Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ehmmm

Hele to se jako hodláš bavit jenom anglicky? Jestli joo tak si pryč... XD *9* *15* *7* *8*
    • kvatro

Re: Ehmmm

Ale teď mně napadl,o že sem ten příběh můžu dát hned, když tu jseš. *3*
    • kvatro

Re: Ehmmm

To my tu máme s Elis tajnej jazyk. Anglicky už tu psát nebudu, je to moc těžký. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehmmm

Hele angličtina je super ale mám ji ti až dost takže jako a ho je těžká xD. Jinak tu pohádku sem a ni xD *15* *15*
  • puspuspusinka

Help me please !

Pomoc prosím xD Tady je takovej magor on se me furt snazi sbalit .... Otvírá mi dveře dává mi všude přednost a ja uz nevím jak se mu mám vyhnout on semínko chce i lyžovat bože Pomoooc xD to se fakt neda ... To uz je vázne padli na hlavu on me chvíli nenechá xD Help meee
    • kvatro

Re: Help me please !

Míšo, to mi neřikej že ti to zas tak vadí. *1* Ale bude to zřejmě nějakej stíhač, když takhle otravuje. *15* Vidíš jakej je o tebe zájem, vylezeš z baráku a už tě někdo chce sbalit. *1* Já si tam jako tvůj manžílek pro tebe přijedu. A magor bude nahranej. Ale nejdřív bych musel vědět kam. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Help me please !

No t bys Koukal jak mi vadi... To se ned vydržet vždyť je úplne padlej na hlavu... Jinak hájili budu jedine rada xD do Pece pod Sněžkou xD. Jinak o nejakem zájem nestojím ... Me sou kluci ukradení ...
        • kvatro

Re: Re: Re: Help me please !

Tak zatim je to na tobě jak se ho zbavit. *15* Good luck.
          Zítra se tedy vydám do těch Krkonoš a zbavim tě ho. Ten uvidí *16* *15* pořád tě musim vytahovat z nějakých průšvihů. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Help me please !

No proto sem si te vzala protože vím ze je na tebe spoleh a muzu ti věřit xD *14*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Help me please !

Na mě je spoleh vždycky *3* *4*
    • puspuspusinka

Re: Help me please !

Sed mnou (to semínko tam bejt nemá xD)
  • puspuspusinka

Thanks

No tak to ti vázne Miso Moooc děkuju xD 5 děti xD Hele ale fakt brzdí ať nemáme všechny jenom adoptovala xD chci jich 12 do tuctu a aspoň polovinu svojou jasny xD
    • kvatro

Re: Thanks

What you say? I don't understand. In English please!
      Míša, we took Kačka, because she was lonely. *1* She is our last children. No more! *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Thanks

Hele nemám u překladače takže česky prosím ... Jinak Ok souhlasím Kacenka je taky naše xD
        • kvatro

Re: Re: Re: Thanks

Nojo bez překladače ani ránu. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Thanks

Noooo... Když překládám bez stručná Google tak se cítím jako bych ho odkopla... XD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Thanks

Stručná Google? Nevim na čem to píšeš, ale píše ti to kraviny. *15* Ale strýček googl je fakt dobrá věc. *3*
  • kvatro

:o)

I'm going to publish here. My new fictional story about Míša. It's mysterious story about time travelling, no fun. There's dwarf Vteříňák. Elis and Hanka too.

Coming soon! Today at 7:00 PM *15*
    • xkostex

Re: :o)

Yeah great! will be in Czech or English? *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

It will be in Czech, cause writting story in English is very very difficult. *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: :o)

Yes! i don't translate this *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

I'm going to make my new profile picture. With our names of course. *3* Elis, why do you don't have picture with our names?
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

I don't know. I don't have a time to make new picture
  • kvatro

:o)

Elis "The Black sheep" don't like Slovak language, I must write here in English. Cause I don't speak Czech. *15*
    • xkostex

Re: :o)

Ok never mind me *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

OK, It will be our secret language *15*
        Nice way, how to improve your English. *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: :o)

Yes, I agree with you
  • puspuspusinka

Ehm

Aaaaaaa... Michale to ma byt doufám vtip ty si adoptoval i Hancu jooo Noo nazdar... xD
    • sharpay1995

Re: Ehm

Co to..? :D :D
      • kvatro

Re: Re: Ehm

Nojo Hančo, máš to spočítaný. Adoptovali jsme si tě, budeš nás muset poslouchat, stejně jako Elis. *15* *15*
        Ale Míšo trochu s tim brzdi s tim adoptováním. Aby jsme tu za chvíli neměli 8 nebo 9 dětí jako Mikešové někde na Mostecku či Ostravsku. *13* *1*
        • Re: Re: Re: Ehm

Taky sem ti chtěla navrhnout brzdu jako uz máme 4 děti ... XD *15* *15* Vzdycky sem chtěla 12 do tuctu ale ne v 15 takže Michale ... Najdi si brzdu.... *8* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ehm

no tak to je pěkný no..:) :D A maminko a tatínku kdo kromě elis, že je ještě můj sourozenec..? :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ehm

You've got another two sisters. Their names are Kajuska and Klaruska. They were adopted by Míša, without my permission! But Me and your mom, we used special offer. Adopt 4, get 1 free. From this moment we've got five children. Our fifth child is Kačka. *15* *15*
  • puspuspusinka

Aaaa

Lidičky hory jsou hustý. A Michale kdybys mi nenapsal ze je Valentyn tak to ani něm xD Jinak díky za sms mooooc se mi líbila. Takova romantická valentynk. XDD. Jinak jak tu koukám asi vám hooodne chybim když si tu nepleťte. XD
    • kvatro

Re: Aaaa

To víš, chtěl sem ti udělat radost. *14* Plánoval sem to už měsíce. *1*
      Ba ne, že je Valentýn sem zjistil až dneska odpoledne.

To vidíš dobře, že tu chybíš. *1* Protože bez tebe by se to tady mohlo za chvíli zavřít z důvodu nízké návštěvnosti *15* Každý sem chodí ale nenechá tu ani písmenko. *1* *13*
    • puspuspusinka

Re: Aaaa

Sorry za ty preklepy ale ja sem na iPodu xD. A ono si to někdy píse úplne něco jinýho tam mělo bejt nepisete a ne nepleťte.xD
      • kvatro

Re: Re: Aaaa

To mi tomu rozumíme, co píšeš. *3*
        Jsme zvyklí od Elis. *15*
  • kvatro

Facebook

Když už tady Elis nakousla pořadí Avril. Tak se ještě zmínim že na Facebooku je aktuálně na 16. místě. Před ní jsou takový "díla" jako třeba Akon, Beyoncé nebo Justýn Bobr. Na prvém místě je Michael Jackson kterého zanedloho sesadí Lochneska *16* *16* U ní mi třeba hlava nebere jak může mít na YT návštěvnost 8 mil. za tři dni. to je asi 1850 za minutu. *15* *15* To je vážně ujetý, a má tam pouze audio. *1*
    • puspuspusinka

Re: Facebook

Dbilita... Ty lidi nemaj mozek tvé lochnesska a takou návštěvnost.... No coment *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Facebook

Věříš mi, že já to i celkem chápu? :)
        • kvatro

Re: Re: Re: Facebook

Tak to si borec! *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Facebook

no.. já to vím..:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Facebook

Oh yeah. You know everything, Ms. Squawk. *15*
  • xkostex

joo!

lidi Avril uz je ve Fajnparade osma *3*
    • kvatro

Re: joo!

Hm..až osmá *8*
      Nevadí, v moji hitparádě je první *14* *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: joo!

Přesně u nás je na prvním. *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: joo!

Ano... hitparáda (ne)normálních lidí- 1. místo- Avril Lavigne
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: joo!

What you say??? Shut up your mouth! *1*
            We aren't abnormal people. *13*
  • vterinka

Hlasování

Ahojky, tak dneska vám sem naposled dávám odkaz s prosbou o hlas pro TP, děkuji! :-* http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#close

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit