-
Co za to????
Elis tak když to řekneš tak za to dostaneš pěstí ... a když nee ... tak budeš živá ... to by mělo stačit nee?? *15* *15* *15* A nebooj Hančoo ... moje rodinka by mě nikdy nenapráskala ... =P *15* *15* -
-
Re: Co za to????
Si jenom myslíš..:D :D
-
-
65
Včera 65 příspěvků, to tady už dlouho nebylo *15*. Ale musíte uznat že jsme se dostali k docela "zajímavé" diskuzi. *1* *1* -
-
Re: 65
*15* *15* To tedy jooo ... hey a kde trčíte?? Tu mrznu na zastávce a vy nikde a já se táák těšila ... *15* *15* -
-
Re: Re: 65
no jako sory, ale jak teď furt sněží tak se tam ktobě nějak nemůžem dostat..:D :D
-
-
-
??
Proč se mi omlouváš?? *15* Já se s tebou nechtěla bavit ... *15* Ty všecko skazíš ... ale fajn omluva se přijímá ... *15* *15* -
-
Re: ??
Stožice 61 *7* tam by to mohlo být. *15* -
-
Re: Re: ??
Twe Stožice mají 61 domů?? *15* *15* Ani newím ... No já sem v domě do čísla 20 takže jestly seš dobrej v matice tak to asi víš že č. 61 to nebude *15* *15* *15*
-
-
-
Album..!!!:D :D :D
Facebook- New Avril Lavigne Album "Goodbye Lullaby" Coming March 2011...
Takže jsme se asi dopátrali k tomu názvu... Žádně The bad Lullaby ale opravdu to je Goodbye Lullaby...:) -
-
Re: Album..!!!:D :D :D
jupííí, takže můj poslech byl správný *1* *1* .. už se na něj moc těším! *14* *3* -
-
Re: Re: Album..!!!:D :D :D
A já už se těšila až ti v metu do tváře že seš hluchá ... škodaaa ... *9* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Album..!!!:D :D :D
a máš to! :P *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Album..!!!:D :D :D
:D :D :D :D
-
-
-
Re: Album..!!!:D :D :D
Supeeer ... tak když už je to oficiálně na FB všechno tak bysme mohli říct že už budeme mít v březnu konečně CD ... *14*
-
-
Twe...
Takže vy na mě s výletem do ČB joo?? No přeju Vám hodně štěstí v hledání *15* *15* Nebydlím totiž úplně přesně v ČB kouske vedle a pochybuju že mě v tejhle prdeli vesnickej najdete takže ... přeju KRÁSNÝ VÝLET *15* *15* *15* *15* A Hančooo co jako bys mi chtěla oplácet simtě??? *15* *15* -
-
Re: Twe...
Nebojse... my tě najdem... půjdem prostě tam, kde budou slyšet dorily, ty krotitelko...:D :D :D Co bych ti chtěla oplácet... no já nevím... toho je tolik...:D :D :D -
-
Re: Re: Twe...
Jo, my si tě s Hankou najdeme, i kdyby jsme měli obrátit vzhůru nohama celej Jihočeskej kraj. *15* *15* *15*
Ale už mám jeden tip: Nová Ves u Českých Budějovic. Dvě zastávky vlakem z ČB. *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Twe...
Ne-e-e-e-e-e-e =P=P=P=P=P
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Twe...
To bude nějaká vesnice u Vodňan. *15* Na tebe aby byl člověk FBI *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Twe...
Ale neboj... když najdeme aspoň část rodiny, tak ta nám určitě prozradí kde přesně bydlíš ty..!!! :D :D -
fajn ja to sice vim ale nepovim a co za to?:D -
Hele jedno z toho to jee... (Elis ty drž hubu a nic jim neříkej !! *15* ) A místní lidé ani neví že existuju takže asi smůůla a kdyby něco jentak pro informaci naše rodina je rozesraná ve všech třech vesnicích pochybuju že najdeš ten můj baráček ... *15* *15* *15* *15* *15* -
Stožice, Křepice nebo Pražák. Místní lidé nám jistě velmi rádi poradí kam *15* *15* *15* -
Ale v který prdeli u vodňan bydlím na to už prostě nepřídeš to bys musel bejt CIS ... ale ty seš FBI tak máš smůlu .... *15* *15* *15* *15* -
A do prčic ... myslím že z tebe FBI už jeee... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Twe...
Tak za prvý DORILY tu teda fakt nemáme možná 20 km ode mě budou nějaké GORILY ale DORILY fakt neee... *15* *15* *15* No a oplácet ty měě?? No tak mohla bys mi jedině tak opltit tu lásku ... *15* *15* Jinak NIC !!! *15* *15*
-
-
-
...
No prosím už 7020 ...
http://foto.osobnosti.cz/avril-la vigne-476449
Jo a tu fotku si neberte osobně je to první na kterou sem klikla *15* *15* -
-
Re: ...
Jó tak ty na nás jo... to ti máme věřit že to byla náhoda... že to byla jenom první na kterou si klikla..:D :D No to víš že jo....:D :D :D Jak chceš, jak chceš...:D :D :D ty krotitelko goril jedna... to zítra počkej až pojedem do toho vašeho zapadákova, to teprv něco uvidíš...:D :D :D -
-
Re: Re: ...
No copak uvidím?? *15* *15* Snad na mě nevytasíš hned dva prostředníčky ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Nejdřív uvidíš jakou ti ji vyšleme, a potom už bohužel delší dobu neuvidíš nic. *15* *15* *15* *15*
....No to sem to možná přehnal *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
A jo máš pravdu tos teda přehnal ... koukej se mi omluvit nebo se s tebou nebudu bavit ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tak promiň Míšo, no.
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
Hele celej život mi říkaj že sem nemehlo a ani pořádně neumím vařit a že beztak ani newm na co je pánev, tak třeba to zítra zjistím na co se ta pánev používá ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Jéééé
Jééé máme 7 000 komentářů ... jupííí ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Jéééé
mě ukazuje 6992..:D :D -
-
Re: Re: Jéééé
Taky nevim, kde Míša vyčarovala těch 7000 *1* Třeba je to jasnovidec a vidí do budoucnosti. *3* -
-
Re: Re: Re: Jéééé
no tak to je jasné, že za chvíli tu těch 7000 bude *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Jéééé
jžš vyste negramoti ... koukněte na obrázek klikněte na jekejkoliv obrázek a když na něm budete tak koukněte vedle na menu a tam máte diskuze 7 000 a ted už něco -.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé
no jo... se s toho nepo... víš co...:D :D :D -
a komu to jako cpeš?? *15* *15* *15* hlavní nabídka je mi víš kde ta se seká tu prostě neřeš *15* *15* *15* -
no jo, ale když sme v hlavní nabídce, tak to tam nemám, tam mám 6988 :D
-
-
-
-
Re: Re: Jéééé
mi taky xD
-
-
-
Tssss...
Na stránce Shout udělali nový žebříček 50 nejkrásnější zpěvaček...
A Avrilka se umístila na 15. místě ... tsss ... Avrilka tak kwásná ... a je před ní Britney Spears a Taylor Swift?? *7* Ehmmm ... -
-
Re: Tssss...
nóó... tak to se trochu sekli mno...:\ :D -
-
Re: Re: Tssss...
No jako z 50, je super 15. ale jakoo nějaká Christina a nějaký neznámý nwm co tam dělaj páč na Avrilku nemaj nebo Gwen ta taky jakoo *8* *15* *9*
-
-
-
?
To je divný, polovina lidí na internetu si myslí že se nové album má jmenovat "Goodbye Lullaby" a druhá "The Bad Lullaby", co jste tam slyšeli vy? *7* *1* -
-
Re: ?
Mi to stačilo jednou a rozumím ji jasné goodbye *3* -
-
Re: Re: ?
Jo to já taky, ale když si to přehraješ znova a znova už si nebudeš tak jistá !! *15* -
-
Re: Re: Re: ?
ale jo budu, zkusila sem to. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
sakra *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
nj asi jo *15* ale já tam to goodbye pěkně slyším *15* nevím no, necháme se překvapit v březnu *15* -
Tak to si asi jediná, které to bylo jasné hned..., protože jak vidíš my ostatní si v tom tak jistí nejsme..:D
-
-
-
-
-
Re: ?
No.. jak sem si tu část kde to jmenuje teď pustila tak 20x za sebou(je to dost vtipné zkuste to taky..:D ) tak sem teda stoho úplněj debil... ono je to takové dost nesrozumitelné a obě dvě možnosti to můžou být... no tak nevím... uvidíme... -
-
Tak já sem si to včera pustil taky asi 10x ale nechtěl sem to sem psát abych nevypadal jako..... *7* *1* A dospěl sem k tomu že to je "Goodbye Lullaby" ikdyž je tam rozumět jenom "gbay lullaby". The Bad Lullaby to být nemůže, protože se na konci Bad vyslovuje zřetelně D a "a" uprostřed něco mezi "a" a "e". *15* *15* *15* -
-
Tak a teď puk praštil tebe ... hahaaa ... *15* protože tohle sem fakt nepobrala tu tvojí teorii výslovnosti ... *15* *15* *15* -
-
Co si s tim provedla že nejde odpovědět na tvůj příspěvek s tou "debilštinou"? Ale takhle mně "utřít", teda. *16* To si zase zabodovala *15*. Budu muset na tebe něco vymyslet. *8* *15* -
-
twl zrovna kdyz je hadka ja tu nejsem *9* *15* -
Oukej..:D Zítra se těš míšo..:D :D -
Dobře, sraz zítra v pravé poledne v Příbrami. Potom rovnou do ČB, a Míša z toho bez následků nevyvázne. *10* *9* -
Vezmi mě s sebou...:D Taky jí potřebuju ještě něco oplatit...:D :D :D -
Si asi udělám výlet do ČB *15* -
*15* *15* Já ... já jenom čarovala ... *15* Njn ... už se budu těšit co ty na mě zase vymyslíš ... *15* *15*
-
-
No tak teď si mi to teda vrazila *15* Promiň, ale zapomněl sem to přeložit do tvého jazyka. *14* -
-
Dobře... nechám tě přitom...:D :D -
No to teda nee !! Já tady jediná melu normálštinou a vy ostatní máte všichni debilsštinu *15* *15* *15* Tak to tu neobracej TELEFONISTKO JEDNA !!! *15* *15* *15* -
Nic proti, ale tady jestli to má být z jeho(našeho) jazyka do tvého tak by to spíš mělo být z normálštiny do debilštiny a né naopak..:D :D -
Jo tos zapoměl ... *15* *15* a Šup ... z debilštiny do mé normálštiny ... ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Mě to stačilo tak 7x - 8x a měla sem výtlem *15* *15* *15* a fakt twe já myslela že goodbay od the bad jde rozeznat dobře ale Avrilka to tak komolí že rozumim jen ot lullybay *15* *15* *15* Hele lidi tak a máme jsano album s eprostě bude jmenovat ...
" ... Lullybay" *15* *15* *15* a je too ... *15* *15* *15* -
-
Jo a sorry to píšu blbě ... lullybay = lullaby *15* *15* *15* -
-
No to píšeš. *15* Buď ti dochází inkoust v klávesnici. Nebo se porouchalo to, co je mezi klávesnicí a židlí. *15* -
-
Mezi gaučem a klávesnicí je prázdno a pak podlaha *15* *15* protože mám compa na stole to znamená že já sem na gauči ... *15* *15* *15* No a teď to skus se už konečně trefit ... *15* *15* *15* -
Detaily, detaily... všichní víme čím to bylo způsobeno... bylo to to mezi gaučem a klávesnicí...:D -
Tak za prvý newim co to meleš a za druhý mezi kompem a židlí je hovno protože sem na gauči =P *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Věděli jste, že se Avril s Deryckem rozvedli konečně až teď -16.11. 2010?? :D Mě osobně ta informace tak trochu unikla..:D :D
Jinak je tam i něco o Albu, že první vydaný singl bude jako její staré věci, ale zbytek alba bude už úplně jiný.. atd. všechno co už víme..:D :D
http://musicserver.cz/clanek/3230 5/Avril-Lavigne-se-rozvedla/ -
-
Re: ...
Až ted?? To jsou mi teda novinky. *1* *1* *1* .. a na to album se už moc těším! *14* *14* *3* -
-
Re: Re: ...
*7* *7* *7* *7* *7*
-
-