-
...
*15*
Hele tak já jedu k Avrilce pro svatební šaty teda nooo ... *15* *15*
Jinak čááo ... vrátím se v půl desátý ... *15* *15* -
-
Re: ...
V půl desátý, kterej rok? *1* -
-
Re: Re: ...
No tenhlee... mám soukromej tryskáš od Obamy ... ale už sem zpátky ... *15*
-
-
-
Marriage :D
Michal a Míša
Oznamují svůj úmysl vstoupit do stavu manželského. Toto rozhodnutí bude potvrzeno dne 4.ledna 2010 na hradním úřadě ve Vodňanech.
Slůvko "Ano" vyslovíme, prstýnky si vyměníme a vše polibkem potvrdíme. -
-
Re: Marriage :D
Jooo no to je mi novinka a kdy si mě jako žádal o ruku??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Marriage :D
jde hned na věc :D....bez předehry :D....divoch jeden těší se na svatební noc :D *1* -
-
Re: Re: Re: Marriage :D
Tve nezabíjejte mě.ě.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Marriage :D
Slabší jedince teda ušetříme. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Marriage :D
*15*
-
-
-
Re: Re: Re: Marriage :D
miso to abysme pozadaly o rozvod co
? *15*
-
-
-
-
HaHa
Prosimtě. Míša se směje všemu.
Ta když stojí u zrcadla, Tak to vypadá následovně: Podívejte na to kvásné moršátko, to je tak voštomilé a legrační. jenom Puspuspusíinku na tvášičku mu dát.
Přitom tam vidí sama sebe. *15* *15* *15* -
-
Re: HaHa
Tak za prvý: díky že si myslíš že sem roztomilá ... *15*
a za druhý: na zrcadlo čumim jedině se zavřenýma očima, mě se víc líbí jak vypadám když spím ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: HaHa
*15* *15* *15* miso ses si jista ze ses bruneta? *15* -
-
Re: Re: Re: HaHa
NEJSEM.... *15*
Asi mě nějakej debil obarvil ... *9* *15* Myslím že to byl ten nahoře ... BŮH ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: HaHa
to byla Bozi osudova chyba. hned po ty ze stvoril Adama *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HaHa
*15* *15* *15* *15* *15* *15* to sme nepochopila *15* *15* *15* -
Na počátku bylo...
Elis alias had našeptávač. "Míšo ochutnej jablko" -
u mě si to například na poslední chvíli rozmyslel....měla jsem bejt blondýna....bohužel to IQ my zůstalo *1*
-
-
-
-
-
Re: HaHa
*15* *15* *15* *15*¨
-
-
???
Tve to je jak u debilů... nevíš proč bych se tě asi ptala, proč se menuješ po mě??? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ???
Jak mám vědět co se ti honí v té hlávce zelí místo hlavy. *7* *15* -
-
Re: Re: ???
No dovooool *15* *15*
Se zeptej Hanči, ona ti to vypočítá ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Nebo spíš spočítá. -
-
Re: Re: Re: Re: ???
*15* *15*
-
-
-
-
-
2. část
V pondělí doletěly do Kanady a Míšu napadl skvělej nápad, pojedou všichni okamžitě lyžovat do Vancouveru, v tu dobu tam byly Avrilka a Evan ale to ještě nikdo nevěděl, kromě Hanči samozřejmě ta si to vypočítala (nechápu jak to udělala xD).
Ale sviňa nám to neřekla… No tak jsme tam lyžovaly a najednou Míša začala ječet jak opice. A ostatní coje? A ona Ahhhhhhhhhhvriiiill … a oni co? Ale to už byla Míša pryč, lyžovala přímo k Avril, jenže Michal jí předjel a Míša to vzala přímo do prvního stromu, hezky se tam rozmázla a ležela … Elis a Hanča se rozmázli hned za ní, protože jí následovaly a Werča a Káťa jely za Michalem, ale Michal jak chvátal tak se mu to vymklo z kontroly a už obímal německýho instruktora, Werča ta obímala jeho ženu a Káťa se tlemila a jela dál, jenže Avril jí viděla a myslela že chce jenom projet tak uhnula a Káťa na ní mohla oči nechat a rozmázla se přímo u chatky s permicemi. Tak a to byl šťastnej výlet praštěný partičky a věřte mi nebo ne, od téhle chvíle už byly OPRAVDU TOTÁLNĚ PRAŠTĚNÝ, a kdo by se divil, taky vymetly všechny stromy, chatky a instruktory ze sjezdovky … xDD
The END xDD -
-
Re: 2. část
Nejlepší je jak obímám německýho intruktora. *15* *15* *15*
A Hanča kalkulátoristka.
Celý je to vlastně dobrý, díky. *14* -
-
Re: Re: 2. část
díkys... *15*
Joo z toho sem sama dosávala výtlemy... *15*
-
-
Re: 2. část
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* takze hjako uz tu fakt chcipu! -
-
Re: Re: 2. část
líbí??? *15* -
-
Re: Re: Re: 2. část
já tu mam vejtlem jak hovado z toho že Mišák objímá instruktora a na jednou cože?....ale si talent *14* *1* *1* *1* .....nejlepší je že na první třídu nemáme vychování :D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 2. část
*15* *15* *15* *15*
Díky moooc. .. *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: 2. část
a mame snad? taka parta buranu z vydlakova -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2. část
boze tak promin ja nechtela *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: 2. část
Hele my nejsme z vydlínkova my sme z Přívěsu od Letiště ... *15*
-
-
-
Re: Re: Re: 2. část
tak ne asi
-
-
-
-
1. část
Na Vlastní nebezpečí …
Jednou si takle vyrazila praštěná partička do Kasína, Michal, Míša, Hanča, Elis, Káťa a Werča. Koukly se a viděly že je tam dcl prča, tak šli. Michal hned šel k automatům jako vždy, byl úplně posedlý, tím aby vyhrál nějakou cestu do Kanady. Nakonec si s ním šla zahrát Hanča, vypočítala takové kraviny jaké bysme vymýšlely půl hodiny a máčkla na jeden čudlík najednou vyhrála zájezd pro 6 lidí do Kanady, na celý týden. Michal na ní jenom čučel ale byl rád že do Kanady konečně pojede po těch úmorných 19 letech u automatů. Hned šli všichni domů a začaly balit, protože měli vyrazit hned ráno. Elis a Míša bydlely spolu v takovém malém roztomilém přívěsu hned u letiště (mohli alespoň tak pořádat párty aniž by to někoho rušilo, letadla nadělaly rámusu samy o sobě až dost). No a balily, zabalily si polštářek Avril a Evana, všechna CD, své oblečení Abbey Dawn, plakáty a všechno co se týkalo Avril a Evana, byly do nich cvoci, i když to ostatní z party taky!
Ráno se sešli na letišti a letěly prvním letadlem, posadily je do turistické třídy, ale to se Hanče nelíbilo, tak vzala kalkulačku a zase počítala kraviny, a nakonec došla k závěru, že na první třídu nemáme vychování a tak musíme zůstat v turistické. -
???
lidi neznate nekdo vymytace dabla? me nekdo porad keca v sluchatkach a jeste k tumu nakym zhulenim jazykem kterymu nerozumim! jo a taky mi tam hraje orchestr ja uz to nevydrzim pomoc!!!!! -
-
Re: ???
Teďka sem dostala total záchvat smíchu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ???
a to jako proc? -
-
Re: Re: Re: ???
Zhulenej jazyk ... no já mám dost *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
jo a dik za radu takovou ochutu a obedovani casu za odepsani sem fakt necekala! jo a asi budu prvni kdo vty opave skonci hrajou mi naky blbosti z 50tych let! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
chcííípu ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
NUDA xD
Hey lidi kdo chcete pohádku ode mě?? *15*
Já nějakou vymyslím pokud máte zájem? *14*
Ale nee na jedno písmeno to bych vymejšlela, no nevymejšlela první větu bych dokončila na smrtelný posteli ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: NUDA xD
Sem, s pohádkou. Máme zájem! a já se možná o sobě dozvim něco novýho. *15* -
-
Re: Re: NUDA xD
OK. Jdu jí vymyslet... *15* -
-
Re: Re: Re: NUDA xD
vymejsej sup -
-
Re: Re: Re: Re: NUDA xD
Sup bělohlavý. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NUDA xD
michalku zase chytrej a vtipnej *15* domyslis si hacek nad s *15*
-
-
-
-
-
-
xD
Tu sem taky uměla, to bylo vždycky tou pidi baterčičkou sem dělala o hodinách tečky s čárky ... a psala sem tak nějaký věci a nikdo to nechápal ... ta je náhodou lehká a suepr... *15*
Hey Michale a proč se vůbec menuje po mě???
Puspuspusinkovština,... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
To se menuješ ty po mně. *15*
Sem starší takže ti tvoje jméno dali podle mně. *14* Když mi bylo pět, tak ty sis ještě cucala prsty. *15*
Pro Elis: http://morseovka.pitevna.cz/prevodni-tabulka/ -
-
Re: Re: xD
Tve já myslím to puspuspusinkovština a neee naše společný jméno ty tatare... *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Ty seš chytrá.
Ve větě Hey Michale a proč se vůbec menuje po mě???
Myslel sem že si na konci "menuje" vyneachala š.
Předpokládal sem že ti křeček vykousnul z klávesnice písmenko š. -
-
Re: Re: Re: Re: xD
michale diky *15* twl miluju kdyz se vy dva hadate jak manzele po 20letech to tu mam vzdicky vytlemi *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
no tak sorry no -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Já ti dám manžele... *15*
A pokud jde o to tak co by tam asi potom ty chytráku dělala ta puspuspusinkovština pod tím??? *7*
Haa??? No a teď mi to vysvětluj ty chytrej ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Tabulka
Tabulka pro rozluštění Puspuspusinkovštiny.
/--/../-.- ./..../.-/.-..// = Michal
/-.-/...-/.-/-/.-./---// = Kvatro
/-..-/-.-/---/.../-/./-..-/ / = Xkostex
/...-/-/./.-./../-./-.-/.- // = Vterinka
Jetě si to pamatuju. *15* -
-
Re: Tabulka
co to je prokristovy rány? to je na mě už moc! *1* *1* -
Re: Tabulka
nakej chytrej nezda se ti? to ses naucil kde? -
-
Re: Re: Tabulka
Do skauta sem nechodil ale prostě to umim.
U každého písmene si stačí zapamatovat jedno pomocné slovo. *3* Podle něj se tom potom přepíše do teček a čárek. Jednoduchý. -
-
Re: Re: Re: Tabulka
pro tebe mozna pro me je to tesky jak nevim co. pre me bylo lehky zapamatovat si algoritmy u rubikovy kostky ale u toho nejpomalejsiho zpusobu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tabulka
.--- / . // -- / --- / .-. / ... / . / --- / ...- / -.- / .- / --..-- // - / ..- // ... / .. // - / .- / -.- / -.-- // .--. / .- / -- / .- / - / ..- / .--- / ..- / --..-- // .--. / .. / ... / . / -- / . // ... / .. // ... // -. / .. // --- // .... / --- / -.. / .. / -. / -.-- // ... // -.- / .- / -- / --- / ... / -.- / --- / ..- / *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tabulka
diky za preklad asi se ji taky pokusim naucit *15* -
Jé Morseovka, tu si taky pamatuju, Píšeme si s ní o hodiný s kámoškou.
Máš tam o hodiný. Chyba! :D
Ý se ztrácí. = -.-- -
preloste mi to nekdo prosim *15* -
No tak scvhálně, pokusim se to dát bez dešifrovací tabulky. *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Tabulka
Každej má hlavu na něco jinýho. *3*
My máme taky doma rubikovu kostku, přivezenou ještě ze sovětského svazu.
Ale skládat ji, je dobrej způsob jak se nasrat. Proto většinou čumí na poličce. *15* -
-
tak to je pametnice *15* ja se stim srala tejden:D ja mam kvalitni za 9kacek od tamanu ta vydrzi skoro vse *15*
-
-
-
-
-