Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Míííšo

Míšo, ty taky? Tak na co sme si ty fotky se jmény dělali? .......
    • kvatro

Re: Míííšo

Pravda, pro srandu králíkům ne! Je tam teda zpátky. *3*
      • vterinka

Re: Re: Míííšo

Týjo, já koukám! Děkuji! :-* Ale jestli jsi nechtěl, tak jsi nemusel, jen mi to přišlo líto, že si to Míša změnila a ted i ty. Jsme ráda, že sis ji vrátil. *3*
        • kvatro

Re: Re: Re: Míííšo

No tak dal sem si ji zpátky už jenom z toho principu že jsme se domluvili že budeme mít každý fotku se jmény. *3*
          Míša, ta kdyby si každej den nezměnila obrázek, tak nebude spokojená. Jí to nemůžeme mít za zlý *13* *15*
          Ale Elis to je taková "černá ovce". *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Míííšo

Tak to je fajn, že to bereš tak. :-) ... no a Míša ta by byla nemocná kdyby si ji nezměnila! *15* A Elis, tak tu neřeším :D a lemohla by si na tu fotku co má ted dát jména.
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Míííšo

jo no :D je jiná :D
            • kvatro

Elis, nesnaž se z toho vykroutit. *13* *15*
              Ale ta fotka, opravdu stejná není *15*
            • xkostex

hanicko koukni se na tu fotku poradne jo. neni stejna
            • sharpay1995

no jakože Elis je pěkná opice... protože má tu samou fotku co já, jenom já jí mám hezky upravenou a stěmi jmény..:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Míííšo

ja ti dam cernou ovci! ja si jednou za uhersky rok zmenim fotku a ty me hned prohlasis za cernou ovci
  • kvatro

Fairy Tale - First part

Kdesi v zapovezené krajine pod Lysou horou, roku 1975

Hladná Donaldka sa potulovala po dedine. Nikde nebolo nič k jedlu. „Boha jeho, mám taký hlad že bych zjedla i vlastné hovno“. "Keby som tak niekde zohnala kúsok sýra", povedala si. A ku podivu, zrovna v tej chvíli nad ňou zakrúžil sup belohlavy, a v zobáku mal pekný kus kosti, ktorou pred chvílou pracno vyhrabal na neďalekom cintoríne. Sedl si na vetev a začal si na kosti pochutnávať. „Čo naplat sýr lebo kosť. Hlad je najlepšie kuchár“, povedá Donaldka. Hladná Donaldka premyslela, ako sa dostať k „chutnému“ sústu vysoko nad ňou. To by ale nebola mazaná Donaldka, aby si nedovedla poradiť. Zobrala od štátné polície vodné delo a namierila ho na supa. Splaaash! Sup za zobral z tej ľadové sprchy. „Čo to bolo Donaldka? To boly len kvapky deště, a já volám, nabijem ti ještě!“ Sup sa nehnul z miesta a tak Donaldka začala supovi lichotiť: "Aký si to krásný vták! A akého máš krásného vtáka! Tvoje perie sa leskne ako psie gule, je hebké ako hodváb! Tvoj postoj je vskutku král‘ovský. Mal by si byť král’om všetkých zvierat. Jisto i tvoj hlas je prekrásny, ta otázka je možno hlúpá, no já chcem vedeť či vieš spievať?
  • kvatro

Fairy Tale - Second part

Sup sa pýchou už nadouval, a chcel ukázat, že spievať vie. Lenže sup nebol blbý ako tágo. Ale takmer zabudol že podobnú chybu urobila jeho kolegyne vrána v jednej bajke od dajakého Ezopa. „Počuvaj Donaldka, čo ťa po tem. Som snáď dajaká spovednica lebo čo? Vystrel z mojho revieru. Lebo začnem kríčať a priidou si pro teba páni z dialničnej polície Vezír Šerchán a Ben YeaaahGrr. Šerchán si z teba urobí prešievaný vankúš.“ „No tak dobre Donaldka, teraz tréneujem na Vianočnú besiedku, zaspievame si.“ Kosť si odložil kosť na vedl’ajší vetev a spustil a Donaldka sa pridala: „Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away This year, to save me from tears I'll give it to someone special“. „To by ti malo stačiť Donaldka, spievať viem a teraz ťa už nechcem vidieť“. Donaldka si povedá pre sebe: „Takto tu kosť nezískám. Keď to nepojde po dobrem, tak to pojde po zlem.“ Počuvaj ma sup. Keď nezliezeš dole, niečo tam po tobe mrdnem“. Vyhrážá Donaldka. „Počakaj až vyleznem hore a moje tlapa s tvym zobákom splynú v jedno. Takovou ti ji vytriem až bude z teba miešaný šalát.“ Opäť vyhrážá Donaldka.
  • kvatro

Fairy Tale - Third part

„Počuvaj Donaldka, vieš vobec aká si hlúpá. Prečo ten strom jednoducho neporazíš motorovou pilou?“ Sup sa zarazí a vyzerá ako by spadol z čerešně na znak. „Já idiot, teraz som si podrezal pod sebou vetev. To som to ale kokot pojebany“. „To vieš sup, život nieje pierko!“ Povedá Donaldka a začala rýchlo podrezávať strom. Strom i so supom sa o pár chvil zosunul k zemi. Zo supa zostal pri zemi len mastný fl’ak. A kosť spadla Donaldke priamo pod ruke. „Tak mám predsa splnený sen lebo snáď sen v realite?“ povedá si pre seba radostno Donaldka. „Taká vynikajúcá chrumkavá kosť, ale bude asi skazená pretože páchne ako po Brodym vo spálni.“ To nieje možne. Donaldka sa ide pozerať zda si sup krátce pred svojou smrťou nepustil do nohavíc. „Nie sup to nebol, sup má čisto na ihrisku.“ „Že by som to bola já?“, pýtá sa sama sebe Donaldka. niekto iný tu už nieje. „Pozriem sa tedy k sobe do hangáru“. „What The Hell, to som bola já. Nemala so zjesť tech desať plechoviek paradajkového pretlaku. Teraz mám pretlak sama. To si možem s Brodym podať ruke.“
    THE END
    • vterinka

Re: Fairy Tale - Third part

Já mám dost! Já sem se nasmála! :D A vďaka za tu slovenčinu. :-*
      • xkostex

Re: Re: Fairy Tale - Third part

michale kritika: tenhle pribeh se mi libi asi nejmin a dokonce sem se vubec nezasmala cos u ostatnich jo a nechapu proc tu porad pisete slovensky nak mi to nelezue do hlavy
        • kvatro

Re: Re: Re: Fairy Tale - Third part

Kritika jo? *16* *15* Ale tvoji kritku uznávám, ono to stejně nebylo příliš určený tobě. Některý věci tam použitý chápe jenom Kačka :D
          Příště tady teda už nic nebude. Nebo spíš už nic pro tebe.
          Je to slovensky protože sem Kačce slíbil že se raz dočká pohádky po slovensky.
          Když tomu slovensky nerozumíš to je tvůj problém. Mimochodem psát tady slovensky je rozhodně lepší než psát bez háčků a čárek jak.... To je kritika zase ode mne. *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Fairy Tale - Third part

Míšo máš pravdu! Já nechápu jak někdo může psát bez interpunkcí. Tak píšu maximálně ť a ň, protože se mi to nechce psát, lae ostatní jsou na klávesnici, tak proč je nevyužít? a jink k tomu příběhu, je boží! Já se smála od začátku! :D:D:D A jsem moc ráda, žes to pro mě napsal ve slovenčině, děkuji! :-* *14* *3*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Fairy Tale - Third part

Tak k těm interpunkcím máš pravdu! Ale já už si zvykla to číst, protože málokdo s kým si píšu, píše s interpunkcí. To jsou opravdu vyjímky. Jako já mám svoje typické překlepy, na které si už všichni zvykli, ale třeba jedna kámoška píše fakt strašně! Po ní luštím půl dne, co po mě vlastně chce, to je vážně strašné! Takže u Elis je to v klidu, po ní to přečtu v pohodě. :D ... a ten příběh nemá chybu! :D A tak hláško Komu se to nelíbí ... k tomu fakt sedla! :D
            • xkostex

miso slovensky rozumim se neboj. a proc pisu bez carek a hacku je to ze pak pisu desne pomalu a me to depta a za ty chybi nemuzu ja mam dyslexii a dysgrafii a jeste neco s cislama a ted nevim jak se to pise takze si nestezuj *15*
            • kvatro

No že jo, psát bez interpunkce je úplně šílený. *15* *15*
              Ale horší je to po ní číst, a to sem tady ještě nezkritizoval to, že v každé větě udělá několik gramatických chyb. Já teda osobně když píšu rychle tak taky udělám překlep nebo hrubku, ale to pouze když se mi nechce nad tim přemýšlet. Ale některé ty její chyby jsou jako pěst na oko. :D
              A když se smíchá všechno dohromady tak mám z toho jejího příspěvku Kanadský národní sport.
              Ty háčky a čárky by se daly omluvit pouze pokud by Elis vlastnila předpotopní počítač s operačním systémem MS-DOS, kde háčky čárky ještě nebyly. *15* *15*

To se týče toho příběhu, je to myslim ode mne docela standartní. Ale pro to mám taky jednu hlášku: Komu se to nelíbí, ať si p.... p..... *15* Elis se stejně směje akorát samým ptákovinám, který zase nepochopím já.
  • kvatro

Každý má svého dvojníka :)

Na konci té stránky je i dvojnice Avril :D
    http://www.blesk.cz/clanek/zpra vy-tip-od-vas-celebrity/120904/klau s-willis-i-paris-hilton-kazdy-ma-sv eho-dvojnika.html
    *15*
    • vterinka

Re: Každý má svého dvojníka :)

tak to je mazec xD ale byla ji dost podobná! Tkaže to "prý" bych tam nedávala!
      • kvatro

Re: Re: Každý má svého dvojníka :)

Každej kdo dobře nezná Avril jak vypadá, nebo není její fanoušek, tak by si ji mohl s ní splést. *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)

No já si to taky myslím! :D
    • thenilly96

Re: Každý má svého dvojníka :)

zas tolik ji podobna neni, ja znam holku ktera je Avril mnohem vic podobna
      • kvatro

Re: Re: Každý má svého dvojníka :)

Jo, tak to bych chtěl vidět *3* Možná tak když si přes obličej nalepí plakát s Avril. To by tam jistá podoba potom mohla být. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)

tak to bylo hezké! :D:D:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)

je ji stopro podobna ale jen ta mikina s mikinou
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)

Ale Kecy v kleci. Elis, Elis s tebou to jde z kopce *15*
  • kvatro

.

Tak sem tady po chvíli zase zpátky, snad sem o nic nepřišel. *15*
    • kvatro

Re: .

No takže přišel *1* Míša už tu neni *1*
      • vterinka

Re: Re: .

xDDDDDDDDDDDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: .

Aby tě ten smích za chvíli nepřešel. *13* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: .

No na malý moment mě přešel, ale už je opět tu :D
  • puspuspusinka

Zdar ... :'(

Bando musím jít ... tak čáááo lidi ... zbožňuju Vás ... *14* *3* *14*
    • kvatro

Re: Zdar ... :'(

Ahooj Míšo *14*
    • vterinka

Ahoojky zase někdy! :-*
    • xkostex

mejse a zase se ukaz *14*
  • xkostex

?

lidi neznate nakej dobrej film? at mam vecer co delat nejlepe nakou komedii
    • puspuspusinka

Re: ?

Mě se momentálně líbí film Jarmark marnosti ... *14*
      • kvatro

Re: Re: ?

Jarmark marnosti, na to bych se nekoukal ani náhodou.
        Už jenom prot že to je romantické drama. Kdyby to byla tak romantická komedie, to už by bylo něco jinýho. Nic pro mně *13* *15*
      • xkostex

Re: Re: ?

ten sem uz videla a moc sme to pochopila
  • puspuspusinka

Já sem v šoku ...

Teda Míšoo ... teď si mi dokázal jak mě máš rád ... moji nehodu bys nesl těžce ??? *14* *14* To bylo to nejhezčí co mi kdy jakej kluk řekl... *14* *14* *14* A to ti můžu klidně odpřísáhnout že kluci sou na mě většinou hnusní ...
    • kvatro

Re: Já sem v šoku ...

V šoku? Z pravdy může bejt každej v šoku. Nesl bych to těžce, protože tě mám rád. *14* *14*
      Protože si to zasloužíš aby tě měl někdo rád, a aby ti to říkal. To si zaslouží přece každej. *1*
      To že jsou na tebe hnusní, je možná pouze že tě nepochopily. *3* Mně většina lidí taky nechápe, a najít si spřízněnou duši je pro mně taky těžký. Tady se mi to podařilo najít vás, díky Avril.
  • xkostex

aaaaaaaaa!!!!!!!

twl lidi byste neverili jak nektery lidi dokazou nasrat! sme dneska meli prvni 3hodiny toho projektu co mame na konci brezna. twl se tam seru prez 2 hodiny s napisem na to grafity a 3hodiny doma a pak si pul hodiny pred koncem vyucovani prikraci hostaska a zacne nam do toho kecat at nedelame napisy at raci udelame nakyho hrocha a do toho nakej grafit. twl jako kluci si tam klidne muzou mit napisy a nam se do toho sere! sama nema zadnou skupinu ale kecat umi to jo kr*** jedna! ja se ji na ts projektovi dny muzu vykaslat at si na tu blbou zed nacmara neco sama! me nehorazne nasrala! *16* *16*
    • kvatro

Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

Elis tady nejsme v kostele. *15*
      Už to tu vypadá jako Elis zpovědnice, vždycky se tu vyleje kvůli škole. *1*
      • xkostex

Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

ja vim ze nejsem v kostele a nejsem nabouzenska ale proste me to tak sere ze sem to nekam napsat musela
        • kvatro

Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

To je v pořádku, to sem klidně napiš. Když tě něco sere.
          Mně jen tak nic nenasere, za těch pár let sem se proti tomu totiž obrnil. *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

to mas dobry me nasrala tak ze sem tam zacla skoro se vsim hazet a vytehala sem si papiry ze sesitu *15* aspon ze mi Patrik spravil naladu sice sem mala kvuli nemu kaminy skoro vsedne ale byla sranda *15*
    • vterinka

tyvole! hej úplně s tebou soucítím! To je kráva!! Božatko! :((((((
      • xkostex

Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

miso to bych ji sice s radosti rekla a klidne bych ji to i s venovanim napsala na tu debilni zed! ale nechci odejit s reditelskou a na ty dny se ji urcite vyseru stejne tam nebudu tak mi to muze bejt jedno. a kacko diky ze semnou souhlasis
        • vterinka

Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

hej máš pravdu! ředitelská ti za to nestojí, ale ser na ni! At vám příště řekne rovnou, co tam chce!! ... jinak nemáš zač ;-)
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

no presne predem to nerekne ale pak kdyz uz to mam hotovi preklesneni v mensim na navrhu a uz sem to chtela ukazat prokopce a jit to nakreslit na stenu pride ona a rekne ze tohle ne a ze tam chce obrazek toji nestaci ta hvezda co sem udala vedle toho?
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

To jsou prostě jenom takový, co chtěji akorát buzerovat. *15* *15*
              Takový úplně nesnášim, a přitom je vidim každej den. *16* *16*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!

omg!!! Mám z toho nerva už ted! :D Fakt do řiti nakopat takové lidi! :-(((
    • puspuspusinka

*15* *15* Hey to jí řekni ... ať si tam načmárá něco sama... proč by ses s tím měla srát ty když stejnak tam příští rok nebudeš ... ser na ní na kozu ... *15* *15* *15* ale pobavilo mě to jakoo *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit