Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Hrady

Kdyby jste jezdili častějc na ty zříceniny, viděli by jste tam duchy, tak jako já.
    Ještě lepší když tam přespíte přes noc.
    • vterinka

Re: Hrady

Vidíš duchy jo? To asi proto, že tě někdo majzle kyjem po hlavě a pak vidíš duchy a andělíčky a hvězdičky .... *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: Hrady

Tebe zase nabral ten Váš obecní paroháč, Budulínku jeden. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Hrady

teda ty mě překvapuješ čím dál víc, tak ne jen, že vypídíš odkud jsem, ale ještě se pídíš po našem znaku?? No toto! *15* *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Hrady

Sem jasnovidec a věštim z koule.
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hrady

párem křečků?? my být hluboce uraženy *1* *1* *1* *1* *1* *1* plést si morčata s křečky! *9* *9*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* aha tekze Scary Movie? *15*
            • kvatro

Co jéééééééééééééééé.
            • xkostex

aha ja uz si myslela ze ses Smradupán z Pár Pařmenů *9*
            • vterinka

Ja su rád, že ty se zlobit. *15* *15*
            • kvatro

Je poháněna párem křečků. Jeden seš ty a druhý je Kačka.
            • xkostex

aha takze si ji koupil u tamanu a je pohanena heliem
            • kvatro

Byl sem přesvědčenej že mi Elis zbaští že věštim z koule, a ty to tady na mně vyklopíš. *1* Ty být zlá a Já se zlobit. *15*
            • vterinka

a proto ti to trvalo na netu cca 20 minut jo? No pěkná koule *1* *1* *1*
          • xkostex

a ted si hraje na Serloka Holmse ze ty si dostal cihlou po hlave? *15*
            • xkostex

a na hlave misto koruny hrnec *15*
            • vterinka

spíš váleček, aby tě s ním mohla přetáhnout po hlavě! *15* *15* *15*
            • kvatro

Z tebe by byla učiněná socha svobody. Místo pochodně by si držela vařečku. *1*
            • vterinka

no to by si dali! Věstonku z tebe! *1* *1* *1*
            • xkostex

jo tak *15*
            • kvatro

Nahoře chybělo, dole přebejvalo. Tak to bude. *15*
            • xkostex

spis prebejvalo ne? *15* *15*
            • kvatro

Chtěli ze mně udělat sochu. Takovou věstonickou venuši, ale něco mi tam prej chybělo.
            • vterinka

on dostal po hlavě pytlem cementu, který mu cestou domů zasněžil a a když přešel do tepla, tak sníh roztál, a cement mu na hlavě ztvrdl, a pak do něj uhodili majzlíkem, aby se to rozbilo a takhle to dopadlo. *15*
      • xkostex

Re: Re: Hrady

si mysli ze je ta zenska ze serialu Stracene duse nebo jak se jmenoval *15* a pak si hraje na Supernatural
        • kvatro

Re: Re: Re: Hrady

Je to Xena, princezna bojovnice. A já sem Robin Hood. *15*
          • xkostex

jo jasne ses babi vud bohatim beres a na hudy seres co? a komu se to nelibi at ti klobou polibi
    • xkostex

Re: Hrady

no jeste 2 roky 2mesice a 6 dni a bude mi 18 a pak asi tak 1 rok nez udelam ridicak cos asi jen tak neudelam a budu jezdit kam budu chcit a privni kam pojedu budou Čachtice a Hluboká. ale spat bych tam fakt nechtela *15*
  • kvatro

Ohňostroj

Kubula a Kuba Kubikula bude mít ohňostroj.
    *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Ohňostroj

ty mu ho nakonec připravíš? *1* *1* *1*
      • kvatro

Re: Re: Ohňostroj

Jo, ale po tom dortu co ste mu chtěli dát. By měl spíš ohňostroj na záchodě. *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Ohňostroj

*15* *15* *15* *15* no bysme ho upekli jako pejsek a kocicka
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ohňostroj

přesně! a navíc ohnostroj jako ohnostroj, to je jedno, hlavě, že by nějaký měl. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* .. Teds mě fakt dostal! *15* *15* *15*
  • kvatro

ŽŠ

To jsou věci. Na ŽŠ Šlehačkova kdesi v Přelouči. Mají tam Elis která hází sebou palačinky na podlahu. něco jako ve stylu Pat a Mat, A je to. *15*
    • xkostex

Re: ŽŠ

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ted si me dostal stejne nejlepsi huba ze vsech byla kdyz sem si pri turnaji ve florbale ustlala na mantinelech *15* takovej trapas pred tolika lidma *15*
      • kvatro

Re: Re: ŽŠ

Já jak jezdim na zříceniny hradů, tak tam je většinou skalnatý terén a vysoký kopec. Ještě k tomu mám přes 80 kilo, to je potom lívanec když mi to podjede. Jet dolu po rukách neni výjimkou. *15* *15*

PS: je tady Kuba, vyvěšte vlajky! *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: ŽŠ

kecas? ja chci taky! ja miluju hrady jenze kdyz se konecne na nakej dostanu je to zazrak. *15* kuba je tu! to chce vyvesit vlajky ale take trumpety! *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ŽŠ

Nekecám, hrady, hlavně jejich zříeniny jsou můj koníček číslo jedna. Miluju cestování, byl sem už aspoň na stovce hradů, zámků a zříceninách.
            Takovej klid nahoře na kopci, prostě je to úžasný si někam vyrazit. *14*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ŽŠ

se neboj ja je mam vecinou v culiku teda jen doma na verejnosti ne vypadam v culiku jak kreten *15*
            • vterinka

a víš co mi to dalo odhavy si ty vlasy, dlouhé až po prdel, nechat ostříhat?? *15* *15* a ted si je zas nechávám narůst, jen tak *15* *15*
            • kvatro

Aby si ty vlasy neměla za chvíli jako Marge Simpsonová.
            • xkostex

na to zypomen! vis jak dlouho mi trvalo nez my narostli vlasy do pulky zad? hodne dlouho!
            • vterinka

tak si vyhol hlavu a tam to dokresli, nebo to rozkresli na obličej *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* *15* good napad ale me by se to na celo vsechno neveslo *15*
            • vterinka

a já si ho namaluju na čelo, aby každý věděl kde chci *1* *1* *1*
            • kvatro

A já sem si ho postavil doma z dřevěnejch kostek. *15*
            • xkostex

ja na kozim hradku byla asi takle slepila sem si ho z papiru *15*
            • vterinka

aha, tak doufám, že se tam dostaneš. *3* Já chci na Kozí hrádek proto, že se často vyskytuje v románech Lenky Lanczové a moc mě to láká se tam kouknout. *3*
            • xkostex

ja byla stestim bez sebe kdyz sem se konecne dostala na Karlštejn a na Štrečno ten je na Slovensku a chci na Hlubokou ale nevim jestli tam pojedem takze jediny co mi zbyva je knizka provesti hradu a zamku co sem dostala k vanocum *9*
            • kvatro

Nojo, Kozí hrádek u Tábora tam sem už taky byl. *1* Ten patřil husitům a ti stavěli vozovou hradbu. Takže kozy jak vozy. Chápu.
            • vterinka

hmm ... já letos chtěla jet na zříceninu Kozí hrádek, ale to neprošlo .. jistě chápeš proč. :D .... jinak já rači jezdím k moři. *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ŽŠ

xDDDDDDDD a nechcete mu rovnou udělat ohnostroj? Velký dort, červený koberec, at se cítí jako doma. *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

aha tak zas tak to neprožívám *1* *1* *1*
            • xkostex

jo ale to neni ono na zivo je to mnohem lepsi kdyz si uvedomis ze po stejny zemi chodily kralove tak to je bozi pocit! *15*
            • vterinka

vidíš, aspon něco *1*
            • xkostex

ja tam cchi ale bouzel jezdime jinudi takze se tam nedostanu:( tahle se musim spokojit s obrazkami v knize a ve filmu Bathory cos je muj nejoblibenejsi film *15*
            • vterinka

tam už sem byla, ale ted bych tam chtěl jet na živo *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

michale ty mas skveli napady pristem po mape sem se dostala na Čachtickou zriceninu *15*
            • kvatro

Vždyť můžeš jet na hrad který chceš...
              ...Prstem po mapě. *15*
            • vterinka

no dobře, tak mu na dortu zapálíme svíčky a prskavky, aspon něco. *15*
            • xkostex

jo ohnostroj me taky napadl ale to by bylo uz moc ne? zvlast po tom silvestru:D
  • kvatro

:)

Když bude Elis číst Prokletí Čachtické bestie, tak já si snad otevřu Tajemné povídky Vodňanské. *1*
    • xkostex

Re: :)

to ze ji budu cist to myslim vazne ale musim jeste docist Horory na dobrou noc coz by se spis melo jmenovat Jak se zasmat pred spanim *15*
  • sharpay1995

Jako....D

Děláte si už srandu ze mě ne?? :D :D kdo to má furt číst?? A jesště při tom předstírat že dělá referát o vzniku ČSR, když se u toho tak chlamu, kdo myslíte že my to pak uvěří??? :D :D
    • vterinka

Re: Jako....D

Tak to nečti a máš to. *1* *1* *1* *1* *1* Já bych tu musela sedět non stop, abych to všechno přečetla. Asi bych si to musela dát jako zaměstnání, ale nevím kdo by mě plati. *15* *15* *15* ..... No a s tím referátem, si něco vymyslíš, ty to zvládneš, my ti věříme. *1* *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: Jako....D

tim ze to nectete prichazite o hodne hodne se zasmejete *15* a stim tvym referatem si mi pripomela ze mam ukol z cestiny ale seru na nej Beethoven mi nebude kazit nedeli! *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Jako....D

Jakože já to ale všechno čtu! :D :D Jen je toho vždycky srašně hodně..:D :D Ser na čeják.. já na ten děják taky seru...:D :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Jako....D

Ono Vás to přejde, až Vás z toho někdo bude zkoušet.

Aby ty odpovědi nevypadali následovně.
            Vznik Československa?....Avril Lavigne
            Záčetk první světové války?....Avril Lavigne
            Rozpad Rakouska-Uherska?....Avril Lavigne.
            *13* *13* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Jako....D

taky dobry:D u nas nastup nevedem mi vedem jen rozcvicky a kolecka kolem haly a pak se hadame s ucou co budem hrat *15* nejlepsi kdyz tam nejsou kluci a hrajem fotbal ja si sednu do brany a sedim tam celej zapas *15*
            • kvatro

Polovina sedí na Mírově a polovina na Pankráci. *15*
            • vterinka

Tak po nás úča neřve, ona se už jenom směje. *15* *15* *15* *15* náš nástup dycky je, že než tam dolezem, tak holky dupov We will rock you a u nástupu polovina sedí. *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

jo tak to mi vecinou nedelame a kdyzh jo tak nas uca sprdne:D my spis nekoho tahame na zadech:Dja na ty zemi vecinou spim to je vzdicky doba nez postavej kuly a natahnou sit *15*
            • vterinka

jejda *1* *1* *1* *1* *1* u nás taky holky vytírají podlahu a to ani nemusím nic hrát. Stačí, když si sednou na zem a ostatní je začnou tahat po zemi a hned je čistá dráha. *15* *15*
            • xkostex

tak za 1. ty ses snad francous? a za 2. si me urazil! no ale zejtra mame telak takze to zasdopadne *15*
            • kvatro

My francouzi, o Vás říkáme: "nešikové".
              *1*
            • xkostex

jo to delam hodne casto *15* neni telak kdy bych se na zemi nevalela *15*
            • kvatro

Aspoň ji tam sebou vytřeš tělocvičnu.
            • xkostex

njn stejne nejlepsi sou moje huby pri volejballe:D v Přelouči na ŽŠ smetanova *15*
            • vterinka

ttj škoda, že s tebou nechodím do třídy *1* *1* *1* na jakou chodíš školu?
            • xkostex

no ja takle jednou o konverzaci se me uca na neco ptala a ja total mimo a odpovidala sem kraviny. a pak cejina to kazdej muze chcipnout kdyz ja odpovidam *15*
            • vterinka

aspon by pobavily *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Já to takhle měla u písemy z fyziky, přečetla sem si otázku a pak sem přemýšlela nad RD *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* to je sice dost mozne ale odpovedi asi znam 27.zari 1918 myslim pak 28. cervna 1914 a to posledni momentalne nevim:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Jako....D

se neboj seru! jeste abych se srala s rozbororama az nasnezi a uschne! a dejak se ucim pilne! du cist Prokletí Čachtické bestie *15*
  • fifinka7

profilovka

chjo, chjo....jsem si včera změnila profilovku a taknějak to tam furt nechce naskočit :/ *9* *9* .....jinak WTH včera běželo 5 hodin v kuse :D xD....fakt úžasnej song....Av vždycky ví čím fanoušky dostat :D.....já už chci 7.3. *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: profilovka

8.3....:D :D
  • kladik

WOW poslední dobou se tu ty naše příspěvky přmnožujou *1* *1*
    • kvatro

Re: příspěvky

Chtělo by to odstřel. *15*
      • xkostex

Re: Re: příspěvky

proc ses porad takovej tragickej? *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: příspěvky

Asi prožívá manželskou krizi. *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: příspěvky

*15* *15* *15* to bylo zatim to nejvtipnejsi co sem od tebe slisela *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: příspěvky

Tak ti díky. *1* *1* *1* Já sem přemýšlela, jak mezi vás zapadnout, trapasů tu mám víc než v reálném životě-naštěstí- ale tohle mi přišla jako dobrá příležitost, jinak se do vás nějak nemontuju, protože tu na chvíli nejsem a pak je tu popsáno x stran, tak to nemá cenu číst a reagovat na to, když už jste úplně někde jinde. Já tu chodila už dřív, ale pokud se to netýkalo Avril, tak sem to ani nečetla a tím se řídím i ted. Takže se nedivte, když tu nebudu psát tak často jako ostatní. *3*
            • sharpay1995

No...:D :D
            • kvatro

Kačka si tu dosud hrála na "tichou poštu", ale taky se začíná nějak rozjíždět. *15*
    • xkostex

Re: příspěvky

se divis? ja taky! ja tu den nebyla a musela sem cist 7 stranek *15*
      • laduss

Co mám dělat já? Já jsem se tady zaregistrovala teprv včera... Jsem na straně č.10 a už nevim co čtu....
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: příspěvky

Myslím, že se ani nemusíš snažit dál ... *15*
          Nás stejně nepochopíš ... *15*
          Jinak Vítáme tě tu ... *14*
          • laduss

Re: Re: Re: Re: příspěvky

Už jsem to dááááááávno vzdala *15* Jinak děkuju za uvítání *4*
            • xkostex

uz mam rezervovanou jizdenku do Opavy doufam ze ji nebudu zatim potrebovat *15*
            • sharpay1995

Také tě vítám...:D A... věř mi, že chváli ti bude trvat, než si tady na ten blázinec zvykneš..:D :D :D :D
            • vterinka

Taky tě tu vítám, jinak já už se z nich zbláznila a pokud se to výhradně netýká Avril, tak to ani nečtu! *15* *15* *15* Nemá to cenu, ale zas se dobře pobavíš. *1* *1* *1* *1* Jinak ten sraz v Opavě je téměř 100% *1* *1* *1* *1* *1*
            • kvatro

Pokud se z nás zblázní, tak se sejdeme tady:
              http://www.plopava.cz/ *15* *15*
            • xkostex

tos udala dobre *15* a vitej snad se z nas nezblaznis *15*
      • kvatro

Chudáčku můj malej.
  • xkostex

michalku kde jsi?

kde jsi celou noc kde jsi? diskuse opustena a ty tu stale nejsi. tak kde jsi? me se stejska po tobe protoze nemam koho stvat tak kde jsi?
  • xkostex

tes se!

Michale tes se! uz sem na tebe poslala sadrovou aru, husu, trpaslika jo a jeste tma je muchomurka takze ty tvoji moskomori se musou jit zahrabat:P *15*
    • kvatro

Re: tes se!

Sádrovou aru to chápu. Husu. Tak to sem příde Lady Gaga a v podobě trpaslíka to bude Deryck Whibley alias skřet.
      • xkostex

Re: Re: tes se!

*15* *15* *15* *15* Lady Gaga je krava! tu maj pred Obi upa luxusni *15* husa je Paris Hilton
        • kvatro

Re: Re: Re: tes se!

Večerníček skončil, tak co tu ještě děláš? Zalez do toho svýho kotce, ať se vyspinkáš!
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: tes se!

coze? on uz skoncil? ja ho nevidela:'-( co to vubec davaj za vecernicka?
            • Re: Re: Re: Re: Re: tes se!

Marva a Harryho *15* *15* *15*
  • kvatro

...se klouže.

To říkáte u Vás. Vy tam máte výchovu řeznickýho psa. Hovno se ti klouže na skluzavce na dvorku.
    Hop na píseček. A jdeme dělat bábovičky. *15*
    • xkostex

Re: ...se klouže.

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* vic nic asi nereknu *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit