Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

MCh&HNY

Tak... děcka...:) přeji Vám Veselé Vánoce, hodně všeho, co si jen budete přát a hlavně ať se dočkáte- dočkáme toho vysněného CD...:) A k Novému roku doporučuji sledovat zahraniční televizi a Avrilčino vystoupení s WTH!!! :) :)
    • vterinka

Re: MCh&HNY

Tobě taky! *3*
    • kvatro

Re: MCh&HNY

Díky *14*, to Avrilčino vystoupení je na americkém ABC. V našem časovém pásmu od 04:00 do 08:00 ráno, takže pěknou podívanou! *15* Pokud snad někdo ví o tom že by to dávali i jinde tak ať promluví teď nebo ať mlčí navždy... *15* Rád bych se na to koukal.
      • sharpay1995

Re: Re: MCh&HNY

Ano... taky bych se na to ráda podívala "na živo" v telce...:D :D
        • xkostex

Re: Re: Re: MCh&HNY

jo tobe taky a i ostatnim vesele vanoce *4* a skoda ze tenhle program nevedem bych se koukala *9*
  • fifinka7

přáníčko :)

Tákže lidivé moji, přeji Vám nejkrásnější svátky, nespočet splněných prání a mnoho Avrilky do nového roku *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: přáníčko :)

tobě taky *3*
  • puspuspusinka

Čáááu ... xD

Páááni tady je ale debata ... *15*
    Káťo,... přece nepřestaneš být Kike fans ... já wím je to fakt ubohý ty jeho nejnovější klipy, ale pořád je to Kike ...
    Mě se též ten jeho new style nelíbí, ale nevykašli se na něj !!!
    Stačí když ho budeme chvíli ignorovat a poslouchat ty starší songy a třeba se pak trochu srovná a vrátí se nám pravý Kikee...

Jinak ty zelený proužky jsou boží ... *15*
    • vterinka

Re: Čáááu ... xD

Fajn, debatovat u Avril o Kikem :D Ale ne, já sem ho ani přdtím moc extra neposlouchala, prostě se mi líbil a měl fajn klipy, ale ted to podělal!! Má smůlu, budu sledovat novinky o něm, ale budu spíše za kritika.... zato Avrilka mě nezklamala! Ta je super pořád! Jo a Kikeho vystřídali Rosemaidi, zlatí kluci! *14* *14* *14* *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Čáááu ... xD

Jo to je fakt ... pardooon ... hned to ukončím a už sem Kikeho nebudeme tahat... *15*

No téééda ... ty seš tééda ... *15* Já ho poslouchám pořád a líbí se mě pořád ... ale už ho taky nemiluju jako dřív ... ale rozhodně hoo nevyměním za nějaký Roso něco ... *15* *15* *15* Já ho totiž vyměním za Evánka Taubenfelda ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Čáááu ... xD

Tak vidíš, taky ho měníš, jinak mi se taky líbí, ale tak nejsem z nej podělaná jako dřív. Třeba i ted jak měl tatka puštěné DVD s očko hity a zrovna hrálo Tired of being sorry, tak sem nad tím mávla rukou a dál poslouchala rádio. Dřív bych se přetrhla, abych u té telky seděla a koukala na něj, ale taky to asi bude tím, že TOBS není má oblíbená písen, to Do u know, Hero či Takin back my love je jiná. *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Čáááu ... xD

Zajímavá Debata...:D Když jsou ty Vánoce, omluvte mou otázku, ale není nen váš Kike náhodou(usuzuji podle názvu písniček) Enrique..? :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Čáááu ... xD

Jo je to on. *15* *15* a vysvětlím ti hned proč. *15* Enrique má přezdívku Quique, ocž se čte Kike no a tak jsme to v češtině nechaly v té mluvené podobě, je to snahší. *15* *3*
            • sharpay1995

No já sem dobrá... na to by nikdo jiný určitě nepřišel...:D :D Vyřešila jsem záhadu století...:D
            • kvatro

Usuzuješ správně *1* , Kike je opravdu Enrique Iglesias. *15*
  • xkostex

bravo

lidi v bravu je malej clanek o Avril a je u toho krasna fotka *14*
    • sharpay1995

Re: bravo

jó... je tam dobrá fotka...:)
    • sharpay1995

Už jsem pro něho vyslala mamku...:D :D
      • kvatro

Re: Re: bravo

Vyslat můžeš tak raketu na Mars za Kubík zdraví, Kubík chutná. *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: bravo

Ano... taky pravda...:D
    • kvatro

No a, co my s tim?! *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: bravo

Všechno !!! *15*
  • kvatro

YouTube

Tak ještě jedno video :P
    http://www.youtube.com/watch?v=UY Yca8J0pUw&feature=related
    • vterinka

Re: YouTube

Nejlepší ta konečná písnička! Jedna z mých nej! *14* *14* *14* *14* *3*
  • kvatro

News

1)Nový rozhovor s Avril:
    http://www.youtube.com/watc h?v=MH7jYWjIiO0
    2) Oficiální tracklist GL
    1. Black Star
    2. What The Hell
    3. Push
    4. Wish You Were Here
    5. Smile
    6. Stop Standing There
    7. I Love You
    8. Everybody Hurts
    9. Not Enough
    10. 4 Real
    11. Darlin
    12. Remember When
    13. Goodbye
    14. Alice (hidden track)
    • sharpay1995

Re: News

Tracklist skvělý a to video... no tak budu tipická holka a...: Má tam skvělý ohoz a ty vlasy...:D Blond s růžovým a zeleným melírem...cool...:D :D :D
      • fifinka7

Re: Re: News

a kde je Wont let you go? *7* ...nějak nechápu k jaký příležitosti byla ta píseň nahraná *7* , nevíte o tom někdo něco ? *7* *4*
        • kvatro

Re: Re: Re: News

Won't Let You Go byla původbě určená pro film Eragon, ale potom byla místo toho nahrána Keep Holding On.
          Na avrilbandaids posbírali 10 tisíc hlasů že chtějí WLYG, dokonce to odeslali i Avril mnagementu, ale zatim jim nikdo neodepsal. Takže s WLYG je to na mrtvém bodě. *9*
          Mě by ale spíš zajímalo, kam se poděli skladby "Fine" a "Gone" *7*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: News

hmm... to je zajímavé, tak uvidíme, třeba se časem dozvíme víc, ale každopádně se na to cd šíleně těším a v tom videu ji to sekne! Nejvíc se mi líbí, že má opět růžové pramínky!! Dycky kdyxž ji vidím, tak lituju, že nejsem bloncka xDDD
        • fifinka7

Re: Re: Re: News

ty zelený proužky jsou perfektní :D *14* *14* *4*
  • puspuspusinka

Chcípám !!!

Jakoo Michale... tohle nemá chybu ... to se ti povedlo úplně nejvíc, to je tááák úžasný ... já tu z toho padala ze židle i s tou židlí ... tohle ej vážně úplně totálněě mega vtipný ... jááá jakoo myslím že mě z toho smíchy klepnee... to je fakt úžasný ... *15* *15* *15*
    • Re: Chcípám !!!

Jo a pojmenovala jsem tě jako Michňálek a nee Michalňák ... *15* *15*
  • vterinka

Dotaz

Ahojky holky, když ste takové odbornice na Avrilinin hlas, tak mám pro vás další video.
    http://www.youtube.com/watc h?v=6eyZ8QefUng&feature=player_embe dded
    někteří říkají v komentech, že to není ona, lae já si myslím, že to ona je, hlas je ji dost podobný, pokud není uměle upravený, a proč by taky celou dobu říkali: "Avril Lavigne" kdyby to nebyla ona??
    • puspuspusinka

Re: Dotaz

Jžš tak teďka si mě dostala ...
      Jakoo fakt newim, ale Avrilce to podobný jee ... třeba je to jeden z new songů?? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dotaz

Jako teda fakt newim chvilkama mi to zní úplně jako Avril a chvilkama váhám ... *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Dotaz

no super, že bych něco objevila? *1* *1* *1* *1* Počkáme si na zbytek, co na to řeknou ostatní. *1* *1*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Dotaz

chvilkama to opravdu zní jako Av, ale podle mě to není....Av si víc hraje s tónama a navíc tam ten někdo zpívá z části až moc velkym knedlíkem (víte jak to myslim :D) *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Souhlasím, Avril to není. *13* Ale její hlas je Avril hodně podobný. Takových videí je na tom YouTube hodně, ale pravá Avril to nneni ani jednou. Kdyby to bylo něco od ní nového. Tak by to na YouTube vypadalo jinak. i ten kousek WTH je tam aspo¨n stokrát. *15*
  • avrilka-aja

Umístění

Avril se umístila na 9 místě v Top 10 klipů v čechách ČT Medúza. Umístila se s písní Alice .. :)
  • kvatro

Vánoce s čarodějnicí - část první

Jednou takhle na Vánoce. Dostala Čarodějnice ďábělský plán, jak se jednou pro vždy zbavit toho pisálka Michalňáka.
    Vymyslela že ho pozve k sobě na Vánoce na usmířenou. Michalňák neváhal a vyrazil tedy směr Vodňany. Před příjezdem mezitím čarodějnice nastražila na Michalňáka po celém svém hradě nespočet pastí. Vyhlížela ho před svým
    hradem a když se ukázal na úpatí hradního kopce. Pustila na něj zeshora obrovkou sněhovou kouli, jenomže
    čarodějnice byla flákač a fušer, ta koule byla křivá jako prdel a Michalňáka minula. Ale její garáž s košťaty vedle, ta to schytala v plné síle. Po příchodu Michalňáka na hrad dělala čarodějnice jakoby nic. Naříznuté prkno na padacím mostě bylo připraveno. Michalňák ovšem nebyl blbej a čarodějnici prokoukl. "Podívej tamhle pod hradem si staví sněhuláka Ashley Tisdale", volá k čarodějnici Michalňák. Čarodějice radostí bez sebe se letí na Ashley podívat. Zapomněla však že padací most je naříznutý, Rup! A to už se čarodějnice sbírá z hradního příkopu. Potlučená jako kdyby dostala potloukem. "Tohle ti nedaruju, počkej vevnitř". Zuří čarodějka. V útrobách hradu: Posaď se tady na židli,pujdu se převlíct. Michalňák opět vytušil že čarodějnice něco chystá. Mezitím když byla čarodějnice v šatně. Michalňák vyměnil židle. "Mám tady pro tebe překvapení, něco sem ti přivez". Bylo to CD Goodbye Lullaby od Avril Lavigne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit