-
Ehmmm
Hele to se jako hodláš bavit jenom anglicky? Jestli joo tak si pryč... XD *9* *15* *7* *8* -
-
Re: Ehmmm
Ale teď mně napadl,o že sem ten příběh můžu dát hned, když tu jseš. *3* -
Re: Ehmmm
To my tu máme s Elis tajnej jazyk. Anglicky už tu psát nebudu, je to moc těžký. *1* -
-
Re: Re: Ehmmm
Hele angličtina je super ale mám ji ti až dost takže jako a ho je těžká xD. Jinak tu pohádku sem a ni xD *15* *15*
-
-
-
Help me please !
Pomoc prosím xD Tady je takovej magor on se me furt snazi sbalit .... Otvírá mi dveře dává mi všude přednost a ja uz nevím jak se mu mám vyhnout on semínko chce i lyžovat bože Pomoooc xD to se fakt neda ... To uz je vázne padli na hlavu on me chvíli nenechá xD Help meee -
-
Re: Help me please !
Míšo, to mi neřikej že ti to zas tak vadí. *1* Ale bude to zřejmě nějakej stíhač, když takhle otravuje. *15* Vidíš jakej je o tebe zájem, vylezeš z baráku a už tě někdo chce sbalit. *1* Já si tam jako tvůj manžílek pro tebe přijedu. A magor bude nahranej. Ale nejdřív bych musel vědět kam. *1* -
-
Re: Re: Help me please !
No t bys Koukal jak mi vadi... To se ned vydržet vždyť je úplne padlej na hlavu... Jinak hájili budu jedine rada xD do Pece pod Sněžkou xD. Jinak o nejakem zájem nestojím ... Me sou kluci ukradení ... -
-
Re: Re: Re: Help me please !
Tak zatim je to na tobě jak se ho zbavit. *15* Good luck.
Zítra se tedy vydám do těch Krkonoš a zbavim tě ho. Ten uvidí *16* *15* pořád tě musim vytahovat z nějakých průšvihů. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Help me please !
No proto sem si te vzala protože vím ze je na tebe spoleh a muzu ti věřit xD *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Help me please !
Na mě je spoleh vždycky *3* *4*
-
-
-
-
-
Re: Help me please !
Sed mnou (to semínko tam bejt nemá xD)
-
-
Thanks
No tak to ti vázne Miso Moooc děkuju xD 5 děti xD Hele ale fakt brzdí ať nemáme všechny jenom adoptovala xD chci jich 12 do tuctu a aspoň polovinu svojou jasny xD -
-
Re: Thanks
What you say? I don't understand. In English please!
Míša, we took Kačka, because she was lonely. *1* She is our last children. No more! *15* -
-
Re: Re: Thanks
Hele nemám u překladače takže česky prosím ... Jinak Ok souhlasím Kacenka je taky naše xD -
-
Re: Re: Re: Thanks
Nojo bez překladače ani ránu. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Thanks
Noooo... Když překládám bez stručná Google tak se cítím jako bych ho odkopla... XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Thanks
Stručná Google? Nevim na čem to píšeš, ale píše ti to kraviny. *15* Ale strýček googl je fakt dobrá věc. *3*
-
-
-
-
-
-
:o)
I'm going to publish here. My new fictional story about Míša. It's mysterious story about time travelling, no fun. There's dwarf Vteříňák. Elis and Hanka too.
Coming soon! Today at 7:00 PM *15* -
-
Re: :o)
Yeah great! will be in Czech or English? *15* -
-
Re: Re: :o)
It will be in Czech, cause writting story in English is very very difficult. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Yes! i don't translate this *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
I'm going to make my new profile picture. With our names of course. *3* Elis, why do you don't have picture with our names? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
I don't know. I don't have a time to make new picture
-
-
-
-
-
-
:o)
Elis "The Black sheep" don't like Slovak language, I must write here in English. Cause I don't speak Czech. *15* -
-
Re: :o)
Ok never mind me *15* -
-
Re: Re: :o)
OK, It will be our secret language *15*
Nice way, how to improve your English. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Yes, I agree with you
-
-
-
-
Ehm
Aaaaaaa... Michale to ma byt doufám vtip ty si adoptoval i Hancu jooo Noo nazdar... xD -
-
Re: Ehm
Co to..? :D :D -
-
Re: Re: Ehm
Nojo Hančo, máš to spočítaný. Adoptovali jsme si tě, budeš nás muset poslouchat, stejně jako Elis. *15* *15*
Ale Míšo trochu s tim brzdi s tim adoptováním. Aby jsme tu za chvíli neměli 8 nebo 9 dětí jako Mikešové někde na Mostecku či Ostravsku. *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Ehm
Taky sem ti chtěla navrhnout brzdu jako uz máme 4 děti ... XD *15* *15* Vzdycky sem chtěla 12 do tuctu ale ne v 15 takže Michale ... Najdi si brzdu.... *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehm
no tak to je pěkný no..:) :D A maminko a tatínku kdo kromě elis, že je ještě můj sourozenec..? :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehm
You've got another two sisters. Their names are Kajuska and Klaruska. They were adopted by Míša, without my permission! But Me and your mom, we used special offer. Adopt 4, get 1 free. From this moment we've got five children. Our fifth child is Kačka. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Aaaa
Lidičky hory jsou hustý. A Michale kdybys mi nenapsal ze je Valentyn tak to ani něm xD Jinak díky za sms mooooc se mi líbila. Takova romantická valentynk. XDD. Jinak jak tu koukám asi vám hooodne chybim když si tu nepleťte. XD -
-
Re: Aaaa
To víš, chtěl sem ti udělat radost. *14* Plánoval sem to už měsíce. *1*
Ba ne, že je Valentýn sem zjistil až dneska odpoledne.
To vidíš dobře, že tu chybíš. *1* Protože bez tebe by se to tady mohlo za chvíli zavřít z důvodu nízké návštěvnosti *15* Každý sem chodí ale nenechá tu ani písmenko. *1* *13* -
Re: Aaaa
Sorry za ty preklepy ale ja sem na iPodu xD. A ono si to někdy píse úplne něco jinýho tam mělo bejt nepisete a ne nepleťte.xD -
-
Re: Re: Aaaa
To mi tomu rozumíme, co píšeš. *3*
Jsme zvyklí od Elis. *15*
-
-
-
Facebook
Když už tady Elis nakousla pořadí Avril. Tak se ještě zmínim že na Facebooku je aktuálně na 16. místě. Před ní jsou takový "díla" jako třeba Akon, Beyoncé nebo Justýn Bobr. Na prvém místě je Michael Jackson kterého zanedloho sesadí Lochneska *16* *16* U ní mi třeba hlava nebere jak může mít na YT návštěvnost 8 mil. za tři dni. to je asi 1850 za minutu. *15* *15* To je vážně ujetý, a má tam pouze audio. *1* -
-
Re: Facebook
Dbilita... Ty lidi nemaj mozek tvé lochnesska a takou návštěvnost.... No coment *15* *15* -
-
Re: Re: Facebook
Věříš mi, že já to i celkem chápu? :) -
-
Re: Re: Re: Facebook
Tak to si borec! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Facebook
no.. já to vím..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Facebook
Oh yeah. You know everything, Ms. Squawk. *15*
-
-
-
-
-
-
joo!
lidi Avril uz je ve Fajnparade osma *3* -
-
Re: joo!
Hm..až osmá *8*
Nevadí, v moji hitparádě je první *14* *3* -
-
Re: Re: joo!
Přesně u nás je na prvním. *14* -
-
Re: Re: Re: joo!
Ano... hitparáda (ne)normálních lidí- 1. místo- Avril Lavigne -
-
Re: Re: Re: Re: joo!
What you say??? Shut up your mouth! *1*
We aren't abnormal people. *13*
-
-
-
-
-
Hlasování
Ahojky, tak dneska vám sem naposled dávám odkaz s prosbou o hlas pro TP, děkuji! :-* http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#close