Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

...

Pribeh je podle skutecne udalosti. Vsechny postavy a udalosti jsou vymyslene nepopisu ji realitu!
    jednoho vecera stala se mi hrozna vec. ja krava prohlasila Michala a Míšu za manzele po 20letech. Michala to tak vzalo ze si ji chce vzit zejtra ve Vodnanech. a ja si jen rekla WHAT THE HELL?! od zejtriho dne budu prat a varit pro 3! misa se cela nadsena vydala za Avril pro svatebni saty.rekla ze se vrati o pul 10. jenze uz byla davno pulnoc a misa nikde. Michal si zacal delat starosti. a tak si z ni zacal delat srandu. ubehl tejden a misa stale nikde a tak Michal nestracel cas. 8 dni po Misine odletu MIchal predstavil sou novou nastavajici. Taylor Swift. zabouchl se do ni kdyz mu zaspivalo Love Story tato pisnicka se stala i jejich svatebni. ale pak 3.11. 2012 o pul 10 vecer klika cvakla Misa leti Michal ji teste pred rozmaznuti chyti. cela stestna ho obejme. ale michal ji od sebe odstrci a rekne "poznal sem Taylor zaspivala mi Love story a od ty doby sni prozivam horory. misa se naslala a ke me se vratila. ja cela nadsena ze uz nemusim varit a prat pro tolik lidi vyletela s zehlickou na runway ale co se nestalo srazil me ten pomalej vozik se zavazadly. no ale co mela sem krasnej pohreb sesla se na nem Prastena parta a dokonce pozvali Avril a Evana ktery mi na rozloucenou zaspivali Slipped away. a ted mi misa kazdodene okopava hrobecek.
    P.S. Michal se z Taylor zblaznil a stravil zbytek zivota s Hancou v Opave a porad dokola si spival Mel Taylor plnou hlavu o jeje a na nic vic nemyslel o jeje a jednoho dne Taylor sezehl si aaaaaaaa kurva. a jaky z toho plyne ponauceni? nevim ale Michale a Miso hodne stesti!:D
    • puspuspusinka

Re: ...

Už to čtu po 3. a mám pořád ten šílenej záchvat smíchu ... tohle nemá chybu ... *15* A já ti dám že skončím bez manžela, já taky chci někohoo ... tohle není fér ... *9* *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: ...

Neskončíš bez manžela *13* Máš přece mně. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

No ... ty mi jaksi taksi zdrhneš s Taylor Swift ... *15*
          Ale sem se na tebe nasrala... jakoo ... to sis nemohl vybrat Avril když už?? *15* Zrovna Taylor ... no to si to chytl ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Taylor Svišť *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: ...

smula zadnej nebude:P:P *15*
  • puspuspusinka

No super

Koukám, že se náš kritik dostavil, musím si dělat reklamu, tvoje pohádky sou dokonalé a mě se koenčně nějaká trochu povedla, tak chci aby jí četli všichni ... *15* *14*
    Víš ... víš ... víš ... nevíš ... *15*
  • kvatro

Pohádka

Jednou takhle v zimě, se upír Krveláček Fialáček a jeho kočka jménem Packa. Vydali starým autem do města pro bochník chleba. Upír ovšem neměl moc peněz, protože upírské řemeslo už téměř vymřelo. Jeho jedinou obživou bylo hraní na trubku, a čekat až mu lidé dají do klobouku minci. Či něco málo k jídlo. Občas mu lidé dávali i ohryzky od jablek.
    Pokud chtěl lepší jídlo musel se v noci, ve tmě hrabat v popelnicích.
    Štěstí je tak krásná a přepychová věc, pomyslel si.
    V samoobsluze, kam občas chodil kupovat housky. Se mu posmívali jaké má špičaté zuby a jemu zahnutému nosu říkali červená paprika. Vždycky takový huronský smích ze všech stran. Upírovi to bylo moc líto.
    Po pár ujetých kilometrech, dostalo upírovo auto smyk. Roztočilo se do hodin. Tohle nedopadne dobře.
    Auto nakonec prolétlo hromadou sněhu, kočka Packa přitom prolétla předním sklem a zastavila se až o vysokou trávu u rybníka. Auto i s upírem vjelo doporstřed rybníka. Křup, led na rybníce se prolomil. Upír krátce před svoji smrtí viděl jasné bílé světlo. To je konec našeho upíra.
    • xkostex

Re: Pohádka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twltak tohle nema chybu *15* *15* diky diky diky
    • puspuspusinka

Re: Pohádka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Dobrý
  • puspuspusinka

Pohádka xD

O Upírovi Fialáčkovi a upírce Trupce
    Byl prosinec a všude byla zima, sníh, na rybnících led, a nikde nebylo ani živáčka, jak venku mrzlo. Jedné noci, byla pořádná tma, a Upír Fialáček a upírka Trupka se rozhodli, že uspořádají Párty. Pozvaly tedy všechny čarodějnice a upíry a bytosti, které znaly na Bochníkovou párty. Celý den, proto upírka Trupka pekla a pekla chléb, housky, rohlíky a bagety. Upír Fialáček zatím připravoval pomazánky, dal do ní vše co našel doma, takže trávu (aby byla legrace), nějaké ty ohryzky, potom našel slánku pepře a papriku, tak to tam dal celý. Když byly s tím vším hotoví, zazvonil zvonek, šli proto otevřít, a hosti se nahrnuly do domu. Všichni šli do jídelny a ke sklence jablečného džusu si daly i nějaké ty chlebíčky a rohlíčky s pomazánkou, a jak byla ta pomazánka nadopovaná pepřem a trávou, tak se všichni nejdřív málem udusily a potom smály. Za okny byl ten večer slyšet smích a vypadalo, to že se všichni skvěle baví a jsou šťastní. Když se ráno Fialáček a Trupka probudily, bylo už světlo. Rozhodly se uklidit ten nepořádek. Na střeše našli svou milovanou rozmáznutou kočku, byly z toho nešťastní, ale už se to nedá vrátit, potom viděli, že jim někdo ukradl jejich krásné 1350 let staré autíčko. Ale co bylo úplně nejhorší, že všude po baráku nacházely spousta a spousta peněz. To bylo pro ně hrozné měly 2 000 000 dolarů, a nevěděly co s nimi. Nakonec usoudily, že si s nimi zatopí, aby jim bylo aspoň teplo. The END xDD

Jako sorry Elis, ale na tak debilní slova, se fakt nedá nic nomrálního vymyslet, jakoo mě nic nenapadlo ... *15*
    Ale Michal na ěnco příde ... známe hoo ... *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* dobre miso *15* a dik doufam ze Michal taky neco vymysli
      • kvatro

Re: Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* *15*
        Úplně jsem z toho explodoval smíchy.
        *14*
        No tak to zase ne, ale je to oprvadu dobrý. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* *15* Chtěla bych tě vidět explodovat smíchy ... z toho bych sama explodovala smíchy, pokud ty exploduješ smíchy... *15* *15* *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*twl tohle me rozesmalo snad jeste vic neez ta pohadka *15* *15* nic ve zlim
  • sharpay1995

Vzdávám to...

Já už to ani nečtu... sem tady jednou za den a když vidím kolik toho je, tak se na to můžu tak vykašlat... taže až se Bude něco dít s Avril, tak mě upozorněto, to si přečtu ráda..:)
    • puspuspusinka

Re: Vzdávám to...

A doufám žes četla mojí pohátku *15* Tu ze včera tam je to celý o Avril a o nás *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Vzdávám to...

Jako sorry, ale přes ty miliona příspěvků jsem na tvoji !pohádku" jaksi nenarazila..:D
      • kvatro

Re: Re: Vzdávám to...

Nedělaj tady pořád reklamu na ty svoje rádoby pohádky. *15* *15*
    • xkostex

Re: Vzdávám to...

fajn az se neco bude dit mi ti napisem *15*
  • puspuspusinka

EHMM... xD

Michale, Elis pro nás vymyslela soutěž ... Kdo napíše lepší příběh/pohádku na tyhle slova

smich stesti penize houska svetlo tma bochnik kocka trupka trava upir fialacek noc paprika ohrizek snih auto zima led

Deš do toho?? *15*
    Bude sranda... *15*
    Elis ale blbější slova si neměla coo?? *15* *15*
    • xkostex

Re: EHMM... xD

ja za to nemuzu to rikej nekomu jinimu *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: EHMM... xD

No fajn, tak ta tvoje nejlepší kámoška úplně nejvíc jí miluješ ... *15* ta za ty slova může že??? *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: EHMM... xD

no taky ne *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: EHMM... xD

Jakej chytrák vymyslel takový slova? To asi Elis mluvila ze spaní a kámoška zapisovala. *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: EHMM... xD

*15* *15* *15* *15* ne to nastesti ne sme dneska o dramataku kazdej meli rict jedno slovo no a dopadlo to takle *15*
    • puspuspusinka

Re: EHMM... xD

Můžou se připojit i ostatní samozřejmě. *15*
  • puspuspusinka

What the Hell ... xD

Yeahhh ... Už zase to poslouchám ... *15*
    • vterinka

Re: What the Hell ... xD

jo ve škole sem ji poušltěla kámošce a zpívala sem si ji i v laborkách *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: What the Hell ... xD

JOOOO *14* *15*
        • Re: Re: Re: What the Hell ... xD

se máte! U nás ve škole nejsou repráky.. *9* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: What the Hell ... xD

u nás jo, děcka si je půjčovaly, když nacvičovaly na besídku, ale já si ji zpívala z hlavy a ne s reprákem. *15* *15*
  • puspuspusinka

:((

Kurňa Michal je pryč ... to tu bude nuda ... *15*
    Já se těšila že se s ním budu hádat ... *15*
    • vterinka

Re: :((

ha ha, a máš po ptákách. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: :((

Hahaaa... no to teda máme všichni jestli ti to nedošlo ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :((

nedošlo, páč sem tu dneska skoro nic nečetla :P *1* *1* *1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :((

Ani mojí bezvadnou pohádečku??? *15* Jestli ne tak koukej číst ... *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :((

Superr *15*
            • vterinka

přečteno, teda já chcípám!! To je konec!! Aspon sem se zasmála! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • vterinka

ani tu ne *1*
  • sharpay1995

Pardóón...:D

Pardóón, že vám tady ruším ty vaše smysluplné a inteligentní řeče, ale něco k Avril...:D
    Myslíte si že je nebo byla Avril barbie? ptám se kvůli tomu, že tady v životopisu je osahnut věta: Ale v této době už není divoká skejtařka, jako bývala. Změnila svou image v "barbie" .... tak jako nevím...:\ :D
    • vterinka

Re: Pardóón...:D

Barbie? Ale prdy, řečičky naší babičky. Jen dospěla, tak je z ní elegantní slečna, ale ne Barbie! Na to máme jiné lidi .....
      • xkostex

Re: Re: Pardóón...:D

pokud chcete vydet pravou barbie pridete se podivad do nasi skoly do acka *15* Avril a barbie? nikdy!
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pardóón...:D

To mě taky na***o ... když sem četla že je to BARBÍNA ... Avrilka nikdy ...
          A taky mě s***u ty kecy o otm že je EMO atd. No a co tak je Avrilak rpostě jiná ... neznamená to že je to Barbína nebo Emo, je pořád svá ... dokonalá ... *13* *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Pardóón...:D

Krásně řečeno! Ještě se mi nestalo, že by se mi na ni něco nelíbilo! Je úplně fantastická! *14* *3*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Pardóón...:D

Óoooo děkuji ... *14*
              Ano přesně.. *14*
  • kvatro

Zrcadlo

Míša stojí před zrcadlem a ptá se ho: "Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi, kdo je na světě nejkrásnější."
    Zrcadlo: "Uhni, nevidím!"
    • vterinka

Re: Zrcadlo

Míšo, Míšo, co ti ta naše Mišička udělala, že jsi na ní tak milý?? *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zrcadlo

On je milej furt ... *14* *15*
        Počkej asi ti zdrhnu od oltáře ... *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Zrcadlo

Mi?? Co sem tu tak koutkem oka zahlédla, tak bylo, že si má brát tebe, ale to by to chyt. *15* *15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Zrcadlo

Chtěla si říct ... že já bych to chytla ... on neee... on by byl happy ... to já bych dopadla hrozně,.... *15* *15* *15* že ano Kačenkoo ... nebo seš další na řadě na nájemnou vraždu hned po Werunce... *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Zrcadlo

no dobře, že jsi to ty, chlapi tež nejsou svatí ... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit