-
...
http://www.youtube.com/watch?v=UgCU gBMoJC8&feature=uploademail
First time She is signing her new album cover! -
-
Re: ...
já chci ten podpis! :-((((((((( -
-
Re: Re: ...
Ten by chtěl asi každej. *15*
Měla by podepisovat všechny CD co jdou k prodeji. *1*
Takovejch několik milionů podpisů, od miliontého CD by jsme se museli spokojit místo podpisu pouze se třemi křížky. *1*
-
-
-
Rodina
Jaksi jsem pochytil po té dlouhé době co jsem tady nebyl že zde máte rodinku . Můžu být taky něco *7* *7* *1* -
-
Re: Rodina
No jasně můžeš hlídat náš rodinnej domek. *15* Zítra ti postavim na dvorku boudu. *1*
Mimochodem, jakto že ještě nespíte? *13* -
-
Re: Re: Rodina
A jakože mě už je skoro 18 *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Rodina
hm, získala jsem taky nějaký rodinný titul? :D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Rodina
NE! *13* *15*
-
-
-
Michale proc bysme meli uz spat? ses snad nas tata? *15* -
-
Re: Re: Re: Rodina
No právě že odteď jsem. *15*
Takže budeš muset poslouchat *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Rodina
neeeeeeeeeeeeee!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rodina
Joooooooooooooooo!!!!!!
-
-
-
-
-
Re: Rodina
Ty už něco seš seš totiž nás ztracenej strejda co se tu jednou za čas zjeviiii. XD *15* *15* -
-
Jakub tráví většinu času v brunejském sultanátu. Jako sultán, cpe se tam až skoro praskne a má tam harém o 50 tanečnicích. Snad nechcete aby se nám tu zjevoval častěji. Určitě si na nás málokrát vzpomene, na nějakou diskuzi o nějaké Avril, někde v Česku. *15*
-
-
-
Jo sem nemocná xD
Jo mám asi 4 účty tady na oso ICQ mám 3 a e-mailů mám asi 20 *15* *15* *15* *15* *15* Michal to vystihl ... *15* *15* Jinak Michale ... já chci Elis za děťátkoo ... *14* To budeme teprve super rodinka s Elis jako dítětem ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Jo sem nemocná xD
No já za to nemůžu že máš tisíc účtů! :D Já to posílala hooodně lidem, tak nemůžu vědět, že ty jich tu máš tolik! *15* -
Re: Jo sem nemocná xD
Elis je dítě, to je pravda. Ve škole si na ní vždycky vymslí nějaký cvičení nebo projekt a potom kvůli tomu tady ječí jako když vemeš dítěti hračky.
Nevim jak tobě ale mně by z ní za chvíli explodovala hlava. *15* -
-
Re: Re: Jo sem nemocná xD
tak jako kdyz me vzdicky nekdo nasere tak se nediv jo! a stou bo taky obcas neni zrovna jak v bavlnce tak si nestezuj *15* -
-
Re: Re: Re: Jo sem nemocná xD
To je fakt *15* *15*
-
-
-
-
musim jít
Páááááá *9* *9* *9* -
-
Re: musim jít
Tak Míšo, pořádně si to tam užij a vrať se "vcelku". *15* Budeme tady na tebe čekat. Možná ti napíšu i nějakou tu SMS *3* Páááá Bon Voyage. -
-
Re: Re: musim jít
Jo lidi smsky ... a hooodně minimálně jednu denně ... *15* *15* *15* A já vám na oplátku taky napíšu *15* *14* -
-
Re: Re: Re: musim jít
ja ti taky snad napisu sms a hlavne nepis postou jinak zas bude babca mit blby keci -
-
Re: Re: Re: Re: musim jít
Babičce to vadí že dostáváš dopisy od Míšy?
*15* *15*
Ale kdyby jí přišel milostný dopis od nějakého dědka, to by skákala do stropu. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: musim jít
ona je upa no proste divna vzdicky vyzvida kdo úise proc pise a pak ma keci a bla bla bla
-
-
-
-
-
Re: musim jít
Pááááá :-* a užij si ta na těch horách! ;-) -
-
Re: Re: musim jít
Díky mooca a pááá *14*
-
-
-
EhmmmxDD
Hele teďka jak budu týden na horách ... Vám tam vymyslím úplně suprovou pohádku o naší skvělé rodince a přemýšlím že adoptujeme Elis za svojí dceru ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: EhmmmxDD
Elis je z toho úplně nadšená ... *15* *15* *15* že to bude naše malinká roztomilá dceruškááá ťuťu ňuňu ... *14* *15* -
-
Re: Re: EhmmmxDD
Já z toho nadšenej nejsem, Víš jak by jsme to s Elis chytli?
Taková černá ovce *15* *15* -
Re: Re: EhmmmxDD
jeste jednou: boze za co me dneska trestas?... *15* -
-
Re: Re: Re: EhmmmxDD
xDDDDDDDDDDDDDDDD jaj :D už se těším na ten příběh! xD
-
-
-
-
??
Nespatřily jste někde Míšu ... postrádám hooo ... chybí mi tu ... to je hrozný ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ??
No já už tady pár minut jsem, Míšo. *15* -
-
Re: Re: ??
Jooo už tě vidím ... *14* *15*
-
-
Re: ??
Juchůůů zjevil se... *15*
-
-
Taková Normální Rodinka xDD
Michal - Taťka
Míša - Maminka
Elis - Černá Ovce rodiny
Hanka - Ta INTELIGENTNÍ ČARODĚJNICE
Kačka - Rodinná Donaldka Pradlenka
*15* *15* *15* *15*
No povedly sme se ... *15* *15* -
-
Re: Taková Normální Rodinka xDD
Ještě by tam mohli být ten chovanec blázince z Opavy Kuba.
A ten mnich Jakub z kláštera na Marsu.
Ale ti sem nechodí, takže jsou to hodně vzdálení příbuzní. *15* -
-
Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD
No oni tam byli ale pak zmizely ... svou kouzelnou hůlkou sem je rači vymázla protože ty sem opravdu moc často nechodí ... takže sou to sakra vzdálení příbuzní -
-
Re: Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD
A kdo to vlastně je tem Jakub ten angel15? Já ho teda vůbec neznám, vykašlal se tady na to těsně před tím než sem přišel já.
Elis jednou psala, něco že tady psal něco podobnýho jako já, doslova že sem vám ho nahradil. *7* To mi musíte vysvětlit. -
-
Re: Re: Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD
Jo už ho to tu nebavilo ... ale neboj nenahradil ... ty seš lepší tebe máme radši ... už kvůli tomu že na nás máš čas a baví tě to tu ... *14*
-
-
Re: Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD
jo to jsou, lae jinak jsme povedení xDDDDDD
-
-
-
-
xD
Kačko ty už seš vážně postižená ... Tys mi napsala na všechny účty co mám ať hlasuju por Paranoid ... už sem hlasovala... tak klííídek ... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Jak na všechny účty? Já se na to vykašlu! Proč nemáš jeden! :-( Chjooo ... jinak děkuji za hlasy! :-* -
-
Re: Re: xD
Prosimtě Míša má všeho víc. Tady na soobnostech má minimálně účty dva. ICQ má taky minimálně dva, stejně jako email schránek. To bude souviset s tou její nemocí. *15* -
-
Re: Re: Re: xD
aha, asi jo xDDDDDDD
-
-
-
Re: xD
Kačka má hlasovací syndrom, už v pokročilém stádiu. Ještě že to v neděli skončí. *15*
Slyšel sem že vyvěsila po celé obci plakáty s tim aby občané hlasovali pro Paranoid. *1* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Hlasování
Ahojky, už vám to tu naposledy, nebo možná ještě zítra, to nevím :D, dávám odkaz s prosbou pro hlas za The Paranoid. Děkuji moc všem za pomoc! :-*
http://coffeebreaks.sk/starter /hlasovani#close -
-
Re: Hlasování
Kačko dal sem jim tam teda hlas. Ale když už sem tam tolikrát hlasoval, tak bych chtěl vědět o co se tam hlasuje? *4* Podle oblíbenosti to zřejmě nebude, to by si tu s tim pořád neotravovala. *15* -
-
Re: Re: Hlasování
Děkuji moc! :-* A je to o tom, že jeden vítěz z Česka a jeden vítěz ze Slovenska + divoká karta od poroty se zúčastní velkého finále v Praze. :-)
-
-
-
...
Máte pravdu ... omlouvám se ... ta moje nemooc ... i když to není omluva ... že musím mít furt změnu ... *15* *15* Tak doufám, že budete spokojení ... že sem si udělala fotku s jmény ... *14* *14* *14* *15* Aby neměla Kačka vrásky... *14* *3* -
-
Re: ...
Děkujii Míšo! :-* Jste super! :-*
-