-
Jééé
Lidičky už jenom 2 týdny do Štědrého Dne ... supeer ... už se těším ... *15*
*15* *15* *15* -
-
Re: Jééé
Ode mě dostaneš k Vánocům nový domeček pro panenky. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Jééé
No hele ale teď si to podělal, tos nevěděl že věřím na Ježíška,... teda tys mi to ale úplně skazil ... *9* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Jééé
Na domeček ti s**e bílej tesák *15* *15* Já bych radši panenku Avrilku ... *15* *15* *15*
-
-
-
:)
Jsem tu dva dni nebyl. Doufám žejste se tu beze mě nenudili. *15* *15* .
A mám tu ještě něco pro ty co se nemůžou dočkat alba, takový odpočítávadlo *1*
http://www.odpocitej.cz/odpocitej.php?a=Goodbye-Lullaby-2011&id=11892
http://www.odpocitej.cz/odpocitej.php?a=What-The-Hell-2011&id=11893
*3* -
-
Re: :)
Tak to je dobrý no...:D :D -
čím dál víc se blíží očekávaná chvíle... *15* *15* -
Tak ted jsem se fakt pobavila! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Nííc..:D
http://musicserver.cz/clanek/32507/ Avril-Lavigne-predstavila-obal-nove -desky-i-datum-vydani/
Vše co už se ví, jen tam ktomu Avril říka, že lidi co tu desku už slyšeli ji berou hodně emotivně a tak..:) -
-
Re: Nííc..:D
Je to hezkej článek. Až na některé ty komentáře pod ním *10*. Srovnávat Avril s něčím podobným jako je Lady Gaga, Miley Cirkus, nebo Justin Beieber, je teda opravdu moc. Následující řádky nejsou určeny pro zastánce Lady Gaga a Miley Cyrus. *16* Na koncert Lady Gaga byl šel jenom kdyby mi ty peníze co to stojí, ještě musela dát. *15* A když vidim Miley, tak se mi otvírá kudla v kapse *15* Tahle sebranka + ještě další jim podobný, akorát vymývá mozek mladým holkám. *16* *16* *15* *15* , no neni to pravda? -
-
Re: Re: Nííc..:D
uplně a naprosto...Miley, GaGa a Justin jsou jen blbý výplody moderního showbusynesu, kam se dostali jen proto jak vypadají a co nosí než kvuli tomu, že by byli talentovaný*5*....zato naše hvězda se na vrchol těžce prosazovala sama a lidi jí maj rádi právě kvuli jejim písním *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Nííc..:D
souhlasím souhlasím...ti všichni jsou přece výplod konzumní společnosti...přesně to co potřebuje zástup komerce a lidí kteří na to skočí *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nííc..:D
Můžete si o mě myslet že jsem kráva, ale já osobně třeba tyhle výplody konzumní společnosti sem tam poslouchám... jejich hudba je jiná, než ta co dělá Avril, ale občas je to skvělý na odreagování... samozdřejmě že na Avril nemají, ona si cestu ke slávě musela tvrdě vydřít ale třeba taková Gaga to taky neměla jednoduché... nechcu se tady sváma hádat, ale říct o nich, že nemají talent je trochu nefér, mají talent, kdo znás umí tak zpívat, tančit, hrát... Na Avril nemaj, ale nemlžete jim odebírat to co umí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nííc..:D
Všechn ukáže čas..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Nííc..:D
Jak rychle na tom svým koštěti přilítla, tak zase stejně rychle odletí. *15*
Avril ji jednim vrzem eliminuje ze scény *1*
-
-
-
-
-
-
...
Příští rok prý bude nejen to nový CD ale i parfém....
◦První singl jménem What The Hell bude mít celosvětový debut na Silvestra na akci jménem New Years Eve Show (více info zde)
◦Avril na něm spolupracovala s Deryckem Whibleym, Evanem Taubenfeldem a Butchem Walkerem. Dalším skladatelem a zároveň producentem je Max Martin.
◦Avril i nadále sdílí svoje osobní zkušenosti pomocí svojí hudby a Goodbye Lullaby bude v tomto ohledu další vývoj. Plus bude poháněný ještě více drsným a organickým zvukem.
◦Mezi pozitivní písně na albu patří kromě písně What The Hell i song jménem Stop Standing There.
◦Na albu je škála emocí: Avril vyjadřuje svou vděčnost všem neobyčejným lidem ve svém životě v rockovém songu Smile. V songu jménem Push zkoumá dynamiku vztahů. Svou citlivou stránku ukazuje v písni Wish You Were Here. Avril najde sílu k uzavření jedné kapitoly svého života a přesunutí se do další v písni nazvané Goodbye.
◦Po vydání úspěšných parfémů Black Star a Forbidden Rose se Avril rozhodla vydat další parfém - ten budete mít možnost spatřit už příští rok.
Vypadá to moc skvěle!! Škoda, že ho nemohla vydat dřív. Ale aspoň jediná věc na kterou se můžu v příštím roce těšit. -
-
Re: ...
jůůů tak to je skvělé!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
A ještě něco dalšího skvělejšího *14* *1*
What the Hell* (Avril Lavigne, Max Martin, Karl Schuster) je první singl. Stop Standing There* je pozitivní song. 4 Real* (Avril Lavigne) Avril sama napsala a produkovala. Goodbye* je o nalezení síly uzavřít jednu kapitolu jejího života a přesunout se na další. Avril říká: "Procházíme tím a rosteme." Nikde nejsou tyto pocity tak dobře vyjádřeny jako v "Goodbye". Písnička je jemná balada hraná na piáno. "Je to nejvíc zranitelná píseň, kterou jsem kdy ve své kariéře napsala a nahrála. Je to velmi speciální song, protože jsem ho sama napsala a produkovala. Je tak skutečná a pravdivá, je tam toho napsáno nejvíc. Nemůžete to ošidit." Smile* (Avril Lavigne, Max Martin, Karl Schuster) je vyjádření Avriliny vděčnosti pro jedinečné lidi. Push* zkoumá dynamiku vztahu. Remember When* (Avril Lavigne) vypráví jak je těžké prosadit se v těžkých časech a jak to potom člověka posílí. Wish You Were Here* (Avril Lavigne, Max Martin, Karl Schuster) ukazuje Avrilinu zranitelnou stránku. Stejně jako "Remember When" vypráví jak je těžké prosadit se v těžkých časech a jak to potom člověka posílí. -
-
Re: Re: Re: ...
pokračování..
Darlin* (Avril Lavigne) je jasná, bohatě strukturovaná akustickou kytarou a piánem stejně jako orchestr. Avril říká: "Kdykoliv slyším "Darlin", vzpomenu si na rodinný pokoj kde jsem tuhle píseň napsala a jak jsem ji pak hrála mamce. Tahle písnička je pro mě opravdu speciální, vždycky jsem ji měla ráda, ale nikdy jsem ji nenahrála." Avril ji napsala, když jí bylo 15, byla to její druhá písnička vůbec. Je velmi chytlavá a obsahuje text v refrénu "není nic co bych mohla udělat, ale milovat tě je to co umím nejlíp". Everybody Hurts* začíná akusticky, ale pak exploduje do hlasitého refrénu. Má těžké kytarové riffy, působivé vokály a uklidňující slova. Refrén obsahuje text "každý jednou zraní" a "je v pořádku bát se". Avril říká: "Jiné.. Ale neliší se to od toho kdo jsem a co jsem." Stejně jako "Remember When" a "Wish You Were Here" vypráví jak je těžké prosadit se v těžkých časech a jak to potom člověka posílí. Alice je soundtrack z filmu Alenka v říši divů. Black Star byl původně napsán pro reklamu na Black Star. Byla to první nahraná písnička pro tohle album a Avril ji napsala rychle v přestávkách mezi tour v Malajském hotelu. Avril říká: "Mnoho lidí ji má rádo. Je to něco jako ukolébavka." Evan říká: "Deryck udělal skvělou práci, když ji produkoval." Fine obsahuje text "když budu mít špatnej účes, řekneš, že se ti to tak líbí?" Gone je Evanův nejoblíbenější song z alba. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
uíííííp....já se tak těšíííím :) *1* *14* ....dík za info *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
není zač *4* kdo by se nepodělil o takové zprávy *14* mám radost že i vy máte radost *1*
-
-
wow tak to je bomba!! To je krásné až mě to dojalo! Už se na to cd těším!!! *14* *14* *14* -
*14* To je skvělé, díky za poslání *14* -
No woooow.... tolik informací... no toje skvělý...!!! já už se tak toho cedéčka nemohla dočkat, ale po tom co sem si to přečetla, už to asi do toho dobilního 8 března(nic prroto Elis..:D :D ) nevydržím...!!! :D :D Miluju to CD už teď...:) :D *14* *14*
-
-
-
-
-
...
lidi, nevíte kdy se mi změní obrázek profilovky na profilu?....tady na chatu se to změnilo ale na tom profilu ne :/ *7* *9* *7* *8* -
-
to se mi taky stalo...ale druhý den už to bylo správně -
no... ono to vždycky trvá než se to změní... mě třeba pár hodin... když sem si to měnila... ale expart na to je tady Míša, takž to je otázka na ni..:)
-
-
Fotky..:)
Ty nové fotky jsou nádherné... hlavně tahle: http://foto.osobnosti.cz/avril-lavi gne-488083
Ta je dokonalá...!! :) *14* *14* *14* -
-
Re: Fotky..:)
přesně! Hned sem se na ně koukala, jsou boží!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Fotky..:)
jj... jsou nádherné... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Fotky..:)
to teda *14*
-
-
-
-
News
New Album Is Going To Be Released 8 March 2011 ! New Official Website/Album Cover
more here: http://www.avrillavigne.com/ -
-
Re: News
páni!!!konečně...a ještě tak hezký... -
Wow to je bezva!!! Krásný obal, už se moc těším na písničky!! Jůůůva jak já se těším!! *14* *14* *14* *14* *3* -
Héééj... tysi mi to vzal... zrovna sem to tady chtěla napsat..:D :D Ale jinak jes super že už máme přesné datum a ten obal je skvělý...:) -
-
Re: Re: News
jeee twl ono vyjde na moje narozky!! boze to bude nejkrasnejsi darek *14* *14* -
-
Re: Re: Re: News
To já mám narozeniny o týden později, tak jsme na tom tak nějak stejně. Aspoň si uděláme na narozeniny radost. *4* -
Re: Re: Re: News
to se máš *4* ....já mám měsíc a den před svátek, ale to je nic moc no *9* ....ale už se těšíííííím *14* *14* *15*
-
-
-
aaa já se picnu, krásný obal :) *14*
-
-
Avrilka na uši :)
http://www.fler.cz/zbozi/avril-lavi gne-nausnicky-255319 <--- tak tento čkověk je fakt boreček :D neříkam že je nějak těžký to vyrobit (to neni, už jsem si je taky udělala :D *1* ) ale vymyslet to :D *1* *3* *15* -
FUJ
no tak to si snad dělá srandu ne?, chápu, je to dost vysoko, ale když na tu písničku nestačím tak jí prostě nezpívám (nebo si jí celou položim o tóninu níž a ne že zpívám jen refrény v nižší tónině a sloky normálně), koukněte sami, je to hnus---> http://videoklip.osobnosti.cz/marti na-cerna--my-happy-ending -
-
Re: FUJ
jé pardóóón, dalo se mi to sem dvakrát...nějak mi blbne comp tak promiňte *4* -
-
Re: Re: FUJ
jako ja nevim ale me se to docela libi sice ty refremi a vyslovnost mohla byt lepsi ale kdo znas by to dokazal zaspivat lip? -
-
Re: Re: Re: FUJ
no mě se to teda absolutně nelíbí, ta píseň je dost obtížná ve výškách (tedy myslím tím jen tu část kdy se to vystupňuje, jinak sloky a refreny se daj zpívat napohodu v tonině jakou Av písničce dala) a jak už jsem řekla, když na to někdo nemá tak by to zpívat neměl *3* -
-
Re: Re: Re: Re: FUJ
Tak zpívat jak zpívat... ,ael zveřejňovat to...:\ a co je ta holka vůbec zač..? Píšou herečka a zpěvačka, ale já ji třeba vůbec neznám...:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FUJ
já taky no...:D -
Re: Re: Re: Re: Re: FUJ
já taky ne, slyšela jsem o ní poprvé, když jí tu ukázali, že má narozky *7* *7*
-
-
-
-
-
-
EF
Ewa Farna - Tam gdzie ty (Avril Lavigne - I'm With You)
http://www.youtube.com/watch?v=w6 Ab_E-XD38&feature=related -
-
Re: EF
Zlatý originál!!! Já Ewu nemám ráda a polštinu ještě více, takže se rači nebudu vyjadřovat. *3*
-