Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:)

Já sem taky udělil aspoň stovku přezdívek. Sousedi, učitelé, kolegové z práce. Nikdo nezůstal ušetřen.
    Kolega dostal přezdívku tučňák :D Je tak blbej, že je to až legrace s nim dělat.
    Jednou tam přijel slovák začla mluvit samozřejmě po slovensky. A kolega na to "co to řiká, já neumim anglicky!" nebo mu tam zase jiný kolega řikal že má rodiče na služební cestě ve Varšavě. A on se ho ptá "A to je kde?" *15* *15*
    • xkostex

Re: :)

no ja davam prezdicky spis spoluzakum nedky *15* ucitele ty maj prezdicky od nekoho jiniho skutr ta ma tu prezdivku hodne dlouho uz ani nevime kdo ji vymyslel *15* twl a splest si slovenstinu s ajinou tak to musi mit iq houpaciho kone ne? *15* jinak bez urazky k nemu
      • kvatro

Re: Re: :)

To víš, IQ tykve. *15* *15*
        Náš soused má přezdívku Mulisák, nebo strašák do zelí. někdy taky Mamrd. *15* *15*
        Ale ne že jim to vyklopíš! *15* *13*
        • xkostex

Re: Re: Re: :)

*15* dobry prezdivky *15* ja dala spoluzacce Dominice prezdivku Marus a desne ji to sere *15* nema nosit mikinu s marihuanou. a druhy spuluzacce Nicol sem zacla z niceho nic rikat Nikuše a kazdej den se ji ptam na budoucnost a vzdicky mi predpovi to sami ze chcipnu ale ja stale ziju *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Tak se tady pomalu blížim do finiše, protože pudu spát. Ještě asi tak 15 minut. *3*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :)

jo ja takyy pudu zachvili si lehnout ale uz se vidim jak se zaseknu u her na mobilu *15*
          • kvatro

Elis a bydlíš v paneláku nebo v baráku?
            • laduss

našemu "městu" říkaj černé město..... zkuste hádat proč *15* *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* tak to unas ej vecinou nuda *9* jo a nase mesto ma prezdivku mesto hlupaku pokud si to ted secim nepletu no neco na tom asi bude
            • kvatro

Na starý lidi nemůžeme nadávat, mají úplně jiný svět. Taky takový budeme. *15* *3*
            • kvatro

To ale ještě neni nic proti tomu co tu bylo před půlrokem. Pode mnou byl nějakej podnájemník ten na mně vždycky když sem si něco pustil řval. "Co děláš ty kundooo" *15* Po nějaký době ho vyprovodily chlupatý. *15* *15*
              Tady se dějou věci to by si koukala. Jistou dobu mělo naše město přezdívku český Palermo. *1*
            • xkostex

ou tak to nezavidim! jako moje Avril vadi vecer babce ta bydli dole a porad ma naky keci ja se nemuzu asi posunout na zidli aby se nezblaznila
            • kvatro

Já bydlím v paneláku. Ptám se jenom tak.
              Protože mám nad sebou jedny starý lidi. A těm kolikrát strašně vadí moje Avril. *15* A když jim tam jedou dechovky tak to je má být pořádku. *1*
            • xkostex

baraku proc? a ty?
  • kvatro

Zkuste si někdy jet prostředkem MHD kolem desáté hodiny dopolední.
    Autobus plný důchodců, smrad jako v prdeli. Vyslechnete si tam nadávky na mladý a na vládu. *15* proto chodim po městě pěšky. *1*
    • xkostex

Re: :)

vis co znamena MHD? mestska hromada duchodcu! proto hodim po prelouci vyhradne pesky nebo na kole *15* sice u nas MHDeckem moc lidi nejezdej nekdy ale ja jim jedu tak 4x za rok *15*
      • kvatro

Re: Re: :)

No to u vás máte dobrý. Ale tady se dá jít po městě i čtyři kilometry. *15*

Ještě horší ovšem je. Například ve vlaku. Předtsav si noční vlak, šest lidí v tom kamrlíku. Místa u okýnka zabraný důchodcema. Topení na plný koule, protože jim je furt zima. Dveře zavřený, protože jde z chodby hluk. Takže z toho vznbikne taková neprodyšná bedna. *15*
        Když se snažíš otevřít okýnko, důchodci začnou hudrovat že jim je zima. To je teprve dílo.
        nejlepší sedět doma na prdeli. *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: :)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja mam dost *15* *15* *15* tak jako nase pidi mesto je pidi takze to neni zpotrebi jezdit necim. a v tom vlaku to bych si sla raci sedouit na chodbu
          • kvatro

Strejda byl strojvedoucí, jezdil na takový starý lkomotivě řady 242. A když sem byl menší tak mně párkrát vzal s sebou z Plzně do Frabntiškocýh Lázní. Byl to pro mně nezapomenutelnej zážitek. *3*
            • kvatro

To ví hodně lidí. *3*
              Ale tajemství mé přezdívky bylo odhaleno až teď. *15*
            • xkostex

jo to vyjmecne vim *15*
            • kvatro

Nene podle pizzy tonemám. *15*
              Ale v plno cizých jazycích to znamená číslo 4
            • xkostex

aha tak to pak jo ja si myslela ze mas prezdivku pidle pizzi quatro formagi *15*
            • kvatro

A to že mně lokomotivy neomrzly, dokazuje i moje přezdívka "Kvatro". Strojvůdci tak říkají lokomotivní řadě 842 která tady přes Příbram vozila legendární rychlík Bezdrev.
              V tý době mně žádná jiná chytrá přezdívka nenapadla. *15*
            • xkostex

neboj ja vim kde sou frantiskovi lazne *15* ja jen hzes to napsal tak podivne
            • kvatro

Jsou to Františkovy Lázně. Jsou blízko Chebu na samém okraji Západních čech. Karlovarský kraj. *3*
            • xkostex

tak to verim *4* jo a miso kde sou Frabntiškocýh Lázní?
          • kvatro

Ještě lepší, rovnou do lokomotivy. *15*
  • xkostex

...

twl mam dilema! mam dat kamosce plakat Remember me nebo si ho nechat nebo ho dat do tridy? a jeste jedno dilema mam si vzit zejtra tridni tricko nebo nemam? boze ja zas resim kravinyy *15*
    • kvatro

Re: ...

Zejtra máte vysvědčení jo?
      Tričko si vem ale aby si ho neměla na sobě sama. Nebo naopak aby si ho jako jediná neměla. To je teprve dilema. *15*
      S tim plakátem, nech si ho. Co je doma to se počítá. *1*
      • xkostex

Re: Re: ...

jo vyzo mame *15* ale me je jedno jestli ho tasm nekdo bude nebo nebude mit me de o to ze mame odpoledku a mame vytvarku a nevim co budem delat a nerada bych si ho zasrala takze o pauze bych si ho doma prevlikla takze nevim *15* a ten plakat premejslim ze ji ho dam k naroskam o 4 nebo 5 mesicu driv *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Tak jí ten plakát dej, proč to řešíš tady. stejně nevim kdo nebo co je Remember me *15*
          Tričko si teda na výtvarku neber, kdoví co budete dělat při tom za patlanice. *15*

To máš dobrý že můžeš jít na odpoledku domů, velká výhoda. já sem cvhodil taky měl sem to domů tak 250 metrů. a ti co nebyly místní to vždycky strašně sralo čumět ve městě. *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

tak dik za radu *15* no a naposled kdyz sme mela tricko na vytvarce tak sem si ho polila vodou od barvi chudak *9* *15* jo ja to mam dobry ja mam skolu par metru ale halu od baraku mam daleko to mi tva 10minut a sotva stiham *15* me by nevadilo bejt o pauze ve meste teda kdyby sme nemeli telak 5 a 6tou hodinu *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

mi mame telocvirarku jako jeji prezdivka je skurvenej trpaslik stracene skutr on meri asi 150cm *15* ale furt lepsi nez neradka ta piska rve na kluky a mi se nekdy jen tlemime *15*
            • kvatro

Tělocvikáře s píšťalkou neboli buzeranta bych snad zabil. *15*
              Jeden spolužák se neudržel a vyslal směrem k učiteli hlášku "Jen si pískni blbečku" jako odměnu dostal třídní dutku. *15*
            • xkostex

twl ja chci taky!mi o telaku cvicime jak kreteni soutva to udejchame a skutr si piska na tu svou pitomou pistalku
            • kvatro

my jsme si lepší těláky nemohli přát, měli sme takovýho učitele. Ten nás vzal vždycky na Svatou Horu (to je takovej kopec na kraji města s bazilikou) a tam jsme s nim místo těláku kecali. *15*
  • xkostex

?

Michale kde si dneska byl? dneska sem nacvicovala stroskotani Titanicku o ledovec s tankem Tiger o pilire mostu a tys to nevidel:'-( *15*
    • kvatro

Re: ?

To je škoda že sem ten tvůj Titanic neviděl, teď se určitě válí někde na dně labe. *15*
      Lítal sem po kopcích. *15*
      • xkostex

Re: Re: ?

a zrouvna se mi povedlo tak krasne:'-( no na dne se zrovna nevali kdyz sem Labe videla naposled mela hloubku asi pul metru *15* a to sem rada ze si sa na kopecku nestratil *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ?

Tentokrát sem se neztratil, protože sem tady na tom místě byl už počtvrtý. *1* A kdybych se náhodou ztratil tak byl byl LOST *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ?

to je dobre *4* a kdyby ses nahodou stratil tak vyhlasime celostatni patrani neboj *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ?

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* k tomuhle nemam co reict *15*
            • kvatro

Ha, nedávno sem málem zašláp nejakou babku na autobusáku. Omluvil sem se ji, ale ona se po mně začala ohánět holí. *15*
              Jezdim jako tank.
            • xkostex

*15* to ja spis vzdicky namlatim nekomu jinimu nez sobe. driv mi rikali Kalamity Jane *15* sem vsechno rozbila vsechny malem prizabila to byli casy *15*
            • kvatro

To je zajímavý pokaždý když někamjedu, tak se mi nic nestane. Ale doma si namlátim vždycky. *15* *15*
            • xkostex

ja se v bludisti jednou malem stratila bylo to v Babilone a tam maj zrcadlovi a ja si tam docela namlatila *15*
            • xkostex

oo tak promin *15*
            • kvatro

Kdo nezabloudí v bludišti, ten se ani v Příbrami neztratí. *1*
            • kvatro

celostátní pátrání. To zní jako kdybych byl nějakej kriminálník. *15*
  • kvatro

Kde si vteřiňáku? Míša mi zase na tejden zdrhla. *15*
  • puspuspusinka

Zdááár xD

Nazdááár ... *15* I když koho tu vlastně zdravím, denska je tu o5 zase jako na hřbitově ... *9* *9* *9*
    • kvatro

Re: Zdááár xD

Já sem teď přišel, vstal sem z hrobu. Celej den mi nešly osobnosti, měli to tu nějak pokakaný. *16* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Zdááár xD

Ahojky mně taky nešli protože přidávali fotky jestli jste si všimly že je přidali i k Vanesse přidali takže já čučím že správce se změnil no tedyy to je šok *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Zdááár xD

Noo super že si vstal z hrobu ale mě došel čas a musím se zase vrátit do svého hrobu ... *9* *15* A budu spát celičký týden a snad už v pátek se zejvím a když ne tak až v sobotu večer... *15* *15* *15* *15* Páááá
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Zdááár xD

Co já s tim , že tu budeš až v pátek nebo sobotu. To povídej leda tak králíkům. *15*
            Ahoj
  • vterinka

Hlasování

Ahojky lidičky, omlouvám se, že jsem tu včera nebyla, ale nebyla jsem doma. Mám na vás obrovskou prosbu. Mohli byste zashlasovat zde: http://www.coffeebreaks.sk/starter/ hlasovani#close pro The paranoid? Předem vám moc děkuji! :-*** *3*
    • kvatro

Re: Hlasování

Máš tam teda odhlasováno.
      Kačko. proč sis dala přezdívku vterinka? *15*
  • angel15

:P

ahojec:D....dneska sem konečně zkoukl vdeoklip k tomu What The Hell a musim říct,že to je takove divne :D...nějak mě to neoslovilo,ale jinak ji to tam sekne:D
    • puspuspusinka

Re: :P

Kubo tys byl na tom Marsu hroozně moc dlouhoo ... WTH že tě neosloviloo ... koukám že tě marťani uhranuly ... vždyť je to dokonalý ... tenhle klip se jí šíleně povedl (až na ty chybky) *15* *13*
      • kvatro

Re: Re: :P

Mně se ten klip taky náhodou líbí. Jenom ta písničky neni nic extra. Ale to neznamená že he špatná.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :P

Vy ste falt dva marťani ... jednomu se nelíbí ono a druhýmu tohle djete se dohormady a nebude se vám líbit ani jedno a nebo obojí ... *15* *15* *15* To je hrozný tohleto ... náhodou obojí je super...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :P

Vždyť řikám že je to na hovno. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :P

My nejsme jako ty, seš ze všeho vyplesklá. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :P

Skrátka dle mého, je její bezkonkurenčně nejlepší výtvor Under my skin!!!!! *4*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :P

ja rekknu jen tohle Girlfriend byl v roce 2007 apsolutni jednicka a na Youtube klip videlo pres 100milionu a ja ji v tu dobu naprosto zrala *15* ale ted si ji poslechnu tak jednou za tejden *15*
            • kvatro

Girlfriend a WTH jsou pro někhoo hity, ale nemusim ani jeden z nich. *13*
              A teď do mně *15*
            • xkostex

ja kdyz slisela WTH poprve moc se mi nelibila ale ted sem si ji zamilovala a ten klip je k ty pisnicce podle me dokonalej
            • sharpay1995

Je fakt, že musím konstatovat, že WTH je asi nejhorší pilotní song, který kdy vydala, a to i podle jeho úmístění v hitparádách, ale tím neříkám, že by byl hrozný..:) :D
  • kvatro

Goodbye

Elis, ahoj zítra *3*
    • xkostex

Re: Goodbye

ok cau *4*
  • puspuspusinka

Loučím se <3

Ahojík ... jdu se rozloučit ... *14* Už budu muset jít ... tak snad o5 zítra ... Pááá ... *14* *14* *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Loučím se <3

Tak ahoj Míšo *14* *14*

Za chvíli se tady rozloučím taky, protože se mi už zavařil mozek z těch Hieroglyfů od Elis. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Loučím se <3

páá *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit