-
=(
Ahojky.
Míša mně psala že už se sem nikdy nevrátí že jí taťka už nikdy nevrátí kompl a že brečí já se jí nedivím tohle je hroznéé *9* *9* *14* *9* -
-
Re: =(
jakto?? proč ji ho nechce vrátit? Co ji zas udělal?? -
-
Re: Re: =(
Přesně mně na mobil psala *9* :
Kajuško táta mi kompl prej nebude půjčovat už mně neuvidíš dlouho kdyby jen vědel jak mně chybíš a jak tu brečím protože sem na dne sama a ty si daleko.Sbohem *9* *9* -
-
Re: Re: Re: =(
Tohle neslyšim rád. *9* Ten její táta je na ní až moc přísnej *5* když kvůli tomu pláče. *9* A neni to poprvý. Tohle si Míša nezaslouží, je mi ji upřímně líto. *9* Snad bude brzy zase všechno OK *3* -
-
Re: Re: Re: Re: =(
No... nevím jestli to bude tak strašné... jelikož na FB se objevuje takže..:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =(
Však říkám spíš zaracha ven než na pc *15* *4* -
Tak to je fajn, že se ji o to staráš. ... tak ven ho fakt nedstanu. :D Tam nemám čas chodit :D -
Tak ale ona chodí ve škole a tu o profil se jí občas starám já *4* *14* ale je mně teho líto já ještě nikdy nedostala zaracha na pc spíše ven *15* *4* -
u mě zůstane jen u výhrůžek, k samotnému zákazu se nikdy nedostane xD -
No... u mě to maka většinou nevydrží ani den..:D -
Tak to je fajn, tak doufám, že ji ho vrátí co nevidět, ale přísný ten její tatka je až moc! :-(((( Myslím, že jiní si to zaslouží víc! :-(( -
Si taky myslim. Za pár dní má počítač zpátky. *3* Že jí ho veme na půl roku je nesmysl, to se jenom tak řiká jenom straší. Znám to i od nás. To žádnej rodič nevydrží takovou dobu něco zakazovat. *3*
-
-
-
Re: Re: Re: =(
ježíííš chuděrka! *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: =(
*9* *9*
-
-
-
-
-
WTH
hey lidi What the Hell je 11ty ve Fajnparade top 20 na fajn radiu -
-
Re: WTH
tak to je super! :-) a na kissparádě si taky dobře vede je na 4. místě. *3* -
-
Re: Re: WTH
bezvadný *14*
-
-
-
Foto
http://avrilonline.org/news.php?sub action=showcomments&id=1296939492&a rchive=&start_from=&ucat=9,22&
m ě osobně se ty fotky jako moc nelíbí... mám rači když je přirozená, v normálním obečení a tak..:D no tak ale..:D :D -
-
Re: Foto
Týjo, já ti řeknu, že bych ji málem nepoznala. Mi se líbí jako roštačka a na jako panička. Šok ty fotky! :D -
-
Re: Re: Foto
Přesně..! taky ji miluju na skatu nebo s kytarou..., ale když nafotí takovýhle fotky... to fakt moc nemusím...:\ :D -
-
Re: Re: Re: Foto
jo no! To sme dvě ... mi se líbí ty staré fotky ♥ *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Foto
Tak ale jako ne ani ty staré, ale fotky tohodle typu:
http://foto.osobnosti.cz/avr il-lavigne-488083
http://foto.osob nosti.cz/avril-lavigne-442700 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Foto
jo, ty jsou super, já jich mám tolik oblíbených ♥ ale tyhle se mi moc nelíbí
-
-
Re: Re: Re: Re: Foto
Ale tak sluší jí to akorát vypadá jako frajerka *14* *1*
-
-
-
-
-
Nazdár <3
Ahojky lidičky *14* -
-
Re: Nazdár <3
Ahojky :D -
Re: Nazdár <3
Vy mě štvete už zase si hrajete na tichou domácnost??? *7* *9* Škoda, já sem tu jen na hodinku, ale když tu nejste tak asi popádluju pryč coo ... *9* Tak zase zítra čáááooo lenoši ... *9* *1* A Michale ty se staráš o babču Elis víc než o měě... *9* *13* *15*
-
-
:)
Z tech mojich príbehov bych už takmer spísal knihu kníh. *1* -
-
Re: :)
tak s tím začni! :D můžu ti i doporučit kde ti to udělaj :D ... jen ostatní krom nás by to nepochopili :D
-
-
Rozprávky bratov Michalovcov – čásť prvá
Byla jednou jedna malá holčička jménem Kateřinka, ta bydlela na obecním úřadě u zlatého jelena v jedné malé vesničce Pražmo, který se o ní staral jako o vlastní. Vždy, když chodil jelen do hospody „na jedno“, varoval Kateřinku, ať nikomu neotevírá, jinak že jí nařeže obuškem „Obušku z kalhot ven“, dá zaracha a veme na půl roku počítač. Kateřinka vždy rozkazu uposlechla. Jednou, když se zase jelen ztřískal v hospodě jako pes a Kateřinka McCallisterová zůstala sama doma, ozvaly se za dveřmi líbezné hlásky:
„Kateřinko Donaldová,
otevři nám svou světničku,
jen se trošku ohřejeme,
hned zase půjdeme.“
Kateřinka ale poslechla jelena a neotevřela. „Dejte si odjezd nebo budete mít za prdelí fízly“. Varuje Kateřinka. Když se vrátil nadranej jelen z hospody, všechno mu vyprávěla: „Dneska tady před barákem oxidovaly nějaký dvě starý větve“. Jelen pravil: „To je dobře Kateřinko, že jsi neotevřela. To byly zlé jeskyňky Hanka a Elis, které by tě unesly do své jeskyně a sežraly i s oblečením. Nikdy jim neotevírej!“ „Dobře můj strejdo parohatej.“
Druhý den, když byl jelen notorický alkoholik opět v putice, se za dveřmi znovu ozvalo:
„Kateřinko Donaldová,
jen se trošku ohřejeme,
hned zase půjdeme.“ -
Rozprávky bratov Michalovcov – čásť druhá
Kateřinka pamatovala na přímé rozkazy jelena a jeskyňkám Hance a Elis neotevřela. Ty se ovšem jen tak nevzdaly, stály za dveřmi a na Kateřinku naléhaly, kopaly do dveří, prosily, vztekaly se, hlavně Torro Hanka. Stěžovaly si na to, jaká je venku kosa, že jsou zmrzlé jak sobolí hovno a kdesi cosi. Zkrátka prosily a prosily, až jim Kateřinka dovolila vstrčit do dveří dva paznehty. Jenže to neměla dělat! Jeskyňky Hanka a Elis strčily do dveří dvě dlouhé pařáty, pak celou ruku a pak rozrazily dveře, vzaly Kateřinku za flígr a už s ní odljížděly v antonu pryč.
Kateřinka začala zoufale jelena volat:
„Za hory, za doly,
mé zlaté parohy,
Kde se flákáš?
Kateřinku Donaldovou
jeskyňky nesou!“
Naštěstí jelen se potácel nedaleko, a tak Kateřinku uslyšel, přispěchal za ní a zlým jeskyňkám natrhnul prdel a ukroutil hlavy. „Vykrúcaj, vykrúcaj“. Potom odnesl Kateřinku zpátky do chaloupky. Tam znovu Kateřinku varoval a ta mu musela slíbit, že už v žádném případě neotevře jeskyňkám, i kdyby prosily sebevíc. Kateřinka to slíbila. Pár dní měla od jeskyněk pokoj, ale za několik dní se objevily znovu a začaly svým líbezným hláskem znovu Kateřinku přemlouvat:
„Kateřinko Donaldová,
jen se trošku ohřejeme,
hned zase půjdeme.“ -
Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí
Kateřinka se ale nedala. „Nasrat a rozmazat!, vy jste zlé jeskyňky a unesly byste mě do své jeskyně. Já vám neotevřu.“ „Neunesly bychom tě, Kateřinko, a i kdybychom tě vzaly s sebou, tak u nás by ses zle neměla. U nás je spoustu jídla, byly bychom na tebe hodné...“ Jeskyňky tak dlouho přemlouvaly Kateřinku, až se jim opět povedlo jí přemluvit k tomu, aby jim otevřela. Jenže jeskyňky zase vzaly Kateřinku za uši jako králíka a ujížděly s ní v tanku pryč.
Kateřinka znovu zoufale volala na jelena:
„Za hory, za doly,
mé zlaté parohy,
Kde si doprdele?
Kateřinku Donaldku
jeskyňky nesou!“
Jenže tentokrát si jelen užíval v nočním klubu daleko až ve Frýdku-Místku a jeskyňky neslyšel. Ty Kateřinku dovlekly až do své jeskyně, kde ji zabásly do malé místnůstky a začaly si ji vykrmovat. Chtěly, aby co nejrychleji nabrala na váze, a ony si mohly Kateřinku upéct.
Kateřinka prosila Hanku a Elis, ať jí nechají být, plakala, naříkala a sprostě nadávala, ale bylo jí to hovno platné.
Jednoho dne jeskyňky usoudily, že už Kateřinku vykrmily dost a že si jí ugrilujou. Připravily si koření, marinádu, vykuchali Kateřinku a nacpaly do ní nádivku. A nesly ji už k peci. Tu Kateřinka ještě jednou začala z plných plic volat:
„Za hory, za doly,
mé zlaté parohy,
kde si kurva doprdele?
Kateřinku Donaldovou
jeskyňky nesou!“
Naštěstí ji jelen zaslechl, přiběhl, jeskyňkám ji vzal a odnesl ji zpátky domů. Tam to Kateřince pořádně vytmavil. Honil Kateřinku s motorovkou po obýváku, škoda každé rány která padne vedle! Od té doby už Kateřinka Donaldová nikdy zlým jeskyňkám neotevřela.
THE END -
-
Re: Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí
Heej já z tebe nemůžu! Já mám dost! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí
Já taky..:D *1* *1*
-
-
-
více o GL
Administrátor avril.it potvrdil, že na novom albume sa nenachádza skladba "Won´t let you go". Hovorí, že album je veľmi silný, pozitívny, "slnečný", je veľmi odlišný od predchádzajúceho albumu The Best Damn Thing, a taktiež sa veľmi odlišuje od skladby What The Hell. Ďalej hovorí, že si nie je istý, či je to Avrilin najlepší album, pretože ho počul iba jeden krát a to je veľmi málo na to, aby to mohol s istotou skonštatovať. Čo však môže povedať s istotou je to, že album znie skvelo, veľmi introspektívne, nie je to popový album (okrem WTH), obsahuje krásne melódie a zoradenia. Žiadna zo skladieb sa nevyznačuje "jednoduchým refrénom", Avril spieva o osobných príbehoch s entuziazmom a občas tak trochu s nostalgiou.
Kačenko... a maš to aji po slovensky..:D -
-
Re: více o GL
jůů tys mi spravila neskutočnou radosť! ďakujem naozaj velmi pekne, len ma štve, že tam nebude Won´t let u go! Nevim prečo! *9* -
-
Re: Re: více o GL
Však máme radost vštci. Do vydania albumu zostává predsa menej ako mesiac. *3* -
-
Re: Re: Re: více o GL
To je fakt. *3*
-
-
-
Re: více o GL
Ďakujem Hanka, ale keby si dávala včera pozor vedela by si že som tu niečo podobného už písal. *1*
Hanka chcel som sa opýtať, čo tu máte porád s tou slovenčinou? *15* Katarína predsa nieje čobol, lebo snaď áno. *15* -
-
Re: Re: více o GL
abys vedel, tak ty mi vo svojich príbehoch dáváš do primej reči slovenčinu, tak tu nehovor, hej! -
-
Re: Re: Re: více o GL
Ďalšie rozprávka je opeť o tebe Smolíčku pacholíčku. *15* Mám ji spísanou už dlhší dobu, a teraz je ta správna doba sa poděliť.
Ale prepáčtě slečna Katarína, nieje to vo slovenčině. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: více o GL
Tak teraz som velmi sklamana!! *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: více o GL
Super, už sa nemožem dočkať! *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: více o GL
Raz sa rozprávky vo slovenčine dočkáš. To ti možem slubiť. *3* *15*
-
-
-
-
-
-
Héj...! :D
Míšo a Míšo..:D no jenom počkejte... já vám dáv takovou palačinku že se stoho pose*ete..!!! :D :D :D -
-
Re: Héj...! :D
Hanka, Len počkaj zajac! My si na teba počkáme keď budeš spáť, ty jeden havírovský škrietku. Zlakneš sa tak že Katarína bude mať plnú práčku od teba zamazané bielizně. *15* *5* -
-
Re: Re: Héj...! :D
Nevyhrážaj! Rovnako sa na nič nezmožeš! *15* -
-
Re: Re: Re: Héj...! :D
Tým bych si nebol tak istý. *13* *1*
-
-
-