-
Pohádka... xD
Katarína Donald McDonaldová a její Ducháčkovský víkend - první část
Katarína zase jednou chtěla uspořádat nějakou nezapomenutelnou párty pro svojí nejmilejší partu: Míša & Míša, Kleopatrixka a Ivan Troubafeldovi a Hannah Hanlišulína in Wonderland. Napadlo jí, že uspořádá tématický večírek na téma "vyvoláváme duchy s Katarínou". Celou partu to moooc nadchlo, hlavně protože Katarína je odjakživa tak trochu velké nemehlo takže je s ní často legraca. Míša & Míša se začaly balit, nasedly do svého nového a voňavého tryskáče a jeli do Wonderlandu pro Hannah Hanlišulínu a potom ještě do Egypta do té největší hrobky pro Kleopatrixku a Ivana. Míša & Míša řídily tryskáč (Míša se teprve učila řídit a tak to Míšovi občas doost ztěžovala, ale Míša měl Míšu rád a vždy jí to odpustil). A Kleopatrixka s Ivanem si chtěly skusit bugi-jumping z letadla a tak do konce letu vysely jak dva pytlíci ve vzduchu přivázaný k letadlu ... jediná Hannah byla sama samotinká ...
Konečně doletěly až do Ducháčkova ke kataríně Donald McDonaldový, i když při přistávání si dost Ivan s Kleopatrixkou nabyly čumák ... Ale zmákly too a dorazily na večírek xD -
:D
http://www.youtube.com/watch?v=4w6V 3SUy2Lw&feature=player_embedded#
What the hell live in Japan..:)
V originální kvalitě to bylo smazané, kvůli autorským právům, tak je tov trochu horší kvalitě...) -
-
Re: :D
To video trvá nějak krátkou dobu. Necelý 3 minuty. Normálně má WTH skoro 4.
Avril se nám trochu fláká. *10* *15* -
-
Re: Re: :D
Jo... no to je nějaká skrácená verze... Av tam prý vynechala jednu sloku..:)
-
-
-
1. díl
Kapitola první - Beskydy Hills 90(210)
Náš příběh začíná někdy v únoru či březnu roku 1993. Jedné velké Godzille se vylíhlo mládě, pojmenovali ji Katarína.
Katarína byla už od mala velmi aktivní a ničila všechno co ji přišlo pod drápy. Pro rodiče byla jako koule na noze. Bylo to s ní k nevydržení, tak ji spláchli do hajzlu.
Celou dobu Godzilla Katarína žila v kanále. Staral se tam o ní jeden indický paša jménem Hančulák Apu Kumarmoták.Nosil ji tam k obědu kriminálníky z Havířovské věznice. Až bude Katarína dospělá a silná vytáhne do boje proti světu.
Kapitola druhá - Den D - Vylodění z kanálu.
Doba Godzilly znovu nastala. Vykopala válečnou sekeru a vydala se likvidovat Ostravu. Po zhruba jedné hodině od invaze obdržel úřad pro národní bezpečnost od přeživších ostravaků následující zprávu. "Haló, Úřad pro národní bezpečnost, u telefonu generál Michalňákus Kuleváloš". "No tady inženýr Vták Stehlíkus Kladíkus. My ostravaci tu mame taký problem, Godzilla nam tu pochoduje po namesti a křičí tu "okolo Frýdku cestička, raz a dva a tři, tohle Vám patří. Prej to je jej válečnej pokřik. A hraje tady s panelákama na sídlišti v Zábřehu kuželky". Michalňákus Kuleváloš s klidem povídá. "Co s vámi chlapče? Nepotěšil jste mne a ani já Vás nepotěším. Urobte si s ňou čo chcete". Kladík na to. "To si robíš riť, či co? Twl já z Vás budu mít mladý", a zavěsil. -
-
Re: 1. díl
Pánííí to je dobrý povedlo se ti to hehe *1* *3* *15* *3*
-
-
2. díl
Kapitola třetí - Nad Tatrou sa blýská
Další zastávkou bylo Slovensko. "Čo vy bratia?, idem vám teraz zatopiť, budete lutovať že ste sa vobec narodili". Fíha Godzilla je tam takmer všetky zožehla svym plameňom z úst. "Už je vám teplo?" pýtá sa Godzilla. "Teplo babičko Godzillo, teplo!" povídají slováci.
"Já hlava dubová, zabudla som na matičku Prahu. Idem to napraviť". Povídá si pro sebe Godzilla. A už si to štráduje ku Praze mílovými kroky.
Mezitím už se na cestu vydala národní garda. Veze tanky, raketomety, obrněné transportéry. Ke střetu s Godzillou došlo těsně před Prahou, jako kdysi s Turkama před Vídní. "Tanky huuučí po lučinááách. Rakety svištííí po skaliináááách, Hňa hňa hňa, na mě jste krátký páky", prozpěvuje Godzilla.
Nič sa Vám milí Česy nestane, pokial si budu moci zobrať pána Topolánka a urobit si z něho boxovací pytel. Topolánek se snažil ujet svou nablýskanou károu ale Godzilla tvrdě zakročila. Vytahlá ho z tej káry za nohu jako pavouka, a urobila z něj boxovací pytel. Jsem Mohamed Godzillus Ali, jsem král světááá. Křičí hrdě Katarína. -
-
Re: 2. díl
*15* *15*
-
-
3. díl
Kapitola čtvrtá - La France, chytla kance
Godzilla pokračuje ve svém tažení, právě v tomto okamžiku překročila francouzsko-německou hranici. Frantíci křičí. "Sakrrbléé, Godzilla k nám arrivéé". Na hranici Godzilla stála, z plna hrdla křičela: "Bonjour La Francé, Idem si zožrať toho Vašeho prezidenta. Volá sa Sarkózy, jednu mu vytriem a bude mať narkózy." Pařížané tedy vydali Sarkózyho na pospas Godzille. Ta mu povedá "Čo ty prcek, bojíš sa? Lebo už je neskor a hovno ti bozká košilu a máš bobky pri prdeli?" "Šak vám to vidím na očích že to bude ta druhá možnost". Povedá Godzilla s úsmevom cez celú tvár. Godzilla zrazu zobrala Eiffelovu vežu, napíchla Sarkozyho ako na špáradlo. "Bon apetit Godzilla" Prezident skončil na tanieri ako raňajky pre Godzillu.
Kapitola pátá – In nomine Patris et filli et Spiritus sancti
Další zastávkou byly Spojené Státy Emerické za velkou louží. Godzilla Katarína navštívila rovnou samotné Los Angeles. Amíci už mysleli že je s nimi ámen, ale najednou se ozvalo: "Vezměte na ní Brodyho měsíc nošený trenky!" křičí nějaká slečna jménem Avril. "To je takovej puch že mně to taky už párkrát složilo k zemi. Vím o čem mluvím".
Američané proto sestrojili katapult, a jako munici použili Brodyho trenky. Pracovníci v plynových maskách položili trenky na katapult a přesekávají jistící lano. Godzillo! posíláme ti dáreček s mašličkou, Brodyho trenky značky Forbidden hnus a Brown star. Dareček přistál Godzile přímo na ksicht a za pár chvil poslal Godzillu do věčných lovišť.
Tolik k příběhu o naší Godzille. Dobrou noc děti.
THE END -
-
Re: 3. díl
Já ti dám takovou godzilu ty skřete!! To si ypiješ! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: 3. díl
Skřete?? Nee!! :D :D podle něj jsem Havířovskéj skřet já, takže takhle mu rači něříkej..! :D :D -
-
Re: Re: Re: 3. díl
ale on není havířovský *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3. díl
to je jedno...:D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 3. díl
*1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: 3. díl
jedno je kolo u tragača *1*
-
-
-
-
-
No ty zase válíš, Míšane..! :D :D *1* *1* -
suprrr *1*
-
-
:)
Když tu Míša neni, dám se teda pohádku sám *15*
A nese název: Godzilla Katarína *15* *15* *15* -
??
Cgcete tu slíbenou pohádku?? Už jí mám napsanou ... a nebo máme počkat na Míšu??? *15* *15* *15* -
-
Re: ??
chceme tu pohádku, maža si ji přečte pak. *15* -
-
Re: Re: ??
Už sem tady, Míšo *3*
Pohádku sem dej *1* -
-
Re: Re: Re: ??
To by tu musela být ....
-
-
Re: Re: ??
*manža
-
-
-
Lidiii xD
Heey... splašila sem dva skvělé nové fnas... *14* *14* Kajuska4 a Klaruska44 ... začaly mít rádi Avrilku, po tom co sem o ní furt básnila... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Vítejte zlatka *15* -
-
Re: Lidiii xD
Drsně ty xDDDDDD *15* -
Re: Lidiii xD
Ahojííí díííkk *15*
-
-
:)
jelikož už se tady moc neorientuju ak nevím jestli to tu už bylo, nebo ne.., ale i tak..:D :D
http://www.youtube.com/watch?v=nI KjUJen1Ec&feature=player_embedded
Video o chybách ve WTH-klipu..:) -
-
Re: :)
To je drsné, nechápu jak si toho někdo může všimnout. *15* -
-
Re: Re: :)
Hej... já taky ne... ale třeba to stím oblečením jak to vyhazuje z té kabinky, toho jsem si třeba všimla hned jak jsem to viděla poprvé..:D -
-
Re: Re: Re: :)
tak toho taky, ale toho ostatního fakt ne *15* -
Joo too bylo vidět
-
-
Re: Re: :)
Jáá chyby neřeším ... sme přeci jenom lidi *15* *15* *15* -
-
*1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
boze takovi puntickar *15* ja si vsimla jen toho obleceni kdyz sla z kabinky a tech vonavek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Asi tááák *15* *15* To je prostě naše Hannah in Wonderland ... všímá si i nepodstatnéhoo *15* *15* *15* *15*
Jináák čáááo zlatoo *15*
-
-
-
-
-
-
What The Hell
Tak to je hustý .. Klip k WTH .. :)
http://www.youtube.com/watch?v= tQmEd_UeeIk&feature=branded -
-
Re: What The Hell
Pání ten je užasnej a jak se svojí voňavkou navoní *14* *4* a jak ukradne taxika hahaha to je hustý *1* *14* -
-
Re: Re: What The Hell
Joooooo *14* Je božskeeej ... a ty její vůně tam yeahh ... a jak v tom taxíku ulomý zrcátko nebo v tom obchodě... nejlepší klip *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: What The Hell
*15* *15*
-
-
-