-
Celosvětové turné
Byly zveřejněny první data celosvětového turné, které podle Avril startuje v květnu. Turné začne v Japonsku, kde bylo potvrzeno pět koncertů. -
-
Re: Celosvětové turné
kéž by jela i k nám, to bych naše ukecala a jelo by se! :D -
-
Re: Re: Celosvětové turné
Nejdřív pojede k šikookejm. What The Hell vyšel jako první u šikmookejch. Album vyjde jako první u šikmookejch. propagovat album jela jako první k šikookejm.
Avril jim leze do pr.... *8* *1* -
-
Re: Re: Re: Celosvětové turné
hej to je v řiti! Kam ten svět spěje? :(:( *15* -
Re: Re: Re: Celosvětové turné
Ale jak sis určitě dobře všimnul.. ona tak nějak celkově má asi ráda ty šikmooký... i DVD z koncertu odtamad vydávala... věčinou jako první propaguje cokoliv tam...:D nevím čím to bude..:D
-
-
Re: Re: Celosvětové turné
No, taky bych hned jel *14* Ale myslim že do Práglu přijede. A jestli ne.... *16* *10* *15*
-
-
-
xD
Nazdaar ... hele tak já myslela, že si to všechno krásně přečtu a kouknu co s te tu smolily těch pár dní co sem tu nebyla, a zamotala sem se do toho dřív než sem to začala pořádně číst, takže jakooo .... *15* *15* *15* Na tohle já vážně nemám *15* *15* *15*
Co to jako má bejt ... jinak ta příručka o drakovi jak se nechat sežrat je náhodou dcl dobrá *15* *15* Chcala sem z toho když mi jí Elis poslala na mobil *15* *15* při BIOLOGII *15*
Jinak snad se Vám sem zítra vrátím a když ne tak až v sobotu ... *9* *9* Páááá mám Vás ráda... *14* *15*
A děkuji Míšo za uznání, že dokážu sesmolit dobrej příběh ... *15* -
-
Re: xD
Ahooojky, já to občas čtu a ku podivu se orientuji xDDDDDDDDD ale přiručku sem nečetla. :D ale chcat při biole, ttj xD .... tak snad zítra, čauky *3* -
-
Re: Re: xD
Míšo,doufám že tady zítra nebo v sobotu budeš. *3*
Dámy si tu hrajou na bobříka mlčení nebo co. *15* -
-
Re: Re: Re: xD
když se tu nic neděje! :D Jen mimochodem, hlasovali jste už dneska pro The Paranoid? Jestli ne, tak vám tu hodím odkaz :D -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Nic se tu neděje. *1* To je každýho oblíbená odpověďd.
Na co myslíš?....Na nic.
Co bylo dneska ve škole?.....Nic. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
myslím na spoustu věcí :P a ve škole sem nebyla, to ty víš .... ale tím nic se tu neděje myslím to, že tu nejsou new příspěvky
-
-
-
Re: Re: Re: xD
Ale pštt..:D
-
-
-
-
jak se nechat sezrat drakem:D
v 18ti letech se vydame za dobrodruzstvim. vyhledame krale kteremu ukradl drak prnceznu, zavolame na uvedene cislo a zjistime drakovu adresu. preventivne se nalozime na 1 den do vyny s marinadou. kdyz z vany vylezeme nasypeme na sebe grilovaci koreni a do kapsy vlozime alespon 2 burty. polijeme se olivovym olejem a vydame se na cestu. kdyz po zdlouhave kluske ceste nemuzeme najit draka zapneme GPS. sni je ta cesta hned veselejsi. chvili po tom spatrime ukazatel zakaz vztupu a protoze chceme byt sezrani seuposlechneme . kdyz spatrime obydli draka, nezazvonime,nezatukame, nezakricime a vtrhnem dovnitr. draka nepozdravime a pokusime se mu ukrast princeznu. drak se nastve a uz uz nas chce sezrat. proto mu hodime durta se slovy "trhej Azore!" drak burta sezere a v domeni ze mame burtu vic nas chytne opece a zbasti. proto sme se namazali. drakovi moc chutnalo a napsal o tom kucharku jak upect cloveka aned prirucka pro draky. stal se slavnym a odjel do Hollywoodu. zahral si napr. ve filmu Eragon a ve 4. a7. dilu H.P.
dobre to vymysleli ne? *15* -
-
Re: jak se nechat sezrat drakem:D
No já nevim, jako kritik to musim zkritizovat. *15* protože mi to nic neřiká. legrační to neni a nemá to hlavu ani patu. *9* *13* To i Míša tady sesmolí lepší příběh, než je toto. -
-
Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
*15* me to nerikej ale kdyz sme to vymejsleli tak tam byli lepsi napady a mel to bejt popis *15* -
-
Re: Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
Víc lidí příběh psát nemůže. Potom to vypadá takhle. čistej brak. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
Ale ve dvou se to třeba dá... my sme s kámoškou takhle napsaly CELOU KNÍŽKU!!!..:D :D A měla úspěch..., ale potom si jí půjčila jedna učitelka, a nějak nám ji zapoměla vrátit... takže kníéžečko Páá páá..:\ :D :D -
Re: Re: Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
*15* ok jo a popis mame i jako mluvni cviceni nakej pracovni postup vcera sem se na dnesek patlala s jednim uca me nevyvolala a musim zas nakej vymejslet:'-( *15*
-
-
-
-
-
:)
Kačka si nemůže jít koupit Bravo, protože je nemocná.
Ale nemocná na hlavu. *15* *15* -
-
Re: :)
abys na tu hlavu nebyl brzo nemocný ty :P -
-
Re: Re: :)
Já už sem *15* -
-
Re: Re: Re: :)
tak to máš super xD *15*
-
-
-
-
:D
hey michale dneska sme meli o slohu konecne nakej normalni ukol *15* meli sme popsat bud: jak spravne nasednout na lopatu nebo jak se starat o trpajzliky a nebo jak se nechat sezrat drackem *15* -
-
Re: :D
Příště by si to ta čertova babička rozmyslela dávat takovýto slohovky. *1* -
Normální úkol, leda tak pro Bohničáky. Učitelka vám měla ve školní kotelně předvést jak se nasedá na lopatu. A šup s ní do kotle. *15* *15* -
-
Re: Re: :D
nahodou to byla docela prdel nase skupina si vybrala toho draka ti to sem klidne napisu co vymysleli *15* jo a skolni kotelnu asi nemame nebo o ni aspon nevim *9* -
-
Re: Re: Re: :D
Zapomněl sem že tam kotelnu nemáte. Před každým vyučováním si rozfěláte uprostřed třídy ohniště. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
*15* *15* *15* *15* *15* *15* jo a pak si kolem sedneme jako 12 mesicku a tech nadbitechnych 10 + jedna uca maj smulu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
hey to znam to meli myslim ze 3taci na akademii a my se u toho valeli smichy *15* jen to melo stastnej konec. jako moje nejoblibenejsi pohadka je O ztracene lasce ikdyz to je serial a je to spis tak trosku fantazi. jo a jeste jedna ale ted si nemuzu spomenout *9* *15* -
Ale znám to, jenom si to pamatuju tak nějak útržkovitě. *15* *15*
Moje neoblíbejneější pohádka byla nějaká bouda, budka. No prosim už zase nevim jak to bylo. Zvířátka se nacpali do nějaký boudy apotom tak přišel něšjakej medvěd a celý to tam zboural. *15* *15* -
*15* teda cim ses starsi tim min znas pohadek *9* jak tohle zna skoro kazdej dokonce s timhle nametem byla i reklama myslim ze na albert *15* -
No to neznám. až teď mi něco řiká, že sem to už slyšel. *15* *15* -
ty neznas pohadku o Marusce kterou Holena a macecha poslou v lednu pro jahody? a ona se vyda do lesa asi nevedela ze existuje obchodak a v tom lese u ohne potka 12 dedku? -
12 měsíčků hmm. To už nevim o čem je. *15*
-
-
-
-
-
-
Ve VIP zprávách na Primě
31.1. byla zmínka o Avril. Nějak takhle: "zpěvačka Avril Laviň, šokovala sbvé fanoušky, ve svém novém klipu se objevila pouze ve spodním prádle. Skejt vyměnila za župánek." "tak co pánové, podívejte se ještě jednou, pěkné že?"
Pěkné no.. *14* *15* -
-
Héj..., ale já to celé zkoukla a vůbec jsem to tam nezaregistrovala..:D Dej mi sem odkaz prosím, a přesný čas kdy se tam o ní mluvilo..:) *3* -
-
Re: Re: :)
http://www.iprima.cz/videoarchiv
V IP zpríávy 31.1.2011 je to tam asi od deváté minuty, hned za kondomama s královskou rodinou. *15* -
-
Re: Re: Re: :)
jo... už to mám..! Minule sem omylem neotevřela 31.1 ale 30.1, to tam potom můžu hledat no..:D Ale jinak.. no jakože opravdu dlouhá znímka, tak ale aspoň něco no..:D
-
-
-
Tak co pánové?? A dámy jako ne? No tak jako... i dámy mohou říct pěkné..!!!!!! :D *14* *14* -
vzdit tam o ni mluvi ani ne pul minuty *9* *15*
-
-
Bravo
v Bravu, které vyjde zítra, je plakát Avril..:) -
-
Re: Bravo
To abych si to Bravu koupil. V počtu plakátů Avril nějak zaostávám, mám pouze dva. *15* -
-
Re: Re: Bravo
to byl doufám vtip. :D Jaks to dokázal? v r. 2007 mlěa plakát skoro každý měsíc v každém časáku! *15* Já už sem na to pak kašlala. -
-
Re: Re: Re: Bravo
*15* *15* *15* *15* jen 2? ja mam jen na stenach 30 *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
Že jsem sem vůbec něco psal, te´d mě tady ukamenujete, že nejsem správnej fanoušek. mám dva na zdi + 4 někde zašitý. *15* víc jich nemám pač Avril poslouchám teprve rok a půl. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
týjo, já ji poslouchám dýl jak ty jo? tak to je gol :D
-
-
-
-
-
Re: Bravo
skveli!
-
-
The Paranoid
Ahojky prominte, že zas s tím otravuju, ale je to pro mě a fanynky moc důležité, navíc stejně se tu nic neděje. Potřebuji, aby jste hlásli pro The Paranoid na toto odkazu: http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#like a poku možno, tak to pošlete i svým přátelům! ♥ Vám to nic neudělá, jim taky ne. Jsou to jen dva kliky a když se to povede, tak TP budou mít koncert 26.2. v Praze. Udělejte klukům tu radost, jsou fakt skvělí! Díky moc předem! *14* -
-
Re: The Paranoid
tak to tam máš no..:) -
-
Re: Re: The Paranoid
děkuji! a to s tím Bravem je super, jen sem nemocná, takže si ho asi nekoupím :( *15* -
-
Re: Re: Re: The Paranoid
Pro Bravo si můžeš poslat psa. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: The Paranoid
a kde ho mám vzít? leda, že bys tím psem byl ty. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: The Paranoid
Nemáš psa? No já taky ne. *15*
Pošli jelena. *3*
Ale vsadim se že ty chodíš ta´tkovi pro pivo jako bernardýn, se soudkem na krku. *15*
-
-
-
-
-
-
:D
Taky jste tak nadšení z toho víza..? :D :D já šíleně..:D :D *1* *1* -
-
já jsem taky nad míru spokojená... opět samozdřejmost v podobě samích a dozvěděla jsem se, že můj třídní(a to už učí min tak 30 let) ještě nikdy nezažil, aby byl někdo tak obětavý pro svou třídu... to bylo pohlazení po duši, když jsem to od toho bručouna slyšela..:D :D -
-
Re: Re: :D
Drsně ty! Tak to máš fajn! *15* -
-
Re: Re: Re: :D
No...:D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Já radši pomlčím :-) -
-
Ale notak... pochub se nám..:D
-
-
-
-
-
jo sem spokojená *15* -
ani moc ne... mohlo to být lepší.... *9* -
no samozdrejme ja mela jen 2 4ky *15* a dozvedela sem se ze sem ticha a klidna by me uca mela videt o prestavkach *15*
-
-
Tak ahoj Elis, zítra se tu objevím (možná), nic neslibuju. *13* Dobrou noc *3*