-
?
Elis, a kdo je to teda zase ten Ian? Jenom abych tady v tom měl přehled. :D
Už sem pochopil že v Army Shopu prodávají tanky, a ty s nima potom jezdíš po náměstí a hraješ si na vpád spojeneckých vojsk 21.srpna 1968. *15* -
-
Re: ?
Ian je krasnej herec *14* pokud si vydel serial Ztraceni tak tma hral Boona *15* jo do jednoho tanku sem vlezla ale to bylo na slovensku na dokle ale mela sme problem vylist byl 20cm nad semi a blbe se s toho vylejza *15* a po namesti nejezdim ja jesdim po labi *15* -
-
Re: Re: ?
Elis jezdí s Titanikem po Labi. Se tam na tebe přijedu podívat. *15* -
-
Re: Re: Re: ?
*15* jo jen prijed prave nacvicuju naraz do ledovce ale problem zadnej tu neni tak mi jako ledovec pomuze elektrarna -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Elektrárna Chvaletice? Nebo jaká zase.
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
neeeeeeeee nase vodni elektrarna
-
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
http://www.osobnosti.cz/ian-somerha lder.php
Je úžasneeej ... *14* -
-
Tak to už vim o koh jde. Ztraceni sem viděl. *3*
Jenom Elis to tady vždycky nějak zašifruje že mám v tom hokej. -
-
Noo to je celá Elis *15*
Jinak jáá se do něj taky zamilowala jak mi ho ukázalaa.. a když čumim na ukázky z deníků ... yeahh ... *14* neodolatelnej ... *14* *15* -
-
Elis už ti ukázala Iana *15* tak to znamená že ho má už navezenýho doma.
Má tam u ní nataženou pavučinu na polystyrénovém stropě. Eli ho tam krmí mouchama. *15* -
-
ne Ian je na svobode se neboj
-
-
-
si zvykej ja obcas pisu tak ze v tom mam football sama *15*
-
-
-
-
:-//
Michale seš si jistej, že nemáš ještě někoho?? Protože jestli joo, tak uvidíš druhej masakr motorovou pilou v Texasu ... *15* *15* *15* -
-
Re: :-//
Nemám už nikoho.
Tebe, bude motorová pila honit po dvorku. *1* A bude to masakr v Křepicích. *15* -
-
Re: Re: :-//
Proč jakoo měě?? Já bych honila tvoje milenky ... takže ty musíš logicky honit moje milence (neže bych nějaký měla) a neee měě... jasný??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-//
S honěním mých milenek by si tu nepochodila, žádný tu nemám.
No jasný. Neboj, motorovku na tebe nevemu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-//
No jen aby ... a milenky nejsou jediný problém ... taky se nesmíš nechat svést ... jakmile tě nachytánm jak flirtuješ s někým jiným tak jí uletí palice ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-//
Uletí jim palice *15* *15* *15* *15*
Koukám že si umíš udělát okolo sebe pořádek *5* To je správný! *15*
-
-
-
-
-
-
...
michale neskousej na me hipnozu ja si hraju na Sipkovou Ruzenku -
-
Re: ...
V jedný větě máš 13 chyb. Bravo! *15* *15*
Hraješ si na šípkovou růženku a čekáš až si pro tebe jako princ přijedu. Haha. *15* -
-
Re: Re: ...
Helee tak jako bacha ty seš můj princ ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Mám nějakou lehce žárlivou manželku. *15*
Míšo, mám jenom tebe, ty princezno. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Helee... jakoo já sem hooodně žárlivá tak bacha na měě... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tak to se tě nemusim bát. *15* Ještě abych se bál vlastní manželky. *1* Arzenál válečků v kuchyni, má připravenej.
-
-
-
-
Re: Re: ...
o dekuju ti nekdy poslu kopiji kontrolniho diktatu *15* a neboj takovou radost ti neudelam ja cekam na Evanka nebo na Iane:P *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Čekáš na laně? Jakom zase laně?
Někdy se to po tobě opravdu nedá rozluštit.
Nejdřív že máte v Přelouči rošt, potom zase Excalibur. Kdo to má vědět? Tyhle věci *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Na Iana ... to je jméno Ian ... néé lano *15* *15* -
-
Já sem myslel že je to lano *15* *15* *15* -
sorry za to ze to musis lustit ale ja za to nemuzu. jo a Excalibrt je Armi shop a maj tam zuzo tanky *15* a ten rost je ten gril kde byl sv. Vavrin *15*
-
-
-
-
-
-
:)
jak se tady o Vás, o něžném a křehkém pohlaví nepíše jak jste krásné a jak Vám to sluší. Tak je zle. *15* *15* Rázem je oheň na střeše. *1* -
-
Re: :)
Too zase nee.. to sou lži a s těma tě pošlem někam ... žádný takový to si povídej nějaký natržený ... my chceme čistou pravdu, ale to neznamená urážky ... upřímnost anoo a lichotky také ale nic víc... *8* *15* *14* -
-
Re: Re: :)
Nějaký natržený? To nevim co tim autor myslel? :)
Urážky když nechci tak neřikám a přehnaný lichotky ode mně taky nečekejte, nemám to ani ve zvyku. *13* *3* -
-
Re: Re: Re: :)
*15* *15* *15* *15* Noo že ooo ty si krásná a milá a roztomilá ... tohle nám řekneš jen jednou a letíš ze dveří to je pěkně trapný to totiž poslouchaj jenom nadržený holky ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Já vim že je to trapný, proto to tady na váš nezkoušim. Ani na někoho jinýho. *13*
Sem tady už dlouho, a kdybych chtěl tak to tu píšu už od začátku. *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Nooo a co já s tím? *15* Já to vím se nebooj ... já ti vysvětlovala tu natrženou *15*
-
-
-
-
-
-
xD
Michale tiohle si zabil ... abys věděl beru si tryskáš a jedu k mamince ... a příště si rozmisly než něco plácneš ... *8* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Tady člověk nemůže nic říct aby se Vás to nedotklo. *15*
Sem asi přestanu chodit *13* *15* -
-
Re: Re: xD
Michal ten zas nepochopil
kdyz se sve klavesnice hopil
ze sou holky citlivi
nehraj si snasemi city
ja zas mektam kraviny *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Medvídek Elis se zase probudila ze svého zimního spánku. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Elis už zase upadá do stavu hypnózy.
Chce se ti spát, oči se ti klíží. Lousknutím prsty už budeš spát. *15* -
Strašná legrace, že jo. Míšo kuličková. *15* -
jo ale uz zase usinam *15*
-
-
-
To je možný ale souhlasím a přidávám se k tobě... *15*
-
-
Tak fááájn už jedu domu ... hele sem citlivá ženuška na mě holt musíš pomalu ... *15* a mile... a jemně ... jasný ... *15* *15* -
-
Tvůj manžílek se tedy hodí trochu do klidu. *15* Spokojená? *1* -
-
No to se teprve uvidí *15*
-
-
-
-
-
?
Míšo, proč pořád měníš tu ikonku jako fusekle? Tamta byla náhodou moc pěkná.
Přefdevčírem sem tu fotku z Alice taky našel, chtěl sem si ji dát místo té stávající ale potom sem se na to jaksi vy.. *15* *8* A druhý den ji tady máš ty. *15* -
-
*15* *15* *15* No tak romiň, ale to je moje droga ... já sem známá jakoo Chameleon ... *15* -
-
Chameleon mění barvy, ne obrázky *15*
Za hcvíli ti obrázky dojdou a budeš na suchu. *1* -
-
Takže teď už to budeš měnit každých pět minut. No to potěš.
Si tam dej animaci a bude s ti to měnit každou sekundu. *15* -
-
Ne tuhle si nechám už dýl slibuju ... *15* -
-
To známe *15* *15* To si řikala už i minule. To ti tady už nikdo nezbaští. *13*
-
-
-
No proto chameleon ty trdloo ... protože střídám furt ty samý ... *15* *15* *15* Se nebooj že mi dojdou až dojdou tak jedu další kolečkoo *15* *15* -
-
To sem ti chtěl zrovna poradit že můžeš dělat kolečko. Samý blbosti mně napadaj. *1* -
-
*15* Božee... *15*
-
-
-
-
Tohle je teda ta droga kvůli který si byla odpoledne mimo. *15* -
-
Hele jenom sem se překlepla ... *15* -
-
no vždyť to řikám, že sis klepla. *15* -
-
Seš Kleptoman Klepiš *15* -
Asi ti jednu vrazím manžílku *15*
-
-
-
-
-
-
Čauky
Nazdááár lidi ... *14* *1* -
-
Re: Čauky
Nazdárek, zdárek Míšo. Tak si tady zase.
*3*
Chvilku sem tu nebyl protože sem vymejšlel něco na ty naše dva skřety. nějakej příběh o nich. *15* *5* -
-
Re: Re: Čauky
Uff... Spadl mi kámen ze srdce už sem se lekla že tě dneska neuvidím *9* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Čauky
Mě se nezbavíš, sem všude. *15* Elis je online, ale nic sem nepíše. neni to snad kvůli mně? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Čauky
Ne Elis kouká na seriál *15*
-
-
-
-
-
xD
Helee... můžete mě tu dneska na večer čekat ... doufám, že už sem to nepsala sem mimoo ... tak večer sem tu *15* *14* -
Páááni -....
Teda Míšoo... ta tvoje pohádka nemá chybuu xDD Jáá se tu mohla udusit smíchy *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Páááni -....
Míšo, ta tvoje poádka se ti opravdu povedla, líbilo se mi to. *3* *1* Palec nahoru *3*
"Chlupatci topí pod vanou"
"Katarína je odjakživa tak trochu velké nemehlo" *15* *15*
Katarína pere Hannah, Kikemu a Brodymu, takže má už tři kšefty. *15* -
-
Re: Re: Páááni -....
Jooo tak díky ... já byla drogy když sem to vymýšlela a pak sem si to přečetla aby to nebylo úplně trapný a nakonec sem sama chcípala smíchy *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jinak čekejte mě tu na večer... *15* *15* Možná vymyslím, ještě nějakou dneska... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Páááni -....
* grogy *15*
drogy sem určitě nebyla *15*
-
-
-
-
xD
Katarína Donald McDonaldová a její Ducháčkovský víkend - druhá část
Katarína vytáhla spiristickou desku, kterou Míša hned přejmenoval na spritku a už se vyvolávalo...
Míšu napadlo, že vyvolají zesnulého Bambamu a zeptají se ho, jak se mu líbil smradlavý let do pekel. vyvolávají vyvolávají a pořád vyvolávají a stále vyvolávají až je napadne že by se měly asi chytit za ruce tak se chytnou a azase vyvolávají a najednou bumta rata pink prásk kulový máš vyletí ze svíčky Bambama a vykřikne Co chcete? A Kleopatrixka na něj.. Nazdar Bambamo, tak jak je? A Bambama na ní... No úžasně v tý Bílí barabizně byla taková kosa a tady mi ti chlupatci topí pod kulatou vanou, nJEDNOU TO UDĚLÁ baf cvak brnk břink brukn pink a z druhý svíčky vyletí božskej kája luciferda a začne zpívat: Kde pak ty Bambamo kotlík máš? A Katarína se lekne a začne do desky mlátit ... ale docílí jen toho, že Kája začne zpívat falešně a Hannah se z toho jako vždy podělá, ale to už Míša & Míša i Kleopatrxka a Ivan rači zdrhaj... Dodneška tam Katarína mlatí Káju a zároveň pere Hannah spodky aspoň že ta Hannah neskončila na ocet a má Katarínu xDD THE END *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
no jo... on to byl takový šok, slyšet božskýho Káju zpívat falešně..:D :D :D -
-
Božskej Kája už to zpívání absolutně nedává. *13* *1* Je to takovej starej trilobit *15* -
-
Jááá ho nikdy neměla ráda... Bartošová a Kája ... dvojka kterou nem,ůžu absolutně vystát ... *8* *15*
Lepší než oni 2 jsou už 100% Eva a Šašek *15* *15* *15* *15* -
-
Bartošoová je tlustá ako prase *15* *15* A Kája je už trapnej s těma slavíkama. Pokaždý mele "tentokrát sem to už doopravdy nečekal" *15* *15* -
-
Bartošová..?? To je dle mého ostuda českého národa... když vidím co předváděla třeba v Adela show na Markíze, tak jsem se normálně styděla za to že jsem češka..:D :D -
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-