Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Vánoce s čarodějnicí - část druhá

Čarodějnice byla z toho tak vyplesklá že si z toho sedla na prdel. Zrovna na tu židly která byla připravená na Michalňáka. Byly v ní pěticentimetrové hřebíky. Čarodějnice z tý židle vystřelila takovou rychlostí že prorazila hlavou strop. Michalňák ji potom musel tahat zpátky dolů, snažil se ji vytáhnout. Tahal, tahal, ale nevytáhl. Přivolal si tedy na pomoc Kumarku Krákavou. Krákavá se chytla Michalňáka, Michalňák čarodějnice a tahali, tahali, ale nevytáhli. Tak Krákavá na pomoc přivolala
    Elvisku preclík z Kostek. Elviska se chytla Krákavé, krákavá Michalňáka, Michalňák čarodějnice a táhli, táhli, ale
    nevytáhli. Tak Elviska zavolala Kačku Čvachtovou. Kačka se chytla Elvisky, Elviska se chytla Krákavé, krákavá
    Michalňáka, Michalňák čarodějnice a táhli, táhli, ale nevytáhli. Tak Kačka zavolala Fifinku agentku 007 z Třeskoprsk. Fifinka se chytla Kačky, Kačka Elvisky, Elviska Krákavé, Krákavá Michalňáka, Michalňák čarodějnice a táhli, táhli, táhli a najednou čarodějnice udělala „rup“ a byla venku... Čarodějnici ovšem vytáhli o hlavu kratší, její hlava zústala o patro výš. "Nevadí, vykouzlim si novou, tamtu si nechám na bowling". Říká bezstarostně čarodějnice. Na oplátku jim čarodějnice potom všem udělala horký čaj. Michalňákovi ale do čaje nezapomněla dát projímadlo. Během cesty se jí hrnečky ale trochu pomíchaly. Projímadlo nakonec vyšlo na čarodějnici. Těžko popsat jak to tam potom vypadalo. Asi jenom tak že čarodějnice potapetovala místem kde končí záda a začínají nohy celý hrad na hnědo. Na druhou stranu krásné na tom celém bylo, že všichni strávili "provoněné" Vánoce společně jako nejlepší přátelé. THE END

Holky, přeju Vám všem krásné Vánoce. Hodně štěstí, dárků a hezké przdniny. Prostě si to užijte! *14* *14* *14*

Michal
    • sharpay1995

Re: Vánoce s čarodějnicí - část druhá

Ty chlape... řeknu ti..., že si úžastný...:D Nemá to chybu... ty tvoje povídky mi vždycky zvednou náladu...:) Jinak Tobě a i všem ostatním čarodejnicím, upírkám a agenkám přeji Nádherné Vánoce..!! :) *14* *1* *3*
    • xkostex

Re: Vánoce s čarodějnicí - část druhá

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* boze tak tohle nema chybu! ja se tu valim smichy *15* *15*
  • puspuspusinka

3. část

3. část

A ta jela na Vánoční trhy prodat nějaké ty její zázračné míchanice, aby udělala lidem radost a pomohla jim od bolesti, ale co se nestalo, jak trávila Vánoce na trhu a Michňálek na bydlel hned v bytu na trhu, zamiloval se do Hanulíny. No to Vám byla ale patlanice, tak Michňálek celý život uráží chudáka blbou čarodějku Míšu, a když se objeví jiná tak se do ní zamiluje? No i když kdo by se mu divil byla to nádherná kanadská čarodějka. Ale ona mu řekla, ať táhne do pekel, že si jí nezaslouží. a Zůstala věrná všem čarodějnicím na světě. Michňálek poté šel za Míšou se jí omluvit, jenže tam šel v nesprávnou chvíli, Míša vařila lektvar zdraví, ale vzešel z toho lektvar smrti, Michňálek vybouchl i s tou její chatrčí do vzduchu a chudák Míša, ho ještě litovala.
    • sharpay1995

Re: 3. část

:D :D *1* *1* *1* nejchytřejší na světě jo...? :D :D No jako každopádně chudák Michal...:D
      • puspuspusinka

Re: Re: 3. část

No hele doufám, že už na ěm nebudeš zlá, když jsem ti dala podobu Avrilky a nazvala tě nejchytřejší ... teďka jakoo už mi nic nemůžeš oplatit ... *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: 3. část

Oukej, oukej..:D
  • puspuspusinka

Pan Spisovatelskej

2. část
    Ale jedinej Michňálek, si řekl, že to bude skvělej sloupek do novin, jenže oni mu řekli, v novinách, ať už do Míši nerejpe a vyhodily hoo, a on se od té doby mstí Míše a její sestře Elvisince. Píše o nich povídky, které nejsou pravdivé ani trochu, a dokonce nejsou ani vtipné. Tu ale přicházejí ty Vánoce. Vánoce, který Michňálek tolik nenávidí, protože právě o Vánocích ho vyhodily. A řekl si, že právě oi těchto Vánocích napíše trhák o Míše a Elvisince. Jenže, tyhle Vánoce si to štampýrovala do města jedna čarodějnice, ta nejchytřejší na světě, někde jí říkaly Hermelína, a jinde zase Avrilína, ale u nás to byla jedině Hanulína z Bradavičníku
  • puspuspusinka

Pohádka... Pan Spisovatelskej

A je to na 3 části ... mnoo Elis trvdí, že je good, tak snad to řeknete taky... *15*

1. část
    Pan SpisovatelskejByl tu rok 1999, a blížily se Vánoce … Jak nádherné období, ale to si rozhodně nemyslel náš pan spisovatelskej, a o něm je právě náš příběh. Pan Spisovatelskej, tak mu říkaly děcka z města, ale jmenoval se Michňálek Šmejkovskej. Byl to takovej 40cátník, který nedělal celý život nic jiného, než že psal příběhy a vymýšlel si o každém z města hrozně urážející povídky, nejvíc urážel jednu pomatenou, hodnou a tupou čarodějnici Míšu, která měla ráda své řemeslo a dělala ho jak nejlíp dovedla, jen byla trochu natvrdlá a každou chvíli byla za sedmery lesy katastrofa … Ale vždy všechno dala do pořádku a všichni jí měli rádi, hlavně protože, všichni měli Vánoce z jejích záchran o její vzácnou chatrč, když jí pokaždé vybouchla.
  • vterinka

Karaoketexty

Holky asi nám vyletí Avril na karaoketextech. Pokuste se ji nějak spasit. *3*
    • sharpay1995

Re: Karaoketexty

juj....vždyť Avril se tam drží už nějakých 9 měsíců...:D
      • vterinka

Re: Re: Karaoketexty

a tobě to snad vadí? *1* čím dýl tím líp a dokud tam bude třeba: nightwork s Tepláky, tak ona tam bude taky!!! *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Karaoketexty

Máš snad něco proti Teplákům...??? *16* *16* jestli ano, tak to snad ani neříkej..!! :D :D :D *1* *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Karaoketexty

dobře nic neříkám, ale ano mám!! *15* *15* *15* *15* Naše třída na to bude tančit na ván. besídce! Už ted se za ně stydím!
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Karaoketexty

no tak na tu písničku dneska tančily asi 4 třídy! x(( no a celkem se to povedlo, na to, že vše udělali včera *1* ... jasně, pošli *3*
            • sharpay1995

My měli choreografii...:D Dělali sme to tak trochu podle toho videoklipu...:D Měli sme tři skupiny- tanečníci, muzikani a herci a prostě sme tamčili a hráli a hlavně si to užívali..:D :D No tak doufám, že se vám to podaří a možná, jestli ho od kámošky dostanu, tak ti aji pošlu video, jak sme to předvedli my...:D :D
            • vterinka

no naši to tak chcou tayk rozparádit, ale nemají choreografii ...
            • sharpay1995

Héééj.... my sme na to taky tančili...:D Na mikulášské... před celou školou... a povedlo se nám to skvěle... rozparádili sme úplně všechny a zase sme předvedli že jsme nejlepší...:DOstatní třídy nám jen tiše záviděli... Tepláky jsou hold COOL...:D :D Pěkně v teplácích jsme to na hale rozparádili v rytmu: gule dej si do prava...:D
  • puspuspusinka

??

Kačko seš hlucháá??? Ne enjseš ty seš spíš divnáá ... Avrilky goodbay slyšíš ale nepoznáš její hlas ... tohle přece nezpívá Av to slyšim i jáá ...
    • vterinka

Re: ??

Nejsem hluchá *15* *15* *15* ale prostě v tom nevidím rozdíl no *15* poslechla sme si to jednou a na poprvé bych to prostě nepoznala no... *15*
      • vterinka

Re: Re: ??

dobře tak na druhý poslech o Tragedy už vím, že to není ona a u té druhé bych to hned nepoznala. *1*
    • sharpay1995

Re: ??

Souhlasím...:) :D Mě stačilo 5 slov, a už mi bylo jasné, že tohle Avril není ani náhodou..! :D
  • vterinka

Tragedy

Holky našla jsem písničku, kterou od ní neznám a to je fakt divné!! *15* *15* *15* *15* Jmenuje se Tragedy a píšou, že je to nová písen letošku, tak já nevím. http://www.youtube.com/watch?v=r-NfawFThvo&feature=related
    • vterinka

Re: Tragedy

a tahle písen prý není od ní, ale má stejný hlas ... posudte samy: http://www.youtube.com/watch?v=8XBC GwZtXKQ&feature=related
      • xkostex

Re: Re: Tragedy

tohle 100% neni Avril
        • vterinka

Re: Re: Re: Tragedy

ok *3* a jaks to poznala? s takovou jistotou?
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Tragedy

ten hlas neni jeji to je hned poznat
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tragedy

aha, tak jo *1* *1* *1* *1* *1*
  • avrilka-aja

Další nová písnička!

http://www.youtube.com/watch?v=V4iA 8-fXoGI&feature=related
    • avrilka-aja

Re: Další nová písnička!

Ukázka další nové písně .. Úžasné!
      • xkostex

Re: Re: Další nová písnička!

jo tuhle znam a je taky krasna to jeji CD bude urcite to nejlepsi! *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Další nová písnička!

Joo tu znám taky ... a je vážně úžasnáá ... už se teho CD nemůžu dočkat asii se picnu jestli to neuteče rychle to čekání...
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Další nová písnička!

krásná písnička! Už se na něj fakt moc těším!! *14* *14* *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Další nová písnička!

jj... tohle už je stará záležitost...:D Ale taky je nádherná... ikdyž teda musím říct že WTH je možná trochu...... co to melu... obě jsou stejně nádherný...♥
  • puspuspusinka

!!!

Ještě k tomu nejnáviděnějšímu ... no zní to hooodně blběě... a ať by to bylo jendo nebo druhý ... tak pokud někoho nenávidí lidi, tak je to jenom protože závidí ... všechno je to jenom pitomá závist ... *8* Místo aby jim přály, že něco prostě dokázaly samy od sebee... ale nee oni jenom závidí a pak blbě žvaní a pomlouvajíí ... já to znám, taky jsem to párkrát udělala, ale ej to kravina, jedinej důvod proč sem andávala na TH byloo, že mi přišlin prostě jiný a úchlyní ... ale takový možná jsou (myslím jiní) ale to je přece krásnéé, kdyby všichni byly stejný tak je to v ****** ... protože to by pak bylo hnusný ... rozdíly musí být !!! A nemám ráda spousta celebrit, ale naučila jsem se už je nepomlouvat atd. ale když už tak jedině obdivovat, protože to jediný si zaslouží člověk a když se mi něco nelíbí tak do tho nemluvim a necham to bejt ... tak a domluvila seem ... a Michale máš pravdu, tyhle žebříčky jsou všechny na nic ... každej má ráda někoho, a tyle žebříčky mi lezou krkem jak furt někho hlasuje a hlasujee... každej má svůj názor a nějaký žebříčky jsou prostě na niic ...
    Jo a jinakk ... Anetka nevyhrála... *9*
    Je to škoodaa... moooc ... ale i ták sem ráda že se dostala až tak dalekoo ... *14*
  • avrilka-aja

Avril - Umístění.. :/

Avril se umístila na třetím místě v ceně nejnáviděnější člověk na světě:
    1) Lady GaGa - 13.697 lidí
    2) Miley Cyrus - 4393 lidí
    3) Avril Lavigne - 3877 lidí
    4) Britney Spears - 3429 lidí
    5) Madonna - 3162 lidí

Nechápu .. :/
    • vterinka

Re: Avril - Umístění.. :/

Cože?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????? Nemělo se to spíše jmenovat: Nejoblíbenější?? To by sedělo více .... Taková urážka!! Neznám nikoho kdo by ji neměl rád nebo nenáviděl!! To je blbost!!!!
      • sharpay1995

Re: Re: Avril - Umístění.. :/

klídek...:D přečti si Míšův postřeh(v komentářích), dříve než se rozčílíš...:)
        • vterinka

Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/

jo už sem ho četla *1* *3* *3*
    • sharpay1995

Re: Avril - Umístění.. :/

no... tk to já taky ne..., ale myslím že tu bude jenom nějakej podvrh...! :\ *16*
      • avrilka-aja

Re: Re: Avril - Umístění.. :/

Ale víš co Sharpay .. Tady jde o to,že Gaga je skvělá - provokativný - úmělecká žena a proto jí polovina světa miluje a druhá polovička nenávidí. Co se týče Miley,tak taky chápu .. Známá a nenáviděná .. U Avril - Pomáhá,má krásné písně a neznáme jí osobně,ale já si myslím,že žádná namyšlená holka to nebude .. Britney .. Samozřejmě toho dokázala hodně,ale je obklopena závistí a Madonna? Tak to je jasný .. Královna popu musí být nenáviděna .. Ale pořád nechápu,proč Avril? Nepatří tam .. :/
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/

Já taky chápu všechny ty ostatní 4... jsou všechny tak trochu kontroverzní a prostě je buď máš ráda nebo je nenávidíš... ale Avril... ona mi do té skupiny vůbec nepasuje...:\
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/

Přesně tak .. Avril je taková .. Lidi ji znají,ale spíš kvůli písničkám. A ty ostatní znají,kvůli průšvihům,plastikám a dalším.Ale Avril je ráda za to co má a pomáhá narozdíl od ostatních .. To proč jí lidi nenávidí,asi nepochopí nikdy nikdo .. :/
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/

Jsou to prostě blbci...:D :D
            • vterinka

Míšo ty jsi chtrý! *15* Teda mě to taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že to znělo tak divně sem se přiklonila k tomu horšímu. *15* Fakt nemůžou to napsat jinak? Jak sem psala už před chvílí. *15*
            • sharpay1995

Správně...:D Co dokážou udělat 2 písmenka že...:D :D Ale to je tež také debilní... nemlžou napsat nejoblíbenějších, oni napíšou nejnáviděnějších...:D :D No tak jasné... ty žebříčky sou na hovno, už sem to tu psala, že to bude nějaký podvrh...:D I přes to že tam jsou ty hlasy lidí, tak stejně nehlasuje celý svět, takže nemůžou napsat, že na celém světě... hlasuje tam jenom pár tisícovek lidí...:D
            • kvatro

Holky. Špatně jste to pochopily! Píše se tam přece nejnáviděnější = návidět, opak slova nenávidět :D Tedy myšleno jako neoblíbenější člověk na světě. Avril by přece nikdy nemohla tkhle dopadnout. Ale i kdyby, tyhle žebříčky jsou stejně na hovno! Protže každý si udělá svůj vlastní, koho má rád a koho nenávidí.
            • xkostex

co????????????????????????????????? ?????? *16* *16* *16* *16* *16* ted me nasrali!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit