-
:'((
Tak páááá ... Musím jít ... Míšo buď přiletíš a nebo budeš muset zase počkat ... *9* Páááá *14* *15*
Miluji Vás ... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :'((
Díky za dnešek. Ahoj Míšo *14* -
-
Re: Re: :'((
Není zač... *14*
-
-
Promiiiiň ... nejseš ZŽENSŠTILEJ ... seš kus chlapaa... *15* *14*
Nazdááár ... *14* *15* *3* -
škoda, lae dneska byl dobrý pokec :D tak pááá :-**** *14* *3* -
-
Re: Re: :'((
Jooo pááá ... *14*
-
-
-
?
Michale kde seš??? A sakraa... slyším motorovou pilu ... mám zdrhnout nebo se mu omluvit ... rači se mu omluvím ... *15* -
-
Re: ?
žiješ ještě? xDDDDDDDDDDDDDDDDD já byhc rači zdrhla než se omlouvala CHLAPOVI! :D:D:D:D -
-
Re: Re: ?
Omlouvat se nemusí, já sem si začal s čarodeějnicí. *15* *15*
Kačáku Perníková ta tvoje taktika funguje leda tak na Marsu. -
-
Re: Re: Re: ?
ccc jaká taktika? To jako abych se každému chlapovi omlouvala jo? To tak, max. kamarádovi, který by si to zasloužil :P
-
-
-
Na omluvy je pozdě. Pokácím motorovkou tu tvoji chaloupku na kuří nožce. *15* -
-
A víš že m to nevadí ... Aspoň se konečně nastěhuju ke svému milowanému manžílkovi ... *15* *15* *15* -
-
Se ke mne nastěhuj, nejdřív by si musela vědět kam. *15* Ale já bych byl spokojenej. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
spokojený že máš koho buzerovat a že bys měl služku co? :D *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
já to říkala xDDDDDDDDDDDD -
Míšo! Teď si přilila olej do ohně. Už mě s tim, že sem zženšilej začínáš srát. *16* *15* -
Se mi tam to "a" ma konci jaksi samo připsalo. myslel sem že si toho nevšímnete. *15* *15* *13* -
a hádka jede od znova :D *15* *15* *15* -
já to říkala ses zžentilej *15* -
ale já k tobě nechci, to bych si dala! xD *15* *15* *15* *15* -
Na buzerování a na služku bych si vzala tebe. *15* *15*
-
-
-
přijdeš dveřmi a vyletíš oknem *15*
-
-
-
-
What The Hell
Co má být jako tohle: "Mišelňápuse Ivaňápuse"?
Před chvílí sem se to dočetl na předchozéí stránce.
Od té doby co jsme manželé, tady nepíšu příběhy o čarodejnici. Aby sis nevyměnila role s kačkou v příběhu o Godzille. *5* -
-
Re: What The Hell
A sakra... vyznávání lásky končí ... teďka bude asi hádka ... *15* *15*
No tak promiň manžílku ... *15* *15* Ale říkala sem že zapojím celou partu *15* -
-
Re: Re: What The Hell
aaa manželská krize ... už se perou! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: What The Hell
Je to tady na ostří nože. Míša po mně hází vázy, květníky, prostě všěechno co ji přijde pod ruku. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: What The Hell
Jooo ty máš co povídat právě mi přiletěla k hlavě ta nová váza z Avrilina paláce ... no počkej to ti ukážu ... počkej du si pro polštáře to teprv budeš koukat jak to tu bude lítat ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: What The Hell
JOOO *15* -
Tak to je krize v plném proudu. Polštářová bitva jo? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: What The Hell
Hele neděs měě... tak krásně mi to tu vyznal jak beze mě nemůže žít, a teď krize... no to nee.e... on mi to odpustí že anoo *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: What The Hell
Je odpuštěno *14* -
-
To si jenom myslíš *15* Zrovna sem chytla absťák *15*
-
-
-
-
-
-
???
Kam pak zmizel Michal??? *7* -
-
Re: ???
Sem tady. Vidím že beze mně nemůžeš být. *14* -
-
Re: Re: ???
Nooo ... teď si na to přišel ... bez tebe sem ztracená ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ???
Já sem tady na tebe čekal celý týden. -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Óóóóóóóóóóó ... to je tááák romantickééé *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Vyrazim ještě teď, a večer mně tam máš. -
*15* *15* Tak jo čekááám ... *15* -
Proč bych tu na tebe čekal? Zajedu si rovnou k tobě. Elis tady totiž vyklopila kde bydlíš *15* -
Já si na tebe stejně počkám. *15* -
No počkej brzdi chalane ... to mi nedělej ... takhle budeš do měsíce jak dědek ... když bude pro tebe týden jako 10 let ... *9* *15* *15* -
Připadalo mi to úplně nekonečné. Jako kdybych čekal 10 let. *14*
-
-
-
-
-
-
?
To sem Vás tak šokovala že ste chcíply??? Nebo kde stee??? Já si necii povídat sama se sebou ... *15* *9* -
-
promin, lae já harleje nemám ráda, vůbec se mi nelíbí no a paks vedle rozhovor s Míšou xD -
-
Njnn ... já to mám od Beníka z Kobry 11 ... od tý doby *15* Jak tam jezdí na tom svojem Harleyi ... yeahhh *14* *15* -
-
jj Ben je zlatíčko ♥ miluju upe nejvíc začátek prvního dílu s ním jak se dohaduje se Simírem na tom parkovišti :D a pak ten konec, "tady krajta 4" "žádná krajta 4, ale kobra 11!" :D "to máš fuk, had jako had" xDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
KObra 11 je nejlepší akční seriál. Koukám na to už od 10 let. a nikdy nemůžu vynechat jediný díl. *15* -
-
luxuuus *14* -
http://www.stream.cz/video/527101-k obra-11-semir-ben-15-serie -
jo no! ty honičky! Jak už vypadá, že to bude končit, tak se dycky rozběhne, vleze do auta a už to jede a já: vidíš já to říkala, že bude honička! To by nebyla Kobra 11 a pak: a ted se vyburá a fuk a už letí :D *15* -
Vždycky mě na tom nejvíc dostávaly ty honičky, bouračky a ty hlášky.
A je to čím dál tím lepší, hlavně ta posldení řada. *3* -
Přesně !!! Já od 9 ... tj 6 krásných akčních let <3
-
-
Joooo... No nééé ty taky žereš Kobru 11?? *7* *14*
Jáá sem do ní blázen a těším se šíleně na nové díly.. yeahhh ... ty Beníkovo hlášky nikdy nemaj chybu ... jakooo *14* *14*
Ale myslím, že to máš blbě... *15*
Je to ... " ´Krajta4 vyráží, žádná Krajta 4 je to Kobra 11 zapamatuj si to konečně, noojoo slibuju parťáku ... *15* *15* *15* *15* -
-
anoooo Beník je Beník :D *14* -
Yeahhh ... Já bych řekla ... Kam se hrabou američtí herci ... Beník je nejhezčí a nejlepší <3 *15* -
no nebo, ale význam je stejný :D ale na nové díly se taky moc těším, on je prostě super! *14* *14* *14* *14* ty jeho hlášky nedávám! se řežu od začátku do konce! a jak tam je, tak ani nedýchám. *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
xDDD
Seš zženštilej a já sem zase adrenalinovej cvok ... to sem se našly ... njn protiklady se přitahujíí ... ty jezdíš na kole a já na Harleyi ... a taky chci skočit bangi jumping a pak chci skočit padákem a spousta dalších věcí ... *14* -
-
Re: xDDD
Ale nemysli si, že sem jenom na adrenalin a tyhle věci ... taky sem šílenej romantik ... *15* *14* -
-
Re: Re: xDDD
Šílenej romantik sem taky. *15*
Už mám takovou klidnější povahu. Ale to neznamená že si taky občas adrenalinu neužiju. *15* -
-
Re: Re: Re: xDDD
Mile překvapuješ :D *14* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: xDDD
Každý den nějaké překvapení. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDDD
tak tak xD
-
-
-
Re: Re: Re: xDDD
Ty a romantik??? Pááánii ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: xDDD
No to si piš *1*
-
-
-
-
-
?
Jako možná Vám budu připadat praštěná ale mít Harleye je můj sen, obdivuju jee... možná je to tím že sem dcerou automechanika a k autům a mototrkám mám prostě bližší vztah, ale prostě jakoo mototrky normální sportvoní sou trapný, ale Harley yeahhh .... to je nádhernáá motorka... yeahh ... určitě bych se na ní chtěla projet o půlnoci nebo někdy v noci prostě ... ale to je jenom takovej sen ... *15* *14* -
-
Mě se vůbec nelíbí rychlá auta nebo motorky.
Mě se líbí mašinky. To je zvuk, když se dá takový stroj do pohybu. *3* *14* -
-
Njn ... a to já zase mám radši rychlost nebezpečí a adrenalin ... já sem prostě praštěná ... a chci užít život ... *15*
-
-
-
Ehmm??
Lidi co děláte ve volném čase, a baví vás to úplně nejvcí (kromě kecání tady na diskuzi) něcooo co patří jen Vám ... třeba hodinka denně ... co prostě milujete ...
Já se vykecnu ... ale je to teda trapas a může za to Avril aby bylo jasnoo ...
Nejradši hraju na kytaru a zpívám !!! Zpíváámm ... jo to úplně miluju ... a chtěla bych se tím i živit, ale myslím, že v tom nejsem ani trochu dobrá, myslím že zpívat ani neumím ... *15* *15*
I když učitelka tvrdí něco jinýho, ale ta tomu nerozumí *15* *15* *15*
Nooo a chtěla bych skusit i napsat písničku, ale myslím že se do toho rači pouštět nebudu ... protože písničky pro mě mají smysl jen když jsou napsaný ze srdce tak jako je píše Avril a to já bych nezvládla.. *9*
No tak sem se prokecla... tak a teď čekám to samý i od Vás co baví Vás...?? *14* -
-
Re: Ehmm??
Já to mám vcelku jedoduchý, když mám volno tak buď jdu něco nafotit do přírody, nebo jedu na nějakej ten hrad nebo zříceninu. A když nejsem zrovna mimo dům, tak se ty moje činnosti většinou týkají očítače. Kromě diskuze tady, hraji hry na PC, poslouchám muziku, případně něco málo čtu. -
-
Re: Re: Ehmm??
Tve ty seš ale zženštilej dobrodurh ... *15* *15* *15* *15*
A já myslela že proháníš o půlnoci Harleye po městě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm??
Nejsem zženštilej! Zase vymejšlíš kraviny. *15*
Prohánim tak maximálně kolo. *1*
-
-
-
Re: Ehmm??
Drsně ty, :-) třeba se ti to jednou splní :-)
Já si každý den zpívám, zpívám si pořád i ve škole a taky strašně ráda píšu romány, uvolním se u toho a aspon na papíře si s ním své sny. *3* -
-
Re: Re: Ehmm??
No to mě učitelka řekla, že nevydržím v realitě a mám svůj vlastní svět do kterého utíkám při hodinách a když mě vyvolá tak nevnímám ... *15* *15*
Možná je to tak, při hodině se tak nudím že myslím na spousta věcí a prostě až zajdu někam do krdele pak řekne Míšo a já co kde sme? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm??
Je mi to jasné, já se v hodinách snažím dávat pozor a ve škole jsem celkem v realitě, ale doma už jsem opět ve virtuálním světě ..... nejhorší je udržet pozornost v kostele, to je marná snaha. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm??
Ty chodíš do kostela? *15*
Já byla v kostele jenom dvakrát, na svatbě tety a na křtinách ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm??
chodím no :D
-
-
-
-
-
-
WTH na youtube
Tak už je to i na youtube http://www.youtube.com/watch?v=OPA3 NOAHdX8 *15* -
-
Re: WTH na youtube
Tak už to tam neni. *8* Zase to ztopili kvůli autorským právům. -
-
Re: Re: WTH na youtube
To sou takový svině na tom youtube !! *8* *8* *8* *8*
Pardon, ale jako tohle není normální ... *8* -
-
Re: Re: Re: WTH na youtube
do hajzlu už s tím!! a proč mi to jede? :-( -
-
Re: Re: Re: Re: WTH na youtube
Protože to nemá brzdy... co já vím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH na youtube
ale holkám nejspíše jede, protože ho sdílejí na fb. *7* *15*
-
-
-
-
-
-
xD
Taky čučíte na ten klip firt dokola ... *15* Já teda jooo ... *15* A nejlepší sou ty Avrilky ksichty a nebo jak urve to zrcátkooo *15* *15* *15* *15*