Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Tak...:)

Tak... Jelikož jsem tady dala odkaz jako 1...:D Tak mi udělejte laskavost a řekněte mi kde to můžu stáhnout v dobré kvalitě..:) :D
    • vterinka

Re: Tak...:)

no, jelikož sem to jako mp3 nenašla, tak sem si ji udělala sama, jestli chceš, tak mi dej meil a já ti ji pošlu *3*
    • puspuspusinka

Re: Tak...:)

Na tom odkazu co sem dala Kačka, je to v good kvalitě ne??? *15*
  • vterinka

What the hell

Holky nešla sem origoš písničku! Ne z živáku!! Já umřu!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=qB3et7kmRQc&feature=player_embedded#!
    • sharpay1995

Re: What the hell

Supéééér....♥
      • puspuspusinka

Re: Re: What the hell

Helee.. já bez tý písničky nemůžu bejt, ale jak mi tu hraje furt dokola ... noo prostě bojím se že do těch Bohnic fakt pojedu ... vždyť to budu znát za chvilku na zpaměť ... tj děsný ... ale rozhodně jí nevypnu !!! *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: What the hell

Míšo neboj, já ji taky za chvíli budu znát nazpaměť, ale to neřeším! To je total závislost, takže mě odvezou do Opavy, ale co už. *15* *15* *15* *15* *15*
          • kladik

Re: Re: Re: Re: What the hell

Tak to se v tý opavě uvidíme já tam z té písničky pojedu tež *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: What the hell

Tak je to jasné, Opava vyhrála *15* *15* *15*
  • kladik

Mám

Tak už to mám je to fatk SUPER ale jestli bych tohle měl poslouchat až do CD tak z toho zešílím *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Mám

asi tak ... *15*
      Ale song je nejbožejší ... *14*
  • puspuspusinka

...

Já na to furt čumím ... mám to pěknou dobu stažený jako song, ale furt musím čumět na to videjkoo... yeahhh *14*
  • sharpay1995

mám to..!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=CTGP bQ2LM5k
    • vterinka

Re: mám to..!! :D

dobřety!! *1* *1* *1* *1* je to super, prostě nemám slov!!! *14* *14* *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: mám to..!! :D

Achhhh ... Acchhh ... Můůůjj ... BBOOOOŽEEEE .... Tak a teďka du stahovat .... yeahhh ... to je jeee... eeee... nejkrásnějšííí ... BOŽE ... já zapoměla dejchatt ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • kladik

Re: Re: Re: mám to..!! :D

mi ten odkaz nejde *16*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: mám to..!! :D

není možné, všem jede. Smazal sis mezery?
    • sharpay1995

Re: mám to..!! :D

Já omdlívám... to, to, to ,to je dokonalé, úžastné, bombastické, skvělé... já, já, já nemám slov!!!!!!!!!! Miluju to!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

:/

Sakra dejte to sem už někdo, víte jak blbě hledám, hledám to už půl hodiny a furt nic ... *9* POMOOOOOC
    • puspuspusinka

Re: :/

Áááááááááááááá ... Já taky pařila do 2 ráno, ale měla sem budík a chci konečně What The Hell ... tak sem konečně naklusejte s tím odkazem nebo snad začnu vraždit ...
  • puspuspusinka

Vánoční Perlička

Lidi já mám totální záchvat smíchu ... tahle fotka nemá chybu ... *15*
    http://www.fanpop.com/spots/avril-lavigne/images/17904650/title/avril-michelle-matt-lavigne-around-christmas-tree-3-photo
    • vterinka

Re: Vánoční Perlička

jůva to je fajné *14* *14* *3*
  • puspuspusinka

HAPPY NEW YEAR MY DARLINGS !!! <3

Takže ještě jednou, jelikož se se vrátím až v novém roce (brr to zní divně *15* ) Tak Vám ještě jednou chci popřát do nového roku jen to nejlepší,... Vážně vás mám MOOOC MOOOC MOOOC RÁDA... Jste podle mě ta nejúžasnější parta a je pro mě poctou že mezi Vás patřím a myslím, že mluvím i za Elis ... Děkujeme Michale ... Díky tobě se sem pár lidiček vrátilo a začalo o5 chodit, je to tu momentálně živější a mi s Elis máme co dělat abysme tu z tebe nechcíply smíchy ... i tvoje novinky a ochrana Avrilky je vážně úžasná !!!
    Takže je super že si k nám přibyl ... *14*
    Jinak i všem ostatním děkuju za to že jste ... bez Vás by to tu nikdy nebylo ončoo ... Jsme prostě NEJ PARTA ...
    Slepohluchá Kačka, Jáá, xElisx, Michal, TELEFONISTKA Hanča, Werča, Kuba-Kladík, Kubík, Janča a další ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

HOTOVO

No tak už tu fotešku mám hotovou vypadá to divně není to tam moc vidět ale líbí se mi too ...
    Dyžtak udělám ještě potom jinou, ale teďka už se mi enchce...
    • vterinka

Re: HOTOVO

teda Míšo já koukám. Vterinka forever ♥? :D Dyt mě znáš nejkratří chvíli ze všech z téhle diskuse, ale děkuji :-*
      • kvatro

Re: Re: HOTOVO

Kde si splašila to vterinka forewer?
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: HOTOVO

No to sis tu fotku upravil ... takle tam vecpat ty ména umí každej ... já to mám i vystínovaný ... a mám tam rámeček ... HÉÉČ ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: HOTOVO

Máš to vystínovaný a přesto je tam na tom hovno vidět.
            Hej, Míšo, dávej pozor. On Santa Claus po márnicích nechodí, víš?
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: HOTOVO

njn... *15*
        • puspuspusinka

Taky se divím ... třeba neumí hodiny a je i slepá ... *15* *15* *15* To má z těch barev ... oslepily jí ... *15*
          • kvatro

Možná že to bylo spíše to vápno, co přilítlo z patra.
      • puspuspusinka

Re: Re: HOTOVO

Jaká vteřinka forever ... *15*
        Já tam mám Avrilka 4EVER *15* *15* *15* *15* *15*
        • vterinka

já si říkám, že to je divné ... pardoon .... ale že ste mi všichni napsali vzkaz, že? fakt děkuju *15* *15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

No my sme ti je všichni napsaly, jenom ty je nevidíš .. *15* *15*
  • vterinka

Loučení

Tak já se s vámi pro dnešek loučím, užijte si to tu. Krásný nový rok vám přeji a děkuji, že jsem se mezi vás mohla zapojit.
    PS: do zpráv mi napište jména, které mají být na fotce. Jeden prosím vás! Takže se dohodněte kdo mi napíše. Zatím čauky. *3*
    • puspuspusinka

Re: Loučení

No nauč se nejdří hodiny ... říkalas že tu budeš do 8 ... *15*

PS. Takže lidi píšeme tam všichni jasnýý??? *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: Loučení

No koho by to napadlo, má přezdívku vteřinka a neumí hodiny. To je taková ostuda až to mlátí dveřma.
        • vterinka

Re: Re: Re: Loučení

no tak sem se chtěla jít kouknout na silvestríovské televizní noviny no ... vy naděláte *1* *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Loučení

*15* *15* *15* *15*
          Nooojoo to je pravda.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit