Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Doufám, že dneska zase všichni nezmiznete v 9 hodin ... máte všichni večerku nebo coo??? *7* *15*
    • vterinka

Re: ...

No večerku sice nemám ale po hooodně dlouhé době jsem šla dřív spát, což je před 11 hodinou, protože to není žádná sranda chodit spát po 11 večer a vstávat v 5. a dneska bych byla ráda v posteli do devíti, nejlépe v osm, tak se chci jít učit, at už to mám za sebou. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Vy ste cvoci, já du až ve 12 a v 5 stávám abych udala úkoly a vše do školy *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

no tak nwm kdo je tu větší cvok, lae každopádně aspon sedíš doma na zadku *1* *1* *1* Já jedu půl hodky busem, pak půl hodky vlakem, pak 15 minut tramvají a o půl osmé, i dřív sem ve škole. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Kup si vrtulník a přistávej na střeše školy. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

dík za radu *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: ...

to jestwe nevim na zejtra mam do skoly jen domacak z fyziky kterej nechapu tkaze pokudse najde nekdo kdo ji chape at da vedet tak snad ne *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Máš to udělat jednoduše, když něco nechápeš tak se di vožrat a pak se oběs na hajzlu a je po problému tj ta nej terapie *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: ...

na to zapomen rada bych se dozila aspon 16tin
          • kvatro

No co je jako toto? Vy se tu bavíte o takových věceh.
            Pokud se snad chce někdo oběsit, tak lepší je se na záchodě rozřezat motorovou pilou a potom se postupně spláchnout do hajzlu. Čistá práce.*15* *15*
            • kvatro

Vy jste si tu s tim začaly!
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* *15* boze ty ses morbidni miso jak sis ho mohla vzit? *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

*15*
            Já to taky neskoušela, ale Jitka joo ožrala se dorazila domů máma jí seřvala a zmlátila a ona jí řekla fajn nesnášíš mě tak já se oběsim a máma na ní jo a kde prosimtě ... a ona se zavřela na hajzl a řekla na záchodě *15* *15* *15* Jakoo já měla doost *15*
            • puspuspusinka

No oni mají ještě tu šňůru na hajzlu ... takže by se na ní namotala pak spláchla a bylo by to *15* *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* *15* jo a jak by se ji to povedlo *15* *15*
  • puspuspusinka

Dotaz pro Haničku !!

Haničko, víš vůbec o tom že máš new přezdívku od Michala?? *15* *15*

"KALKULÁTORKA" *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Dotaz pro Haničku !!

Míšo? jak jakou novou přezdívku... takže už né Telefonistka, jo?? :D No tak ok, ale proč zrovna tamto? :D :D
  • puspuspusinka

Slohovka...xD

Lidičky, psaly jsme ve škole slohovku na téma: "Můj Životní Vzor" Teda teprve si jí připravovaly a psát se bude v pondělí, ale já psala tuhle *14*

Už 4 roky, je pro mě jednou z nejlepších kanadská rocková zpěvačka Avril Lavigne. Miluju jí proto co všechno v životě dokázala. Tato zpěvačka pomáhá dětem, kteří jsou na vozíčku nebo mají jinak zničený život. Pomáhala také v akci "Pomoc pro Haiti". Je to zpěvačka, která zpívá ve stylu rock, punk a trochu pop. Její písničky se mi nikdy neoposlouchají. Má je vždy tak živé a pokaždé zpívá o určitém téma. Do svých písní vlkádá své srdce a cit, je neskutečně hodná, a rozdává se těm, kteří jí potřebují nejvíc, má velké srdce. Tuhle zpěvačku jsem ti hlavně zamilovala, pro její beznadějnou ale skvělou paličatost, je super a má vlastní hlavu
    a svůj style a řídí se heslem, pokud chceš něco dokázat tak buď v první řadě hlavně sama sebou! Tímto heslem se snažím více méně řídit i já . Je to také módní návrahářka, má i svou značku a také pracuje v poslední době na parfémech, říká, že jí to neskutečně baví, a uvolňuje. Její prozatím dva parfémy jsou Black Star a Forbidden Rose. Miluju jí. Je jí 26 let a myslím, že za svou 8 letou kariérou nechala kus pořádné práce a kus svého života. Je to vážně člověk, z kterého by si měl každý vzít příklad. Moc takových není a já sjem hrdá na to, že jsem její fanynka!
    • sharpay1995

Re: Slohovka...xD

Slohové práce asi nejsou tvá silná stránka, že? :D
    • vterinka

Super! Moc pěkné, povedlo se. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Slohovka...xD

Jéé Ahoooj... *14*
        Díky moooc *14* *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Slohovka...xD

Ahooojky *3* .. Nemáš zač. *3*
    • puspuspusinka

Joo a ještě to není vše, ještě něco vymyslím, ale to je zatím vše co sem stihla dneska ve škole, jestli chcete přispět moudrým nápadem, tak rposím *15* *14*
  • kladik

xD

Par dnu tady nejsem a už saze plno pospaných stran. Málem jsem smíchy spadl ze židle *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: xD

Jenom málem??
      No já tu nebýt a pak zjistit, že se tu někdo oženil (Michal) a vdal (já) tak spadnu úplně a ne jenom smíchy *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

!

Kačenko, pro tebe to možná nebylo nic, ale por mě vše, to nikdy pro mě nikdo neudělal, že by se mě zastal a já byla úplně nadšená, když jsem viděla jak Vám na mě záleží *14*
    • vterinka

Re: !

Svých přátel jsem se vždy zastávala a zastávám, takže to byla maličkost a jsem ráda, že tě to potěšilo. *3*
  • xkostex

kde jste?

to si hrajete na vymreni dinosauru nebo co? jako kde vseci ste?
    • vterinka

Re: kde jste?

Tak pro info, já už jdu spát, dobrou a měj te se krásně! *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: kde jste?

... To tu máte všichni večerku v 9 že joo ... *15* No dobře zlatíčko dobrou nooc .... *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: kde jste?

*1*
      Bože, zlatko, copak to tu neznáš? *1*
      • xkostex

Re: Re: kde jste?

prave ze znam. za to muze urco to zatmeni co prej bylo rano *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: kde jste?

Nooo, to je pravda, ve škole jsme se na něj koukaly přes lopatku na smetí *15*
          A bylo to hustý, ale bylo jen na 80% ... *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: kde jste?

my ne uca prisla do tridy a rekla prave probyha zatmeni slunce a mi jen coze?
  • :-!!

Avril každý den během tohoto týdne zveřejní na svém oficiálním YouTube účtě jedno video ze studia z nahrávání Goodbye Lullaby!
    • puspuspusinka

Re: :-!!

COO?? To jako fakt??
      Bože to je báječné ... *14*
      • xkostex

Re: Re: :-!!

joooooooooooo a asi nevis kdyz bude video What the hell co?
        • Re: Re: Re: :-!!

zatím jsem oběvila jen tohle uvítací video....

http://a-lavigne.blog. cz/1101/avril-welcome-to-happy-hour

teda dost se těším na něco delšího *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :-!!

jo to sem ted taky videla boze ja se tesiiiiiiiim
  • puspuspusinka

NAŠE HESLO !!! :)

VŠICHNI ZA JEDNOHO, JEDEN ZA VŠECHNY !!!
    Tohle přesně na Vás platí ... *14*
    Jste nej parta !!! *14* A děkuji Vám ... já kvůli nim brečím, že jsem je ztratila a při tom, mi všichni radí ať se na ně vykašlu ... *9*
    • vterinka

Re: NAŠE HESLO !!! :)

Neboj, tady jsi v bezpečí, my tě nedáme!!! A pro ně nebreč, jak se zdá, tak nebyly tak dobré kámošky, za které se vydávaly!
    • xkostex

Re: NAŠE HESLO !!! :)

hey slohlas mi hlasku! *15* ne delam si srandu
  • puspuspusinka

Děkuji Vám :-*

Michale Elis a Kačí, děkuji Vám mooc ... *14* *9*
    Jste moji nejlepší přáteléé, moje rodina, moje vše ... MILUJI VÁS ... a že jsem se s nimi pohádala mě mrzí, ale pochybuju, že se semnou budou někdy bavit? Nejdřív mi křivdí a teďka mě úplně ignorujou ... *8* *9*
    A já je považovala za kámošky... děkuju Ti Kačenko že jsi se mě zastala, a Elis tobě též, jset báječnéé ... *14* *3*

Vážně jste se vyznamenaly ani sem nevěděla že pro Vás tolik znamenám ... jste vážně ohromní a úžasní ... *14* *4*
    • vterinka

Re: Děkuji Vám :-*

Dyt to nic nebylo Míši! *14* *3*
    • xkostex

Re: Děkuji Vám :-*

Pro tebe cokoli!
      • puspuspusinka

Re: Re: Děkuji Vám :-*

Díkys ... *4*
  • puspuspusinka

Děkuji :-*

Elis, děkuji, to jak ses mě zastala, to byl překrásné, nikdy tohle pro mě nikdo neudělala, nomrálně breečččííím ... Takle se pozná opravdová a nejlepší kamarádka, zastáváš se mě a nikdy mě nenecháš v loji ... Miluji Tě... jsi vážně poklad ... *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Děkuji :-*

Káťo ty taky??? *14* Bože holky vy jste báječnéé *14*
      • vterinka

Re: Re: Děkuji :-*

Ona smazala všechny tvé příspěvky, i ty naše, tak to je zlé.
        • kvatro

Re: Re: Re: Děkuji :-*

Co se děje? Co Míše provedly?
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Děkuji :-*

Právě jsem se dozvěděla, že moje nejlepší kámošky, nejsou vůbec kámošky, odkoply měě... *9* *9*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Děkuji :-*

přesně tak! *3*
            • xkostex

jo miso mi te nikdy neodkopnem! to bysme musely byt pekny svine ale to mi nejsme. a pokud te jeste nekdo bude srat rekni mi si to snima vyridime *15* *4*
            • kvatro

Míšo, to je mi líto. *9* Ale pokud to byly opravdové kámošky, tak se vrátí. Určitě!
              Dobří přátelé se občas pohádají. Ale stejně to nechápu, tebe přece musí mít rád každý. Jsi skvělá holka a fajn kamarádka.
              *3* My tě tu máme rádi.
      • vterinka

Re: Re: Děkuji :-*

to by udělal každý komu na tobě záleží a kdo si přečte co se tam děje. *3* Ty jsi super holka a mám tě moc ráda. Už jak jsi psala u Kikeho, tak jsi mi byla sympatická a ted tu. *3* Snad to ta Kajuška pochopí a omluví se ti. *3*
        • puspuspusinka

Ona se mi nikdy neomluví ... nikdy ... ona se neomlouvá ... *9* Vlastně ani nemá za coo ... možná je to přece jen má vina že jsem nešla za nima aspoň na chvíli dneska... *9*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Děkuji :-*

Hloupost, ty za nic nemůžeš! *3*
        • xkostex

nemas zac *4* a kajuska to asi moc nepobrala vsechno to tam smazaly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit