-
ahojky
Hele mužu se zeptat?..proc si píšete zrovna v duskuzi o Avrilce?..od toho jsou prece vzkazy ne??..:D :D :D :D *1* -
-
Re: ahojky
Jenže vzkazy jsou jen mezi dvěma lidmi a tady na diskusi DISKUTUJEME všichni navzájem. Sice si tu všera psal převážně Míša s Míšou, ale jinak tu diskutujeme všichni společně. Vymýšlíme vtipy, ryjem do sebe ..... to už tady tak prostě bylo, je a bude *3* -
-
Re: Re: ahojky
Kačka, teraz si to vystihla naozaj presne. Toto už dávno nieje diskúzia len o Avril. *15*
Veď to snáď nikomu nevadí, že sa tu rozpráváme lahce mimo téma. *1* -
-
Re: Re: Re: ahojky
Keby len lahce xD Ale čo, tu rovnako nikto nechodí okrem nás :D -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
Ich chyba, nevie o čo prichádzajú. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
tak tak! :D
-
-
-
-
-
-
Míšo
Míšo ten příběh mě dostal! *15* *15* *15* *15* *15* Fakt dobrý. *1* a jen tak pro připomenutí, nezapomeňte prosím hlasovat pro The Paranoid. http://coffeebreaks.sk/starter/hlasovani#like Děkuji moc všem! :-* -
Páááá <3
Tak už je to tu musím jít ... tak páááá ... I Love You ... *14* *14* *14* Zítra se tu o5 k večeru zjevím ... páááá ... *14* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Páááá <3
Tak Ahoj Míšo, denska to tu bylo s tebou fajn. *14* *14* nazdar zítra *3*
-
-
No to si piš...
No to si piš že by se mi to líbilo ... a komu by se nelíbilo spadnout ti do náruče když seš takovej silneej ... *14* *15* -
-
Re: No to si piš...
To je pravda. Komu by se to nelíbilo. *1*
Ale tobě by se to možná líbilo víc. *14* Jsem silnej prootže, co bychvbyl za chlapa kdybych byl hubenej. *15* -
-
Re: Re: No to si piš...
No to víšš... ještě že seš můj manžílek ... takle budu schválně padat aby si mě chytal ... *15* *15* Když zrovna nebudeme uprostřed manželské krize tak mě snad nenecháš spadnout že nee... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: No to si piš...
To po mně nechtěj abych se o tebe takhle staral. *13* Vždy k dispozici když letíš ze židle. *15* To by ti žádnej manžílek nedělal. -
-
Re: Re: Re: Re: No to si piš...
Neee ze židle nee... jen párkrát za čas ze žebříku *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
:)
Hanča si už staví svůj pekelnej povoz, chce totiž vyhrát závod RedBull káry.
Až to bude mít hotový, tak jí tam trochu poštelujeme brzdy. To budou teprve "inteligentní řeči". až pojede z kopce.
Dole hodí placáka, lívanec i palačinku zároveń. *15* -
-
Re: :)
No ttoo tak to ti teda rozhodně pomůžu ... *15* *15* *15* Sem ajko vždy na tvé straně ... *14* *15* -
-
Re: Re: :)
To by jsme přeci nemohli naší Hanče Hnačce udělat. *13* *13* To se nedělá.
Ale u ní uděláme výjimku. *15* -
-
Re: Re: Re: :)
Musíš taklee... to byl ale debilní nápad to bysme nikdy neomhli udělat zapoemeneme na to jak to může taková kravina vůbec napadnou??
ˇ
Neviditelný ŘÁDEK (Hančo ty ho neivdíš jasný)
Uděláýme to nebooj ... *14* *15* *15* Bude prča... nezpoameň vzít foťák *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Zrovna nevim kdy budou další RedBull káry. Vždycky se to jezdí na Petříně.
Haňulák se tenhle rok musí zúčastznit, jinak z toho nebudeme mít prdel. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ha Ha Hó
No tak když už podle tebe mámě dvě děti, by mě zajímalo jaký si jim dala jména. *15* -
-
Re: Ha Ha Hó
No tak to si rači rychle sedni na prdel ... Karolínka a Klaruška... *15* *15* *15* Nádhera žee... *15* *15* Ale samozřejmě když se ti nebudou líbit tak ať se Hnača ještě víc vzteká ... můžeme vybírat jména... *15* *15* -
-
Re: Re: Ha Ha Hó
Mně se ty jména líbí. *14*
Hnačka se bude vztekat. Až bude vypadat jak RedBull. Potom to s ní práskne na zem, a budeme ji mít na svědomí. *15* -
-
Re: Re: Re: Ha Ha Hó
Díky tvojí vinou sem se proletěla ze své ctihodné židle směr k zemi ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ha Ha Hó
*15* *15* *15* *15* Snad si měla hladké přistání. *1* Si tam instaluj bezpečnostní pásy. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ha Ha Hó
To by se ti líbilo, do mé náruče, co. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ha Ha Hó
No to si piš že měla... přímo do tvé náruče přece ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
?
Na stmívání sem se koukal jenom kvůli tomu Leave Out All Rest od Linkin Park, ale ono to tam bylo až na konci. Taková smůla *16*
Samozřejmě že Enriqa taky málo poslouchám ale mám od něj jenom 4.
Z těch starších, tedy kolem roku 1985 mám nejradši
Ultravox - Dancing With Tears In My Eyes a Survivor - Eye of Tiger
Na nějakou klidnější muziku mám právě Coldplay. -
-
Re: ?
No vidíš a já Twilight sagu miluju ... je úžasnáá ... *14*
-
-
Sakra xD
Michale máme 2 děti ... *15* *15* *15* A sou to holky a jedna chodí s Bagridem ... to sme dopadly coo ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Sakra xD
Už máme dvě děti, jo?
To sem byl s tebou sakra rychlej. *15* *15* -
-
Re: Re: Sakra xD
Nooo jo jenže tu nastal problém ... právě se zjišťuje jestli seš otec ty nebo Voltmetr ... *15* *15* *15*
Ale přísahám že jestli je to Volmetr tak sem otěhotněla jako Panenka Marie *15* *15* no a jestli si to byl ty tak vlastně taky... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sakra xD
Jestli je fotr Volťas bo já, to musíš vědět ty. *15*
Pakliže si teda otěhotněla jako panenka Marie tak si je vychovávej sama!
No doprdele, tohle je diskuze o Avril a mi se tu bavíte o tom že máme dvě děti, kdo je fotr a jakým způsobem si otěhotněla. To mě poser. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sakra xD
Jooo rači skončíme... a nebooj otec seš 100% zjistila sem too *15* *15* Jinak asi jakoo normální jsem úplně ... to zas budou kecy od Hanči ... kurňa co to tu je za "inteligentní řači" *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra xD
Haňulák si ty svoje "inteligentní řeči" může strčit za klobouk.
Je to Hanče Trautenberk Krakonošová. *1*
-
-
-
-
-
-
Haa... bacha na mě... xD
Supeeer ... Takže ty seš netopíří muž a já kočičkáá ... *15* *15* *15*
Yeahh ... to mám ale krásnej život *15* -
-
Re: Haa... bacha na mě... xD
Jsem Batman netopýří muž, ale jako netopýr nevypadám. *15*
Když seš ta kočička, aby tě neprohnal nějakej pejsek *15* Nebo moje morče.
-
-
GL
Někteří si mysleli že WLYG je ve skutečnosti Rmember When, není.
Admin z avril.it už prej slyšel celý album.
Že je to album velmi dobré, naprosto odlišné od TBDT. Dále že WTH není podobné žádné písni z alba. Každá skladba má jnou náladu jsou velmi introspektvibní a emocionální, vůbec žádný pop! Avrilin hlas je nejdůležitější část alba. A druhý singl má něco společnéhjo s When You're Gone ovšem není to balada.
Něco z toho víme, ale proč si to nepřpipomenout.
Pokud to bude pravda, budu maximálně spkojenej. *14* -
-
Re: GL
No jak píšou jestli tam nebude ten pop ... tak to budu víc než spokojenáá ... protože Avril a Pop je stejná kravina jako když si Brody pere trenky *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: GL
Pop se pro Avril opravdu nehodí. Špatné to není ale nějak mě to nebere.
Pop ať si vyžere Britney. Avril je odjakživa rockerka. *3* -
-
Re: Re: Re: GL
Joo ta nejlepší rockerka... *14* Joo nějaká Britney mě nebere... já miluju Simple Plan, Nickelback, Avrilku, (s prominutím líbí se mi dcl i songy od Sum 41) a hlavně Linkin Park ... *14* *15* *15* Rock je ten neeej hudební žánr na světě *14* *3* A pop na něj nemáááá a nikdy mít nebude ten ať se de zahrabat k Brodymu do hrobky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: GL
Moji neoblíbenější podle pořadí jsou:
Avril Lavigne
Nickelback
Linkin Park
Simple Plan
Coldplay
No Name
Sum 41 (pouze With Me a Pieces)
a plno dalších ale jenom okrajově. + ještě nějaké z let osmdesátých. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GL
No týý brďooo kdo by to byl řekl, že máme taky něco společnýhoo ... *15* *15*
Noo to já to mám v pořadí:
Avril Lavigne
Simple Plan
Nickelback
Linkin Park
P!nk
Eminem
Jonas Brothers
Sum 41 (taky asi jenom 2-3 *15* )
a další ... a pak se mi líbí takový ty filmový soundtracky ... *15* jako z twilight (paramore a linkin park) nebo songy z hříšného tance atd. *15* *15* a pak poslouchám i ten pop (Enrique Iglesias, Nelly Furtado, a milion dalších) *15* *14*
-
-
-
-
-