-
...
Avril Lavigne debuts on new Billboard chart
This week Billboard created new chart - "Social 50" - A ranking of the most active artists on the world's leading social networking sites.
And Avril debuted at number 27 :-D -
Jééé
Hey už jste viděly ty fotky z té After Party ... sluší to tam Avrilce moooc ...
http://gallery.avrilbandaids.c om/thumbnails.php?album=4383 -
-
Re: Jééé
moc ji to sluší! *3* -
Re: Jééé
Ano... sluší jí to moc..:)
-
-
No hrůza...
Hey lidi Avrilka má ráda Justina Biebera ... *8*
No to je ŠOK I PRO MĚ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=76Bi1CNYt04&feature=player_embedded
V tomhle videu prý říká že by mohl vyhrát JB, protože je z Kanady a je roztomilý ...
tak newim přeložte si to sami ...
*15* *15* *15* -
-
Re: No hrůza...
jéé...:D :D ona má ráda Bíbrouše...:D Ale tak co... je z Kanady tak co by ne, že...:D -
-
Re: Re: No hrůza...
omg justinka bobrova jo? no tak to potes *15*
-
-
-
...
Hele tak tohle mě dostalo ... *15* *15*
Našla jsem šlánek 10 nejpopulárnějších žen na internetu ...
1. Lady Gaga 85 900 000 výsledků
2. Kesha 76 100 000 výsledků
3. Madonna 6 130 000 výsledků
4. Beyoncé 55 200 000 výsledků
5. Rihanna 53 900 000 výsledků
6. Britney Spears 46 600 000 výsledků
7. Justin Bieber 34 200 000 výsledků
8. Miley Cyrus 34 100 000 výsledků
9. Paris Hilton 33 200 000 výsledků
10. Avril Lavigne 28 900 000 výsledků
No tak jako urazilo mě že je Avrilka až na 10. ale měla jsem výtlem z čísla 7. ... *15* *15* *15* že Justina automaticky všude považujou za holku ... nooo já chcípala ...
*15* *15*
Ale jinak sem úplně naštvaná Avrilka na 10. Ts.... -
-
Re: ...
tak ten bieber je hustej no :D:)... -
-
Re: Re: ...
jéééj... Justin...:D :D :D -
Kdo se nám to tu objevil? Delegace z Marsu! *15*.... Čau Kubo *4* -
-
Re: Re: Re: ...
No tak než odletíš tak sebou zbal Hanču a můžeš i Michala neskutečně mě tu vytáčí ... *15* *15* *15* *15* nic mi nechtějí přeložit do mé normálštiny a ještě mi chtějí ukázat -
-
Re: Re: Re: Re: ...
pěstí ...
sorry se to nedopsalo *1*
-
-
-
-
-
YouTube
Tak ale zpátky k Avril *1*
Včera sem našel tyhle dvě videa, jsou to cover verze písničky Imagine od Johna Lennona. Jedno od Avril a druhé od Lagy Gaga.
http://www.youtube.com/watch?v=CP8kI6FqRlI
http://www.youtube.com/watch?v=uQRuYS_h-Vs
U Lady Gaga jsem se akorát utvrdil v tom jaká je to kráva. Zpívá si to po svém, tim jejím stylem a připadá mi že vůbec nemá úctu k tomu textu, k těm slovům. John Lennon by se z toho obracel v hrobě. *15* Ale to je věc názoru. Verze od Avril je krásná a je srovnatelná s originálem. *14*
jaký máte názor vy? *4* -
-
Re: YouTube
Tak verzi od Avrilky znám dávno a mám ji moc ráda. Znala sem ji dřív než originál, ale LG se mi fakt nelíbí, hlavně jak vypadá, ji se dá fakt maximálně poslouchat! x( -
No tak... Avril je jasná... skoro stejný jako originál... a Lady G.. tak ona je prostě ona... máj svůj styl, a zpívá v něm vše... to asi tak vše co se dá ktomu dodat... jen musím podotknout, že já osobně si nemyslím že by bala Gaga kráva... v celku jí mám celkem dost ráda... -
No myslím, že je to až udivující, ale můj názor se shoduje s tím tvým ... šokující že?? *15* *15* *15*
-
-
Nepřítomnost
Jak to tak čtu vidím že jsem přišel o plno věcí které se tu řešily *15* *15* -
-
Re: Nepřítomnost
To je pravda, přišel si o hodně *8*
PS: Co to máš za ptáka?.........
............toho na tom obrázku. *15* -
-
Re: Re: Nepřítomnost
ptáka to vysvětlím logicky :jelikož mé příjmení je ptačí tohle je ten pták kterého mám jako příjmení :-) -
-
Re: Re: Re: Nepřítomnost
Aha, to je tvoje příjmení. To máš dobrý *3*
Já sem zase slyšel že se někdo jmenuje takhle: Chorvat-Maho Jakotyč
Švéd-Ulov Sudhoven
Japonec-Skulema Nakaši
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nepřítomnost
Dobré jména mno..:D -
Re: Re: Re: Re: Nepřítomnost
tak ja nevim jaky obrazek tu mam dat *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nepřítomnost
AVRIIIIIL ... *15*
-
-
-
-
Re: Re: Nepřítomnost
*1* *1* *1* ....hele, nekaž nám tu mládež jo :D *4* .....jakýho jinýho by jsi měl mít jako na mysli :D *1* *3* *15* *7*
-
-
-
Tak hele
Hele já teda slyším v písničce Anything but Ordinary lolybáj tak mě při tom nechcte ... a poku jde o angličtinu tak to je jedinej předmět který mi de ... mám z něj 1 ... tak mě tu nekritizujte a pokud jde o učitelku tak to asi joo ta ze mě má obrovkou radost protože dělám samý kraviny *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Tak hele
okej, děkuji za vysvětlení vyslovování :D *1* *14* ....jo a nemachruj :-P :-P *15* -
-
Re: Re: Tak hele
Ježiš tak promiň noo ... mě to uklouzlo ... *15* *15*
A coo ... tak machruju noo ... sem náhodou pyšná ... jedinej předmět z kterýho nepropadám ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tak hele
Až lullaby bude lolybáj, tak já snad poletím za Kubou na ten Mars...:D :D Protože je to fakt pěkná blbost...:D :D Tak to ta učitelka musí být fakt dost mírná... nebo možná tak trochu mimo...:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tak hele
No takže letíš Hančoo ... já newim jak se to vyslovuje já to tak jenom slyším u Avrilky... copak já za to můžu že neumí mluvit ... *15* *15* *15* Vy jí taky nerozumíte pletete si the bad a goodbay tak buď sticha ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak hele
to se ozvala ta prává... no tak ale jak myslíš..:D
-
-
-
-
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=5wgJ _PCRk6g&feature=related <--- a tady ještě jedno, neuvěřitelně jí to tam sluší :) *4* , jak se tu někdo ptal která image je nej tak tahle *4* *14* *3* *3* -
-
Jo, tak tohle video sem viděl už tak před půl rokem. Chtěl sem ho vidět znova ale už sem ho potom nemohl najít *9* *1* Věděl sem akorát že je tam ta ponožka a na konci Chad Kroeger z Nickelback. *15*
Díky za poslání *14* -
-
neni zač *1* *1* *1*
-
-
*1* *1* *1*
-
-
prosím
tak sem tak nějak narazila na toto videjko ---> http://www.youtube.com/watch?v=34BV Kdp4B3U&feature=related a taknějak jsem nerozuměla o čem to je, teda krom toho, že o ní lidi řikaj, že je to punkerka a ona říká že ne, tak prosím někoho napište sem vo co tam ještě jde.... díííííík :) *4* -
-
Re: prosím
Jdu se na to podívat *3*, Pokud tomu budu rozumět tak ti to sem napíšu. *3* -
-
Re: Re: prosím
Větší část videa, popisuje Avril sama sebe, její vlastnosti, charakter a styl. Kromě začátku kde řiká že to budou dva týdny co dokončila nahrávání desky aby se mohla celosvětově rozšířit. I o tom jak to bylo náročné, jaká to byla těžká práce. Ale je na to hrdá. "někteří lidé si myslí že jsem punkerka která má svůj vesmír a svůj skejt, že jsem falešná. každý má nějaký názor. Ale přitom mi neporozuměli, podívejte se na moje DVD možná to pochopíte kdo skutečně jsem. Nikdy jsem o sobě neříkala že jsem punkerka, nemám ráda punk. Mám svůj styl, nechci na pódiu přijít o samu sebe. Mám ráda smích, ničení věcí, a když si můžu vybít svůj vztek.
je to tak zběžně to nejdůležitější, zbytek je podobný, ale trochu více do detailů. Je to zajímavý, nakecá tam toho hodně ale celý si to nepamatuju. *15* -
-
Re: Re: Re: prosím
jé, děkuju :D *14* ....a ničení věcí jo? *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
....
no co to je toto, člověk tu dva dny neni a tady najednou takových příspěvků :D....jo a proč že se chcete mlátit? *3* *7* -
-
Re: ....
Nojo, to naše Krotitelka Goril (Míša), se tady začala ohánět s tim že tady všchni mluvíne "debilštinou" a ona jediná "normálštinou". *1* *1* Tak jsme se s Hankou domluvili že jí to pojedeme vytmavit, ale bohužel jsme nezjistili kde bydlí. *15*. Vsadim se až tohle bude číst ta naše hokejistka *14*, že to nezůstane bez odezvy *15* -
-
Re: Re: ....
ahá *1*.....a ještě mám jeden dotaz jak že se čte to lullaby ??? :D *7* *1* -
-
Re: Re: Re: ....
"Lalbay"-- cirka přibližně...:D Ale né, když si poslechneš jak to říká na tom videu, tak budeš vědět..:D -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Tak za prvý ... jaká hokejistka zas twe ... *15* *15* a za druhý Hančo tys nikdy neslyšela písničku od Avrilky Anything but Ordinary ??? Lullaby se vyslovuje lolybáj ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Ano, ano..:D :D *15* *15* -
Radost v podobě noční můry *15* -
Ááááá.... dojeb...:D :D :D Souhlasím... z tebe musí mít učitelka/učitel ajiny fakt radost...:D :D :D -
Míšo, en tvůj výklad výslovnosti snad nepotřebuje ani komentář. *15*
"lolybáj" to opravdu neni, správně je "lalbay". Z tebe musí mít učitelka angličtiny opravdu "radost". Ti asi namrzla kebule, jak si tam na nás čekala na tej zastávce. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-