Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Áááááá8

Kurňa dejte mi někdo umělý dýchání se mnou to asi šlehne ... už jen pár hodin už jenom chvilinka už jenom ... a je po mě ...
    Už abych to slyšela hádám že do vydání CD nebudu poslouchat nic jinýho než WTH ... kurňááááá ...

Jinak pokud jde o ten sraz ... no tak to poděkujte naší milowané Kostičce ta nám totiž ty košťata obě dvě rozflákala ... a nechce je zpravit ... ale tak kdo by se divil je to přece jenom Marve ... takže to bdue asi zase na měě noo ... *15* *15* *15* *15*

Jinak ...

HAPPY NEW YEAR 2011 ... přeju Vám vše nejlepší do nového roku ... a každopádně ... i bezpečný stars až všichni poběžíte ráno na youtube a semka tak abyste se náhodou samou nedočkavostí nezabily ... u mě je to víc než jistý mám to sice z postele ke kompu jenom pár zatáček ... alee takk já se dokážu zabít i na židli (díky Michalovi *15* )
    Takže přeju Vám tedy ten ebzpečný stars do nového roku ... *14*
    A chci Vám poděkovat ze to že jste tak bezvadná parta, vážně Vás mám moc ráda ... lepší partu fanoušků jakou jsme my si Avrilka nemohla přát ... *15* *14*
    Takže MERCI ZA TO ŽE STE ...
    Všichni tu tvoříte bezva partu bez které by to tu prostě nebylo ončoo ... *14*
    • sharpay1995

Re: Áááááá8

Tak já to mám ke kompu z postele asi 4 kroky rovný cesty takže jsem Ok...:D
      • kvatro

Re: Re: Áááááá8

Ikdyž to máš 4 rovný kroky. Tak se můžeš přerazit o ty svoje hračky v poojíku. Takový kačer k tahání na kolečkách, panenky bez hlav... to známe. *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Áááááá8

Noo ... já sice v těch zatáčkách nemám hračky ale mám tam kocoura ... pak nějaký to křeslo, dvoje dveře ... noo a dlouhou chodbu ... tak snad to přežiju ... *15* *15* *15*
          Jinak co je divnýho na spaní do 11?? Já dřív nestávám ani za nic ... jenom zítra udělám výjimku ... *15* *15* a ve školní dny boužel ... *9* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Áááááá8

Chytej se stěn jako spiderman, to se potom už o nic nepřerazíš.
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Áááááá8

Odkdy má krabice na televizi okna? No jasně, já sem uplně zapoměnl. Vy po těch zdech máte samý Picassa, Rembrandty a Monety.
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Áááááá8

To by ses divil ... *15* *15*
              Těch kravin co máme všude na stěnách ... myslím že okna se tomu říká ... do jednoho zapadnu a bude po mě ... *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Áááááá8

Víš co... ať ty někde nezakopneš o ty svoje autíčka jo..:D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Áááááá8

Asi tak ... *15* *15*
            A zapoměla si na vláčky ... *15* *15* Mu to na jednom podjedee ... a konec známe ... *15* *15*
  • vterinka

Den D

Tak dneska nastal očekávaný den D! Už se nemůžu dočkat až si pustím záznam! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • sharpay1995

Re: Den D

Proboha ty si ani nedovedeš představit jak já se těším...: D: D
      • vterinka

Re: Re: Den D

Dovedu, je mi to zcela jasné! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Sem zvědavá kdy to bude na netu, lae až to někdo najde, tak to sem hodte! Jasné??! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *3*
        • kvatro

Re: Re: Re: Den D

Na netu to může být tak od půl pátý, nebo až někdy v půl devátý ráno protože Časový posun je 6 hodin. Já teda do rána čekat nebudu. *13* Počkám do čtyřech a pokud to nepůjde někde sledovat online. Tak až zítra.
          Schválně, kdo to sem dá jako první. *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Den D

tak to je dobré, to já zas budu spát do 11 jako tradičně, takže očekávám, že až sem příjdu, tak tu bude odkaz a debata! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Den D

:D :D
            • kvatro

No jasně budu tu strašit *15* Už si dělám v prostěradle díry na oči. *1*
            • sharpay1995

tak ,tak...:D *1*
            • vterinka

jo a s tipem souhlasím, je to logické, ten tu bude strašit bůhví v kolik celý žhavý. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Tak já spím do 11 at jdu spát v jakoukoli dobu, jak v osm, devět, deset nebo jedenáct, no a dneska půjdu spát, tipuju do jedné. Maximálně, vhledem k tomu, že tatka asi půjde spát ještě před půlnocí, protože ve čtyry zítra vstává, tak si s mamkou o půlnoci zapálíme prskavky, koukneme na rachejtle a jdem spát. Jaké ceremonie s tím. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Do 11? jinak v pohodě?? Já budu spát tak aspoň do jedný...:D Takže stejně jako Míša očekávám, že až sem "ráno" příjdu že tu bude odkaz a vášnivá debata..!!!! :D :D Jestli ne tak si mě nepřetje..:D A jinak můj tip na vítěze v soutěži -kdo to sem dá první- je Michal..:D :D
  • kladik

Áááááááá

Pořád dokola poslouchám ten prewiew k WHAT THE HELL. Je to úžasný už se nemůžu dočkat videoklipu.

P.S sorry za titulek lepší mě nenapad :D
    • kvatro

Re: Áááááááá

Za ten titulek se nemusíš omlouvat. Mi ti tu za to peří nevytrháme. *1*
      • kladik

Re: Re: Áááááááá

To teď poslouchaji vsihcni.A pro xkostex nejsem sama ale jsem sám ale to nevadí . *4*
        • kvatro

Re: Re: Re: Áááááááá

Nojo, opravdu seš "ten" a k tomu z Ostravy. A ještě máš takový obrázek. "Ostravaci maji kratke zobaky", to na tebe sedí jako prdel na hrnec. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Áááááááá

Já sem blbej, proč jezdit vlakem? použijeme přeci Míši kouzelnou pánev, ta nás teleportuje kam budeme chtít. *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááá

No ale počkej... mě se zdá že ona má tu pánev nějakou porouchanou... myslím že při jednom z těch výbuchů jejího hradu se ta pánev tak trochu... no... ehm... prostě porouchala..:D
          • sharpay1995

Něco proti Ostravákům..? :D :D
            • sharpay1995

A to si stěžuješ??? Já už několikkrát musela absolvovat trasu Marseille - Praha- Havířov! A v autobusu... ve vlaku se aspoň projdeš a protáhneš se, ale co dělat v plným busu že... 30 hodin sedět!!!! :D :D
            • kvatro

Auto vedeme, ale vlak je levnější protože jezdíme na režijku. *15*
            • vterinka

Hani: jak jinak xDDDDDDDD
              Míšo: ty nevedeš auto? Jinak 4 a půl hodky nic není. *3* Prospíš se, do uší si pustíš Avril, co ti bude scházet? *15*
            • kvatro

Já bych za tebou klidně zajel. Ale je to jízda smrti. vlak tam jede 4 a půl hodiny.
              Ale neni to zdaleka tak strašný jako když sem jel vlakem z Berlína do Paříže, to byla teprve "jízda smrti" tam to trvalo 13 a půl hodiny.
              Holt, budu si muset koupit vrtulník. *15*
            • sharpay1995

Já věděla že se ti můj nápad bude líbit...:D
            • vterinka

Jasně, už balím celá žhavá a jedu. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Fakt..? Tak to se někdy můžeš za tetiškou stavit, ne? přijede i kolegině z Frýdku(když už tu jela kvůli Mirovi tak kvůli nám určitě taky..:D :D ) a uděláme tu takový malý sraz... možná by s edostavily i čarodejnice na koštěti...:D :D :D :D
            • vterinka

No jo, tu hlášku znám. Ostraváci jsou prostě nej. *1* *14* *3*
            • kvatro

Proti Ostrvaákům a okolním nic nemám. *1* Dokonce mám tetu v Havířově. Tuhle hlášku o ostrvvácích mám stejně od nich, tak sem jí tady jenom použil. *15*
            • sharpay1995

Tak jako já jsem původně Pražačka, ale jakože Ostraváci vedou no... No a WTH... už jenom pár hodin....!!!! :D
            • kladik

Ja jsem to bral s vtipem ale nevím co na Ostravacívh vidí. Ale z zpět k WTH ta melodie mi pořád zní v hlavě *1* *1*
            • vterinka

Hani, taky sem to chtěla napsat! *15* *15* *15* *15* *15*
          • kladik

prdel na hrnec ??? jak to spolu souvisí ???
    • xkostex

Re: Áááááááá

nejses sama takyy to porad posloucham a dokonce to mam jako vyzvaneni kdyz m pride zprava *15*
  • sharpay1995

Tak aby jsme se zase vrátili k Avrilce...:D

http://www.youtube.com/watch?v=ntGx 38Dg4ck&feature=channel

Komentáře netřeba(jelikož už na něj nemám sílu..:D
    • xkostex

Re: Tak aby jsme se zase vrátili k Avrilce...:D

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tot vse
  • sharpay1995

Tak a dost...:D

Ty vole, teda vy volové.... to si jako děláte prdel nebo co... sem tu nebyla hodinku a teď sem tu musela číst 3 stránky..!! Sem se u toho chlamala tak že i náše andulka začala pískat a rodiče po mě řvali ať se stiším a rači to vypnu... Většinou se to píše jenom tak, že se někdo válel po zemi, ale tentokrát opravdu sem z toho spadla ze židle..:D A připomělo mi to našeho debilka, tedy učitelku HV když se s naší třídou snažila zpívat spadla ze židle a za klavírem se válela 5 minut v křečích a my s ní...:D Takže až budete vydávat to CD zajděte za ní, ráda vám sním pomůže a bude se skvěle hodit do party jelikož to je magor a dovoluje nám abychom ji tak oslovovali...:D čili ve škole to vypadá asi takhle: učitelka: dobrý den žáci: Ahoj magore..:D Což je důkaz toho že je o opravdu debil..:D
    • xkostex

Re: Tak a dost...:D

tvuje smula nemas nikam hodit *15* *15* jo a k ty uce twl kde se ji slohly? takovou chcu taky mi kdyz nadavame fise tak to na nas praskne to neni fer!
      • sharpay1995

Re: Re: Tak a dost...:D

Hej ona je dokonalá...:D nejlepší je jít sní na koncert Nightwork...:D to je bomba..:D Jinak asi Dokonaklá učitelka no.. .co jiného říct...:D Miluju naši Danušku...:D
        • xkostex

Re: Re: Re: Tak a dost...:D

twl my mame jen Beethowena pizizubku krevetu v kozichu velkej tresk uchyla no a dal snad uz nemusim psat *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Tak a dost...:D

To víš... všechny nejlepší už jsme pozbírali my..:D Tak v jaké škole můžeš polovině učitelů tykat a chodit snima na nejrůznější akce, že..:D
  • xkostex

DOTAZ

michale jak chce dobit Hollywood 2 terinama? jo informace misa sla skocit sipku do vany takze ji tu zatim priprav naky prekvapko prosim:D
    • kvatro

Re: DOTAZ

Na to sem už myslel dopředu že půjde do vany. Nasypal sem tam hejno piraní. To bude překvapení. za chvíli budou skákat šipku ty pirani, ale s plným pupkem.
      • xkostex

Re: Re: DOTAZ

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ooo jak morbidne vtipne *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: DOTAZ

Ty pirani ti nadaruju, vapadam teďka jak kus hadru ... sem vožužlaná ze všech stran .... ale zbavila sem s ejich a víš jakk???
          Jednu sem klepla šamponem a ostatní jí šli na pohřeb takže je to v pohodě ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: DOTAZ

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Tak písnička joo... *15*
    Ještě řekni že plánuješ vydat CD v lednu a Gaga se může jít zahrabat ... *15* *15* *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: ...

*na jaře (a v lednu klip) *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: ...

*15* *15* *15* *15* tak ten by dobyl hollywood za 2 teriny
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Dobyl by ho za 2 Teriny a nebo za 2 Vteřiny ... ??? *15* *15* *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

sem zapomela v ty toho nadelas
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Co to zase meleš. Seš chytrá jako rádio za okupace. *15*
            • puspuspusinka

To se zeptej Michala, ten ho bude dobývat dvěma Terinama,,, ne jáá ... *15* *15* *15*
            • xkostex

to by me zajimalo jak by to udal
            • puspuspusinka

No takle by mohl dobýt Hollywood dvěma Terinama ... *15* *15* *15*
  • xkostex

...

slepice slepice misa je pako
    po hlave spadla do zrni
    a ma po obede
    me uz fakt hrabe
    • puspuspusinka

Prosíím Prosííím už nechlasteeej ...!!!
      • kvatro

No nevim Míšo, kdo to tady minule lez po čtyřech.
        • puspuspusinka

Joo jáá ... ale ne z chlastu ... spíš z tebe a tvých vtipů ... *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

neni to jedno proste sis hrala na batole a je to *15*
            • xkostex

pako bych se musela obrati ja ale to bych zas nevidela na monitor
            • puspuspusinka

Si jí vobrať ... *15*
            • xkostex

ja mam telku za zady takze bych z toho moc nemela
            • kvatro

Koukám na Simpsonovi. Vždyť je to nejlpeší seriál. *14*
            • xkostex

*15* *15* *15* ze ty si koukas na simsnovi ze?:D
            • kvatro

Ty jeden mrňavej!!
            • xkostex

fajn tak nemluvne
            • puspuspusinka

*15* *15* Já ti dám batole...
        • xkostex

michale ted si to zabil! *15* *15* *15*
      • xkostex

to mi rika kazdej a ja nikdy neprisla na to proc teda nikola mi rika at uz nehulim ale to je to sami skoro
  • puspuspusinka

...

Hey nechci nic říkat, ale mylsím že je po měě.. až teď jsem si všimla že mě Michal zastřelil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Kulovnice, brokovnice máme flinty na slepice. Hola Hola Hej.
      • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

tohle byla nejhezci pisnicka jakou sem kdy slisela! za to by sis zaslouzil oskara
  • puspuspusinka

Super xD

No díky vám si dneska pravděpodobně pustím sám doma... *15* *15* *15*
    A budu si tam představovat Mě a Elis ... jžě to bych chcípla ... nee já chci bejt Keviin ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Super xD

Já zase myslel že si pustíš plyn.
      Taky mě teď napadl vtip. Víte proč se Hitler zastřelil, protože mu přišel účet za plyn.
      • xkostex

Re: Re: Super xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* uz dost prosim
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Super xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Super xD

ja bych si ho taky pustila ale vyhorelo video:D jo vem si kevina a nech mi marva!
      • kvatro

To video sis koupila od nějakejch. Pán nerosuměla šesky. Ne?
        • xkostex

Re: Re: Re: Super xD

*15* *15* me do toho netahej to kupovala mama a ja si zrovna poustela Harry Pottra a najednou to neslo a to mi ranilo srdicko:(
      • puspuspusinka

Tobě jako nevadí že tě nakopu do prdele v obou dílech??? *15* *15* *15*

Nejlepší ... úsměv pánové ... "nejsem rozcuchanej??" *15* *15* *15*

Nojonoo ... výhoda DVD ... *15*
        Si je stáhni nee??? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit