádná z těchto událostí se jakoby nestala a Míša se objevila opět na sjezdovce. Svůj zážitek pověděla pouze svému manžílkovi, kterej onen příběh zde převyprávěl.
THE END -
-
Re: část třetí - Černé ovce
dobrý příběh, kéž bych ten stroj času měla ♥ -
Re: část třetí - Černé ovce
Nadheraa a koukám ze ti asi hodně důvěřuju když ti říkám takovej příběh xDD -
-
Re: Re: část třetí - Černé ovce
*15* a ja uz se tesila ze misa skonci v blazinci *9* *15* -
-
Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
Elis, právě sis to posrala. V dalším příběhu pojedeš do blázince ty, a uvidíš jak tě tam properu. *1* *15* Pohádka o červené Avrilce počká. -
-
Re: Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
Děkuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
XDDDD *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
o skveli konecne budu doma *15* ikdyz ja sem v blazinci kazdej den
-
-
-
Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce