Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Příběh

Vím, že si Míša stěžoval, že pořád jen píšu a píšu a nic o vás. Tak tady je výsledek mého nového díla. Snad se bude líbit, pokud to někdo vůbec bude číst. :D http://mirosmajda.wgz.cz/fan-fictio n
  • kvatro

Goodbye Lullaby

Pro ty co ještě nevědí pravdu o GL (to bude už jenom Míša)*15*

Nikdo z nás album nestáhl a nikdo ho neslyšel. Nikde neuniklo a na ulož.to taky žádný soubor nebyl. Celé to bylo nahrané, prostě jenom mnou vymyšlený vtip. *15* *15* Musíme si zkrátka počkat na skutečné CD. *3* Díky všem za spolupráci.

Některé reakce si nemohu nechat pro sebe.
    Kačka:
    "jááááááá, jáá, já vás zabiju!!! :D:D:D:D Máte jediné štěstí, že mám ted tu nej náladu ♥ jinak byste byli mrtví!!!! :D:D:D:D Chjo xD ..."

Hanka:
    Ty hajzlíku...:D No počkej... tohle te jen tak neprojde...:D Ale jinak jako uznávám... je to fakt dobrý..:D

Míša:
    oni to smazaly svině, do háje
    já to potřebuju chci ty písničky
    áááááááááá já to už ten měsíc nevydržím.

*15* *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Goodbye Lullaby

Já už se fakt jen směju. *15*
    • sharpay1995

Re: Goodbye Lullaby

Ano... tak se všichni zasmějme..:D :D
  • sharpay1995

:)

http://www.youtube.com/watch?v=JeIE HExrMYY&feature=player_embedded#at= 194
    • sharpay1995

Re: :)

U toho jsem se celkem nasmála..:D
      • kvatro

Re: Re: :)

No my jsme se zasmáli taky, ale ne z tohohle. *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :)

týý... ticho buď..:D A mluv k věci..! :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :)

xDDD hej to jsou blázni! xDDDDDDD
  • sharpay1995

WTH live

http://www.youtube.com/watch?v=v-7n 1vXLy3g&feature=player_embedded
    WT H live v Paříži...
    nevím, jestli to blbne to video, nebo je to playback a dost blbě nazpívaný... protože zvuk se vůbec neshoduje s obrazem...
    • vterinka

Re: WTH live

playback to fakt není! :D Kdyby jo, tak je to mnohem hezčí! :D Ten zvuk je fakt pošahaný, ze začátku u toho málem spí a chvílema se mi to zdá falešné, na silvestru to měla lepší!
    • xkostex

Re: WTH live

playback to 100% neni maj posunuty zvuk
  • kvatro

GL

Z tohohle se zblkázníte *14* *14* *14* přeed chvílí sem slyšel celý GL Zřejmě to uniklo někde v Brazílii. Je to úplně ty písničky hodně dobrý.Teda až na Blackstar. Komu se líbí Too Much to ask, tomorrow nebo Fall to peices nebo Naked , tak s tim bude určitě spokojenj. Prostě je to zatím podle mně úplmě mejlpeší album. No musíte to sylšet samy. *14* *14* *14* *14* *3*
    http://www.uloz.to/7778039/avril-lavigne-goodbye-lullaby-rar
    • xkostex

Re: GL

*14* *14* *14* ja to taky slisela a je to naprosto bozi album! slintam tu nad tim jak bernardin nad obedem! *14* fakt dokonalost *14*
      • kvatro

Re: Re: GL

Už to vdim, dneska se neodlepim od repráků. *15* *15*
        Můj favorit je Everybody Hurts. *14*
        Tak jsme se přce dočkali. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: GL

Děkuji ti!! Jsi zlatíčko největší!!! To CD je fakt boží!!! ♥ Mi se líbí všechny!! ♥ *14* *14* *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: GL

Míšánku... přepošleš mi to prosím taky, nebo ty Kači... *9* *3*
            hana-k1995@seznam.cz *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: GL

Míšo, to je zajímavý. Jak se tady mluví o Goodbye Lullaby, tak najednou máš počítač k dispozici. *1*
              Včera si tu taky nebyla, zrovna když sem tu dával ten odkaz, místo toho si proháněla ICQ.
              Ono to s tebou a s počítačem nebude zas tak vážný jak tu popisuješ. *13* *8* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: GL

Mě prosím taky prosím prosím prosím mooc ... na e-mail: puspuspusinka@seznam.cz a nebo pudink.jarda@gmail.com ... *14* *3* Prosííím... *4*
        • vterinka

neeee ten soubor už je smazaný!! :-((((((((( že mi to prosím pošlete na meil Fiserova4@seznam.cz! :-(( Moc prosím! :( Míšo ....
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: GL

Nádherná píseň *14* *4*
        • xkostex

ja taky ne asi snima pudu i hajat *15*
  • xkostex

:(

nesnasim skolu!!!! dneska sem se musela patlat s nakim blbym popisem jak sme stravili jeden den na naky divni lodi. ted jeste po asi 5ty mame delat zas ten stejnej ukol z ajini My family cos asi opisu ten minulej se mi to nechce vymejslet a jeste na patek mam udelat nakej navrh grafiti jenze ja je neumim a vubec nic me nenapada! nenapada vas nakej napis nebo neco co bych mohla nacmarat ve skole na stenu? *15*
    • vterinka

Re: :(

juj toho máš! :-(( ... no s tím grafity, napiš I ♥ Avril :D:D:D
      • xkostex

Re: Re: :(

jo ten napis sem chtela ale to o deme kazdej ceka *15* sem kamosce rekla ze bych tam nejraci napsala Welcome to hell nebo What the hell a ona mi poradila at tam napisu School? What the hell?! ale to mi asi neproujde *9* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :(

aha xD no tka to nwm jestli by prošlo :D
  • puspuspusinka

Ahoj :-)

Ahojky, tak jak se máte bando moje... *14* Koukám, že už jste od Kajušky slyšely všechno, no táta řekl, že si začínám moc zvykat, na kompa, že ho budu mít o víkendu an hodinu, takže mi ho nebude půčovat tak často jenom asi jednou za 3 týdny, jinak bych se neučila ... *9* Takže já sem byla zase úplně mimo, když jsem si představila, že budu prostě na tom takle, i když vím že se z toho svět nezhroutí, když nebudu mít počítač, tak stejně se shroutím, protože mi chybíte!! No takže takle to je... *9* *9* Já úplně v breku psala Kajuš a Elis hnedka, protože sem někoho potřebovala... *3* Děkují holky že ste mi odepsaly a uklidnily mě... *14* *14* Mám Vás moc ráda... *14* Teďka sem tu na skok, sestra mě sem pustila... *4*
    Jinak tak jak je bandoo?? Dlouho sem s vámi nebyla... naposled v sobotu ... *9* *13* *9*
    • vterinka

Re: Ahoj :-)

Ahojky, boobku, mi je tě tak líto! :-( ..... Tvůj tatka je děsný! :-((((( ...... Už aby byly prázdniny! ;-) ..... ty nám taky chybíš, už tu nejsou strany "inteligentních" řečí :D jen občas, ale už to tu od Silvru vázne, o vánocích se kecalo víc, ale co už, přes školu není čas ... :( ... jinak se mám fajn
  • vterinka

Coffeebreaks

Ahojky už jsem to tu dlouho nedávala, nevím zda-li na to myslíte, lae prosím o hlas pro The Paranoid, moc prosím! ♥ http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#like Děkuji předem. *3* A prosím kdybyste na to mysleli a hlasovali každý den až do této neděle! Moc děkuji! :-*
  • vterinka

Karaoketexty

Ahojky, nevím zda-li jste si toho všimly, ale Avril je na karaoketextech na 1. místě. *3*
    • kvatro

Re: Karaoketexty

Naozaj áno, a má docela vel'ký náskok. Ale takmer sa ji lepí na päty Miro Pajda ktorý obsadzuje miesto druhé. *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Karaoketexty

A Kačenka má teraz asi dilema..:D Pre koho hlasovať..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: Karaoketexty

Můžu tě ujistit, že nemám a nikdy jsem neměla :D Hlasuji stále pro ... :D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Karaoketexty

Pro....???? :D
  • vterinka

Hezká fotka

Ahojky, našla jsme fajnou fotku, ta se mi líbí. http://www.facebook.com/permalink.p hp?story_fbid=108330385911595&id=10 0001333855057#!/photo.php?fbid=1648 06886899814&set=a.122040477843122.1 1591.101946899852480 *3*
    • sharpay1995

Re: Hezká fotka

Ano... má tam velmi zajímavý výraz..:D
      • vterinka

Re: Re: Hezká fotka

takový crazy xD
        • kvatro

Re: Re: Re: Hezká fotka

To je taková trochu "nečekaná momentka". To vypadá každej crazy *15* Ale rozhodně lepší než ty fotky "paničky" jak psala kačka.
          Ty fotky se mi doela líbí, jenom se mi nějak příčí že je nafotila zrovna Avril.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Hezká fotka

Závěr je fakt hezký, že se ti to "příčí" že to fotila zrovna Avril, ale co naděláme ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit