-
mizim
Takže lidi já se s váma loučím, vrátím se až 10.1. schánějte novinky o Av a zabijte toho magora s blbim smyslem pro humor. *3* já jedu na sebevraždu do Krkonoš *9* -
-
Re: mizim
ok tak se mej a nezabi se *15* -
-
Re: Re: mizim
Krakonoš tam Vanesu pohlídá. *3*
-
-
-
??
For Laduss...
A jak ti máme říkat?? *14*
Laduš? Nebo Vanes? *14*
Jinak já jsem Míša... *4* -
-
Re: ??
mě je to celkem jedno... slyšim na obě dvě jména *3* ale radši mám Vanesu než princeznu se zlatou hvězdou *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ??
OK. Mě se též víc líbí Vanesa... *14* *3*
-
-
-
Manžílko mojee
Elis pojď prosím na ajskoo... *14* -
-
Re: Manžílko mojee
uz tma sem *15* a koukam ze sis zas zmenila fotku ja vedela ze to nevydrzis *15* -
-
Re: Re: Manžílko mojee
hele s touhle už určitě jo *15* -
-
Re: Re: Re: Manžílko mojee
jo jasne pokud to vydrzis tak ja budu kralovna nilska! -
-
Re: Re: Re: Re: Manžílko mojee
ale bacha, pořád je to Avril! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Manžílko mojee
Avril to sice je ale jina fotka *15*
-
-
-
-
-
-
ehm
Sice Avril nemusím ale je to blbost! -
-
Re: ehm
Děkuji Kajušinko ... *14*
-
-
:-///
No to si děláte srandu???
Jak může někdo takhle vtipkovat o tomhle ... to je hnusný ... kdyby se něco takového stalo, tak bych no nevim musela se zabít nebo já nevím ... tohle bych nepřenesla přes srdce ... puklo by mi smutkem po Avrilce na milion kousků, teda jako jestli tohle jako no já nemám slov sem tak zděšená ... *8* *8* *8* *9* *9*
Takové lidi by měli chcípnout co se nudí a vymýšlí kraviny ... *8* *9*
Sem nasraná ... až to je k nevíře... *16* -
-
Re: :-///
Ani netušíte jak mám zkaženou náladu z toho kreténa, stát se něco takového Avrilce tak skočím z okna !!! *13* *9* -
-
Re: Re: :-///
Míšo klid, chápu tvé rozhořčení! Měli by ho zastřelit nejlépe, ale už se tím nebudeme zneklidnovat! *3* Máme jenom jedny nervy! *3* Mě poslední dobou sere tolik lidí, že tenhl už mě z míry nevyvede, i když to byl ten nejhorší vtip jaký sme kdy slyšela a na nový rok pěkné přivítání. -
-
Re: Re: Re: :-///
Vemu si na něj vidle z kůlny. *16* *16*
Kdyby mu každej fanoušek Avril poslal jednu po tlamě tak to nerozchodí. *13* *10*
-
-
Re: Re: :-///
presne! takovychle dementy by na net poustet nemely! jako me nasraly jak nevim co! kdyby se ji fakt neco stalo tak by asi probehla hromadna sebevrazda! -
-
Re: Re: Re: :-///
Nooo ještě že to není pravdaa... protože díky Elis, teď si mi zlepšila náladu, vybavyla jsem si jak bysme všichni skočily ze skály jako lumíci ... *15*
Jinak přesně ... na novej rok by to bylo to nejhorší ...
-
-
-
-
WTH
Jsem si stáhla WTH a poslouchám to pořád .. Šílený a krásný! -
Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
No tak to už je hodně blbej vtip.
http://seedbank.us/avril-lavign e-dies-in-snowboard-accident/838/un categorized -
-
Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
???? sice anglicky moc neumim ale něco jsem rozuměla... si dělaj srandu ne??? *16* -
Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
OMG! Co to je?? Který ichtyl to napsal??? -
-
Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
twl kdo to psal? -
-
Re: Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
twl doufam ze je to fakt vtip ted sem to dala na google a je to vsude -
-
Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
cože?? Lidi nestrašte! ... Ale víš co si myslím? Že to napsali na jedné stránce a ostatní to zkopčili! Nemáme fotky, žádný důkaz! Takže klid, hlavně žádnou paniku! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident
ttj to máš dobré, pěkné jméno -
no to jsem jednou řekla ve školce ani už nevim proč ale řekla jsem Vanesa a najednou mi všichni tak začli říkat a říkaj pořád *3* -
aha to je hezké a kde přišli zrovna na Vanesu? To by mě nenapadlo. *1* -
no v rodnym listě mám Lada, ale 98% lidí mi říká Vanesa -
no nevím, ta poslední věta mi tam nesedí, i to je možné, ale hlavě,že se to vysvětlilo. *3* a jak se vlastně jmenuješ? Já jsem Katka. :-) -
vterinka: no já to pochopila tak, že se tam zabila Brittany, že si ji jenom někdo spetl s Av protože je taky blondata.... no nic nebudem to řešit moe angličtina je hrozná až vubec není *15* hlavně že se to vysvětlilo *3* -
Elis: to mi povídej!!!!
laduss: tam psali, že AVril není mrtvá a že možná měli namysli Brittany, jestli jsem to dobře pochopila :-) -
http://www.avrilbandaids.com/forums /avril-lavigne-news-updates/1102363 -rumours-avril-lavigne-died-whistle r-take-over-twitter.html#post132445 45 -
tak moment... jestli jsem správně pochopila co psala vterinka... ale Brittany Murphy už je rok mrtvá... -
koho by nenasral?veciho kretena sem v zivote nevidela!!!!! *16* *16* -
No to teda!! Kretén jeden!! Nechci být sprostá, ale nasrali mě pořádně!! Tohl není sranda! -
ja ted nasla ze je Avril s Brodym na Hawai takze dem nakopat toho kdo to napsal! -
dyt to říkám, a navíc sem našlala toto: Did you? of course Avril Lavigne didnt die!!! .. maybe you're thinking of Brittany Murphy.. who was also a pretty blonde girl. -
uz sem klidlna vsede je ten samej clanek takze sem v poho
-
-
-
-
-
-
...
Že sem sem vůbec lezla, tohle je mooc ... já hodila takou hubu z vás ... tvee ... děte se léčit, já chcípu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
No tak to aby sme kvůli tobě dali na dveře ceduli. Vstup na vlastní nebezpečí! *15* Až sem příde Haňulák, ta tu taky hodí hubu. -
-
Re: Re: ...
Ehm... já už jsem tady dlouho...! :D A vše mám přečteno... dále nekomentuji... snad že... Elis... ten volejbal bych tě klidně mohla naučit, jelikož ho hraju závodně...:D -
-
Re: Re: Re: ...
Závodně hraješ. S balonkama na pouti. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tp je dobry j ho umet nepotrebuju me moc nebavi a navis mi z toho mame spis placanou *15*
-
-
-
Re: Re: ...
jo to bysme meli tady to je fakt o zivot! *15* -
-
Re: Re: Re: ...
přesně, lae taky bychom jim mohli připravit rakve. Až to s nimi pořádně praští! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
to jo! *15* a odted vsichni trenujte skoky do rakvi!
-
-
-
-
-
Haňuláci
Pojďme radši stavět Haňuláky. ehm chtěl sem říct sněhuláky. *15* -
-
Re: Haňuláci
*15* *15* *15* *15* me se ted nechce:D uz te prestala bavit hra na poznavani filmu? me celkem bavila dam ti taky jeden to neuhadnes! *15*
Varování na igelitovém pytli.
Může způsobit zadušení, ukládejte mimo dosah debilů.
ze nevis ze? *15* -
-
Re: Re: Haňuláci
To naozaj neviem. -
-
Re: Re: Re: Haňuláci
ja vedela ze te dostanu! Velkej biják -
-
Re: Re: Re: Re: Haňuláci
Cože? Velkej bliják. Ten mám když vidim Lady Gaga. Kýbl vždy k službám. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Haňuláci
tak to jsme už 3 *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Haňuláci
BIJÁK BOZE! JO a blijak u GAGY to mam nekdy taky *15*
-
-
-
-
-
Re: Haňuláci
Pche...:D To my u nás stavíme Huhuláky...:D Teda rači iglů, ale teď není dost sněhu no...:D :D -
-
Re: Re: Haňuláci
Míša ti nějakej přičaruje. -
-
Re: Re: Re: Haňuláci
smankote misulaku caruj!
-
-
-
-
Scary Movie
No tak morčata jste. Stačí když okolo Vás někdo projde, tak zdrhnete. Pootm jste Morčata na útěku.
Pro Elis. Ano Scary Movie. *15* Tebe taky na nic nedostanu. *15* -
-
Re: Scary Movie
Al epřed tebou neutečeme nikdy! My se tě nebojíme a máme na tě políčenou past! *1* *1* -
-
Re: Re: Scary Movie
jo! pred tebou nikdy neutecem!
-
-
Re: Scary Movie
*15* *15* *15* tak to pak je zajimava teorie *15* a mas smulu:P me nedostanes na nic! doufam a mam se bat ze pribehnes v cernim habitu a v bili mastce s nozem v ruce? *15* -
-
Re: Re: Scary Movie
Samaro, Samaro. Moc se díváš na filmy. *15* -
-
Re: Re: Re: Scary Movie
*15* *15* *15* jo to koukam nic lepsiho na praci nemam *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Scary Movie
zahrajem si takovou hru.
Vy neznáte mně ale já znám Vás.
Chce aby jsme si uřízli nohu.
....Špatná noha! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Scary Movie
bylo to i ve Scary Movie 4 na zacatku Saw sem nevidela ale vim ze tam byl ten hnusenj chlap s bilim cichtem a s cervenima kruhama na tvarich *15* *15* -
To je SAW...:D myslím 3... nebo 4... teď taky nevím...:D :D Ale dost sem se u toho nasmála...:D :D -
scary movie 4 a nebo Saw ale nevim jestli 3 nebo 4
-
-
Re: Re: Re: Re: Scary Movie
jo ale na horory nekoukam videla sem jen Nezvaná Texaskej masakr Halloween z mrtvych vztani 3:15 zemres a kousek Vim kdo me zabil
-
-
-
-