Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Foto

Jedna fotka Avril z Vánoc. Avril vypadá krásně, vlastmě jako vždycky. *14* ta kost vpravo vypadá jako kdyby měla na sobě pytel na odpadky, s kterýma sem šel před chvílí do popelnice. *15*
    http://avril-images.net/displayimage.php?album=1422&pid=32750#top_display_media
    • puspuspusinka

Re: Foto

souhlas ... takový hadry hnusný ... ještě že Avril má normální oblečení ... není nic lepšího než džíny a triko ... tyhle těsný pytloviny se mi vůbec nelíbí ... *15* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Foto

Naprosto souhlasím... nechápu jak tyhle pytle na sebe může někdo oblíct...:d Avrilka má skvělý styl a každé její oblečení vypadá skvěle....)
        • vterinka

Re: Re: Re: Foto

¨Souhlasím s vámi všemi. Avril má prostě nej vkus po všech stránkách! *14* *14* *14* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Foto

ANO!!! :D :D
  • kvatro

Test

Test pro chytrý :D
    http://testy.nanic.cz/testy/pis nicky/poznej-pisnicku-od-avril-lavi gne/

Good Luck *14*
    • xkostex

Re: Test

ja mam 80%
      • fifinka7

Re: Re: Test

100% *14* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Test

80%...:D Jakože celkem těžký to bylo...:D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Test

já má taky 80% z toho si nic nedělej *1* *1* *1*
  • kvatro

WTH

Krátké video z natáčení What The Hell:
    http://www.youtube.com/watch ?v=mTe3JFAGOO8 *1*
    • kladik

Re: WTH

už se těším až tu po novém roce budou komenty o WTH jak je úžasná a tak ale k videu je suoer *4* *4*
    • sharpay1995

ju...:D To je dobrééé...:D :D :D *1* *1*
      • gladuska16

Re: Re: WTH

To je super! *15* *15*
        • fifinka7

Re: Re: Re: WTH

lol *1*
    • vterinka

jejda *15* *15* *15* *15* *15*
  • sharpay1995

..:D

Už jen "chvíly" a uslyšíme WTH...:D Poprvé, co se Silvstra opravdu nemůžu dočkat..! :D :D
    • vterinka

Re: ..:D

Letošní silvestr je kouzelný! Premiéra WTH a ještě bude Miro ve spešl díle v Ulici, jupí! *14* *14* *14* *14* *3*
      • xkostex

Re: Re: ..:D

konec roku uz lepsi byt nemuze *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ..:D

taky bych řekla *14* *14* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ..:D

Souhlasím...:D A k té Ulici, taky se na ni těším.. bude tam Miro, Ewa, a další...:D Budu se koukat na Novácký program a na Nový rok se vrhnu ke kompu a hned najedu na |outube... asi nemusím vysvětlovat proč...:D :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..:D

Děkuji *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Ano...:D Správná fanynka...!:D :D :D
            • vterinka

No jo, co bych pro něj neudělala. *1* *1* Ale fotky sem se stejně nedočkala, když vylez ven až když sme tam nebyla, ale mám od něj aspon podepsané cd, protože jsem ho dala Martince, aby mi ho vzala na podpis a fotku si vydobyju na příštím koncíku!! *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

No... máš teda svatou trpělivost...:D Jako... já tam stepovala jenom tu chvilku na Mira a šla sem domů(což je tak asi 10 minut) a lezlo mi to na nervy..:D A ty ještě do Frýdku...:D
            • vterinka

No to teda byla! *15* Ve dvanáct sme jela z domu. Hodinu sme trčela ve Frýdku. Od 15:15 sem stepovala na místě a v 19:15 sme jela s tatkou a kámoškou domů, jinak kdybych jela busem, tak bych jela až ve 20:30 a doma bych byla ve 22:05. Ale Miro to zcela vynahradil! *14* *14* *14* *3*
            • sharpay1995

no jo... tak ta cesta musela být zajímavá...:D Ale Miro to vynahradil, takže..:D :D
            • vterinka

Tak to jo *1* ... no ani ne, bydlím 15 km za Frýdkem. Dojet tam v neděli bylo za trest, ale stálo to za to! *14* *14* *14* *14*
            • sharpay1995

No... jsem z Havru....:D A když si na něm byla tady u nás, tak to asi nebydlíš moc daleko, že? :D :D
            • vterinka

Ty seš z Havru? No to mě ... tak to jo, já na něm byla v G´HAvru ted 5.12. a miluju ho víc než předtím! Kluci jsou fakt skvělí! *14* *3*
            • sharpay1995

Tak jako... né že bych ho milovala...:D Ale na těch 2 koncertech, které měl za poslední pů rok u nás v Havířově, byl celkem fajn...:D
            • vterinka

Taky máš ráda Mira? .. No 1.1. se taky vrhnu na youtube, snad to tam už bude! *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..:D

A odhalí se NejFake! :D
  • kvatro

Fist Fight

Kromě Goodbye Lullaby, má v březnu ještě vyjít nové album od Britney Spears a dokonce i od Lady Gaga. *16* To bude souboj. *15*
    • sharpay1995

Re: Fist Fight

A do prdele... Britney nic, ale Lady Gaga.... to nebude hezké...:\
      • puspuspusinka

Re: Re: Fist Fight

Noo doo ... píp ...
        To je v ... píp ..
        *8* *8*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Fist Fight

*16* *16* *16* GRRR, to snad ne....hrozně mě štve Gaga jak si myslí, že bude mít nejlepší album desetiletí, kdyby nenosila ty svý hadříky, tak se na ní nikdo ani nev*sere *10* *10* *10* ....Avril je smete obě dvě, hlavně myslím, že Britney nemusím ani zmiňovat (je to looser na entou, to snad všicí ví :D)
  • sharpay1995

Héj...:D

tak já tady nejsem 3 dny... děsím se toho, že to tady budu půl hodiny číst a ony se ty napsali za tu dobu 2 příspěvky... no to si snad děláte srandu, ne...?? :D :D :D
    • vterinka

Re: Héj...:D

nikdo tu nechodí nebo nepíše. *15* Já tu chodím hodněkrát za den, lae asi sem jediná... *9* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Héj...:D

Tak já jsem teď tři dny byla pryč, takže sem očekávala, že za tu dobu se tady toho hodně stane, ale ono nic...:\ :D :D No tak... jsou svátky, tak je asi každý rozlítaný po světě...:D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Héj...:D

To víš, když sem nic nedám tak tu taky nic neni. *13* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Héj...:D

si nějak fandíš *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Héj...:D

No jo... teď si na to káp...:D :D :D :D
  • gladuska16

Abbey Dawn

Máte od ní něco? *7*
    • kvatro

Re: Abbey Dawn

Máme od ní klid! Po Avril je ticho po pěšině, žádné novinky. Prostě máme od ní pokoj. *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Abbey Dawn

*1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

?

To ste všichni vybalily ty bačkory ode mě a chcíply nebo coo??? *15* *7*
    • kvatro

Re: ?

No jo, když jsme vybalili ty bačkory od tebe. Tak jsme měli co dělat, aby jsme sami nenatáhli bačkory !! Jakej to byl puch. *15*
    • vterinka

Re: ?

my sme nepochcípali, my si jen užíváme FR *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

ehmm...

Lidičky, prosím napište mi znova do vzkazů vaše mobilní čísla ... mě se smázly ... mám new mobil ... a nějak sem to pokakala... *15*
    • kvatro

Re: ehmm...

No určitě, samo se to smázlo... To musela udělat nějaká nešikovná ruka! *15*
  • puspuspusinka

:))

Všem přeji krásné Vánoce a prožití Vánočních svátků a taky abyste našli pod stomečkem spousta uhlí a brambor ... *15* *15* *15* *15*
    Jinak nezapomeňte upéct stromeček, spálit kapra a zabít vánočku jasný?? *14*
    • sharpay1995

Re: :))

Jasný...! :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit