-
GRRR...
Michale teď si to zabil ... tsss ... tohle ti nikdy neodpustím ... *15* Já ti dám, že si najdeš jinou až budu na víkend u Avrilky ... *8* *8* *8* Nikdy ti to neodpustím ... NIKDY ... *9* *13* *15* -
-
Re: GRRR...
Míša už zase vyšiluje. Ta její žárlivost je úplná nemoc. *15* *15* -
-
Re: Re: GRRR...
Heleee... neříkej že ty vůbec nežárlíš ... já žárlím, protože tě přece nechci ztratit ... *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: GRRR...
Každý žárlí, když mu na druhém záleží. *3* *1*
-
-
-
Re: GRRR...
dyt říkal, že by ti to nikdy neudělal, páč by jel s tebou, tak nestresuj. xD -
-
Re: Re: GRRR...
Jo už to čtu už vidím ... tak dobře... odpouštím ... *15* *15* *15* překvapivě ... *14* Já to stejně nevydržím se na tebe zlobit ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: GRRR...
No to já se na tebe taky nedokážu dlouho zlobit. *3* Pokud sem se na tebe vůbec někdy zlobil, myslim že ne. *15* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: GRRR...
Njn to prostě dlouho nejdee... *14*
-
-
-
-
-
xD
Káťo a víš že není nic lepšího než vidět Míšu jak mě prosí na kolenou a za ruce popadá jenom abych ho vzala za Avril ... *15* *15* *15* yeahhh to by byla krása... už si to představuju *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Já, a prosit na kolenou? To nehrozí. Ale nevim kdo tady skoro prosil na kolenou. *15* *15* -
-
Re: Re: xD
zase začínáš?? :D:D:D -
To jakoo nikdy bys neprosil na kolenou joo??? Co kdybych umírala... po vážně nehodě ...??? Noo??? Taky bys neprosil na kolenou abych se ti uzdravila???
A říkám ti pořádně si rozmisly než něco plásneš... *15* *13* -
-
Re: Re: Re: xD
Pokud by se jednalo o tebe, tak bych udělal výjimku. *14* *14*
Co sem píšeš vůbec o nějaké nehodě? Tak o tomsnad radši ani nemluv. *13*
Kdyby se ti něco stalo, tak bych to nesl opravdu těžce. *9*
-
-
-
Re: xD
Já taky a směju se tu! :D:D:D:D Fakt crazy představa! :D -
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Máš pravdu ...
Slušnej nejsi ... copak nevíš že lhát se nemá .. !!! *13* *15* Pudeš semnou hezky do peklíčka *15* *15* *15* -
-
Re: Máš pravdu ...
Normálně nelžu! *1*
Ale tohle sem prostě musel lhát, víš jaká byla s váma legrace. *15* *15*
Nojo peklisko už na nás čeká. Hlavně na tebe. *3* -
-
Re: Re: Máš pravdu ...
Hlavně na tebe =P -
-
Re: Re: Re: Máš pravdu ...
na vás oba a máte to :D -
-
Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...
Kačenka do pekliska taky pojede. Zabudla že "Boží mlejny melou pomalu a jistě" -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...
hele svatého Peťku nech žít! :D -
Neboooj tak pudou oba Svatý Péťa i Katarínka *15* *15* *15* -
Nie Nie, ti pekelníci nám dajú poradie vyžrebovať z klobúku.
Nebo že by Katarína do pekliska nešla, keď chodí to toho kostola. Svätý Peter ji má v nebi už určite zapísanou. *15* -
*15* *15* *15* *15* -
ty tam půjdeš hoodně přede mnou! :D
-
-
Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...
no na tebe taky se neboooj -
-
my tě to naučíme. *15* *15* -
to sem nikdy neuměla :P -
Kachničko Kačerová, ticho buď. *15* -
ale na vás víc :P
-
-
-
-
-
-
Zrada xD
Michale jestli si s někým vymyslíš tajnou řeč tak to budu jáá ... neboo uvidíš !!! *13* *15* *15* -
-
Re: Zrada xD
Uvidim tebe jak budeš zuřit, když to nerozluštíš.
Až sem přijde Elis tak ji to navrhnu si vymyslet speciální jazyk. *15* Jenom pro nás dva. -
-
Re: Re: Zrada xD
jak kdyby ti nestačila ta vaše společná lež, ještě tajné písmo! si rovnou postavne barák! xD -
-
Re: Re: Re: Zrada xD
Společná lež. No ta byla hodně dobrá. *15* *15*
To bylo lichotek abych vám to poslal. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zrada xD
Se na tebe příště vyseru rovnou! :D A počkám si až to bude! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zrada xD
Tak ti děkuji, hned jsem klidnější :D -
Kdybych to CD měl, tak ti ho pošlu bez toho aby ses musela doprošovat. *3* *15* -
Bachaaa Kačka coby opice z Madagaskar na tebe hodí přímou palbou bobek ... *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Zrada xD
Tys to asi nepochopil ... mě nebude vadit že to nerozluštím ... já ti jenom ukážu jaká sem veliká žárlivka víš ... tu udělám takovou scénu že si příště rozmišlíš s kým budeš mít tajnou řeč... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Zrada xD
No Míšo jestli chceš, tak si tajnou řeč vymyslíme my dva. Aspoň se vyvarujeme těm tvejm scénám.
Už teď tu děláš scény že by ses mohla dát na herectví. *1* -
-
Noo počkej se dám na herectví a za trest tě nevezmu sebou do LA až pojedu za Avril *15* *15* *15* *15* -
-
Prosimtě co ti ty chlapi porvedly? *15* -
No jo, bodejť bys to ode mě nečekla, když znáš můj odměřený názor na chlapy :P :D -
Kačko, věděl sem že něco poeobnýho napíšeš. *15* *15*
Míše bych to nikdy neudělal, prostě by jsme jeli spolu. *15* -
Vy chlapi ste všeci stejní hajzli! x(:D -
Nevadí ať si jede. Aspoň si do baráku navezu místo ní jinou. *15* *15* -
tak tohle s ním sekne! xDDDD Tě bude prosit na kolenou :D
-
-
Jak tu mluvíte o těch scénách, tak mi to připomnělo písen Scény od Mira. :D http://www.youtube.com/watch?v=d5Nx 48-hO3U
-
-
-
-
-
Yeah
Hele normálně víte kdo je nejlepší "zpěvák" ...??? *14* *15* Nahradil mi Kikehoo (dočasně) *15* *15* Bruno Mars ... tak jakoo ty jeho songy no řeknu Vám to je normálně Avrilka v opačným pohlaví ... přesně jako Avril má songy od srdce úplně boží ... sám říkal že vychází z vlastních skušeností ... *14* *14* a Grenade je úplně úžasný song *14* *14* -
-
Re: Yeah
Bruno z Marsu, toho neznám.
Ale samotnou Avril může nahradit ty. Míša z planety Zaracha XY. *15* *15* -
-
Re: Re: Yeah
Aby jí nenahradil nějakej Tajtrdlík Michal z Ivanské planety 333 *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Yeah
týýjo xDDDDD Kike upadá xDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Yeah
Kdyby nebyl tak sexuálně nadrženej tak bych ho nikdy nenechala spadnout pořád ho poslouchám, ale s těma klipama to trochu přehnal ... -
-
Re: Re: Re: Yeah
Nojo Kike je prostě KOKOT, čo sa dá robiť. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeah
tak teds to pohnojil! :D Kdyby to četla kámoška, tak tě zabije! :D
-
-
Re: Re: Re: Yeah
nj, lae slyšela jsme, že to nebylo v jeho režii, že to rejža tak chtěl, že když si vybíral baby do klipu, tak mu bylo trapně a styděl se jim podívat do očí .... a klip je prý sestříhaný na minimum .... takže stydlín :D -
-
Re: Re: Re: Re: Yeah
Já sem stydlín taky, jenom tady to tak nevypadá. *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yeah
Hele ty tvoje vlastnosti nejsou vůbec do sebe ... *15* *15* *15* romantickej stydlín co poslouchá rock ... *15* *15* to nemá chybu ... *15* *15* i když to já sem vlastně taky ale u tebe je to vtipný *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Shakira
Donaldko jak seš na tom se Shakirou??? *15* *15* *15* Já sem do ní poslední dobou blázen ... ona je vážně božíí ... *15* *14* *3* -
-
Re: Shakira
Shakiru mám ráda, ale zas tka do ní zažraná nejsem :D mám pár oblíbených písní :-) -
-
Re: Re: Shakira
Shakiru sem odjakživa nemusel ale teď jak má v rádiu to její "Loca" A hrajou to tam pořád okola, třeba i třikrát denně tak už mi začíná vadit ještě víc. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Shakira
Nojonoo ... chlapi ... vůbec nedokážou poznat ty nejkrásnější songy a nejlepší zpěvačky ... s vyjímkou u tebe je Avrilka ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Shakira
dyt má pěkné písničky!! No Michale!... :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Shakira
já nic, páč není moje :P xD -
Slušnej asi jako ty.
Hodnej, jo to sem. A vždycky toho někdo využije. *15* *15* -
No to bys neudělal ... ty seš slušnej a hoodneej ... *14* *14* -
No proto? No a co by jste dělaly kdybych tady tu vaší Shakiru pomlouval? -
To je lepší xDDDDD -
No Proto !!! *15* -
No tak má pěkný písničky, no. Neřikám že si ji občas rád neposlechnu. *13* -
JO! No Michale! ... *15*
-
-
-
-
Re: Re: Shakira
Supeerrr *15* *15* *15*
-
-
-
No a coo jak žojete? xD
Kačkooo popíšeme to tu aby měl taky konečně co číst Míša *15* *15* *15* ??? -
-
Re: No a coo jak žojete? xD
joooo xDDDDDDDDD -
-
Re: Re: No a coo jak žojete? xD
Popíšete to tady, ale se mnou. Číst to bude potom někdo jinej. *15* -
-
Re: Re: Re: No a coo jak žojete? xD
Tajný zašifrovaný vzkaz jenom pro Donaldku ... Sakra vrátil see... tohle sme nečekaly ani v nejmenším ... Káťo skonplikoval nám plány ... to sou věci ...
Normální koment:
Jééé ahoj Míšooo ... to je nám ale překvápkoo ... jak se máš??? *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: No a coo jak žojete? xD
Tajný zašifrovaný kod jen pro Míšu: s tím jsme opravdu nepočítaly! Co s tím uděláme? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: No a coo jak žojete? xD
No to jste teda hodně nahraný. Já si tady taky s Elis nebo Hankou vymyslim nějakou speciální řeč a budete rozumět kulovýmu. *15* *15* -
njn, to se dalo čekat, Michal je náš národní špion xDDDDD -
Hele je to v řiti, mi tu píšeme tou nejtajnějšíá řečí na světě a on jí Michal rozlouskl ... sme nahraní *15* *15* *15* *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: No a coo jak žojete? xD
Já vám dám "sakra vrátil se"!
Avril by o mně řekla:
Proč musíš jít a všechno tak komplikovat? *15* -
-
Tvoje chyba máš to psát kouzelnpou klávesnicí, která ti to sem napíše neviditelným písmem. *3* *1* -
chlapi, to neřeš xDDDDDDDD -
Jo to je fakt ... *15* *15* A seš slepej? Sem říkala že ej to jenom pro Káťu .-.. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Hlasování
Ahojky, moc vás prosím o hlas pro The Paranoid. http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#close Hlasování je už pouze do neděle. Děkuji! ;-)* -
-
Re: Hlasování
No jooo furt ... ze zásady nehlasuju ... ale že seš to ty a že to sem strkáš každých 5 minut udělám výjimku *15* *15* *15* *15* *15* Ale ráda je nemám ... hlasuju jedině pro Avrilku ... *15* -
-
Re: Re: Hlasování
Děkuji! :-****** .... sice nevím proč je nemáš ráda :D ale budiš, hlavně když hlasuješ. :D Kluci jsou skvělí, mají super písničky, koncíky a suprovně se s nimi kecá. ♥ -
-
Re: Re: Re: Hlasování
No prostě já je neposlouchám noo *15* Jako neříkám songy maji dcl dobrý jako špatní nejsou ... ale přežiju to bez nich ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasování
xDDDDDDDD ... joooo tak to bych řekla tak před měsícem, ted bez nich abstáky! ♥ :D
-
-
-
-
-
Božee...
Michale ty seš fakt ... ehm ... kdybych měla dobrou náladu tak se možná zasměju ... ale takhle si mě naštval ... já už byla natěšenáá ... *8* *9* A pokud jde o mě a o počítač tak to je sakra zlý, ale sestra mě sem pouští ... občas ... ale štve jí too ... *15* -
-
Re: Božee...
Klid, jak kdybys ho neznala .... aha tak ještě že tu segru máš! *3* -
-
Re: Re: Božee...
Jo máš pravdu ... klid ... je to jenom Michal ... *15* Ale já sem ještě naštvaná ze školy ... tak si to vylejvám na svém manžílkovi ... tak promi%n Míšo ... *3* *14* Hlavně žádnéé další hádky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Božee...
No právě xDDDD jen Michal xDDDDD ... aha tak to já dneska měla vyjímečně školu po x týdnech úplně suprovní! ♥ Nikdo mě nebuzeroval a ještě nám odpadla jedna hodina! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Božee...
Míšo, malá kompenzace je aspoň to, že si ti dva vystřelili z nás všech, takže v tom nejsi sama..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Božee...
myslím, že tohle ji moc neuklidní xD
-
-
-
-
-
-
Never say never
http://www.youtube.com/watch?v=tECb CjqFQEQ&feature=related sice je to staré jak svět, lae strašně ji to tu sluší! Ty vlasy má boží! A taky se tam drsně směje. xD -
-
Re: Never say never
ten smích je fakt drsný..:D
-