Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

WTH

30 sekund What The Hell
    http://www.amazon.com/What-Th e-Hell/dp/B004GJT4T4/
    • Re: WTH

to je ale fakt dobrý! lepší než třeba Girlfriend...už se těším na plnou verzi!
      • sharpay1995

Re: Re: WTH

Já taky... šíleně..! :D
    • xkostex

Re: WTH

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14*
      • fifinka7

Re: Re: WTH

WOOOOOOW!!!!....tak myslím, že je nejpopovější :), ale KRÁÁÁÁÁÁÁÁSNÁÁÁÁÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: WTH

Proboha... to, to, to, to je NÁDHERNÉÉÉÉÉÉ, to je BOŽÍÍÍÍÍÍ, to je naprosto DOKONALÉÉÉÉÉ...!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: WTH

boze ja se do ni naprosto zabouchla a ji to posloucham asi po 50ti!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: WTH

závislost...:D ro je ono... tak jako já si ten kousíček stáhla už i do mobilu a poslouchám ho stále do kola...:D určitě sem to slyšela už víc jak 100x...:D :D
            • fifinka7

nejlepší na tom je že celý zbylý hudební svět produkuje samí (s prominutim) sračky a už minimálně rok a půl jsem v rádiu neslyšela jedinou písničku, kterou bych si dala do mp3, ale Avril....oooooo bohyně *1* .....ta když něco vydá, tak to stojí za to a co se na mě hned valí když to slyším?.... závislost *14* *14* *14*
            • sharpay1995

hej no... nejde mi to tam už přehrát, ale je to všude na Youtubičku...:D
              http://www.youtube.com/watch?v=Wz 20KVWTsR0

A stačí už jenom přesně 2 týdny, a uslyšíme celý WTH!!!!! Nemůžu se toho Silvestra dočkat...!! :D :D :D
            • kvatro

Jak tohle popsat. My kluci prostě nejsme přes komentáře typu: Jžš to je krásné, To je nádherné a podobně. Ale pro tentokrát udělám výjimku. Je to krásné!, opravdu se mi to líbí. Nemůžu se odlepit od repráků, už sem to slyšel snad 30krát. Ale pořád to musim pouštět dokola. *15* je to takové "Déja Vu", v podobný situaci sem byl když sem poprvé slyšel "Alice". To sem to dokonce slyšel i v noci ze spaní *15*. Je vidět že po těch letech Avril opravdu pořád umí. Na to album se teď těším o hodně víc, i když by to teda podle Avril mělo být něco jiného. Zbývá už jenom dva apůl měsíce aby jsme to zjistili. Někdy si ale řikám "no do prdele!, ještě taková doba!", někdy zase "to už máme za chvilku, to se vydrží". *15* *15*

Viděl sem že nám i ten kousek písničky z toho Amazonu ztopili. *16* *15* Kdo chce MP3 je na avrilonline.org *3*
            • vterinka

já se picnu!! To je krááááásnéééééééé jůůůůva to je konec!! Tak td se na to album těším mnohem, mnohem víc!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • xkostex

..

http://www.youtube.com/watch?v=Uzt3 eWvqeek&feature=related ted sem nasla pisnicku Daydream vpodani Mirandy Cosgrove a ikdyz to spiva docela dobre tak Avril je proste lepsi a zajimalo by me proc ji ma Miranda na svem album
    • vterinka

Re: ..

Tk i když je to podobné, má to odzpívané jiank, líbí se mi i ta její verze, lae jsem zvykla na Avril, kdybych měla naposlouchanou tuto verzi, tak by ot bylo naopak, je to o zvyku, ale i tahle verze se mi moc líbí. *3*
  • puspuspusinka

??

Hey která česká zpěvačka Vám nejvíc příde jako Avrilka, taková prostě úplně nejvíc super jako Avrilka???
    A neže všichni řeknete Farnou *9*
    Podle mě je to Lucinka Vondráčková ... jako dřív měla také dlouhé vlasy a hlavně byla taková klučičí typ jako Av chodila taky tak oblečená ... a tak ... ale možná že Anetka by se k ní taky dala přirovnat že je taková spíš klučičího typu oblékání ale když už se má vyfiknout tak všem vytře zrak, ale nikdy by mě nenapadla Farná, rposím Vás možná má pár hezkých songů ale co má společnýho s Avrilkou proboha??? *7*
    Nejlepší ČR zpěvačky jsou prostě Lucinka a Anetka ... tečka... *15*
    Jo a lidi kdo milujete Anetku jako jáá (doufám že tu nikdo neřeší její lezbický vztahy *8* ) tak prosím pošlete taky do SD hlas aby vyhrála, protože tančí přímo božsky ... *14* *3* *3*

P.S. Sorry to SD sem nepatří ale já musela *15*
    • sharpay1995

Re: ??

Tak já se ktomu už dávno vyjádřila..:) Ale jenom k té Ewě, oni ji k Avril přirovnávali hlavně proto, že v té době Av byla asi nejslavnější zpěvačka, která se proslavila jako teenager(v té době aktuální) a Ewa jako mladá zpěvačka byla u nás prostě novinka..:D No a k Anetce a jejim lesbickým vztahům... nechápu jak to může někdo řešit... dyť je to krásný..:D :D :D :D A ano, tančí skvěle..:)
      • kladik

Re: Re: ??

Tak ja jsem o Ewe řeksl svoje ale Lucka a Aneta jsou taky dobré ale koho bych přirovnal k Avril ?? Toť záludná otázka :D
    • vterinka

Re: ??

Tak já z českých zpěvaček miluju Lucinku V. a možná máš pravdu, nad tím sem nikdy nepřemýšlela. *3*
      • xkostex

Re: Re: ??

nejlepsi z ceskych spevacek je proste Lucka!!!!!!!!!!!! a at si kazdy rika co chce *14* *14*
  • kvatro

Co-Written

Miranda Cosgrove's brand new 2010 song, "Dancing Crazy".
    Co-written by Avril Lavigne.

http://www.youtube.com/ watch?v=N2zjwEVFfaI
    • puspuspusinka

Re: Co-Written

Jžš, to je kwásná písnička, yeahhh ... *14* *3*
      • vterinka

Re: Re: Co-Written

jo no, moc hezká písnička *3*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Co-Written

mmnt, nějak nechňápu co tu dělá *7* *7* *7*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Co-Written

Je tady protože ji napsali Avril Lavigne a Karl Schuster a produkoval ji Max Martin. Tihle poslední dva se totiž taky podíleli na psaní a produkci některých písní z Goodbye Lullaby.
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Co-Written

Pěkná...:D A všimli ste si těch komentářu pod tím... tam se skoro nepíše o ničem jiném než o Avril... o té Mirandě se tam sotva zmíní..:D
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Co-Written

boze musim rict ze ta pisnicka je fakt nadherna a to sem slisela ani ne pulku! *14*
  • kvatro

Cover

What The Hell Single Cover: http://www.avrillavigne.com/us/news /what-hell-single-cover

Tak tu máme tentokrát už skutečnej cover k singlu, řeknu Vám že je zatraceně dobrej. Moc se mi líbí *14*
    • vterinka

Re: Cover

krásný! *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Cover

No to teda... je překrásneej ... *14* *3*
  • kvatro

Pekařství u čarodějnice

Pečeme s čarodějnicí - část první

Jednoho dne, bylo to krátce před Vánocemi. Se čarodějnice rozhodla že vyzkouší své kulinářské schopnosti a něco upeče. Ve své čarodějnické kuchařce kterou měla po své kouzelné babičce. Našla velice zajímavý recept. Bylo to americké cukroví. Zlatým písmem měla kniha na hřbetu napsáno: Grandma’s disgusting recipes. Její babička totiž pocházela z Kanady, z města Napanee (čtěte: Na Pánvi). Známá byla po celém světě například díky svým lektvarům Forbidden Nose (lektvar na změnu velikosti a zahnutí čarodějnického nosu) . Či Crack Star (není známo na co byl tento lektvar původně určen, jedno se však ví, čarodějnice po něm dělaly nevídané věci. Dokonce potom měla díky tomu co dočinnění s místní policií+metr dlouhej trestní rejstřík. ) Její manžel Žeryk Vyblij ji kvůli tomu opustil. Jak je vidět, naše čarodějnice je z pěkné "vypečené" rodinky. Necháme tedy minulost minulostí, a přejdeme k samostnému pečení toho cukroví. Čarodějnice ovšem neměla žádné nádobí, musela tedy zariskovat a použít svojí kouzelnou pánev.
  • kvatro

Pekařství u čarodějnice

Pečeme s čarodějnicí - část druhá

Přidáme pět havraních vajec, stálo v receptu. Čarodějnice ovšem nic takového neměla, ale najednou se čarodějnici rozsvítilo že má ve sklepě zavařené ve sklenici cosi podobného. (Získala to tehdy když po ní nějací kluci házely koule. Pozn.vlastní koule. Kluci si mysleli kdoví jaká to není legrace, ale čarodějnici se to nelíbilo a mrzelo jí to. Sebrala jim tedy ty koule a zavařila je. ) Prskla vejce, nebo jak to pojmenovat, na pánev. Pánvi se to jaksi nelíbilo a začla lítat vzduchem po místnosti jak kulovej blesk. Není divu že jich čarodějnice od pánve pár koupila. Jen do hlavy jich utržila 7. Aspoň si bude pro příště pamatovat že takovýto magický předmět se nehodí na vaření. Krátce po té co se čarodějnice probrala, kouká jako když jí spadly hračky do kanálu, hradní kamna explodovala. Doslova udělala z jejího hradu kůlničku na dříví. Vodňanští jen pozorovali to dění na hradě. "Nad čarodějnicí sa blýská, hromy do ni divo biju", zpívají. Čarodějnice by si taky mohla zpívat, už ale jenom "Kdéé domov můůj, kdéé domov můůj". THE END
    • sharpay1995

Re: Pekařství u čarodějnice

néééé....:D :D Já nemůžu...:D Jsi skvělý spisovatel, neuvažoval si nad tím, že by si se tím mohl živit..?? :D :D : D
      • puspuspusinka

Re: Re: Pekařství u čarodějnice

Moje řeč ... tohle nemá chybu ... *15* A nejlepší ten Deryk ... Žeryk Viblij ... *15* *15* A nebo ta hymna ... twe fakt seš dobreeej ... *15* Wááá ... jinák děkují, že nejsem trapná ... *15* A seš vážně bomba bezva cool ... *15* *15*
  • puspuspusinka

2 části

Je to na dvě části ... *14* *9* *15*
  • puspuspusinka

Cirkus 2

A tady začíná právě náš příběh, příběh o tom jak ti 3 starci daly kokosy dohromady a snažily se sehnat koště Nimbrusák 1700, ale aby s Telefonýrskou ostatní spolupracovaly, musela jim slíbit, že se poté na něm každý může svést. Tedy jely Ti 3 do Země Nezemě zvané Canada, potkaly zde nejkrásnější upírku Avril, která mluvila francouzky a anglicky a měla koště Nimbrusák 1 700 a chtěla ho dokonce i prodat, jenže naši 3 experti v té době neuměli ani pípnout francouzsky a anglicky, a proto tedy improvizovaly. Tedy začala Telefonýrská, slečno Avril, já letět koště vaše doma, Avril na ní koukala a koukala div se smíchy neudusila, poté to skusil Michalňák s dlouhým nosem, Ehmm Avril, my chtít koště, aby mi letět koště, aby koště letět domu, tohle už bylo i na Avril moc a vyprskla smíchy, poté nastoupila ta nejukecanější Elviska Mánesovská a řekla, koště my letět doma hned naval dík, tohle už Avril vybuchla smíchy a skolika se k zemi, Ti 3 si tedy řekli, že tady asi nepochodí, šli tedy dál, tentokrát došli do Země Nezemě New York, a přišli si vážně divně, protože v NY nosily džíny a trika a sáčka a nomrální oblečení z 21. století, a oni tam byly jenom v hábitu, proto šli na Times Square, a tam se jim všichni smály, poté si uvědomily že se dostaly do časové smyčky a uvízly ve století, které absolutně neznaly,… Na náměstí k těm 3 přišel chlápek z cirkusu a byl díky bohu z čech, nabídl jim jestli nechtějí pracovat u něj v Cirkuse, a Telefonýrská na to a budeme létat na Nimbrusáku 1 700, a ona se na ně podíval vyprskl smíchy a řekl budete lítat ale obávám se že na koštěti ne. Řekli si že to tedy aspoň skusí a do dnes v jendom velkém cirkusu na Times Square, lítají na provazech sem a tam jak opice 2 upíři a jedna čarodějnice,… Jenom se lidé do dnes diví, proč v tom Cirkuse tak záhadně mizí sloni, chcete to vědět??? No tak já Vám to řeknu … ti upíři je všecky snědli … xDD The END …
    No co sem říkala twe že já se s tím vůbec srala ... *9* *15*
    • kvatro

Re: Cirkus 2

Míšo, tohle se ti fakt povedlo *14*, vůbec to neni trapný, nasmál sem se u toho. To je přece hlavní ne? . Fakt skvělé. *15* *15* *15* Za chvíli tu máš odvetu. *16* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Cirkus 2

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* bozetak tohle me dostalo *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Cirkus 2

To stou Avril a domluvou bylo fakt dobrý... to sem se nasmála...:D :D :D A no počkej... já ti dám takou Telefonýrskou že uvidíš...:D :D
  • puspuspusinka

Cirkus

C.I.R.K.U.S.
    No, tenhle příběh se stal v 17. století, jedná se v něm o upíra Michalňáka s dlouhým nosem, čarodějnici Telefonýrskou, a upírce Elvisce Mánesovské a dalších upírech a čarodějnicích. O tomto příběhu se dodnes spisovatelé dohadují, a nikdo pořádně neví, jak to tenkrát vlastně mezi těmi 3 bylo, ale pozor dámy a pánové, já to vím. Já u toho totiž byla a vše sepisovala. Upír Michalňák s dlouhým nosem, byl upír z údolí Dlouhonosatců a byl to bratr upírky Elvisky Mánesovské, která ale žila v údolí Mánesníkovém. Měli starou tupou a šíleně informovanou přítelkyni čarodějnici, která celý život vymýšlela jak zdokonalit, už dost dokonalý přístroj telefon, a pořád by jenom telefonovala a telefonovala. Buď si objednávala z různých akcí košťata a nebo si objednávala hábity, ale co nikde sehnat nemohla bylo koště Nimbrusák 1700, takové koště bylo v té době děsně vzácné a záviděla ho Hanrrymu Propperovi (to byl takovej starej brejláč, nic moc čaroděj).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit