Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

poselstvi for Ceasar

Hey Ceasare mam ti od Misi vyridit zes to posar prej ze je Kleopatra zena Ceasara takze by to mela bejt ona *15*
    • kvatro

Re: poselstvi for Ceasar

A nechce být náhodou rovnu kněžna Libuše? Ale pokud chce být Kleopatrou, necháme ji teda při tom. *15*
      Kleopatra má zaracha ve svém paláci v Alexandrii a Egypťané ji sebrali kompjůtr. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: poselstvi for Ceasar

Neee... já nechci být nic... ale naštval si měě... *9*
        Že se nstydíš... takle mě podvádět ... *15* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: poselstvi for Ceasar

Co sem zase proved? *15* Všechno to odseru. *8*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: poselstvi for Ceasar

No Elis se prohlásila za Kleopatru a ty hned za Caesara *15* To ses nemohl prohlásit třeba za Karla IV. ??? *15* *15* Víš jak se mě to dotklo??? *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: poselstvi for Ceasar

se prohlásim na tureckýho pašu a budu jich mít 30. Z toho vyletíš z kůže. *15*
              Pomeranč ne! Jako vyschlej pomeranč vypadá náš soused. *1*
            • puspuspusinka

Tak jooo tak to byl blbej nápad tak tedaa... se příště prohlaš za pomeranč *15* *15* *15*
            • kvatro

Kdybych se prohlásil za Karla IV. Měl bych při tobě ještě další 3.
              To by si snad nechtěla. *15*
  • kvatro

:)

Pokud mi snad Faraon Kačkochámon chce něco sdělit, ať se tedy laskavě vyjádří.
    A nepoužívá Elis jako prostředníka. *13*
    • vterinka

Re: :)

Ave já, tak tě tu zdravím, dneska nemám čas z důvodu, že mi každou chvíli zavolá kámoš a doopravuje m pc, co včera nestihl a já budu odříznutá od všeho, takže aspon píšu příběh at s tím hnus. Táhne se to jak smrad. *15*
      • kvatro

Re: Re: :)

Musíš takhle: Ave Caesar, Morituri te Salutant. *15*
        "píšu příběh at s tím hnus" *15* co to je?
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

at s tím hnu, to s tam být nemá, se stane, na překlepy už sme si zvykla .... já ti dám Ave Caesar! Tě víš co! Ave já! :D :P *15*
    • xkostex

Re: :)

Missis Faronka nema cas pise pribeh a podravuje te a ted se podrid! *15*
      • kvatro

Re: Re: :)

Na to zapomeň! *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: :)

Ceasare nestvi me! a Ave Ja!
  • xkostex

MC

sakra nevi nekdo o nakem mene beznem zvireti a jak ho poznat mi to mame jako mluvni cviceni
    • kvatro

Re: MC

Méně známá zvířata jsou třeba: Kapybara, Surikata nebo Medojed Kapský, to je ten co žere hady jako špagety. Je to nejnebojácnější zvíře na planetě. *15*
      • xkostex

Re: Re: MC

super dik a neches mi ho popsat? *15* se ji na to asi vyseru beethowenovi jednomu *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: MC

Je tady na Wikipedii ale příště to za tebe hledat nebudu! *13*
          http://cs.wikipedia.org/wiki/Medojed_kapsk%C3%BD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: MC

o dekuju ty ses tak moc hodnej ja nasla jen kocku velblouda lva a opici
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: MC

tak prvni skupina holek predvedla jak se 4 jako kluci bavi a kolem projde holka a oni po ni cumi no uca rekla ze dobry jen by mohli pridat komenty a tak snova a Lea prej Ty vole to je kunda! cela trida vytlem no a ty druhy predvedli ze se porad perou *15*
            • kvatro

To by mně zajímalo co jste převáděli, co je typický pro kluky.
            • xkostex

no prave! jako uca uz nevi coby! minule sme meli predvadet nakou situaci ktera je typicka pro kluky a kluci meli predvadert co je typicky pro holky
            • kvatro

twl *15* To je opravdu ujetý.
              Co byste mohli dělat. dělali by jste to samý co kluci. *15*
            • xkostex

no prave a na LDS mame vymyslit co bysme dali kdybysme se probudili jako kluk twl veci kraviny si vymyslet nemuzou
            • kvatro

V tý Vaší škole si pořád něco vymejšlí. *15*
  • kvatro

Titanic

Jak byla před dvěma lety v pražské lucerně výstava Titaniku, Tam sem tam šel dokonce dvakrát *15* Jednou mi to prostě nestačilo, musel sem tam jít ještě jednou. *1*
    Do Titaniku a všeho kolem něj, sem totž úplně hotovej. *14*
    • xkostex

Re: Titanic

tam sem chtela taky ale bouzel sem se tam nedostala *9* ale byla sem na korunovacnich klenotach trcela sme 4 hodiny ve fronte ale stalo to za to *15* jo a michale precti si knizku Muj pribeh: Titanic to je fakt skvela knizka a dokonce sem u ni malem brecela *15*
      • kvatro

Re: Re: Titanic

Na knížku možná taky dojde. *1* Ale ten film ten je skvělej, patří k mým oblíbeným. *3*
        • xkostex

Re: Re: Re: Titanic

jo film je skvelej ale ja raci Pear Harbor u nej vzdicky brecim kdyz zabijou Dennyho. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Titanic

Pearl Harbor, nojo to je ten film, kde je jedna půlka o ničem a v druhé zase v jednom kuse něco vybuchuje. *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Titanic

menuje se Robert Pattinson a je hezkej ale ja raci Jacksona Rathoboneho *15*
            • kvatro

Tyhle fantasy flmy mám taky rád ale ne tolik, protože sem přeci jenom už starší. *15*
              Twillight sem ještě neviděl, ale fascinuje mně jak jsou některý holky vysraný z toho Herberta Patyzóna, nebo jak se to jmenuje. *15*
            • xkostex

*15* muj nejoblibenejsi film je Bathory a Proud casu t sou bozi filmy jo a jste miluju film Rada nestastnich prihod a Harry Potter Pan pstenu a Twilight saga *15*
            • kvatro

Mně se líbí Skála, Con Air, oba díly lovců pokladů, Šifra mistra Leonarda, a všechny díly Indiana Jonese. *3*
            • xkostex

jo to je presne ono nebo se mi libi film Troja kvuli Orlandovi a film Alexandr veliky *15*
  • kvatro

.

Elis, v té době to bylo celkem moderní mít všude sochu prezidnta, zvláště pak Gottwalda. *1* V praze na Letné byl Stalin s Leninem a na náměstí Kinských byl růžový tank. my jsme tu taky měli třímetrovou maketu rakety, na počest kosmonautů sověstského svazu. *15*
    • xkostex

Re: .

jo to ja vim Stalin a Lenin taky brzo dali svetu zbohem a ten ruzovej tank je ted v Lesanech mam snim foto *15* mi tu na namesti taky meli drive tank skoda ze uz tu neni *9*
      • kvatro

Re: Re: .

V tom muzeu v Lešanech sem byl už taky, když mi bylo 6 let *1*
        Ale lepší je, každý rok v květnu, se tady u Milína pořádá rekonstrukce poslední bitvy II.světové války.
        Ale úplně nejlepší je bitva tří císařů u Slavkova, jednou sem tam byl ale už mě tam nikdo nedostane. Šíleně sem tam vymrznul. *15* *15* *8*
        • kvatro

Re: Re: Re: .

Co Kačko? Pochlubíš se nám taky, kde si už byla? *3* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: .

Kacka momentalne odpociva ve svem sarkofagu
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: .

Tak si to nech! *15*
            • xkostex

ne dokud mi nevzdas hold! ted sem tu kralovnou ja!
            • kvatro

Řím se nebude podrobovat Egyptu *13* *15*
              Předej poselství od Kačkochámona *1*
            • xkostex

Hey Ceasar salate vzdej mi hold a ja ti reknu co vzkazuje Tutanchamon. *15*
            • xkostex

super a ja si du spivat: Ted kralovnou sem jaa!!!! a holt mi vzdava Rim!!
            • kvatro

Mumie Kačkochámona z dynastie Fiškus odpočívá ve své hrobce.
              Na dveřích má napsáno Nerušit prosím! Zde se spí! *15*
            • kvatro

A jestli seš ty Kleopatra, tak já sem Caesar. *1*
            • xkostex

jestli ona je Tutanchámon tak aj sem Kleopatra hec! *15*
            • kvatro

Kačka je faraon Tutanchámon. *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: .

ja tam byla minulej rok *15* u nas se nic takoveho nedeje jediny co je tak tak neco s tankama v Excalibru ale jeste sem se tam dostala a na ty rekonstrukce valek bych jela hned *15*
  • kladik

2. pokus

Tady je to samý video ale Z ODKAZEM !!!!
    http://www.youtube.com/watch? v=tQmEd_UeeIk&ob=av2nm *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: 2. pokus

To je od tebe pěkné, že si nám tady ten odkaz dal, kubo..:D
      • kladik

Re: Re: 2. pokus

díky :-)
  • xkostex

skola

tak sme si vybrala 3ti skolu jenze problem je v Uherskym Brode :'-( ta by me bavila a prijali me tam:D bych vyrabela zbrane *15*
    • vterinka

Re: skola

ale ty nechceš na intr co? .. jinak gratuluji *3*
      • xkostex

Re: Re: skola

kruva ja to napsala blbe sem chtea rict ze by me tam mozna prijali a ne ze e tam prijali *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: skola

aha xDDDDDDDDDDDDDDD menší kiks, se stane :D ale i tak si myslím, že tě přijmou *3* *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: skola

ja si tam prihlasku stejne davat nebudu je to moc daleko *9* nesnasim tohle rozhodovani kam dal
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: skola

ja vim uz mam asi 10 budoucich zakazniku *15*
            • kvatro

Být cukrářkou neni špatná práce. Budeš péct a vyrábět dobroty *15*
            • xkostex

*15* to teda jo uz vim co chci k naroskam chci vzduchovku kdo mi ji koupi? ja ji chci uz od 10let *15* jo a michale stejne ze me bude nakonec cukrarka
            • kvatro

Takže tady máme Kačku chemika, Míšu s Harleyem a Elis se zbraněma. To je sestava *15*
            • xkostex

vis ze ani nevim? me se ten obor libi a ta skola je jen tam v brne a jeste nekde
            • kvatro

*15* *15* Co tě to vůbec napadlo, hleda školu v Uherským Brodě?
  • xkostex

:D

hey lidi asi zacnu zbirat mince *15* nejstardsi minci mma z rakouska uherska 210 let starou *15*
    • vterinka

Re: :D

ooo drsnééé *1* *1* *1* *1* něco byh řekla, ale to by pak Míša věděl až moc ..... *1*
      • xkostex

Re: Re: :D

ja vim ale ma hodnotu 240kc v dobrim stavi a to o ti mi se rict neda *9* a rekni to prosim
        • vterinka

Re: Re: Re: :D

Jenom? No aspon cosik. *15* ... tak že jsme to ty *1* že číslo 210 je číslo mého baráku. *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :D

jo jenom takova stara vykopavka a to doslova za tak malo ze bych si sotva koupola kredit:( hey tak to te nekdy prijedu navstivit az pofrcime kolem *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :D

jo presne ten myslim. nechtewla bych byt ugrilovana na rostu jako on *15* twl proc ste tam meli prezidenta? mi tu mame svateho Vaclava ale ta socha ma jen nakych 150 *15*
            • kvatro

Mega rošt? *7*
              To bude asi ten rošt svatého Vavřince co máte ve znaku. Hlavně zase neřikejte že dělám chytrýho protže to zrovna vim. *13*

My jsme tu taky měli takový monument, třímetrovou sochu prezidenta Gottwalda na náměstí. Teda až do roku 1978 kdy ji někdo odpálil náloží. *15*
              Taky máme za městem 6 megahald, jako pozůstatek uranových dolů. *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* aha tak to by me nasralo nekde tvrdnout 2 hodiny *15* a co libi se ti nase krasne mestecko? kbyby si se sem stavil ted ta je to tu trosku hezci *15* ale stejne nej je mega rost na kruhaku u Billi *15*
            • kvatro

Jednou jsem v Přelouči skončil nedobrovolně. A to když sem se vracel vlakem ze Zábřehu, ČD měli poruchu zabezpečovacího zařízení. A tak tam náš vlak ztvrdnul 2 hodiny. Místo čekání na nádraží sem byl prozkoumat město. *1*
              Jinak když jedu z Prahy kamkoiv na východ, tak se přes Přelouč vždycky jenom projede. *15*
            • xkostex

jako kacko nesvadej to vsechno na me jo! *15* a michale kdy si byl v Přelouči? *15*
            • vterinka

já ho sem nedávám, to Elis říká, že našla minci s tím číslem. *15* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

tak jako Přelouč je znama snad jen diki tomu ze se tu narodil Filipovskej a ze se tu kazdorocne kona Dabing *15*
            • kvatro

vesničani se v Praze ztratí, co bys chtěla. *15*
              Proč sem vůbec píšeš, svoje číslo baráku? *15*
              Krom toho v Přelouči sem už párkrát byl a žádná prdel to není. *1*
            • vterinka

tu znám, neřekla bych že to je prdel světa, oc mají říkat v Praze, tam se člověk ztratí na každém kroku *15*
            • xkostex

v Přelouči prdel sveta:D
            • vterinka

ok a kde že to bydlíš? xD *15*
            • xkostex

jo to vis ze me to nasralo *15* nachces se stavit ty? pokud ten nas malej zapadakov najdes vubec na mape *15*
            • vterinka

tož to nasere! *15* *15* *15* *15* .. ok přijed, budu ráda *3*
  • kladik

WTH

tady je zatím fungující odkaz na What the hell který je na youtube *3*
    • vterinka

Re: WTH

a odkaz niet *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: WTH

Trošku malý sek..:D :D :D
        • vterinka

Re: Re: Re: WTH

ale jen trošičku xD *1*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: WTH

Co děláte? *15* *15*
            Mně ten odkaz od Kladíka funguje, ikdyž je neviditelný. *15* *15* Kladík nám sem dá fungující odkaz a vy si toho ani nevážíte. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: WTH

sory ty věštící hlavičko, ale nemám periferní vidění jako někdo ... *15*
  • sharpay1995

mini recenze na WTH

http://musicserver.cz/clanek/33003/ Podivejte-se-na-What-The-Hell-Avril -Lavigne/

Něco ke klipu WTH... ale to že je plný reklam na Sony, BS, FR a AD... možná přecejenom bude něco na tom, co včera psala Karol.. Kači ty víš...
    • vterinka

Re: mini recenze na WTH

Jako těch reklam jsem si všimla hned, co jsem ten klip viděla, ale právě na ty parfémy se mi to moc líbilo, i na to oblečení a to že ty věco jsou od Sony bych nepoznala, kdybych nevěděla, že jim dělala reklamu, lae mi to v tom nějak nevadí. Normální nezaujatý člověk, který o ní skoro nic neví si myslím, že to ani nepostřehne a nebude to nějak extra vnímat.
      • xkostex

Re: Re: mini recenze na WTH

ja si toho taky simla a vubec mi to nevadi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit