Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Z5

*14*
    • kvatro

Re: Z5

Si zpět. *14*
      Mezitim co si tu nebyla, tak sem si pročítal avrilbandais. Nějaký podrobnosti o Goodbye Lullaby. Napíšu sem co jsem zjistil.
      • puspuspusinka

Re: Re: Z5

No tak už piš piš piš ... kurňa ty seš ale pomalej ... piš šnekůůů ... trvá ti to jak hrobníkovi zahrabat Brodyho ... pohnii ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Z5

Kušuj *15* *14* Víš ono to tam bylo "in English" Ti to sem hodim v originále a pohraj si s tim. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Z5

Helee... to ty seš tady náš superman ... *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Z5

Superman nebo Super Man? *15*
              Ne já sem Batman a ty kočičí žena. A máš to. *15*
  • kvatro

:)

Nedávno sem viděl koncert Avril, a zjistil sem jaký má vlastně oddaný fanoušky. A to nejenom v Japonsku.
    Třeba u Coldplay nebo u jinejch čekají až někdo udělá chybu aby ho mohli vypískat.
    *15*
    • kvatro

Re: :)

Možná je tohle spíš pro Elis, ale nevadí.
      Včera sem viděl Evana taibenfelda a jeho písničku Pumpkin Pie Na YouTube. Ne že by mně to moc zajímalo. Ale některé pasáže jsou velmi nápadně podobné Complicated a Crazy od Simple Plan. Evánek neni schopnej vymyslet vlastní, tak se nechal inspirovat. *15* *15*
      • Re: Re: :)

tak hele jo! Evanek se neopici po nikom! sice mi pripadalo to jak sel na ty parti tou chodbou a spival podobne Im with you tam taky sla na party chodbo ua spivala ale to je jedno
    • puspuspusinka

*15* *15*
  • puspuspusinka

Ts...

Michale nehraj si semnou na schovku ... kde jako celej den lítáš?? Jak si to jako představuješ??? Tvoje milovaná manžílka se uráčí tu celej den dřepět s ohromnou obětí (víš jak pčítače nesnáším *15* ) a čekám tu na tebe... a ty si celej den lítáš všude možně ... že se nestydíš... *15* *15* *13*
    • kvatro

Re: Ts...

Míšo, byl jsem v Přelouči u Mánesů. Staral sem se o babičku Elis, víš přece že nedavno oslavila 850 let.

Krom toho sem tu byl taky ale potom si zdrhla. *15*
      Vynahradim ti to teď, to tady budu až do 21:00 možná i dýl *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ts...

No to budeš muset ... zatím co si tu nebyl mi dělat společnost Eminem a Nickoušek Jonas a už sem z nich úplně vygumovanáá ... skus dát dohromady rap a pop a seš z toho cvok *15* *15* A sorry já zapoměla njn naše babča Elis ... *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Ts...

Mně tu zase dělala společnost Avril. Přičaroval sem si jí do obýváku.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ts...

No to vůbec není špatnej nápad ... *1*
  • puspuspusinka

xD

No konečně ses zjevil Michale ... čekám tu na tebe jak Elis na důchod ... *15* *15* *15* *15* A ta pohádka je teda jako fakt dooost dobrá já se válela smíchy ... hlavně z těch přezdívek na HP ... ty bys mohl dělat další parodii ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Babička Elis čeká na důchod, Kde je ten poštovskej panáček s těma penízkama?
      Musim za to manželovi Troubafeldovi koupit nový pleny, už neudrží moč a vždycky mi pokropí podlahu. *8*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Teď si mě dostal *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

tebe taky dostane všechno *15*
  • kvatro

Část první - Krotitelé duchů

Byli jednou dva skřeti. Horský skřet se jmenoval Fabián Vteřinkovič Paviánovič a havířovský měl jméno Permoník Maharadža Kumarovič. Měli malý domeček a kamaráda jménem Brody Blbeček. Při nedávném vyvolávání duchů kdy se naší partě nepodařilo vyvolat žádného ducha kromě Káji Gotta. Brody vzal tehdy situaci do svých rukou, "udělám jim radost a převleču se za ducha, Míša se z toho pochčije smíchy". Brody teda vzal prostěradlo z ložnice, vystřihal díry na oči a navlékl na sebe to prostěradlo. Při cestě do přízemí když šel Brody vystrašit Míšu si ho všiml havířovský skřet a vystrašeně se ptá. "What The Hell, Kdo jste pane duchu?" Brody odpovídá, "Jsem Lady Gaga v mém novém převleku." To Brody neměl říkat. skřeti se na něj vrhli, a jak to s Brodym dopadlo by nebylo vhodné vysílat před dvaadvacátou hodinou. Každopádně už to nerozchodil.
    "Čo s tým?" ptá se skřet Vteřinkovič Paviánovič. Skřet Kumarovič praví, "uděláme z něj mumii a odvezeme do Egypta".Fabián Vteřinkovič na to. "To je naozaj dobrý nápad, skvele Permoník!" Brodyho respektive jeho mumii naložili na letadlo a odfrčeli do Egypta.
  • kvatro

Část druhá – Mise s krycím názvem Brody

Po příletu do Egypta zavítali rovnou k velké pyramidě, měli ovšem ještě zavřeno. Fabián Vteřinkovič a jeho neposedná prdel místo čekání vyšplhal na sfingu. Vteřinkovič šikovný jak hrábě do kapsy utrhl sfinze nos. Velbloud u pyramidy na kterého to málem spadlo řve na skřeta Vteřinkoviče. "Chalan! Pozri čo si urobil, narežem ti horúcou pánvicou cez riť, vlastný otcko ťa nespozná." "Trhni si hrbem". povídá jako by se nechumelilo Vteřinkovič velbloudovi. Z Brodyho mumie už byl téměř z toho horka Pán much.
    Velká pyramida byla rodinnná hrobka tehdejších vládců Egypta faraonů Koštěbuse a Troubafixe. Konečně otevřeli. V útrobách pyramidy hned před vchodem do podsvětí stálo pět jeho strážců. Pendrek Maggori, Bambus Futrál, Plenka Sračkorádová, Hron Slízly a Tom Konvoj Kradl z čarodějnické školy v Úplavicích. Hlavní kápo Bambus Futrál promluví. "Co tady děláte?" "Potřebujeme se zbavit tadytoho vypatlance Brodyho. Respektive toho co z něj zbylo." Vysvětluje Maharadža Kumarovič. Dobře, dejte ho sem do téhle tajemné komnaty, u lidí, se tomu myslím říká kadibudka. říká Pendrek Maggori.
    Tak jsme se zbavili Brodyho jásají spokojeně skřeti Fabián Vteřinkovič Paviánovič a Permoník Maharadža Kumarovič.
    Přesně za rok po návratu z Egypta jim do schránky začaly chodit dopisy ve kterých stálo. "Vím co jste udělaly minulé léto, dejte si pozor! S pozdravem Avril."
    THE END
    • sharpay1995

Re: Část druhá – Mise s krycím názvem Brody

Dobrý...! :D :D *1* *1*
  • puspuspusinka

Žiju !!!

*15* Tak Michale sem tuu ... seš rád coo?? *15* *15* *15* Vrátila jsem se ti a budu tu oxidovat až do večera *15*
    • kvatro

Re: Žiju !!!

Tak Míšo sem tu. Seš ráda co? Já teda za tebe, že tu jseš jo.
      Něco ti řeknu včera sem poprvý slyšel What The Hell na Evropě 2 a nějak se mi ta písnička začala hodně líbit. Předtim se řikal že je nic moc, ale neni to pravda. *13* U některých písničřek od Avril se mi to stává že se mi zezačátku nelíbí a potom patří k mým nejoblíbenejším *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Žiju !!!

No už sem z5 ... samo sebou že sem ráda že tě konečně o5 vidím ... manžílku ... *15* *14* Jinak pokud jde o WTH ... tak jáá abych pravdu řekla jí nejsem posedlá tak jako sem byla u Girlfriend ... tu jak sem slyšela tak sem bez ní nemohla žít, ale WTH abych pravdu řekla noo miluju jí ale nejsem z ní posedlá, ale když jí někde slyším nebo jí dávaj na očku tak se můžu zabít jenom abych to viděla/slyšela *15* *14*
  • vterinka

Karaoketexty

Avril se na karaoketextech umístila na 11. místě v žebříčkuNejzobrazovanější interpret roku 2010. *3*
    • sharpay1995

Re: Karaoketexty

Ano... taky jsem to už zaregistrovala..:) :D A taky že Alice se už v tom žeebříčku drží ROK..! :D
      • xkostex

Re: Re: Karaoketexty

sveli ted sem si toho vsimla a kazdej den hlasuju pro Alice ta se tam drzi jak kliste *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Karaoketexty

vidíš, já pro ni hlasovla o vánocích jednou, když byla na sestupu a hned se vyšvihla :D Jinak hlasuju pro Mira, luxus náskok zatím :D
  • kvatro

:)

Paní Kateřino. Jste tady s těma The Parahnojit už otravná. Pořžád jim dávat hlasy, stejně tam na ně nepojedete. Odmítám tady číst takový "inteligentní řeči". *15* *15* *15*
    • vterinka

Pane Michale, nechtějte mě vytočit! Vás to nezabije, těch pár kliků a klukům to pomůže a to, že na ně nepojedu já neznamená, že na ně nepojedou jiní!!!! Mě už dneska vytočilo tolik lidí, že ty mě vytáčet fakt nemusíš! Jsem si vědoma toho, že jsem s tím otravná, lae stejně tu nikdo nic nepíše, nic se tu sáhodlouze neřeší, takže nezasahuji do diskuze, takže Vám to vadit nemusí!
      • kvatro

Re: Re: :)

Paní Kačko, mně to nevadí že si sem cpete The Parahnojit, aspoň tu něco je. *3* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

No proto! To máte štěstí! *15* Jsem ráda, že to uznáte! *1*
  • sharpay1995

Avril v nemocnici

Včera byla zachycena Avril Lavigne v nemocnici Ronalda Reagana v Los Angeles. Zpěvačka šla pro informace o zdraví svého partnera Brodyho. Avril údajně brečela, komentoval nejistý zdroj.
    No tak kdo ví... co zase Brodymu je.., ale teda kdo ví, jestli je to vůbec pravda..:D :D *1* *1*
    • kvatro

Re: Avril v nemocnici

Brody za zošmikol a zrútil sa po schodoch, po schodoch, čo som to za blba... Takmer si zprelámal chrbáť.
      Lebo ho pohryzal Avrilin škrečok. Who Knows? *1*
      • vterinka

Re: Re: Avril v nemocnici

vtipný ako zvyčajne *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Avril v nemocnici

*1* *1* *1*
    • vterinka

Re: Avril v nemocnici

hmm.. zajímavé *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit